De är du som gör så att så många tjejer är gay din jävel!

La in ett inlägg hos maja lite tidigare men hennes data flippa ur totalt så behövde skriva om skiten men de hade jah inte tid för så får blir lite halv kass bloggning nu.Maja blir kvar hos Maja inatt,bli bäst så för då slipper vi hämta upp henne tidigt imorn när vi drar oså.Men hon drog med mig till träningen,förstanya träningen.så jävla trött men de gick helt okej ändå,förutom att jag sköt ludwig typ 42794 ggr i huvet,förlåt för de ludde!
Men har nyss snabb duschat lite så nu duschar Maja så tar mig tid att blogga lite,kommer ju inte hinna nå mer och bloggar nog inte förns onsdag för årar inte ta med datan!Aja nu måste jag packa inför imorn,inte hunnit med de,oppsidoppsi!Puss!


Starke man!


ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!

tidsfördriv!

- Har du pussat nummer 2 ?
Adam axelsson-när vi var små pluttar ja
- Vad har du för relation med nummer 20 ?
Emelie morelius-spelar i samma handbollslag
- När ska du träffa nummer 1 ?
Isac rappendal-fredag♥
- Är nummer 18 söt ?
Ellionor Almeby-ja
- Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Anton öberg-Snäll ?
- Gillar du nummer 14 ?
Arvid bellman-bäästakompiiis!
- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
Adam  fröberg-nej
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
Felicia isacsson-måndag i skolan
- Är du nära vän med nummer 23 ?
Emma lundqvist-syster så ja!
- Har du gått på bio med nummer 4 ? 
Affe flod hases-nej
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
Hampus blomqvist-som kompisar!
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
Alexandra berglund-vet inte,brukar mest skratta ;)
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
Andrea Edelo-ja absolut!
- Vad har du och nummer 24 för relation ?
Fanny sikhammar-har gått i samma klass i 8 år
- Vad skulle du vilja göra med nummer 26 ?
Felicia telenius-träffa henne!
- Vad är det bästa med nummer 37?
Hanna avelin-underbar!

hangover

Vakna runt halv 11,känner mig as slö men har tagit mig lite frukost och snabb fixat mig lite.Drar nog till Maja senare,hon behövde hjälp med packning osåvidare inför imorn,drar ju till stocholm då!Blir kvar en natt också,myys!
Har inte så gott om pengar just nu men kommer inte kunna låta bli att  slösa bort allt jag har!
Men inte så sjukt långt kvar till jul häller så ska nog inte köpa slut på alla pengar..men ska kolla in lite saker jag vill ha och städa upp lite,puss!


Ny header!

Känns toppen med med nått nytt,funderar på att fixa designen lite också men får bli senare!
Utklippningen♥ HAHA.
Men nu ska jag sätta på en film och bara ta de lungt,godnatt!


Vänner är som änglar,dom lyfter dej upp när du har glömt hur man flyger


Om du vore en flaska så skulle jag aldrig panta dej

Sämst uppdatering men sov ju hos Linnea igår så sov väll bortt halva dan osåvidare.Men vakna av att folk sms:ade!
Tack för de,så lite smått död när jag vaknade och då sa Linnea att vi var tvugna att gå ut med hennes dooogg!
Så var väll tvungen att sätta på mig lite och sen bara ta de som de va.Men då krånglade han och sprang bort så de tog ännu mer tid men när vi kom hem så kännde jag att jag var tvungad till att duscha så mamma kom och hämta oss,men vi årkade inte kila in i duschen så vi slängde oss i soffan och kika tv i två timmar tills pappa ville titta tv så då duscha vi lite snabt och sen drog till Tempo,handla mer godis,tjockkk!kika film och hade de myys!Men hon drog för en stund sen så nu sitter jag & snackar med isac och Lucas men mitt internet dampar så dom årkar visst inte med mig mer nu så kanske slår på en film eller nått?
Uppdaterar nog inge mer,får se hur jag för imorn?Träning iallfall,men puss!


1 månad!

Jag älskar dej så mycket,du är så underbar,livet utan dej skulle jag inte klara av.Jag älskar dina kramar & dina kyssar ska jag spara i guldramar.Jag kan springa 100 mil bara för att få vara där du är.Att bara sitta & se på dina ögon,du sa att dom inte var vackra,de ändå du ljög om,de finns inge fel med dej,hela du är bäst men inte bara därför som jag älskar dej mest,för varje gång jag ser dej blir jag över glad,jag skriver från mitt hjärta rad efter rad.
Jag älskar dej Isac rappendal!♥

5 blattar i blöjjan

Linnea och Julia drog till mig runt 1 typ.Vi ville inte stanna hos mig så vi drog ner på stan och bowla,jo de gick inte deräkt toppen men aja,Linnea vann iallfall,duktig cheeeyyy! Sen drog vi hem till mig och kolla skräckfilm,sen skulle Julia dra så vi kolla på en annan film,shrek älskaaa!♥ Men packa lite och sen drog jag med Linnea hem,blir kvar här inatt,mysigtmysigt!Men har nyss käkat tackos så sitter & snackar med isac osåvidare nu så blir nog de ett tag tror jag,ska snart kika funnyest home vidios också.En månad med älskling imorn! ♥Men nu ska jag snacka lite med dom sen typ dö garva åt allt som är möjligt för har druckit Julmust,drooog!
Puss!




Satan i gatan

Drog med mamma ner på stan,är ju marknad.Fick iallfall med mig en vinterjacka,en tröjja & två par jeans,nöjd!
Så har nyss käkat lite,sitter och snackar med isac i telefon men känns som jag snackar mer med wärnberg ;s
Men drar väll snart till Julia,hon var iväg till stan nu för att hämta Hampus pch sen skulle dom köpa godis så vi tänkte titta på film och mysa lite,blir väll att dra ut sen tror jag?Får se hur de blir,uppdaterar väll när jag kommit hem.Men nu ska jag tjocka i mig lite mer godis och sätta mig vid tv och tat lungt tills julia ringer,puss!


sing´s of music!

