Back up




Känner mig fett nörd som setat vid datan dom senaste timmarna nu.Men har haft fullt upp med att fixa listan inför imorn.Går inte speciellt vidare men Maja har redan fixat ett par goingar så är nog lungt! Men har iallafall börjat packa också,inte för att jag kommer nån vart men har iallafall börjat.Vet lixom inte vad jag ska packa ner för nått? Kommer säkert dö av hur kallt de är ute i tältet imorn natt,ush! Men är på toppen humör,fast de är nog tankarna på hur kul vi kommer ha imorn,feeet röjjjjj! Men nu tänkte jag sätta igång en film,godnatt oså!









I don´t love you like this

Hejhej,drog till stan med Maja direkt efter skolan,fixade presenter till My osånt.Sen har jag inte gjort nått speciellt.Tänkte inte skriva nått långt utan tänkte ladda hem några mysiga kärleks filmer och titta på ikväll,haha mes! Men imorn blir de att dra iväg till Izabella vid 4 tiden,fixa lite saker och sen hem till My för fet fest! Så vi får se hur de blir med bloggningen.Men nu tänkte jag kila ut och hämta lite saker sen sätta igång en film,puss! 


Mys kväll

Känns som de var jätte länge sen jag bloggade sist.Inte hänt så mycket för den delen häller.skola och träning för de mesta.Men efter skolan drog jag direkt till fotbolls träningen.Träning i spöregn,wiho! Fett emo med mascaran som rinner och allt,lite smått pinsamt att visa sig för folk då ;) Men sen körde vi match mot dom andra tjejerna.Vinnst med 1-0 tackvare min klockrena i krysset,haha stolt! Nej men sen har jag bara duschat och nu ligger jag i sängen och myser i sängen med massa gosig musik,ljus och kuddar.Ska alladeles strax ladda hem nån bra film och gosa till.Saknas bara nån härlig kille just nu sen är de perfekt! Men jag hör av mig imorn!



mister feel good

Hann inte med att blogga igår.Direkt efter skolan hade vi fotbolls match,1-1 slutade matchen.Och sen tog jag en dusch och gick ut.Rensade tankarna lite och frös sönder! Men sitter just nu i soffan och kollar på 4400 i väntan på Maja som kommer om en halv timme ungefär.Så tänkte sätta igång med engelskan nu när jag ändå har tid.Och senare ikväll blir de workout så vi får se om jag hör av mig efter de.Men vi hör när vi hörs!


I väntan på min bästa vän

SKULLE DU HELST:
1. Pierca tungan eller läppen? - Tungan
2. Vara seriös eller oseriös?- både och
3. Dricka grön eller röd mjölk? - grön
4. Brinna upp eller drunkna? - drunkna
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - vänner

SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon nu? - Tycker om men inte gillargillar,haha
2. Har du skolkat? - ja
3. Varmt eller kallt? - varmt
4. Soligt eller regn? - soligt
5. Fanta eller cola? - cola
6. Är du nyttig av dig? - Ibland
 
OM MIG:
1. vad heter du? - my
2. syskon? 1 syster
3. Vart bor du? - Avesta
4. Hur många barn vill du ha? - 2
5. Vill du gifta dig? - åh, ja!
6. Favorit tid på dagen? - kvällen/natten
7. Humör just nu? - toppen!
8. Sugen på just nu? En killes läppar
 
HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Pussat någon? - nej
2. Sjungit? - aa
3. Blivit kramad? - ja
4. Känt dig fånig? - ja
5. Saknat någon? - tyvärr
6. Dansat galet? - ja!
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nej
 
GREJER:
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej
2. Har du en hund? - nej
3. Sover du helst ensam eller med någon? - med någon
 4. Tror du på spöken? - ibland
5. Är du mörkrädd? - ja
6. Vad vill du ha just nu? - En mysig kille
 
