Without you

Ganska mysig dag faktiskt! Bakat,kollat på film och snackat,bästa vän! Ligger iallafall nu i sängen och lyssnar på musik och käkar chips,myspys.Så tänkte fortsätta med nu och försöka komma på bättre tankar,godnatt!


Young

Godmorgon eller vad man nu säger? Jag och Maja vaknade vid 11 så har bara hunnit käka frukost,standard! Men idag blir en slö och slapp dag! Så vi tänkte ladda hem nån film och käka nudlar,så jag hör av mig senare nångång!


until we die


For the win

Sjukt bra kväll/natt! I källarn med bästa tjejerna och ku gänget till 11.Sen drog jag vidare hem och packa och sen ut igen för att träffa axel.Svinkallt ute så drog för nån minut sen.Så nu sitter jag med dubbla tjocktröjor i Majas säng och myser! Bäst kväll! Godnatt.


Utgång

hejhej,jag och Linnea vaknade vid 10 tiden.Struntade i frukost och tog lunch direkt.Ointressant men hon drog för en liten stund sen.Så jag har precis fixat klart mig.Drar om en timme och blir kvar där till nån gång inatt.Så ska försöka slänga in ett inlägg då.Om jag inte lånar en dator nere på källarn men de tvivlar jag på.Så tänkte kolla på lite barnprogram medans jag väntar,haha bäst! Så ha en bra dag/kväll!

Godnatt

Ligger med en sovandes Linnea bredvid mig nu,sött.Men badade för en liten stund sen,jätte mysigt och skönt! Så nu ligger vi i sängen och myser,eller iallafall jag ;) men tänkte ta och sms ett tag till med axel och sen sova,så godnatt!


Myskväll

Hyfsat Okej skoldag,axel och Putte kom till skolan så var med dom,så tyvärr vart de skolk från engelskan,Ojjojj! Men sen efter skolan drog jag och Linnea iväg med ku och käka pizza och sånt mys,toppentoppen! Och sen drog vi vidare till tempo och köpte massa godis.Så nyss har vi tittat på världens sorgligaste film,åh inte gråtit så mycket på länge! Så nu satt vi precis på lol,bääästa filmen! Är ju själva inatt så blir massa mys,sjukt behövande! Så nu tänkte jag sms bästa och sen fortsätta kolla på filmen,puss!


Live My life

Gick bara halvdag i dag så vid 1 tiden drog jag och mamma iväg till Falun.köpte ny vinterjacka och kollade min sjukdom på sjukan.Så kom precis hem.Tänkte plugga lite mer på engelskan och sen ta en dusch.Så vi höra senare!


sann fakta om iphone 5

Vistte ni att iphone 5 hjälper en att gå ner i vikt?! Du köper den och har inte råd med mat på en månad! XDXDXDXDXD hahaha dog lite smått när jag läste den här!

Gangasta style

Hej alla bloggreaders,haha.Sitter här i min ensamhet som jag trott att jag skulle.Har knappt öppnat engelska boken.Men antar att jag måste få de överstökat så efter de här inlägget lovar jag att plugga stenhårt! Men just nu sitter jag iallafall med musik på högsta och drägglar efter en kille jag vill ha mer än nånting annat just nu! Åh kärlek döder fan en ibland! Men nu tänkte jag kila ner och ta nått gott och sen sätta igång med engelskan.Ingen match imorn häller så ingen stress till de.Chill att man bara går halvdag imorn också,ska till sjukhuset,igen! Standard! Så vi hörs imorn!

jag lovade mig själv att inte falla för dig,men nu står jag här kärare än någonsin


Utan äkta känslor

Har märkt att jag är glad och ledsen varannan dag,haha sämst! Så nu kan ni ju gissa er till att idag är en dålig dag.Massa prov nästa vecka så tänka börja med de den här veckan,ingen träning med mitt ledband och dom andra skulle iväg på tjejkväll.Så den här dan får nog bestå utav plugg,Depp och kanske en film.Ush sämst med sånna här dagar,vill bara flytta långt bort från allt!