Sjukt skön,älskar texten!

Nobody sad it was easy

Pelle och åke kom hit en stund efter Maja drog,snälla dom är!Käka och sen drog vi ner till kopphallen och träffa isac.Ah senare skulle Pelle & Åke dra så jag blev kvar med isac,kollade Alvas match.Han inte kika klart men räknar med vinnst!Men nu ska jag hämta mitt godis och julmust och tjocka i mig lite lagomt!
Tänkte kika film eller lyssna musik,ja nått mysigt men åke tvingar mig att snacka med han så är väll tvungen då,men drar så fort Pelle kan snacka med han,fan vad argg jag är nu också,mina andra byxer sprack på vägen hem så har bara mjukarar nu,hur mobbat är inte de!Så mamma har lovat mig två nya imorn,snäll mamma de!♥
Men nu ska jag kila,puss!

Kings of hell!

Fan dö trist skola eller fick fika för vi vart så duktiga på att hålla regler osåvidare och sen fick vi klubba av spanska läraren även fast jag har tyska men ändå,snällt lixom!Men maja drog iallfall med mig till pickaboo och köpte godis till ikväll,frågade lite folk om dom ville hitta på nått men halva sverige ska ju på discot och de tänkte jag fan häller gå på de!Men Maja drar väll snart hem till sej och ska fixa osåvidare så jag får väll sitta här och nörda facebook med mina lodsas vänner eller nått?
Eller kanske drar och träffar isac men vi får se hur de blir med de,känns inte så kul åka dit själv så tror jag hoppar de och träffar han på söndag istället.Nån måste ju käka upp godiset!
Men nu ska jag snacka lite med Maja,isac & Emil så får vi se om jag slänger ut ett inlägg senare,puss!

Lagomt galen!

Allt jag & Maja skratta åt på vägen hem!

-Tantejäveln som slängde sig på krille och ba ; Ojj jag ramla!
-Moppe pojken utanför!
-negern som hade ett halv öra!
-Jag ramla ihop på trappen!
-Tjejen som gick frmaför oss och maja bara skrek; FAN VAD FUL HON FRAMFÖR ÄR! och hon vände sig om och sen maja bara viskar till mig ; Shiit jag hoppas inte jag sa de för högt!
Och typ dö mycket mer,håller seriöst på och avlider!;O

Sex is on fire!

Sovmargaaan todage!
HAHA så fin stavning jag vet!Men vaknade samma tid som vanligt så är jag klar sen och kan bara chilla.Åker ju om 2 och en halv timme så inget att strässa över så satt mig mitt i allt och blogga,trevlans va? Men nu ska jag nog kila upp igen och fortsätta fixa´t osåvidare.Inget planerat inför ikväll men får hoppas att de inte slutar så också,vill inte ha en hemmakväll med pärona,hör av er om ni har lust att hitta på nått?
Puss!


Julmust droooog!

3 lektioner idag,toppen!Hannas farmor kom och sjussa oss till stan,snälllllt! Vi träffa Robin och Jocke en stund men deras lektion skulle börja om 10 minuter så dom fick ta bussen snabt så vi drog och köpte lite godis och käka.Köpte julmust,vår drog!Garva sönder eller vad?! Ah sen tog vi bussen tbx till ådal och hade vår sista lektion och sen hem och packa oså och dra deräkt till handbollsträningen,gick toppen idag!Känns mycket bättre nu.Sen vidare till pingis träningen,fick kö med nogge hans humor asså sjuk.Byter tränings tider på måndag så har träning alla dagar nu men inte dubbel så får mer tid om dagarna osåvidare.Vilket happy face jag har just nu alltså!Toppenglad:D
Ska snabb plugga lite på tyskan också,prov imorn så måste kunna.Men har sovmorgon imorn så tar den senare bussen,sjukt skönt att slippa stressa osåvidare.Men nu ska jag käka min vittamin choklad eller va fan de är och vänta på att Isac ska ha tid men tror inte de händer så fort men aja,Puss!

Glaaaadman!:D

To the top!

Drar till bussen om en halvtimme,har igentligen inte tid att blogga men känner mig tvungen för jag bloggar kasst!
Har 4 timmars hål idag,alla andra ska tydligen dra in till stan,köka där osåvidare.Men jag har ju inga pengar så vet inte om jag får stanna kvar i ådal själv,känns ju inte så kul men om jag åker med så blir jag utan mat,hmm får tänka på hur jag gör,nu ska jag iallfall packa ner lite saker och borsta gaddarna! Dubbelträningen sen så vet att jag inte hinner blogga mer idag,därför jag gör de nu men aja,puss!

Fuck up and die!

•Har jätte ont i magen!
•Min älskade spelar visst eller nått annat så får inte tag på honom!
•Ingen ide att träna till matte provet för kommer ändå kugga totalt!
•Jag känner mig svim färdig!
•Kan inte åka till stan med dom andra imorn för har no money!
•Jag är vrål hungrig men är inte sugen på nått!
FUCK ÅRKAR INTE MEN,GÅROCH LÄGGER MIG I SÄNGEN OCH LÅTER LIVET GÅ!

Rock you´r body!

As skönt i skolan,allt var toppen fram tills jag skulle sätta mig på en bänk och byxerna sprack,och på de sämsta stället också,så fick hoppa över bilden och dra hem och ta nya byxer! Mamzi kom och hämta mig sen och sjussa mig till isac,jätte mysig dag,träffa Ellen och Edvid också,sjuk humor dom alla har asså! ;)
Men kom nyss hem så nu måste jag plugga matte inför imorn,shiiiit kommer gå kasst!
Men ska kolla klart på svampob sen börja med de,puss.