KÄRLEK:
1. Är du singel nu? - ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - ja
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - jodå
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? -  njae
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? -Om jag har!
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej
7. Har du varit på en blind-date? - nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja
9. Saknar du någon av dina ex? - ibland
10. Somnat gråtande pga kärleken? - ja
11. Brukar du tänka på dina ex? - jo
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - dom flesta

KOMPISAR:
13. Har du nån bästa vän? - ja
14. Är du ofta med dina vänner? - ja
15. Vad brukar ni hitta på? - galna saker!
 16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Absolut!
17. Vem vet mest om dig? - Maja
OM DIG:
1. Hur lång är du? - ca 164
2. Vart bor du? - Avesta
3. Är du nöjd med ditt rum? - jorå
4. Villken är din riktiga hårfärg? - Haha minns inte,men halv blont?
 7. Har du någon sjukdom? - ja
8. Är dina föräldrar skilda? - nej
9. Gillar du skolan? - jorå
10. Hur svarar du i telefonen? - hej

VAD:
1. Åt du senast? - kladdkaka
3. Har du på fötterna? - strumpor
4. Lyssnar du på just nu - Stuck with each other-shontelle
5. Gillar du mest hos dig själv? Mina läppar

Jag är starkare nu

Helt okej skoldag,trivs faktikst! Sen efter skolan drog jag och tjejerna till konsum och köpte glass och sen bussen hem.Blir iallafall ingen träning för min del idag.Linnea skulle tydligen inte dit och då kännde inte jag häller nått sug till de.Har ju match och allt imorn så gör inget om jag skippar idag.Men har sovmorgon imorn så tror Maja sover här inatt,vi får se hur de blir.Men nu tänkte jag göra textils slöjds papperna så de är klart sen spela wii med pappa,haha känns så skönt att spöa nån enkelt ;) Men jag hör av mig senare!

Otrolig unge!


ther was a time

Igår var en toppenkväll! vissa saker kunde vara bättre men jaja.Iallafall så kom Maja och hennes familj hit vid 6 tiden.Käkade kräftor och myste.Sen vid 10 tiden drog jag och Maja ut.Haha garvade iallafall en hel del! Maja skulle sova här också men hon mådde inte så bra i slutet av kvällen så blev ensam.Men idag har jag värkligen inte gjort nånting.Tagit igen timmarna jag inte sov igår och kollat på tv.Haha sämst dag! Men deppar inte för de.Imorn är de iallafall skolfoto,skitnervös! Haha inget man ska bry sig om men kan ju inte bli värre än förra året.Vi beställde inte ens fotona ;)  Och sen efter de är de träning så vi får se hur mycket jag hinner mer.Kommer bli lite upp och ner nu med uppdateringen eftersom jag går till 4 varenda dag och sen träningar tätt inpå de.Men somsagt håll ögonen öppna efter uppdateringar.Men nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av andra avenyn,ovanligt!

inthe city of pain

Äntligen helg,hur skönt som helst! Iallafall så drog jag ner på stan med mamma och pappa efter skolan.Fikade lite och handlade till kräftskivan imorgon.Sen har jag faktiskt varit så duktigt så jag har stor städat! Sen dess har jag blivit fast framför andra avenyn men chips,dipp,dricka och massa ljus.Jätte mysigt faktiskt! Fast helt ensam är väll inte de roligaste.Jätte avensjuk på alla söta förhållanden :( Men imorn blir de iallafall borta match mot söderbärke och sen hem på kräftskiva med Maja och hennes familj.Blir nog jätte kul! men nu tänkte jag fortsäta kolla på andra avenyn och tagga inför imorn,godnatt!
 

You cut me like a knife

Hej,dagen var tuff igår därför bloggade jag inget alls,förutom mitt Depp inlägg som nu är borta. Men var nog första riktiga skoldan idag,kändes ändå rätt bra. Saknat min klass som bara den! Men sen efter skolan så drog jag och mamma och fikade en stund sen drog jag iväg på fotbolls träning i spö regnet. Jätte mysigt osåvidare..Så har nyss duschat och smällt i mig en pizza så blir att sätta igång en film. Blir nog Madagaskar eftersom Åke och Hampus tvingar mig till att kolla på den! Eftersom vi har ett vad tills imorn. Visst finns de snö på Madagaskar? Jaja de tycker iallafall jag de gör. Men puss!