Im into you

Tänkte bara skriva lite snabbt just nu för ska ner och duscha.Kom precis hem från stan,blev att vara med axel,Maja och Alex.Jätte bra kväll faktiskt! Så nu tänkte jag avsluta kvällen med en skön dusch och en film efter de.Blir toppen! Är på sjukt bra humör också! Så godnatt folk!


du var inte den rätta,men du var en bit på vägen

Inte på världens bästa humör just nu så tänkte skriva lite snabbt och sen deppa ner mig totalt med lugn musik och allt sånt,ush hatar sånna dagar som denna! Men iallafall efter skolan drog jag ner på stan med mina tjejer.Hittade inte ett skit men hade inte planerat att göra de häller.Så jag och Linnea drog och käkade på thai och sen åkte vi ner till dommarhagen och hämtade mina nya prylar.Så hon drog för en liten stund sen så nu sitter jag här i min ensamhet ;) nej men imorn efter skolan tar jag bussen ner på stan och möter upp axel så blir att vara med honom.Så jag hör av mig nån gång imorn kväll,så hare bra fram tills dess!

LISTA

KÄRLEK
Är du kär just nu? - kanske de
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kramade du senast? - mormor,gosigosi
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - verkligen inte!
 
SKOLA
Är du duktig i skolan? - hyffsad,bror på vilket ämne
Har du bra betyg? - Är iallafall godkänd i alla ämnen
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja
Sköter du dej i skolan - jorå
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - jaa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - haha ja
FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 3
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? - jodå
Har du rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ja
Har du skrikit och slagit din mamma? - nej
Har fått en rejäl utskällning på sistone ? - nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - har hänt
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - jaa
VÄNNER
Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - maja & linnea för de mesta
Vem/vilka var du med sist? folket på KU
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - självklart!
Är det okej att ha kill-kompisar? - absolut
Har du puussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja..
FJORTIS
Du sminkar dej varje dag? - oftast så
Putar med läpparna på kort? - nej
Tar kort på dina bröst? - nej
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? -  nej
Du har kysst en tjej? - ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar bara
Ditt hår e knallblont? - nej
 
ALKOHOL
Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? - 3 veckor sen typ
Vad var det för sorts alkohol? - cider
Brukar du dricka alkohol? - nej inte ofta
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - nej
Har du varit full? - njae
 
KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - nej
Vill du bli kriminell? - nej.
Vad är inte okej med att vara kriminell? - ?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha nej
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - nej
DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja
När grät du senast? - igår :(
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - tyvärr ja
Du har slagit ner någon? - ja
Du har skadat någon med flit? - ja
Har du någon gång viljat döda någon? - jo
Vem bråkade du senast med? - linus
ÖVRIGT
Senaste film du tittade på ? - friends with benefits
Lyssnade senast på? - mitt eget babbel
Var det här kul? - gjorde min kväll!

i love it

Superglaaad! ingen aning varför som vanligt men allt är bara bäst! Linnea kom hit tidigare,tittade på friends with benfits och drog på KU senare.Så nu är allt klart tills på fredag och lördag.Blir att inviga i källarn ochsånt.Så vi får se vad jag hinner med för uppdatering då.Men de blir nog bra! Så koooom till källarn då! Bah för o träffa mig ;) haha nej men sitter just nu med massa hög musik och snackar med dom bästa! Kvällen kan inte bli bättre! Så vi hörs imorn!

Akuten jaow

Hejhej,kom nyss ifrån akuten.Hade fått en riäl skada på ledbandet så dom sa att nästa gång så går de av,ush! Så ingen träning på ett bra tag nu :( Men jag ska höra med Linnea om hon skulle komma hit lite senare,ku möte senare idag så vi tänkte dra dit tillsammans.Men innan de blir de bara att ta de lungt,kanske titta på nån film.Men vi hörs!


Jag hatar att se dig med nån annan

hejhej,är just nu barnvakt åt min lilla kusin.Hyffsat mysigt har vi.Popcorn och film.Så tänkte bara skriva lite snabbt.Hoppas ni har en toppenkväll för jag har de helt okej.Ganska glad faktiskt,ingen aning varför men klagar inte! Men jag hör av mig nångång imorn,kanske skulle hitta på nått med linnea då,vi får se hur de blir men puss! 

Sjukt fin låt! ♥


Fot fan

Drog iväg på match mot aaik vid 11 tiden.Matchen slutade 2-0 i förlust.Men Depp över de är jag verkligen inte! För om dom inte hade lånat in Elma så skulle de garanterat blivit oavgjort! Så nu får man ta smällen att dom andra skryter på facebook osåvidare! Men iallafall så har man fått sig en riäl stukning på vänsterfoten och frysigt ihjäl i regnet.Så har nyss tagit en varm dusch.Så nu inväntas alla gäster,ush vill bara försvinna! Så ska ta och halta ner nu och försöka vara social,puss!