Piece up

Drog till Andrea runt 4,och de började 6 så blev där en stund,garvar alltid när jag är med Andrea vet inte varför,sjukt skön tjej är hon iallafall!Men drog på matchen,åhh kännde mig kass och fick kö på samma position som Isac såklart och sköt han,oppsidoppsi ;$ Dom vann visst..Så var lite små sur så slog han,men inte hårt ;*
Men fick tid med han efter också för var föräldrar möte,så myssiiigt med han!
Men går upp så där tidigt imorn igen för att duscha,känndes ändå bra att gå upp så tidigt! Men mamma hämtar mig efter skolan och sjussar mig till isac imorn.Ska träffa Ellen innan sen drar vi hem till han och tittar film & myser!♥
Så sen bloggning,men nu ska jag kolla klart på Värsta pojkväns akdemin,puss.


off my head

Hade bara två lektioner idag,urskönt!Dom andra skulle ju på bad och en lektion blev inställd så tänkte dra hem efter lunchen men mamma svarade inte så hon kom ju inte och hämta mig som hon skulle göra!Så runt 1 så tänkte jag ta bussen hem,satt och vänta på bussen då de var 5 minuter kvar tills bussfan skulle komma då jag kom på att busskortet var kvar i skåpet så fick springa,hatar att springa!;o
Men han med den iallfall,duktig flicka!Så har nyss packat.Drar till Andrea så fort hon kommit hem,drar med henne till handbollsmatchen,får se om jag blir med och spler då,annars stannar jag och tittar!
Men nu ska jag skriva till Andrea om hon  är på väg hem,puss.


yayaya

Fick gå upp kl halv 6 idag för jag skulle duscha och var osäker på hur lång tid de skulle ta,hemskt!
Men sitter och kollar på tv nu ska snart kila till bussen.Hinner nog inte blogga innan jag drar på mina träningar senare idag så bloggat nu istället även fast jag inte har nått att skriva,juste slutar ju tidigare idag så kanske hinner?Men ska svara Ellen nu sen dra,puss.

Godnatt!

Drar mig till tv nu eftersom mamma ska sova så no more bloggning tonight,lite fin svengelska!


Sköön!


Rehab

Linnea drog för en timme sen typ,var tydligen ingen träning idag så skönt att slippa de osåvidare.Match mot 98 killarna imorn,väntar på svar av Johan om jag ska va med,suger ju sönder så vem vill jag ska spela lixom!
As rädd,men hade fysik provet idag,OMG va sämst de gicka asså,jag kan inte fatta hur sämst man kan vara!Kommer absolut få göra om skiten,så världelöst;o
Får bli lite kortkort nu eftersom jag inte har nån lust att blogga osåvidare,snackar med the boys på skype,toppen pojkar även om dom skrämmer skiten ur en ibland,lovya boys!♥
Dubbelträning och plugga så hörs nog inget imorn,ska försöka hinna med ett inlägg men tror inte jag kommer fixa´t men ah,puss.

Gammal arkiv men årkar inte ta fram systemis!


haha älskar dig


Do It Lika A Dode!




Sow hard

Tänkte blogga tidigare men internet funkade inte men mamma har fixat de nu så..Men har inte så mycket tid just nu så får bli ett snabt inlägg.Linnea 'är iallfall här nu,ska snart käka och sen dra på handbollen,kommer nog inte hinna blogga mer för idag,aja puss.


Helt värdelös är du inte,du kan fortfarande användas som dåligt exempel

Kom nyss hem ifrån isac´s match,tror de blev 24-24,ja oavgjort blev de iallfall.Jätte duktig va han,stolt tjej!
Men träffa Emelie där också,höll lungt sagt på att garva sönder efter matchen,kusiiiiiin!
Men han knappt snacka med isac för han hade brottom så ringer väll han så fort skype slutat dampa!
Sen blir de väll plugga sönder inför imorn,sa visst till mamma att jag kunde de mesta,opps.
Hinner nog inte uppdatera mer ikväll säkert inte imorn häller,vi får se,pussgodnatt!

Länkbyte!

Kör ett länkbyte med den här toppen tjejen,jätte fin och bra blogg!
Värld att kika in på!
http://juliiiaemmaliiindberg.blogg.se/
Fick inte fram nån bild på din header så får bli en bild på dej som jag har!

Made off!

Har inte gjort ett skit idag,är dö trött för har inte vart ut,inte ens öppnat ett fönster,oh hell så skönt de va att öppna nu! Har fysik prov imorn och har inte pluggat ett skit,jag vet att de kommer gå som fan men jag förstår inget så är inte nån mening att lägga tid på att plugga.Maja kommer iallfall hit om en halvtimme/kvart nått sånt?
Sen drar vi till koppadalen och tittar handbolls matchen,kommer väll hem vid 8 så käkar väll då och sen hittar på nå?
Ja nu ska jag sätta i löshåret och gö mig klar,puss!

Lev ditt eget liv för du ska dö din egen död

Vakna nyss,folk är pissoff på mig för jag inte svarat på alla sms inatt,ledsen för de men jag låg på badrummsgolvet och visst tryckt på ljudlöst så jag somnade väll där så inte kunnat svara..
Men har tagit lite frukost bara,funderar på att duscha men tror inte jag årkar.Blir att dra på Isac´s match halv 7 men vad jag ska göra innan de har jag inte en aning om,vill inte gå dit själv så antar att jag får ringa runt till lite folk?
Men nu ska jag snacka lite med min älskade och sen börja fixa mig lite smått,puss.