Sämst match

Drog till sjukhuset vid 11 tiden,fick sitta och vänta i en timme,segt! Men dom konstatera iallafall att de inte blivit någon större skillnad och därför slipper jag åka dit mer,så nu är de bara sjukhuset i Avesta som gäller.Men efter de åkte jag och mamma till kupolen,blev en tröja,ett par jeans och en tjocktröja.Sen åkte vi nästan direkt till matchen.Hemma match mot kvarnsveden.1 i deras serie så ingen enkel match men jag fick kliva av efter halva,tackvare min fot.Så vi får se om jag blir med på lördag eller inte.Förlust vart de iallafall :( Men nu tänkte jag ha andra avenyn marathon,kärlek till de! Imorn blir de iallafall till verket med klassen,blää.Och sen går vi till 4 och sen träning.Kan inte blir sämre! Hoppas jag iallafall inte.Så vi får se om jag kan klämma in nått inlägg,håll ögonen öppna!

Make it rain

Skolstart idag då! Gud vad jag inser att jag saknat alla! Svårt att komma upp imorse var de inte häller.Men gick bara till 11 idag så tog bussen till stan med Maja.Gick och kollade på stan en stund men hittade bara en bikini topp.Så mötte upp mamma vid Kina och käkade där.Sen vid 7 tiden åkte jag och Linnea iväg och tränade.Gick riktigt bra,mycket bättre än jag trott.Sen var de ett kort möte efter de och sen hem och ta en lång dusch.Så har precis kollat på ensam mamma söker med familjen och nu ligger jag i sängen med en tjock filt och mitt dun täcke och ska alldeles snart sätta igång ett avsnitt av andra avenyn,myspys! Men imorn blir de iallafall ingen skola för min del,åker till Falun vid 11 tiden,blir att kolla ryggen..igen.Och senare blir de match.Så jag hör av mig under dan,puss!


sommaren 2012

 
Och de här är bara en del av allt kul jag gjot i sommar! Tack för en toppen sommar allihopa! ♥

sista lediga dan

Drog till Falun med 96 tjejerna vid 11 tiden.Matchen slutade 2-0 till falun,men riktigt bra spelat! Blir troligtis att spela med 96 laget på torsdag också.Men när jag kom hem var de toppenväder så hoppade direkt i poolen och sen satt jag ute i solen en stund.Så har nyss duschat.Svårt att fatta att man ska tillbaka till skolan imorn! Men längtar ändå lite efter min klass! Men tänkte inte blogga mer för idag utan ska njuta a sista lediga dan! Men imorn går vi till halv 11 och sen klockan 6 är de första pingis träningen efter uppehållet och sen möte efter de.så vi får se om jag klämmer in nån bloggning imellan de.Men nu tänkte jag sätta igång ett avsnitt av andra anenyn,puss!
 

lost

Sitter och har de hur mysigt som helst med min lilla mamma,hihi.Har kollat på 2 olika filmer och sitter just nu framför sommarkrysset med te och mackor.Men taggar även inför imorn.Blir att spela med 96:orna i Falun.Lindberg skulle också med tror jag.Försöker få tag på henne men går inte så bra :/ Men nu tänkte jag fortsätta mysa med mina goa mamma och sen blir de kanske en till film om de inte finns nått bättre på tv,puss!
 

Burn

hejhej,hade jätte kul igår kväll! Var med alex och pey en stund först men dom skulle vidare på fest så vi drog iväg och träffade,adam,jocke och Emil istället.Men iallafall drog iväg till ludvika vid 10 tiden idag.Blev lite loppisar,dollarstore och lite annat.Sen vidare till elsas och fika.Så känner mig som en stor köttbulle just nu.Fick iallafall med mig en assnygg lampa,5 böcker,2 filmer och godis med mig mig hem.Så är ganska nöjd ändå.Kvällen ska iallafall tillbringas med mamma.Blir att kika lite filmer och mysa.Men nu tänkte vi sätta igång en av filmerna.
Så vi hörs senare!

