Do it like a dudå

Hejhej,har haft fullt upp idag så har inte ens slagit igång datorn.Har tränat en stor del av dan,städat och massa annat.Men drar iväg på kalas om en timme och senare ska jag iväg på fiesta med mina bästa ikväll.Blir nog bra! Men nu tänkte jag packa eftersom jag tänkte sova hos My inatt.Men jag hör av mig senare!


You're My happyness

Hej,åkte hem från bästa för en stund sen så jag har bara kollat på film och myst efter de.Så ligger i sängen nu och tänkte rensa mina spotify listor och sen försöka sova.Blir att jobba imorn och sen vidare på kalas.Sen får vi se om jag skulle vidare på lite roligare saker senare på kvällen,vi får se.Godnatt!


Daylights

Godmorgon eller nått.Sitter i bilen påväg till Axel nu,håller på och somna! Så kommer nog somna när jag kommer fram till han ;) aja jag vet inte vad vi ska hitta på men nånting med Hanna och Linus tror jag? Men jag uppdaterar när jag kommer hem om inte nånting under dagen,vi får se.Hare bra!


smile when your horny

Haha trött som tusan,kanske syns på rubriken! Aja jag och Maja har inte gjort nått speciellt,alltså en helt vanlig kväll! Mest snackat osånt.Så tänkte sova snart.Åker iallafall hem till Axel nångång runt 1 tiden imorn? Men nu tänkte jag gå och borsta gaddarna och försöka sova,godnatt!
(Haha gammal..)

Be a muthersucker

Fick tillslut tag i Maja så sitter hemma hos henne nu,Gos som vanligt! Men nu tänkte jag kila upp och dricka nått,vätskebrist xd


Workit bitch

Ringde Maja för ett bra tag sen nu men hon har inte svarat..Tänkte höra om vi kunde hitta på nått eftersom de är lov och jag sitter hemma.Men nej,forewerslone! Inga vänner! När man tänker efter är de rätt tragiskt! ;) har iallafall tränat i nån timme nu så ska kila ner och duscha nu.Vi får se om jag har nått vidare humör för att uppdatera sen,aja puss!


mitt mittenfinger skapades åt dig

Ganska tråkig dag faktiskt! Inte gjort så mycket annat än att kolla på filmer och mysa med min mammi.Aja jag känner mig som ett pms barn just nu,så himla sur och trött på allt! Vill bara sparka sönder allt omkring mig.Nej nu får jag ta och lugna ner mig..tänkte iallafall kila ner och käka nu,sen tänkte jag kö ett träningspass och försöka ta ut all min ilska,puss!

Ögonorgasm

 

Beauty and the beast

Bara jag som är lite sugen på att se den här? Verka vara en grymt bra film faktiskt.Inget som brukar falla mig i smaken men den här gjorde faktiskt de! BEAUTY AND THE BEAST
 

Snöö

Hur mysigt var de inte att vakna upp till en massa snö,bara jag som tycker de är jätte mysigt med snö? Man blir mycket piggare och allt blir så mycket ljusare! Iallafall så har jag varit ner på stan och sålt min förra vinterjacka till en tjej och nu blir de att åka iväg och fika med mamma.Har inga planer inför idag så blir nog att ladda hem ett par filmer och mysa till,ganska gosigt! Så jag hör av mig senare!


Smartast i världen!

Ledsen för hemsk bloggning men så smart som jag är så lyckades jag låsa min telefon igår och satt uppe hela natten och försökte omprogramera den.Så inte förns imorse fixade jag de,så inget kvar nu,inga bilder eller nånting! Suger! Men aja nu har jag en mobil igen iallafall..men när jag mådde som sämst igår så kom axel och hämtade upp mig så åkte vi hem till han.Världens bästaste kille! Jätte duttig som övningskör också! :D aja nu sitter jag iallafall i sängen och försöker fixa tillbaka massa appar osånt,hörs senare!


Bright like a star

Kvällen/natten var ganska kul igår! Men vaknade för en liten stund sen så jag ska väll kila hemmåt snart,ska käna pengar hemma.Kratta ush.Men behöver pengar! Är ju skyldig mamma.Men jag hör väll av mig senare,puss!