Du kanske inte betyder allt världen,men du betyder världen för någon


Skön!


Lost without you!

Jag vet jag vet sämst uppdatering!Men har inte alls årkat eller haft tid en sekund.Toppen kväll igår iallfall,slutade med att jag satt själv och spelade Buzz för dom andra tröttnade på att jag utklassade!
Vakna runt 12 tiden,käka frukost och sen drog hem till mig och duscha.Och när man kommer ut ur duschen så är de första maja säger;Du åke & Pelle är uatnför ska jag släppa in dom?
Skitsamma!Hade toppen iallfall,Pelle snodde mitt löshår och onepiece så vart "The big baby girl" eller någonting,fint vare iallfall! Sen har vi bara snackat,kikat tv osåvidare.Men alla drog för en stund sen.Känner mig lite lätt tjockkk käka för mycket,dax att skära ner på de igen.fan nu kom mamma och påminde mig om min stora chips påse och mina 2 cola flaskor,toppen!;o
Nej nu ska jag försöka ta bort lite skit på min data,har blivit så seg:/ Sen blir de väll städa lite,vände mig precis om och såg mitt rum efter att dom vart här,härligt!
Ja de här blir en lång kväll,puss.





jag älskar dig

my lööv ja du är min ängel utan vingar och utan dig kan jag inte andas.
jag älskar dig!♥
// Din pojkvän

@Linnea´s place!

Linnea´s place just nudå.stanna i stan och köpte lite kläder och sen kom mamma och sjussa mig till Linnea.
Maja drog på kalas och efter 2 timmar typ så om Maja hit,käka oså sen började kvällen.har snackat sönder folk på skype,käkat upp allt godis som vi skulle ha till filmen,smartsmart! Men ska bara kika facebook en snabb stund och sen sätter vi igång "Big mama" älskar den! Ska käka kladdkaka och daim tårta till de också,fan vad tjockkk jag känner mig,och jag som skulle sluta äta skit,efter den här kvällen,okej?
Men nu ska jag snabba mig lite så de inte tar tid,puss!
Känns vackert!

Ser du stjärnan i de blå,ja den lyser för oss två!

Gud vilket bra humör jag blev på helt plötsligt,eller vart de ett tag,vet inte alls varför men jag vaknade precis till och kännde att jag behövde göra nått så har gjort massor,tyyyp!
Har sovit bort halva dagen och tittat massa filmer,snäll mamma man har som åker och hyr filmer till mig♥
Men sen duschade jag och kännde mig inte alls längre sjuk så jag började städa på mitt rum,fixa mig lite osåvidare.
Så blir skola imorn,yehyy! Men drog och handla lite saker,träffa lite folk snabt,snackat med maja i 2 timmar,bakat kladdkaka,damsugit,tittat mer film osåvidare.Ja de känns toppen!
Och min älskade slutar nog sin träning snart så blir nog att ringa han sen också,toppentoppen!
Drar med bussen till stan efter skolan också,tror maja följer med också,eller hoppas.Ska köpa lite nytt och sen kommer mamma och sjussar oss till Linnea,blir kvar där hela natten,hallowen ju,så blir lite myyys där,blir nog bra.
Tar med datan så ska nog hinna in med ett inlägg.Men nu ska jag plugga lite mer så jag sätter de imorn,puss.

Bjuder på en gammal bild eftersom jag inte har nåra just nu!

Hiss/diss?

Jag älskar den iallafall,den är väll halvt sönder spelad nu men ändå toppen!

Blev hemma idag igen:/ Har hög feber,men no more så får väll va glad för de.Har precis satt igång en film så ska titta färdigt på den och ta lite oboý.Skriver nått senare då jag inte är så trött.
Har häller inga bilder eftersom jag är sjuk men fixar de imorn för ska till skolan då och på kvällen blir de hallowen myys med Maja och Linnea,sover kvar där osåvidare,puss.


Länkbyte!

Kör ett länbyte med emma segerbäck,toppen blogg och jätte fin,värt att kika in!
http://emmasegerback.blogg.se 


Sjuuuuk.

Tänkte uppdatera lite mer för att vara snäll,men har inte så mycket at skriva kom jag på.Har bara kikat film och bara haft de hel chill,har nog mer feber nu också :(Mamma säger att jag får stanna hemma imorn också men vägrar för har massa prov oså så måste till skolan,och kommer inte ha nått att göra häller,är lungt med en dag men inte två!
Men har precis tittat klart hopp så ska snacka lite med folk på skype,trevligttrevligt men ska nog först dra ner och drick nått,svettas och fryser :s
Tror inte jag uppdaterar mer för ikväll,har lixom inte så mycket att skriva så puss.

Blogg paus över!

De blev inte nån lång bloggpaus alls,men eftersom jag är hemma och är "sjuk" så har man inte så mycket annat att göra så startar väll igång ändå för blir nog inge träningar imorn så har nog tid att blogga då också får jag hoppas,inget att plugga då häller,nog om de! Är inte sjuk på nått sätt tror jag?Inte vad jag tycker iallfall men mamma märkte att jag var hängig igår och de visade sig att jag hade feber så stannade hemma idag,as skönt!
Får mer tid att plugga nu också,behövsss!
Men har nyss tittat på en film,käkat,och är klar med både engelskan och tyskan,känns toppen.Så ska alldeles snart börja på fysiken,prov imorn och vet inte ens vad de är!;d Har vart bortta alla lektioner typ,sjuk,bortta osåvidare.
Men får väll försöka,har ju en as stor bok med mig hem så bara att läsa på!Har dock inte beskrivinings sakerna för de har dom andra gjort när jag vart bortta så kommer kugga på provet lite totalt!Men årkar faktist inte att bry mig,får försöka ta igen senare.Men nu sitter jag och kollar på den andra filmen,käkar nån vitamin sak och dricker oboý,rent chill är de just nu men snart blir de hårt slit med läxorna igen,men mamma kommer hem om 2 timmar med ennu en film,toppen hon är.Vart ett långt inlägg,de får ni leva med,puss!