Silence speaks when words can´t

Blev mycket bättre under dan faktiskt.Spö regnade i minst en timme så blev att titta ett par avsnitt av andra avenyn.Men senare sprack de upp och blev hur bra väder som helt! Så stack ut en bra stund och solade och badade.Så efter de tog jag en dusch och fixade iårning mig.Så ska käka pizza nu och sen dra mig ner på stan med Maja.Och sen imorn åker jag och Maja med mamma till ludvika och kollar på loppisar,inte de roligaste men jaja.Så bloggar nog inte förens imorn kväll.Så hare så bra!

nothing is forever

Godmorgon,vaknade för en stund sen.Hade faktiskt ganska kul igår,vann gjorde vi också! Men jag tror jag och Maja mest var intresserade av fikat,höhö tjockisar! Men tror de glada humöret försvunnit helt? För känner inte för att göra nånting idag,sitter bara och ruttnar bort framför barnprogram just nu :/ Maja hade iallafall planer inför kvällen som lät kul,får se om jag hänger på eller hittar på nått annat.Iallafall så tänkte jag titta på filmen bilar 2 nu och försöka bli lite gladare.puss!

cut the rope and let me fly

Hejhej,mår faktiskt jätte bra idag! Ingen aning varför men klagar inte! Har illafall inte gjort något speciellt tidigare idag.Tränat,duschat,städat oså.Haha värst vad kul de låter,och jag är fortfarande på bra humör.Måste vara nått fel! Iallafall så åker jag och mamma ner på stan och käkar om en liten stund och sen frammåt 6 åker jag till motorstadion med Maja.Blir att kolla speedway,fast igentligen killar ;) Så tror inte jag hinner med att blogga nått mer idag.Hoppas iallafall ni får se toppendag,puss!

Dom 3 senaste dagarna

Tjaa,inte skrivit på 3 dar nu.Ingen aning varför men har väll haft ganska fullt upp?Men i måndas drog jag och Maja ut och sprang ganska tidigt,ingen aning hur långt vi sprang men långt var de iallafall! Men efter mer än halva biten så kom Linnea och mötte upp oss på cykeln så vi drog hem till Maja och duscha osånt.Senare drog vi vidare till Ica och köpte massa gott! och sen vidare till Maja och hade en suverän kväll! Och sen igår så tog jag och Maja bussen in till stan.Träffade Adam lite,körde epa och sen drog vi hem till Alex och blev kvar där resten av kvällen.Så har inte funnits nån tid till att blogga alls! Men iallafall idag har jag tid.Började morgonen med att städa hela mitt rum,jobbigt som tusan men ser absolut bättre ut nu! Och sen resten av dan har jag spenderat i solen vid poolen.22 grader så passar helt klart på! Men tänkte kila ut en lite stund till nu och försöka få lite mer färg,hörs senare!

Back on the truck

tjoo bree guzzar! Haha nej men Maja kom hit runt 4 tiden.Vart att lira buzz med familjen,haha lätt match! Men iallafall så drog vi till donken efter de ch sen vidare till stan efter de.Köpte massa gott på ica och pratade lite med tim och sen cyklade vi hem hit igen.Så sitter ute i min lilla stuga nu och myser.Tänkte snart köra igång ett par avsnitt av andra avenyn,såld på de! Men imorn blir de iväg och träffa pey och jansson.Inte så taggad inför de men tänkte vara snäll,jaoppp.Men nu tänkte jag svara på ett sms oså,puss!
 