Vila i frid farfar


Taggatagga utgång

tjohej,är på mycket bättre humör en innan.Blev inte bara vi 4 utan blev ett par stycken,mycket roligare! så nu tänkte jag packa allt och tvätta bort sminket.Tagga bad jaow,haha.Aja nu tänkte jag fixa dom grejerna och sen kolla ett avsnitt av karlsson på taket,standard! ha en jeffla bra ikväll! För de ska jag ha!
söt kompis osånt också!

Be strong

Vann 4 av 5 matcher,så otroligt nöjd! Iallafall så åkte vi till donken efter de så kom precis hem.Så blir att hoppa in i duschen snart och sen vid 10 tiden ikväll drar jag och Maja till badhuset med Axel och Putte,blir nog bra! Så blir kvar där till 1 inatt.Men ska torka tårarna nu och försöka ta mig neråt,puss!


De hårdaste som finns är nog att se sin egna pappa gråta


Match nästa

Så nu är man påväg mot Långshyttan.Är på taggat humör och sitter och dunkar musik i bilen! Så de ska vara! Så jag uppdaterat nån gång efter alla matcher oså,hare bra och håll tummarna för mig!


Tagga match imorn,godnatt

Haft en jätte mysig kväll,kollat på starstryck och myst med tända ljus ochsånt gos.Så nu ska jag bädda sängen,släcka ljusen och borsta gaddarna och sen krypa ner i sängen och tagga till pingis match imorn,och självklart följer min bästa med som stöd.Prata nyss med en halv lullig pojkvän också,hoppas han tare lungt,men de finns inget att oroa sig över när de gäller han.Aja godnatt!

Love is beautiful



when you got what you want,but not what you need

Blev en hemmakväll tillslut.Drog iväg till willys en snabbis och inhandlade massa tjockt och laddade hem ett par bra filmer.Så kvällen slutar nog bra trotsallt.Blir massa uppdatering ikväll,bah känner för de,haha.Men nu tänkte jag stoppa in huvet i duschen och sen tänkte vi sätta på en film och mysa till,hare bra!
 

YOLO


Ny design

Så nu har jag ändrat designen helt och hållet! Känns jätte skönt med nått nytt! Så kör på de här ett tag nu så får vi se vad de blir för nått senare,kanske skulle ta och beställa en av hanna,vi får se!

Den här låg och väntade på mig när jag kom hem!

 


Try to be alright

Riktigt Chill dag! 2 lektioner bara.Så lov nu! Feta skönt! Haha.Men när man kom hem då försvann de där glada.Mamma ringde och berättade att farfar låg i koma och inte kommer överleva..Så humöret ligger verkligen längst ner just nu! Så försöker tänka på annat så sover hos Maja inatt,bästa! Men vi är nog inte så överens just nu..hon vill gå på nått disco och träffa alla sina vänner och jag vet hur de slutar.Jag blir stående nån annanstans.Vill häller inte eftersom jag fortfarande mår kasst och allt,aja får se vad vi gör.Vill inte förstöra hennes planer,ångest! Men jag uppdaterar senare!


Dreamhacker

Pappa drog iväg till sjukhuset vid 12 tiden igår eftersom min farfar blev sämre så låg och prata i telefon med Axel större delen av kvällen igår så ganska trött just nu,men sitter iallafall i skolan med Fanny och Rasmus just nu och väntar på tyska prov,ush! Fast har bara 3 lektioner idag och Sen höst lov,jätte skönt! Så tänkte plugga lite till nu,puss!


Live whild

Haft en grymt bra kväll.Fick nyss skjuts hem av Linus så sitter nu och pluggar tyskan till imorn.Inge svårt alls men har ingen hjärna just nu känns de som.Aja ska försöka tills jag somnar.sovmorgon till halv 12,feta härligt! Så skriver nångång när jag vaknat imorn,godnatt!


Första snön

Drog iväg och bada imorse,ush så himla tråkigt! Och sen prov efter de,gick skitbra faktiskt! Och sen elevråds möte så knappt nån lektion idag.Så sitter med Maja på toa nu,haha ;) men axel kommer och hämtar mig om 20 minuter så inte så långt kvar.Stinker skit förresten! Rasmus spruta parfym över hela mig :s pinsamt! Första snön idag förresten,Wiho. Men jag skriver nångång ikväll,puss!