BLOGGPAUS!

Bloggpaus!
Får se hur länge de blir men årkar inget just nu,träning och massa att plugga!

Mumsiiii!

nu har jag bestämmt mig för att halv banta,alltså inte käka skit,vet jag kommer inte lyckas men ska börja lite smått delvis för åke tjatar men jag märker hur mycket mer jag lägger på mig när jag käka osåvidare så sitter med ett glas ramlösa istället för mig cola jag har i kylskåpet tänker hälla ut den!
Aja nog snckat om de,kanske inte så intressant,hehe. Men Andrea kom hit runt halv 8,drog till träningen oså,vi höll inte tyst en sekund och de lovar jag.Fast de kanske ingen tvivlar på häller?;)
Men sen när vi kom fram så vare bara Frida och Filippa där av vårt lag,sen bara massa 20 åringar osåvidare.
Dom bara; Asså Johan sa att ni inte skulle ha nån träning idag,jo tack för att du sagt de Johan! Så vi fick kö med dom istället,as pinsamt för mig ju!Så efter en kvart typ så satt jag mig på bänken och titta på,kännde mig sämst!
Men är vanlig träning imorn får man hoppas,dubbel då också så inge bloggnign efter skolan?
Ah nu ska jag dricka upp och sen ta lite yougurt,puss.

Andrea goes Hot(Y)

,

Kort inlägg för måstemåste plugga osåvidare!
Drar till Andrea halv 8 eller nått sånt,drar på träningen sen,hinner inte med nå mer bloggnign idag,för myckettt!
Puss.

Suger av en ko och den ba; MUUUU!

Drog med maja till koppar halv 11 skulle kika matchen men den hade visst vart en timme innan!Men satt oss och kolla på matchen efter med älskling,svettis,åke,emil osåvidare.Drog hem sen,käka och sen tbx då dom skulle spela nästa match,yeyhh vi missa den inte!:D Men de gick då inte så bra:( En av motståndarna fick sitt knä ur led och fick kö till sjukhuset,lääskigt,höll på att asgarva är jag dum eller?;d
Ah men sen stog vi nere i hall saken och köttade affisher,lite små kul?Sen drog vi till Maja,mest snacka osåvidare.
Drog & köpte kebab sen,åhh blir så trist inlägg,men inte på humör!
Nu sitter jag och snacka med Älskling,Lucke & Emil,gull pojkar.Åhh är så argg på mig själv nu,käkade lök,trodde de var sallad!De brinner i munnen ;d
Ska försöka lösa de,sätta igång spotify och ta de chill.Skola imorn också,den kan fan bara gå och dö tycker jag!
pussgodnatt!


sexy and i know it!

Drar 10 tror jag?Mamma kunde sjussa senare så har tid att blogga.Inte för jag har nått speciellt att säga men ah.
Nästa match är klockan kvart över 2 så blir nog inte kvar så himla länge tror jag? Åhh jag vet inte mycket alls märker jag;) Men maja och Arrvan är nog där så träffar nog dom också,men nu ska jag slå igång spotify och försöka vakna till lite,puss.

Bildbrister,märks?

oh yehhh(Y)

Åhh älskar era kommentarer hörrni,tyvärr tas fortfarande många kommentarer bort utan andledning men går inte att göra något åt de:(
Men drog till långshyttan runt 12 tiden,gick jättebra! Kom 1:a,vann 6 av 8 matcher.Känndes skönt!
Drog till donken efter de sen vidare till åsebo och fixade sig riält,över tuperat hår,vit i hela facet,fake blod,lövig,svart runt ögonen osåvidare,kommer kort på de hemska.Sen drog man ut i skogen med alla,skrämmde skiten ur folk,haha vissa grät,kännde mig hemskt dum men ändå garvade vi xd
Käka popcorn,kladdkaka,packa ihop oså sen drog vi hem.Har nyss duschat,svårt att få bort allt men fick bort en hel del faktist så får väll fixa´t imorn eller nått.Drar förresten till koppardalen tidigt för att kolla på älsklingen sm match,mysigtmysigt,får nog sitta och kika med svärmor;) Han har match nått senare också så blir kvar ganska länge tror jag,blir nog blogging framåt kvällen tror jag,jag så får de bli.
Nu ska jag käka klart min kladdkaka ifrån igår och dricka cola.Sätter igång en film nu också,blir lite myys med mig själv,sen kryper jag väll ner i sängen och lyssnar musik eller nått annat super,godnatt!♥

spotta ut ditt skitsnack åt mig om du vill,men de är inte jag som lider av de

Jag & Maja drog till Willy´s och kom fram 2 minuter innan dom stängde så han köpa kladdkaka,tjockkkt!
Dorg till källarn efter de,träffade massa saknade männsikor,människor som var hungriga efter min kladdkaka!
Så har inte mycket kvar,buhu..Men behöver inte den igentligen,måste träna bort skiten!
Men drog vi 10,dö trött och frös så drog inte vidare till stan som tänkt.Men har snackat med älskling en stund,men han la sig nyss,stackars ska upp 7 imorn,lilly fyller år,grattis till gullungen♥
Men jah ska väll ta mig ner och sätta på mig nått msyigt och krypa ner i sängen,sms och lyssna musik,eller kika en film,film får de blir,nån mysiiiig!
Blir nog ingen bloggning imorn,ledsen för de men fullt upp.Drar till hedemora klockan 12 och spelar matcher sen vidare till stallet för att skrämma skiten ur folk,kommer se hemsk ut!;d
Men nu ska jag stänga av spotify osåvidare,pussgodnatt.