Minns mig som igår

godmorgon,eller vad man nu säger.Dagarna blir bara tråkigare och tråkigare! Ingen aning om vad jag ska hitta på.Är bara med samma gammla folk och de blir tråkigt i längden.Och vad gör jag då,jo jag isolerar mig hemma och har ännu tråkigare.Jätte smart! Iallafall så hade jag en sån otrolig huvudvärk igår så blev andra evnyn maraton hela dan/kvällen.Har iallafall en jätte bra kompis som satt och lyssnade på allt jag sa igår,haha inte många som gör de ;) men tack Adam för de! Tänkte hitta på nått med Maja idag men har ingen aning vad man ska göra så blir bara att älta samma vanor då så vet inte riktigt hur jag ska göra.Kanske blir ännu en ensam dag.Typ 4 dan i rad..Vi får se hur de blir.Men nu tänkte jag duscha iallafall.Hörs! 

blame it on me

hejhej,tänkte bara slänga in ett kort inlägg för mår verkligen kasst.Har ingen ork till nånting.Så tar och lägger mig en stund,ska bara försöka få bort den otroliga huvudvärken först.Hoppas iallafall ni har de bra!

När dom slutar snacka med dig,så snackar dom om dig

Drog till sjukhuset vid 4 tiden,fick reda på att jag hade öroninflammation och bihålsinflammation.Så tar lite medecin men de funkar.Vill bara bli helt frisk just nu! Men efter sjukhuset så drog vi på resturang och käkade.Men jag mår så pass dåligt så kan inte ens äta så drog hem och slog igång andra avenyn.Så har kollat igenom 5 avsnitt nu,så himla bra! Men tänkte lägga ifrån mig datorn nu och försöka göra nått annat,nått som förhoppningsvis får mig på bättre tankar.Har förresten fått kommentarer om varför jag mår så dåligt.Vill inte svara helt men kan säga att de är ganska jobbigt just nu,kompisar,familjen och allt krånglar.Men ska ta mig igenom de hära! Hör iallafall av mig imorn!

när du ler,får du allt att kännas rätt

Godmorgon allihopa! Eller inte världens bästa morgon för mig direkt,Maja väkte mig med att skrika att de brinner.Klart man blir skit rädd! Men iallafall så drog vi upp och duschade och sen gjorde vi lunch av de vi hittade ;) Men mamma kom nyss och hämta mig eftersom Maja skulle ner och träffa nåra på stan,och jag ska till sjukhuset om en timme.Men iallafall så hör jag av mig nått senare för ska ner på stan innan sjukhuset och hämta ut lite grejjer som kom idag.
Så vi hörs!

deppmode på hög nivå

 Känner mig fett ensam,fick alldeles nyss en stor känsla av ensamhet.Och då gör jag de ännu värre genom att sitta och titta på kärleks videos med folk som är så jävla lyckliga och allt,åhh! Vill också vara så lyckligt kär i någon! Någon som känner likadant...

I don´t choose to wake up to that

Nu tar jag och packar min väska och drar mig till Maja.Hänt så mycket skit så behöver snacka med någon.Så sover där inatt.Betyder alltså att de inte blir nå mer uppdatering idag.Men åker till sjukhuset imorgon,är nått med synen och de som skulle kollas upp.Så vi får se när jag hör av mig imorgon.Pusshej!

swag

Blev inte en tråkig dag trotsallt! Jag och mamma gjorde de till en mor och dotter dag,hihi.Drog ner på stan,fick 2 nya berlocker till mitt thomas sabo armband,käkade,kikade lite affärer och fikade.Så kom hem för en stund sen.Så har gjort ett expriment med mitt headset.Sett så många som har de så blev sugen på att göra desamma.Blev faktiskt bra! Men mamma kom hem med mat nu,så ska käka och sen ska hela familjen spela wii.Undra hur de här kommer sluta :S

let it rain over me

Godmorgon,vaknade precis så har satt mig framför tv med frukost.Bara 11 dagar kvar tills skolstarten och de är skitväder! Jag som hade hoppats på att bli brunare,menmen.Tror inte jag tar mig för att hitta på nogot idag häller.Är inte alls på humör och känner mig jätte krasslig :( Men vi får se hur de blir frammåt kvällen eftersom jag och Maja tydligen hade lovat Peyman att träffa han.Men nu tänkte jag kolla runt i lite bloggar,ha de bra!

big city life

hejhej,känns inte som jag lever just nu.Blir så när man inte har något att göra.Blev fast vid datan totalt.Kom inte på nått annat att göra så har setat och rensat massa bilder och annat.Men tänkte resa på mig nu och hitta på nått.Vad vet jag inte? Men kommer svimma om jag blir kvar här.Iallafall så får ni hare bra!
 