Tagga Tandställning då

La ju in lite små deppiga inlägg tidigare,men dagen har inte varit annat än kass! Började dagen med att se en film med skolan,fett bra början och allt men nej då skulle man iväg till tandläkarn efter halva,så fick inte se klart den.Istället fick man reda på att man ska få tandställning om ett halvår,ångest! Jag tycker de är jätte fint med räls men inte på mig! Panik lite då och då :s Aja senare drog jag och mamma iväg och käkade Kina mat innan min träning.Så nu ligger jag i sängen och pluggar till provet imorn.Kommer gå uselt! Ännu mer ångest! Behövligt,nääj! Bad första imorn iallafall så behöver inte fixa mig ett dugg,skönt! Men tänkte lägga mig nu så godnatt!


Ush

Ush hemsk dag! Allt känns bara skit! Drar och käkar Kina mat med mammi om en liten stund sen blir de träning efter de.Inte alls taggad på de! Hoppas ni har en bättre dag än jag,puss.


Filmmys med skolan

Godmorgon! Film hela dan med skolan,fett Chill! Fast drar till tandläkaren om en timme,prat om tandsrällning :s aja hörs sen!


Gråt inte för att någon sårar dig,var glad att personen gav dig en chans att hitta någon bättre


Mina halloween planer

Vad har ni för planer inför halloween? själv ska jag dra till badhuset mellan 22.00-01.00 med bästa! Halloween tema,gratis inträda,gratis mat och film! Blir nog jätte bra! Hur ska ni spendera eran halloween?
-älskar dig!

Nybeställd parfym

Jätte glad nu! Mamma var in på nån sida och kollade saker till sig själv då parfymen jag länge velat ha ploppade upp och bara för 200 :- så då var min mamma så snäll och beställde den till mig eftersom jag är i behov av en ny! Supersnällt tycker jag! Så den kommer innom 1-4 dagar.Den heter iallafall victoria secret pure seduction och luktar hur gott som helst,de tycker iallafall jag!

Inte min grej

Åh jag suger verkligen på allt! Slutade med att matte boken hamnade i papperskorgen! Aja jag tar och kollar på barnprogram istället så får provet gå som de går! Uppdaterar imorn.


Plugga,blää

Helt okej dag i skolan,kollade på film osånt.Jag och Maja fick även början i sär matten,haha sämst! ;) aja blir att plugga hela kvällen,matte prov på torsdag :s men nu kom mamma hem med thaimat så ska käka nu,puss!
Slänger in En bild på mina helt normala kompisar också!


Vad är de här nudå? Sol!


make my day better

skittråkig dag men Axel gör min kväll lite bättre genom att prata med mig nu :') sötaste pojkvännen! Aja jag ska dra mig till skolan imorn iallafall,vill inte halka efter oså.Men nu tänkte jag fortsätta prata i telefon och sen sova efter de,godnatt!
 

Avensjuk!

Imorn åker min älskade vän till USA och blir kvar där i 3 veckor! Jag är fett avis men mest kommer jag sakna henne.Jag vet att du läser de här så lova mig att du solar åt mig i florida, shoppar åt mig i New york & ja har de superbra åt mig också! Vill bara säga att du kommer bli jätte saknad! LINNEA ENGSTRÖM!
Ni hittar hennes blogg här ↓
http://thatsmyfeelings.blogg.se/ 

Vill du springa får du lära dig o gå

Fett seg dag! Samma sak hela tiden! Äter,sover,kollar på film,toa haha fett tråkigt! Helt rastlös! Om nån har nått tips på vad man kan göra så lägg en kommentar! Ska iallafall radera lite bilder på mobilen så hörs senare.


Frågor

Du heter: My Elisabeth Maria Fiddelie

Smeknamn: mylan,muu,mysan osånt

Beroende av: mat, kläder, min mobil, min dator & mina vänner

Vad tror folk om dig? Jag har fått höra av massa personer att deras första intryck av mig är att jag verkar bitchig och kaxig

Stämmer det? Nej verkligen inte, jag själv tycker inte att jag är ett dugg bitchig eller kaxig av mig

Vad får du oftast komplimanger för? Min rumpa

Hur svarar du i mobilen: hej

Hur känner du dig nu: Trött & sliten

Vad saknar du: Sommarlov,värme och min pojkvän

Hade du en bra kväll igår: Helt okej

När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 11-halv 12 på vardagarna,på helgerna varierar de från 1-3

Är du blyg?: Kan hända men oftast inte

Sysslar du med någon idrott: fotboll,pingis,springning+gym

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja absolut!