Ändrade planer...

Ändrade planer,Emelie kommer hit med kläderna så går de snabbare för hon skulle dra till källarn.Ska bara käka lite så kommer Maja hit och vi drar till källarn,myyysig kväll?
Tänkte dra till Lindbergarn men kom på att de inte blir nå bra att åka iväg för match imorn oså,får hitta på nått med henne snart,saknar!♥
Puss.

Lindberg får stå för den as cuta bilden!

I want to live, not just survive

Dagarna i skolan har blivit mycket lugnare på nått sätt,vet inte varför men antar bra? Bytte tbx till idrott&hälsa profil också så första gången idag,ångrade de absolut inte!Känndes mycket bättre,och kom inte försent till tyskan häller,wiiihoo! Drog typ ner på stan deräkt när jag kom hem,tittade på en lägenhet,ska ju köpa nytt :D
Men den var inge bra så ska kolla på andra men senare,så blir nog ingen på ett tag,aja.
Sen på vägen hem så höll vi på att krocka totalt,en bil stannade mitt i vägen och en buss kom bakom,vi åkte förbi och bussen höll på att krocka in i oss,och sen klev massor ut mitt i vägen och folk höll på att kö på dom alla,dumma i huvudet eller vafan är de?Men kom hem för en stund sen,försöker uppdatera mobilhelvetet också,går askasst!
Men drar till Emelie efter maten och hämtar kläder så hon får väll hjälpa mig då?
Nu ska jag kika facebook och sen käka,puss.


supersuper!

Linnea kom hit så vi drog till kopparhallen och jag tänkte kö,men nej så blev de inte så vi drog till dommarhagen istället,as kallt de var asså,höll på att dö helt ärligt men kom fram efter typ en halvtimme,ithink?
Men sen skulle ju Linnea sätta sig och skita i en halvtimme så kom i bra tid till träningen efter.Bara för jag slapp undan handbollen så varte bättre på pingisen så fick gå upp en divition,känndes ju toppen!Men blir nog bättre på lördag får man hoppas,så jävla taggad!
Men den lilla jäveln ska vara där också,vill fan inte träffa idotfan! Men sånt är livet.
Men nu blire pluggaplugga,stenhårt!;d
Har inga bilder alls,förlåt för de.

tears always crying

Skön dag i skolan,känns inte som jag gjort nått alls?Jo gått till konsum och kockat i mig massor.Men vi hade typ bara engelska,matte & idrott så inte så konstigt.Men mamma kom och hämtade mig efter idrotten för skulle till sjukhuset,lika läskigt varje gång tycker jag,men de gick fort så kom hem efter en halvtimme trorjah?Så nu ska jag plugga på lite tyska men de går fort så blir väll inget speciellt fram tills handbollen.Drar deräkt efter den till pingisen så blir nog inte nå mer bloggning,men behövs nog inte eftersom ni redan vet vad jag gör nu och senare,puss.


Kottar i skogen ;)

Drog nyss hem ifrån Maja,har man skrattat mer i sitt liv eller vafan!x) Åhh vill bara säga vad som hände men de får jag inte :'( Ah jag kan inte sluta skratta iallafall! Men vi har typ bara kikat gammla bilder,bakat kladdkaka,snackat osåvidare.trevligttrevligt.Men mår typ as kasst så ska nog sova tidigt,känner mig lite tråkigt just nu..Men ska "snacka" med älskling,åke & pelle nu,puss.

A R K I V B I L D !

Blåbär & Jordgubbe

Toppen dag i skolan faktist! Gympan var ju awsome!ah filmade ju lite så lägger upp de sen,wihoo!
Haha bääst inlägg ju!Men Maja drog med mig till stan efter skolan,köpte nya skor oså.Ah mamma släppte av oss hos Maja så vi har nyss käkat pannkakor,ska snart fixa kladdkaka,kommer ju gå lyckat ;)
skriver senare ikväll om jag har tid,blir nog mkt pluggande då,puss.


Give up bitch he is mine!

Kom hem från träningen för en stund sen,var så sjukt trött så gick skit,och jag har tävling i helgen,faaan!
Ah de får gå som de går,men får skynda mig lite efter matchen för ska dra till Åsebo och skrämma småskitar efter de.Blir nog lite förkenad men ska försöka hinna! Åhh rönken på torsdag också,men slipper ju sista lektionen men så jävla rädd och gör så sjukt ont,kommer avlida snart,dom måste fixa de!
Men nu ska jag slå igång spotify och vänta på att min älskling ringer,puss.


SNABBT!

Blir lite snabbt nu för drar på träning om en kvart och måste byta om,hann inte blogga igår häller för träningen blev en timme längre så kom hem halv 11 och skulle duscha efter och då mådde jag så skit så gick och la mig efter de.
Ah nu måstemåste jag byta om,hörs efter de för blir ingen handboll idag,dom är i pelbo :(


Hörs nån gång ikväll?

Vaknade för en stund sen,har bara klätt på mig,årkar inget mer idag!Byter profil idag också så kommere hem tidigare.Men kanske tar nästa buss ner till kopparhallen och möter älskling då istället men de bror på om jag har tid för har själv träning sen men ska försöka hinna.Ska ta lite oboý och sen kika tv,puss.