Happyface

Äntligen helg,jätte skönt men har ändå inget att se riktigt fram emot.Match mot aaik klockan 11 imorn.Har typ inga spelare just nu eftersom de håller på att splittras så om de kommer gå nå bra vet jag inte? Men om dom slår oss så blir dom så otroligt kaxiga och stolta,Fyfan! Så för att få stopp på de så antar jag att vi måste vinna.Även fast de inte spelar så stor roll för mig.Sen efter de kommer de massa folk hit för pappa och mormor har fyllt år så blir att gratta dom.Så inga speciellt roliga planer inbokade ännu.Men har precis städat rummet klart så ska sätta igång en film och mysa framför,toppen just nu! Förövrigt jätte glad!


Vill aldrig gå

Sliten som tusan så ingen träning idag,förkylningen sitter väll fortfarande i? Så istället "försökte" jag plugga eftersom jag har tyska och engelska läxor till imorn.Haha öppnade aldrig ens boken,jag vet bäst! Istället har jag haft lite skön tid för mig själv.Tänt ljus,lyssnat på skön musik och setat och tänkt.Faktiskt sjukt skönt! Behövs de med då och då! Så nu ligger jag i sängen och sms med dom bästa.Så ska fortsätta med de.Godnatt hörrni!


Jag älskar dig men jag lovar att jag inte ska göra nått åt de

Skoldagarna blir bara värre och värre.Är nog inte skolan som är värst utan allt utanför.Hoppas inte de håller sig hela 8 ut bara! Efter skolan drog jag iallafall iväg på träning.Söög! Så efter Att blivit dränkt i vatten av Anton och en misslyckad träning så drog jag hem.Stoppa i mig massa glass och satt mig och kolla på nalle puh,åh gör mig alltid glad! Så nu ligger jag i sängen och pratar med axel.Ska nog snart sova så godnatt !


,


Grattis pappa!

Bra uppdatering va de ja,haha.Men jag har faktiskt gjort allt som jag sa tidigare.Hunnit med och kollat på nyaste Eva&adam filmen också,jätte söt.Så just nu sitter jag och pratar med pappa som fyller år idag,grattis bästa pappa! Men nu tänkte jag gå duscha.Vi får se om jag drar till skolan imorn,hörs då!


Jag var menad för att kämpa

Hej gullisar! Hur mår ni? Själv mår jag inte särskilt bra men jag ska inte klaga.Blev iallafall hemma idag som förväntat.Förkylningen vart värre under natten och nu ligger jag här,under mitt täcke och tycker synd om mig själv,haha nej.Men kul är de ju aldrig! Ska iallafall kolla säsongen ut på andra avenyn,ränsa datorn,städa rummet och försöka friska till mig lite under dagen.Fast som sjuk vet man aldrig vad jag kan hitta på,haha.Men jag hör av mig senare.Räkna med bra uppdatering!

säääääämst

Åhh är verkligen en sämst dag! Jätte arg,förkyld och mår skit! Så ingen träning idag häller.Insett att håret blev skit också,känns iallafall som alla andra tycker de.Och de värsta är ju att de inte är en toning :( Så får leva med de! Men iallafall så drog jag och mamma ner på stan efter skolan,inhandlade present till pappa och lite annat till mig själv.Så kom alldeles nyss hem så ska ladda hem den nyaste eva&adam filmen och kura ner mig till.Blir antagligen ingen skolan för mig imorn,vi får se hur de blir.Behöver ju spela matchen imorn,känns verkligen inte behövligt just nu! Men nu tänkte jag åka med mamma och köpa pizza,mer behövligt.Så vi hörs väll senare!
Från förra året,jag tycker iallafall de är stor skillnad!

Good girl,suck life

Drog till Maja en stund tidigare.Pratade mest osånt.Sen blev de iväg på match mot söderbärke.Trodde verkligen inte de skulle gå utan avbytare,men jo vinst med 2-0! Hur skönt som helst,så bara att tagga om till matchen på tisdag.Men sen har kvällen tillbringats med familjen framför 2 Beck filmer och glass.Jätte mysigt! Så nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt gå och lägga mig,jätte förkyld :( ush! Men vi hörs imorn buddies!