Har du spytt offentligt: nej de tror jag inte?

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Kissa stående, haffa tjejer, killsnack och lite andra killgrejjer ;)

Är du nöjd med ditt liv:  ja,jag har världens finast pojkvän, vänner och familj. Börjar få bättre betyg i skolan och sånt också

Är du bortskämd: nej de tycker jag inte

Vad är det värsta du vet?: Vissa människors beteénde

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, jag har världens finaste vänner

Vilka umgås du med? Maja,Linnea och Axel för de mesta

En speciell dag du minns: ojj de finns nog mycket!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Maja eller Axel

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka utomlands, shoppa, hyra någon lokal och ha värsta festen & Kanske skänka något?

Vill du gifta dig: jaa!

Vill du ha barn: Såklart!

Bor dina föräldrar tillsammans: jaaa det gör dom

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, tror alla tjejer  har det?

Är du i ett förhållande? Ja med världens underbaraste pojkvän

Har du kysst någon idag? nej

När går gränsen vid otrohet? När man hånglar med någon eller håller på lite för mycket med någon

Är du romantisk? jag tror de?

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Avundsjuk, pussgalen, jobbig och mysig

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? jag vet inte? har aldrig frågat

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Axel ♥


sjukling

Godmorgon! Blev hemma idag,sjukt ont i magen och lite svimmfärdig.Aja deppar inte för de,rätt skönt att vara hemma idag faktiskt! Tänkte ta igen alla sovtimmar efter helgen nu idag men vaknade av Axels sms,åh.Jaja har legat kvar i sängen och kollat ännu en karlsson på taket film,mys! Men ska nog börja jobba på en ny design idag eller nått,vi får se.Aja nu tänkte jag iallafall kolla vidare på filmen,puss!

Och ja jag är snäll mot han


Godnatt

Har på sätt och vis förlåtit mamma och pappa,jag orkar lixom inte gå och tjafsa! Men ligger iallafall i sängen och skriver med älskling,kollar också på Karlsson på taket,fett bästa filmerna! Tönt! Blir att gå upp 6 imorn också,ush hatar tidiga mornar! Måndag och pms,låter som en bra dag imorn,Neej! Godnatt!
 

Bring me up

Drog ifrån ku för en stund sen.Körde körragömma och la säkert en halvtimme på att leta efter Linus,de visade sig att han hade gått hem,haha ;) aja sitter iallafall och väntar på pizza nu eftersom mina "föräldrar" typ glömde att jag existerar och inte gett mig mat på hela dan! Funderar på att inte ens gå hem,undrar om dom ens skulle märka att jag var borta? Jag hör väll iallafall av mig senare i vilketfall,puss!


Don't judge me by my past,i don't live there anymore.


Helt död kropp

Vaknade vid 12 tiden,låg kvar i sängen och käkade massa godis osånt som ni såg i inlägget innan,haha.Men sen vid 3 tiden drog jag hem och satte igång med att städa bilen,så 300:- inkänade nu,riktigt bra! Så just nu ligger jag i sängen och håller på att ladda hem sesong 2 av andra avenyn,fast värst snabbt går de inte! Så får väll börja kolla om 3 dar? Aja jag drar iallafall iväg till KU vid halv 6,så tilldess tänkte jag kolla lite bloggar osånt ,puss!


Frukost


Tungt

Ganska bra kväll ändå.Cyklade ner på stan i regnet,pissblöta! Men vi drog och köpte massa tjockt,käka på sibylla,snackade med Merdan och sen vidare hem till Alex och kolla på film,mys.Senare cyklade vi till Skogsbo och träffade en full pojkvän.Så drog hem nyss,blir att krypa ner i sängen framför en film,käka godis och mysa.Bääst! Så uppdaterar väll imorn,ska jobba men skriver efter de,godnatt eller nått!


Jag skiter it ikväll,de är ändå kvar imorn

Tagga fet kväll! Sitter Hemma hos Maja nu och inväntar mat,var nyss iväg och köpte massa tjockt som vi ska gluffsa i oss när vi väl kommer hem ikväll.Aja nu tänkte jag prova mina nya tandborste Pelle köpte åt mig,tuffast! Hörs senare!