Tusen stjärnor på himmelen men bara en som du


Om jag var ensam på hela jorden så skulle jag vara bäst

Statestiken går upp ser jag,och kommentarer bara rullar in,på nått konstigt sätt så tas många kommentarer bort,tycker de är otroligt konstigt,ska väll kolla lite närmre på de när jag har tid,men de är bra att de går upp!
Men jag har faktist inte gjort nått alls idag,känns ur trist.Men jag har inte haft lust häller så får väll skylla mig själv!
Har kikat handboll,snackat med maja i 2 timmar,tittat igenom allt som finns på datan!
Ah de låter ju inte så kul,är de inte häller! Men ska försöka få upp humöret lite,satt nyss igång spotify på saknade låtar,tänkte sms till älskling och fråga hur matchen gick också.
Ja min kväll fortsätter väll inte med nått roligare deräkt,så är inte säker på att jag gör nå fler inlägg idag,men vi får se hur de blir,Puss.


Ritten in the stars!

Jag vet att jag sagt att jag ska bättre på att blogga och särsklit till helgerna,ja visst de går ju finfint.
Men har haft en toppen helg så har inte tid för så mycket bloggande då.Har knappt vart hemma faktist.
Men Linnea och jag hade iallfall otroligt kul igår,kikade film,snackade med lite folk,spelade in galna vidios,käka tackos och godis, osåvidare.Jo de var jätte mysigt!
Men hon drog för en halvtimme sen kanske,höll på att dö av skratt,ah de är våra stunder de;)
Men duschade nyss också,så har bara satt på mig lite kläder,blir en myysaar dag idag,känns as skönt!♥
Men nu ska jag slå på en film och svara älskling,puss!


somebody

Jo de blev gocart i hedemora,as läskigt men grymmt kul! Mamma släppte av mig i stan efter de,träffa älskling och fler folk,ah toppentoppen! kika handboll osåvidare. Drog typ runt 6,jag och Linnea åt lite sen drog vi till Julia och kika film,myyyyysss!♥
Men ah Linnea blir kvar här inatt,fast vi kommer alldrig sova,haha bäääst humor vi har,nej jag kan inte blogga nu,blir så kasst,pussgodnatt!


Kiss me baby

Ska snart dra iväg med fotbolls laget och göra nått,vad vet vi inte men pappa råkade avslöjja att de på en bana,hoppas inte gocard(stavning) för är livrädd för de,kommer dö då!
Ah nu ska jag bara sätta på min min onepiece och sätta i löshåret så drar vi!
Efter de så drar jag och träffar älskling så sent inlägg sen!
Puss!

Glatt humör och störda högtalare

Skulle slängt in ett tidigare inlägg var de tänkt men Maja´s internet laggar sönder så får bli ett långt nu.
Men skolan var väll helt okey,förtom att Åke försökte ta livet va mig totalt.Men Maja drog med mig hem sen,typ bara slappa i min onepiece och lyssna lugn musik,älskar dom stunderna!♥
Men sen kom Linnea och vi drog till kiosken och sen vidare till Maja,dom typ fixa sig lite och tänkte dra till discot senare.Ah sen drog vi till Pizzerian och folk ba kom! ;o
Så ah vi drog vidare till källarn och de kom fler folk,ah helt okej.Senare drog väll jag hem för skulle snacka med älskling oså,men tog fan en halvtimme hem.Gick halva biten då jag kom på att jag hade Arvid´s mobil så tbx,sen så ramla jag klart ner i ett dike för jag är så klumpig,jippie! Och sen kommer nån fucking Elon bil och tutar och jag skriker som en galning,och de tyckte dom var kul så dom vände typ 53564 ggr och tuta,skrek lika mycket varje gång,fuck them! Men ah sen vart jag skitnödig så börja springa men då varte värre så då gick de snigelfart igen!
Men nu sitter jag & snackar med min älskling,men ska kila ner och sno lite godis oså nu,puss!

Haha minns du gumman,kika inte i spegeln!

grrrrrrrr

Skolan idag var hel bra,förutom vissa små saker.Men filma as mycket på gympan,kanske läggs upp senare,aja jag försökte mig parkor,hur gick de tror ni?;)
Gick häller inte så bra för Rasmus och Olle,dom båda ramlade på balans sak och slog i,ja ni fattar!
sen skulle Emil på lektion men den missade han för han behövde hjälpa mig ut ur hans skåp,hade visst fasnat :$
Men när han ändå missat halva så sket han i resten och vi satt oss och nörda med massa filmer,läggs också upp senare,får bli massor i senare inlägg men har absolut inte tid nu!
Deräkt efter skolan så drog man på handboll & efter de på pingis,känndes faktist bra:)
Men ah,skulle igentligen behöva plugga!Men har inte tid för måste ringa älskling,fick bli lite kortkort för fick skriva om skiten! får plugga senare. ah puss.


always problems

Att komma tillbaka till skolan var mer än hemskt!
men de vill jag inte snacka om,men aja kom nyss hem.Ska snart dra ner på stan och köpa nya skor,BEHÖVS!
Men ska bara ta mig nått att käka innan jag svälter1
Efter de blir de bara pluggaplugga,prov imorn och fick grejjzzett idag,panik!
Ja de låter ju som de här blir de ända inlägget för idag,mhm inte så bra gjort av mig men ah de är jag de;)
Puss.




Kokobom smurf smurf

Mest kikat tv idag,typ kollat på 6 filmer eller nått,tillochmed kollat på japansk film,fattde ju as mycket,men de va aktist bra,eller ah jag somande ju efter halva men faktist bra. Men drog ner på föräldrar matchen sen då,frös som fan,hade typ inget varmt på mig och sitta där i en timme,men vi vann iallfall,ÄGDAAA!
Haha och snacka kul att se sin pappa bli fäld,de njöt jag av x)
Men drog och köpte pizza sen,as tjockkkk! Men från och med nu så ska jag bli bättre på de.
Men vet att jag inte kommer lyckas men aja.Men skulle ju till Älskling i helgen men han kommer hit istället,saknar han som fan!♥
Men nu ska jag lyssna på Lilly´s ägiga spotify lista och sen ba ta de lungt,puss.