Keep breathing

Inte bloggat på 2 dagar nu,men har inte gjort nått specillet häller.Sena nätter och bortsovna dagar! Men iallafall så var vi med Peyman,alex,marcelos och sebbe igår kväll.Började som vanligt regna,så slaggade hemma hos alex framför ett par filmer.Funkar de med! Och sen tog jag och Maja cykeln hit och sov här.Så Maja drog för en liten stund sen.Har sån huvudvärk så orkar ingenting.Så har bara tagit en dusch och snabb städat lite.Blir nog bara att ta de lungt idag.Ladda hem ett par filmer och mysa ner mig under en filt.
Japp så får de nog bli.Men hör av mig senare !

I brist på liv

VÄNNER/FAMILJ/DIN KLASS

Är du vän med någon nu som du egentligen vill bryta kontakten med? - ja

Har du snackat skit bakom ryggen på en vän? - ja

Har någon i din familj gjort något riktigt kriminellt? - nej de tror jag inte

Vem i din klass umgås du helst med hemma? - Maja och Linnea

Har du snott en väns pojk/flickvän? - nej

Hade du kunnat göra det? - nej

Vem av dina vänner litar du mest på? - Linnea tror jag?

Är dina föräldrar skilda? - nej

Väljer du dina vänner framför din pojk/flickvän? - ja

Trivs du i din klass? - ja

Vem är bäst, mamma eller pappa? - mamma

Litar du på dina närmaste vänner? - ja

KÄRLEK/SEX Har du haft sex med mer än 5 personer? - nej

Är det viktigt att ha känslor för den man har sex med? - man gör som man vill

Har du haft ett seriöst förhållande? - ja

Vill du vara singel? - just nu,ja

När kysste du någon sist? - i måndas

När hade du senast sex? - oskuld

Vad tycker du om romantik? - fint ;)

Hade du kunnat ha sex med en kändis? - absolut!

Hade du kunnat ha trekant? - njae

Har du varit otrogen? - nej

Har någon varit otrogen mot dig? - ja

Vad anser du att otrohet innebär? - kyssa någon annan

Gillar du någon just nu? Nej

DIN MOBIL

Vad står det i det senaste skickade smset? - "ja de gör vi,godnatt<3"

Vad står det i det senaste mottagna smset? - "va de någon som vaknade? hihi"

Vilka finns i din inkorg? - folk

Vilka finns på din "mottagna samtal" lista? - orkar inte kolla

Vad har du för bakgrundsbild? - mig själv

Vem smsar du oftast med? Isac

Ringer du hellre än att smsa? - ja

Vem är den 12:e kontakten? - ina Falkemar

Vad tycker du om den personen? - världens bästa tjej!

Vilket nummer raderade du senast? - minns inte?

Brukar du trycka upptaget/ignorera samtal när någon ringer endast för att du inte orkar prata med den personen? - Jaa

Vad har du för ringsignal? - vanliga för iphone


Make it burn

Hejhej,haft en bra dag? Min har vart hyfsad bra.Iallafall så drog jag till Isac vid 2 tiden.Har pratat massa,vart med Lilly pluttsan, donken osånt. Drog hem runt 7,så då åkte vi och hyrde 2 filmer och hade mys med familjen,funkar de med! Men har sån huvudvärk så gick och la mig efter filmerna men går inte att sova,känner på mig att de kommer bli en jobbig natt :( Men imorgon bär de av till Västerås med Maja.Massa shopping och annat kul.Så skriver senare!