My way

Godmorgon! Sitter i farmors soffa nu och känner mig fett äcklig,ska hem om en liten stund.Duscha och sånt,fett skönt! Så blir jag lite fräschare haha ;) Maja är iallafall i Västerås nu så träffar väll henne när hon kommer hem så sover jag nog hos henne inatt,vi får se hur de blir.Aja nu drar jag,hör av mig senare!


Best Guy ever

Kom hem från Axel för en liten stund sen,alltid lika mysigt! Så ligger i gästrummet hemma hos farmor nu och kollar på en Beck film,riktigt gos! Åh farmor är så söt,hon har redan börjat göda mig ;) aja sover här inatt som sagt så drar jag hem nångång imorn,haha.Så ska jag och Maja ut på lite kul på kvällen.Tog förresten äckel spruta idag,fett ont fortfarande! Godnatt.


Axels place

tjaa,eller nått? haha.Nej men sitter hemma hos Axel nu.Har nyss kollat på världens ledsammaste film,gråtit som tusan,fett pinsamt haha nej,men bra var den! Tänkte iallafall fortsätta gosa med han nu så får vi se vad vi hittar på sen,ojj de lät en aning fel,aja.Sover hos min gulliga farmor ikväll,blir bra de! Så skriver senare ikväll,puss!
 

Hold on

Axel drog för en liten stund sen så ligger och kollar på en mysig film just nu.Borde egentligen plugga inför tyskan imorn men kan inte göra nått åt de eftersom jag glömde papperet i skolan..aja tänkte fortsätta kolla på filmen nu och käka upp Axels godis ;) drar iallafall hem till han efter skolan nångång imorn,så jag skriver nångång under kvällen,puss!


Like Dimonds in the sky

Haha suger på att blogga! Men kom hem ifrån träningen vid 9 tiden så har inte hunnit.De gick iallafall skit! Var tvungen att spela med lovis,och ja då går de som de går! Slutade med att vi stod och skratta som två idioter! ;) men kröp nyss ner i sängen med min matte bok,ush omprov tills på torsdag! Vet inte hur länge jag står ut,vem vet jag kanske somnar med boken över ansiktet,finns stor risk! Så tänkte säga godnatt nu eller nått? Haha.Tar iallafall med mig axel hem imorn så blir att kolla på sista filmen och sånt mys,blir nog toppen!


Stolt Sverigebo

Drog somsagt iväg och badade med klassen halva dan idag! Grymt kul faktiskt! Fast lite smått dränkt och en hel del kallsupar är ju inte världs trevligt! Aja sen när jag väll kom hem hamnade jag som ett fetto i soffan och vägrade att göra nånting,haha en aning seg! Och helt plötsligt så drog jag ut och sprang med Maja,bara sådär! Haha fett skönt ändå! Sen var jag nog inte den ända som såg fotbolls matchen! Åh så jävla grymt! Men tänkte duscha nu och sen sova,godnatt!


whop

Fet måndags kväll! tjockat i oss massa fett ochsånt,åh vill spyyy! Haha nej men sitter och rensar bilder på lilla datorn,åh fett saknad dator! Så nu fungerar den skit bra! överlycklig! Så tänkte fortsätta en stund till sen blir de sesong 2 av andra avenyn,kääärlek! Så godnatt typ! juste bad med klassen imorn,så går bara halvdag.Inte något tråkigt sim test eller nått utan de är hel fritt i 2 timmar,aschill!

R.I.P mitt blonda hår


that´s life

Kass dag i skolan! Måndagar är alltid värst.Men allt har verkligen gått fel idag.Allt förutom musik provet som jag fick A-B i :) Iallafall så drog jag hem till Maja efter skolan,käkade massa och snackade.Bästa helt klart! Så tänkte sova där inatt.Blir massa mys och sånt.Så ska bara packa klart nu sen drar jag,puss!
(Fyyhelvete vad jag saknar mitt hår ibland! )

10 saker jag avskyr med vissa männsikor

haha åh ingen aning varför jag skriver ett sånt här inlägg men jag har insett att jag stör mig på extremt mycket på människors beteénde! som tl.x ↓
 