Let it rain over me

Jahapp så var man hemma idag igen som jag inte alls tänkt att de skulle bli.Jag är helt frisk men de tror inte mamma,hon är fan inte ens hemma,hur ska hon då veta!Bara för jag lät sjuk i telefon.De kallas trött ;d
Men aja känns ändå skönt att bara ta de lungt.Hade tänkt att sova ut idag men så blev de inte,älskling ringde mig,thihi ändå gulligt av han.Aja nu sitter jag framför tv med oboý och mackor,ska snart sätta på en film,tror de blir askungen,Älskar den filmen:')
Sen hoppar jag nog in i duschen,känns fräschare så.Får se om jag blir med på föräldrar matchen på fotbollen sen,ska iallafall dit och kolla,pappa spelar juh;) Men hoppas på att få köra lite iallfall.Vi får se hur de blir.Kanske drar till moster en stund sen också,bullar!♥
Men nu ska jag titta klart på svampob och sen sätta på filmen,puss.
"Arkvibild"

let me go crazy, but let me go crazy in you

Dagen har väll inte vart annat än urtrist! Har setat framföt tv och tittat film med mysig film osåvidare.
Men deräkt när Älskling kom hem så blev jag lite mer pigg,han ringde och vi har väll snackat sen dess,snackar ännu fast nu snackar man med Åkkkkke också,intressant inlägg också!
Men blir skola imorn,så toppen! Men nu ska jag fortsätta snacka med dom,puss.


Loca people

Blir hemma idag,är inte deräkt sjuk men kännde mig så slö igår och nu med så ah.Blir häller ingen träning så blir nog inte med på sm för är bortta imorn också för är på fotbollsavslutningen då!
Men åh vad tjurig jag är för de nu,men aja får bli träna på torsdag trorjah?
Aja sitter och lyssnar på MTV nu,blir väll snart att sätta igång WOW och försöka lära sig,puss.

► play the moment ▌▌ pause the memories ■ stop the pain ◄◄ rewind the happiness


Hayyy sexyy

Har bara tagit de lungt som jag sa att jag skulle,men har nyss gjort kladdkaka och håller på och käkar,
crying because i´m so fat! Åhh mår så kasst nu! ska kasta skiten.
Aja intressant inlägg iknow men nu ska jag snacka lite med Isac och Emil,puss.


I'm an angel with a shotgun, I don´t care if heaven want me back

Inte sovit ett skit inatt så somnade runt 10 och sov till 11,lite iallfall så piggare nu men känner mig ändå lite halvt död så blir bara hemma idag.Mamma ska fixa mitt löshår lite idag också så får se hur de blir.Aja nu ska jag svara isac på sms och slå igång spotify,puss!

Haha snacka gammal jag hitta på oss snuttan,minns du?

Frosen to the ground

Sitter och har de mysigt med Pappizz nu,har käkat tackos och har redan hunnit med att titta på en film så nu sitter vi och kikar nästa,myyys!
Men ska nog lägga mig i sängen efter den här filmen och lyssna på lite musik oså,wordfeud får de bli.
Men aja nu ska jag kika film och svara Isac,pussgodnatt.

.


will never forget the day I understand that you were the right

Drog hem ifrån Maja runt 12 tiden,drog hem och åt och vart kvar hemma för kännde mig för trött så la mig i soffan och tittade tv,somnade där och låg kanske där 1-2 timmar och sen drog jag in i duschen och efter de har jag vart så duktig så jag städat hela mitt rum,till&med damsugit!Känner mig as bra.
Men de kanske ni gör ofta,haha jag har inte gjort på ett halvår :$
Men nu är de iallfall gjort,men blir myskväll med Pappa senare också.Hyrt film,köpt tackos och godis,mysssigt!
Mamma är på fest och kommer hem nån gång inatt så känns lite småskönt att bara va med pappa.
Toppenkväll helt enkelt,de ända man saknar ikväll är pojkvännen♥
Men aja nu ska jag sätta igång lite lung musik och bara ta de lungt,ha en toppenkväll puss.

Arkivbild.

Kommer aldrig vara värt att att ta ett enda steg utan dej älskling♥


Jag är en ängel med en pistol

Jag & Maja hoppade båda över fotbollsprofilen idag,kännde värkligen inte att jag årka och häller inte Maja så hon kom till mig och vi tog den sena bussen! Behövde värkligen slippa den,funderar på att bytra till teknik istället men känns så dåligt att byta hur som helst? Men aja vi gjorde en film med Emil istället,asgrym eller vad blev den?
Men dagen har väll vart bra,skyldig Åke & pelle pengar,men dom säger inte varför:(
Men jag & Maja drog hem till mig senare och packade oså,eller "Packade" haha blev bara slänge ihop lite skit för mådde as kasst,trodde jag hade feber eller nå skit?
Men sen drog vi hem till Maja och fixa oss lite,snacka att jag inte årka ett skit men vi drog iallfall till knattediscot,haha dom släppte in oss,värsta snälla!Sög ju som fan men de är ju inte alla som sitter på en bänk och spelar wordefue i en timme,blir utkastasde och gör sitt egna lilla disco utanför.
Aja drog väll hem för en stund sen,kvällen har väll minsst sagt börjat om man säger så,chips dricka,funderar på att skaffa cs också,vi får se hur jag gör med de sen;)
Men fyfan 30/9 är de inte bara bäääst eller? Ni som kikar min fc har sett allt redan,aja ska inte snacka mer om de utan sätta på lita music och mysa,puss.
Arkiv bild..

RSS 2.0