Skräckfilm nästa,mot en säker död

Dagen började kasst men förändrades helt när Linnea sa att hon tänkte komma hit och göra mig sällskap inatt! Så hon kom nångång efter 3.Så vi började med att laga mat ihop,jo bästa kocken osåvidare,hö.Men bästemde oss för att ha film maraton.Så hittils har vi kollat på 3 filmer och inväntar just nu en skräckis."Insidious" Min syster hade tydligen sett den och den var sjukt läskig men bra,så kör på den.Kommer skita på mig riält.Men får se om vi laddar hem nån rolig efter de för annars kommer de inte bli många timmars sömn för mig ;) Men nu är den klar så ska börja kolla.Hare så bra!
 

A smile is the best makeup any girl can wear


Good night-bad day

Hej,har typ världens pms humör idag.Så jävla arg på allt och alla! Men vill inte ta upp nått här..Men igår kväll satte jag igång en film men efter den kände jag mig bara så sjukt ensam så trotsade min förkylning och drog till 7eleven med Maja.Träffade på Tim och stack hem hit.Och senare hade alex och peyman också kommit.Men dom drog runt 3 så då stack jag och Maja ut i uthuset och bäddade ner oss.Fatta trött jag var med förkylning och allt,ush! Men när jag vakna imorse så var Maja borta,hon hade tydligen mått dåligt igår så drog hem nån gång inatt.Så planerna för örebro sket sig,även kvällplanerna.Så tagga ensam hela natten idag då,yehy! Fuck allt,hare bra!

Party all night long

Hur mår ni? Jag mår iallafallt uselt! Hoppas på att allt ska vända snart,har även fått reda på att jag har öron inflammation så går på nå vidriga tabletter nu.Iallafall så har de blivit tv för de mesta men för nån timme sen satte jag igång med att städa hela mitt rum och rensa massor ur min garderob.Känner mig as duktig ;) Så tog nyss en lång dusch,hur skönt som helst! Men iallafall så har mina föräldrar dragit iväg på fest så dom kommer antagligen hem nångång i natt,så blir ensam hemma ikväll.Känns ganska trist när man är sjuk.Men dom ska på en annan fest imorgon så blir samma sak.Men har bestämt att jag tänker trotsa min förkylning då och bjuda hit Maja imorn,höhö.Men blir nog hyffsat bra uppdatering ikväll,iallafall vad jag tror eftersom jag inte kommer ha så mycket att göra.Men nu tänkte jag sätta igång filmen"lol" och sen blir de väll att ladda hem ännu en till film,hare bra!
love u!

lever på halstabletter,wiho

Otroligt hur dåligt alla bloggar under den här sommaren.Förra sommaren gjorde jag säkert 4 inlägg pär dag.Men nu hinner jag knappt med ett! Verkar inte som nån annan gör de häller för är tomt på alla bloggar.Men har blivit så himla förkyld,typsikt att bli de över sommarlovet,särskilt dom sista dagarna då man vill ha som roligast och allt.Men skulle till borlänge med Maja idag för lite shopping inför skolstarten.Men jag klarade verkligen inte av de så hon åkte med sina föräldrar istället.Sjukt trist! Så blir sittandes hemma hela dan istället :( Men solen skiner ju så tänkte iallafall sätta mig på altanen.Hör troligtvis av mig senare.

Make you feel mine

I förrgår började somsagt förkylningen så tänkte mig en lugn hemma dag och försöka bli bättre men nejnej. Så fort de blev kväll så blev allt lång tråkigt,så jag fixade mig lite snabbt och drog till stan och träffa massa folk och sen blev jag kvar hos Maja över natten. Så igår tog vi bussen ner på stan,käkade Kina mat och sen vart de hem till sebbe som var hur bakis som helst.Så var med han och Alex hela dan igår. Och såklart slutade kvällen hos Maja ;) känns som mitt andra hem! Men är så Jävla förkyld nu så de inte är sant! Så tänkte väcka Maja nu och kräva frukost,ha de bra!


RSS 2.0