1.Folk som vill låta som dom är rika men igentligen inte alls lever med speciellt mer pengar än andra!
2.Folk som skryter för mycket över vad dom har
3.Folk som alltid måste säga förlåt för saker,fråga om de är deras fel osv fasten dom inte har nått med saken att göra.
4.småttingar som tar över facebook med sina statusar"gilla om du skulle bry dig om jag dog"
5.Folk som alltid vill ha sina bröst i fokus på bilder för att sedan tigga åt sig likes
6.Folk som bara finns där när de blir jobbigt,inte annars.Känns bara så himla falskt!
7.Folk som hälldre är med falska vänner för att vinna åt sig poppularitet
8.Folk som bara pratar om sig själv och igentligen inte alls lyssnar på vad den andre säger
9.Folk som säger taskiga kommentarer 24/7 och kallar de för skoj/skämt
10.Killar som utnyttjar
 

we sing hallelujah


du kan mucka på mig men inte tjejen bredvid

Åh är så fett ledsen,arg,besviken & allt! aja sitter iallafall och inte har de så bra just nu...Var iallafall till arosfortet tidigare idag,riktigt kul fasten vid sööög! Men jag orkar helt enkelt inte blogga just nu,jag vill bara lägga mig ner och sova.Så godnatt!
(Kör förresten på lite halvgamla bilder)

Arosfortet

Godmorgon! åker om en halv timme ungefär.Kommer nog bli fett kul,men är jätte trött! men iallafall så sitter jag i sängen med en stor frukost bredvid mig.Jag är inte hungrig alls men ändå äter jag som de inte fanns nått annat än mat,haha.Men nu tänkte jag kolla ett avsnitt av andra avenyn innan jag drar mot västeråt,hare bra!

tagga arosfortet

hejhej,haft en jätte mysig dag med min nu officiella pojkvän,haha vi har varit tillsammans sen den 2 oktober men nu har vi iallafall gått ut med de :D Men han drog för bara nån minut sen.Så sitter helt ensam i sängen nu och bölar,nääj men tänkte sova alldeles snart.Helt sjukt vad trött jag är,ja om man tillochmed somnar uthängandes från fönster ;) jaja Axel förstår! Men tagga arosfortet imorn då! Drar redan vid nio :( men kul skare bli! så godnatt.

Jag älskar dig nu och Föralltid


fuck yeah

Drog ner på stan med maja vid 11 tiden,fixade ännu ett hål i hennes öra.Sen drog vi hem till henne och fixa kladdkaka,godaste någonsin! Värsta bakarna! aja kom hem för bara nån minut sen,så inväntar axel nu.Blir att kolla alla high school musical filmerna som jag sa innan,haha.Men kan nog bli mysigt. Men jag hör av mig senare ikväll,puss!

Mys on the bed

Tjao biches! Haha nääj! Sitter i min säng och hare ganska bra! Nyss kollat på en jätte gullig film så nu sitter jag med en rullande spotify lista,morötter och rensar bilder på datan.Helt okej kväll! Men nu tänkte jag fortsätta med mitt,godnatt eller vad man nu ska säga?


High on life

Har ingenting att göra men känns ändå galet bra! Haft myskväll med mamma och pappa,tacos,film och godis.Helt okej! Så nu sitter jag i min nybäddade säng och skriver med mina bästa! Tänkte alldeles snart sätta igång en film och mysa till den.Men imorn drar jag med Maja och fixar ett till hål i örat till henne och sen kommer axel hit.Tänkte kolla alla high school musical filmerna och käka godis,haha töntigast! Men blir nog bra! Puss!


Duktig tjej!

Ledsen att jag inte bloggat förens nu men hade helt glömt bort att jag hade en blogg,så blev nyss påmind.Iallafall så tog jag mig en riäl sovmorgon,eller tog ett riktigt bra tag innan jag klev upp iallafall.Sen blev jag som vanligt fast vid tv ett par timmar,standard när man är "sjuk" . Men sen har jag faktiskt storstädat! Ovanligt för mig! Och nu blev de faktiskt riktigt bra! Känns hur skönt som helst,och nybäddad säng också! Åh älskar att ha dubbel säng och breda ut mig i,haha fett ensam! Men kom iallafall nyss ut ifrån duschen så vad jag ska göra nu har jag ingen aning om? Så inga planer alls! Men jag uppdaterar mer senare,puss!


Skitdag

Åh så förbannad på allt! Allt bara suger! Har iallafall tillbringat kvällen med min mamma,massa mys oså.Blir iallafall hemma imorn.Inte för att jag är särskilt sjuk utan min kropp är slutkörd! Så tänker sova jäkligt länge imorn! Och kolla på massa filmer.Måste städa också..Men nu tänkte jag doppa min surhet i en burk glass och kolla på nån film.Godnatt!


Sjukling

Jobbig dag! Åkte hem efter Mer än halva dan för kände mig helt snurrig! Ont i huvet,illa mående och massa sånt skit,visade sig att jag hade feber också.Så ligger hemma i sängen nu och kollar på "mysteriet på grevehom" bääst! Men nu tänkte jag gå ner och hämta kakor,puss!


Myskväll


Until we die

Hejhej,duschade direkt efter att jag kom hem sen har jag bara myst med mig själv,snapple,chips och Barbie film,haha ;) så har precis snackat med Axel i nån timme.och tänkte nu gå och sova.Shopping är ju värre än ett fyspass! Helt slutkörd! Så godnatt!
(fan vad blogg appen suger! Går tydligen inte att ladda upp bilder nu!!!)


Homecoming

Hej godingar! Nu är jag äntligen påväg hem efter en lyckad dag i stockholm med massa shopping.Inte köpt så värst mycket men betalat mer än 2000 :- så shoppat har jag iallafall gjort! Ont i fötterna har jag också! Klackskor,nejtack! Men fick med mig en päls väst,kissie jeans,tjock tröjor,hårprodukter och lite annat.Så nöjd är jag nog.Så nu är jag påväg hem,så jag uppdaterar väll nångång ikväll.Puss!


Huvudstaden Jaop

Mot Stockholm nu då! Åkte bara för nån sekund sen,känns sjukt bra att komma bort från allt ett litet tag.så jag uppdaterar väll nån gång ikväll,ha en bra dag!


Tagga huvudstaden

Hur bra dag som helst! Först sovmorgon sen kom tyskarna och hälsa på idag så inga lektioner utan bara snacka med dom osånt,fett längesen jag träffa leila,för er som inte vet så är de en tjej jag träffade förra året då jag var till Tyskland.Och sen vid 12 tiden tog vi bussen ner till ishallen för att kolla på hockey matchen mellan Ådal och domar.Tror matchen slutade 9-1 till oss! Grymt! Fast vet inte direkt,för drog tidigare eftersom jag skulle hem till axel.Lätt mitt andra hem! Skulle hjärna flytta in där,med en sån snäll familj och allt så skulle man ju lätt leva i paradiset! Så drog hem vid 8 eftersom jag måste plugga till torsdag,ush! Men iallafall så åker jag mot Stockholm vid 9 tiden imorn,så tänkte ställa alarm och sen försöka sova,godnatt!


Feel the beat

Helt okej dag ändå.2 lektioner sen drog vi till stora enso,varmt och svettigt som tusan men skönt att slippa lektioner iallafall.Och sen efter de drog jag iväg och träffa axel.Och sen snabbt iväg till träningen.Stenhårt idag,känns as skönt Att vara tillbax på fötter igen och sätta spelet på rätt plats.Så funderar på att dra ut och springa på torsdag? Men sen efter träningen så var man ju så duktig så man glömde mobilen i linneas bil.Inget liv utan den så jag satte mig på cykel i shorts och cykla ut på landet för att hämta den,då snackar vi kallt.Haha fett mycket man inser att den betyder då! ;) men iallafall så är både den och jag hemma nu så har precis käkat,duschat och sånt.Så ska krypa ner i sängen och prata med axel,om jag nu inte somnar? Sovmorgon imorn och nån hockey match mellan ådal och dommar.Och sen efter skolan kommer axel och hämtar mig så drar vi hem till han.Så låter som en bra dag enligt mig! Godnatt!


Tagga stora enso

Godmorgon,eller nått? 2 lektioner sen stora enso.Ganska Chill ändå förutom att stora enso stinker skit! Men får stå ut! Jaja den här veckan ska bli jäkligt bra.Så blir att träffa axel efter skolan,aja nu börjar vi,puss!


Fuck

Sämst dag sämst kväll! Ush allt känns meningslöst idag! Iallafall så ligger jag i soffan och ligger och lyssnar på musik,försöker fundera på allt förutom skit,går inte så vidare men jaja.Har iallafall bestämt mig att veckan som kommer nu ska bli sjukt bra! Är nog lättare sagt än gjort men ska bara skita i allt och kö! Jaja nu tänkte jag ringa axel,nån som alltid får mig på bra humör iallafall,så godnatt!


Big time

Vaknade vid 11 tiden,käka frukost och sen har vi bara myst hela dan.Sen vid 6 tiden drog jag,Maja och Linnea iväg till ku.Så sitter här nu och väntar på linus som är iväg och köper fika,aja blir kvar här tills typ 9 så hörs kanske senare!


Söndags fika


Keep doing what we do

Kom hem för ett litet tag sen.Var iväg till stan och träffade axel,Putte,Josefine och nåra flera.Hyffsat bra kväll ändå! Köpt årets flesta julmust också,haha ;) Men Maja ligger och snarkar bredvid mig nu så tänkte väll göra henne sällskap i sängen,så godnatt!


Hate the haters

Toppen kväll igår,behövligt som tusan! Men iallafall så åt vi värsta Goa frukosten sen drog vi ut och tog lite kort.Var tvungen eftersom de inte är ofta man är ute på landet där de är super mysigt! Men iallafall så drog jag hem vid 6 tiden,packade om och drog till Maja.Sover här inatt,blir bra de! Får se om vi drar ut senare eller tar en myskväll.Iallafall så skriver jag väll senare,puss!


Rullar fram

Ledsen att jag inte bloggat alls men är ju trotsallt fredag,skyller på de! Men efter skolan drog jag och mammi till pickaboo och inhandlade ett par kilo godis,tjockast i stan! Haha nej men sen packade jag ihop lite grejer och drog iväg till Linnea.Så har umgåtts med henne hela kvällen.Haft filmmaraton och myst med massa tjockt,standard! Men längesen jag var så här trött så tänkte skriva godnatt och lägga mig så nattinatti!


Äckel

Hejhej,fick visst 2 timmars hål idag så drog och käka pizza med tjejerna.Sen hade vi ju kemi prov idag också,gick sådär helt ärligt.Mycket man glömde.Sen har jag vart med axel hela eftermiddan också.Inga planer inför imorn häller,så om nån vill hitta på nått så är de bara att höra av sig! Sen blir de nog att ta tåget ner till Stockholm på tisdag och vara där till onsdan.Massa shopping och annat kul.Så de blir toppen.Om inte så drar jag hem till axel.Men nu tänkte jag duscha så puss!


Hemmafrugan

Humöret ligger inte kvar på topp som igår men dåligt humör har jag nog inte? Men Ingen profil för min del så jag och Maja tog tidiga bussen hem efter skolan.Så jag blev jätte sugen på nått gott så jag satte igång med att baka kladdkaka,blev faktiskt jätte bra och riktigt gott! Men nån hemma fru är jag verkligen inte! Haha. Sen har jag tillbringar resten av eftermiddag med min kemi bok,så nu kan jag allt till provet imorn.Känns hur bra som helst! Så vad jag ska göra nu vet jag inte? Vi för se! Puss!


Ingen är perfekt,men du är så långt man kan komma

Kan nog inte bli bättre än såhär! Humöret är i toppen och just nu känns bara allt bäst! Träffat både axel och Hanna tidigare idag,härligthärligt! Så just nu sitter jag med en kemi bok framför mig,förstår inte ett ord! Och har prov på torsdag.Ingen pluggtid har man häller,åh kommer gå åt helvete! Men nu tänkte jag fortsätta ligga med humöret på topp och kolla lite på x-factor,så godnatt!


Dö hungrig

Tjenatjena! Har nån konstig tema dag idag så ingen sovmorgon utan istället fick man sitta och lyssna på nån gubbe som snacka i 2 timmar,ush! Men ganska Chill att inte ha några riktiga lektioner ändå! Så hål i en halvtimme nu och sen blir de att snacka våld,sprit och sånt.Så blir de att träffa axel efter skolan,så hör av mig nångång ikväll! Puss!


On fire

Ledsen att jag inte bloggat förens nu men har inte varit hemma.Direkt efter skolan drog jag iväg och träffa axel iallafall,bästa killen! Och sen runt 7 tiden drog jag och Linnea iväg och gymmade,verkligen behövande! Inte tränat på år och dar nu! Men nu ligger jag i sängen med te och matte plugg,ush två prov den här veckan! Så bara att ligga i med pluggningen och se till att få de gjort.Men blir nog Iväg och träffa axel imorn också,vi får se hur jag gör tackvare allt plugg :( men hör av mig då,godnatt!


RSS 2.0