I love it

Godmorgon,taggar game day just nu.Möter söderbärke vid 5 tiden.Så vad jag ska göra fram tills dess har jag ingen aning om.Försöker få tag i Maja men går inte speciellt bra..Så blir väll antagligen fast inne och kolla på tv,Wiho! Hur trist som helst! Jaja hare bra! /slänger in en bild på hur håret blev också.


Gå fullt ut eller gå hem

Kom inte bort från tv förens runt 12 tiden,haha nörd! men då stack jag ut i solen med bikinin på och vart där ute en stund,jätte skönt! Sen vart de en sväng ner på stan och köpte hårfärg och gott tills kvällen. Sen satt jag igång mitt experiment,att färga håret på mig själv! Blev faktiskt riktigt bra! Svart vart de.Men nu är jag iallafall på väg till Hedemora.Blir att käka på lappens oså.Sen blir de hem igen för myskväll,toppen! Fan vad bra allt känns just nu! Hoppas ni hare lika bra!


Trött tjej här

Ledsen för att jag inte bloggade igår men vid 7 tiden åkte vi till mormor och morfar,eftersom morfar fyllde år. Så vi käkade middag och sen resten av kvällen myste jag med min lilla kusin Julia. Så åkte hem nångång i natt så snacka trött man var då! Helt okej start på helgen. Men nu sitter jag med frukost framför gamla big brother Avsnitt.Tänkte duscha snart,mer vet jag inte? Vi får se vad jag hittar på idag.men hare bra!


Big city life

Tränat och pluggat hela eftermiddan. Biologin gick iallafall skit bra idag,stolt! Haha nej men sen har man textil prov imorn också,ush de är verkligen de sämsta! Kan ingenting och är verkligen inte berädd på att plugga mer! Så skiter fullständigt i de! Men nu tänkte jag se första säsongen ut på andra avenyn,så vi hörs!


Blää

Hela dan har vart skit! Drog med Maja hem efter skolan men drog nästan direkt för hennes mamma skulle typ snacka med hon så kunde inte va kvar.Så fick plugga hemma istället,gick bra de med.Förutom att jag var hur trött som helst.Men drack kaffe för en stund sen så är pigg som tusan nu! Ush så äckligt de är igentligen! Men tänker belöna mig själv med ett avsnitt av andra avenyn,ovanligt! Men vill få första sesongen avklarad! så godnatt!


Let me be your sunshine baby

Hejhej,drog på match direkt efter skolan.Vart ännu än förlust med 1-0 fast de var ju ändå serie ledarna så nöjd är jag nog ändå.Och sen dess har jag bara pluggat.3 prov den här veckan,säämst! Så imorn efter skolan drar jag med Maja hem och pluggar som tusan! Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt av andra avenyn,puss!


Hemma igen

Orkade helt enkelt inte blogga igår,men kom hem vid 3 tiden,inte väntat! Så drog iväg och träffa Maja,Linus och Adam.Så blev de att vara med dom hela kvällen.Känns ändå hyffsat bra att var tillbaka.Men nu sitter jag iallafall på bussen med Felicia påväg hem efter en hyffsat bra skoldag.Partyparty inne på toan,hahaha! Men blir iväg och träna vid 7 tiden så innan dess blir de väll att plugga till alla prov den här veckan,blää! Men hare bra!


Star finder

Så nu var jag påväg hem! Har varit en jätte bra helg.Skulle gärna stannat kvar.För känns ju inte direkt som man har nått att komma hem till,falska vänner och massa skit! Men kommer hem runt 8 tiden ikväll så blir väll att packa upp sen får vi se vad som händer.Puss!


You got me with Hello

Hejhej,pluggat hela dan så ledsen för dålig uppdatering.Men kom nyss hem från resturangen så nu blir de mys med mamma och Jesper! Hare bra!


Godnatt

Filmen var faktiskt jätte bra! Om man gillar action och sånt alltså.Men sen efter de har jag inte gjort nått annat än kollat på tv med mamsen.Funkar de med! Men nu tänkte vi ta och lägga oss,hur trött som helst! Så Godnatt!


Bio dax

Hann inte med att blogga nått mer igår kväll.Men efter att vi vart på resturangen så drog jag ut och sprang och sen vart de massa myspys.Men idag drog jag och mamma in till Borgholm,Fikade och klippte mig.Jag tycker de vart för kort men jaja.Sen lockade hon de också,ush jätte fult! Så nu tvingas jag gå med de resten av dan! Men drar iallafall iväg på bio om en timme.Blir att kolla på nya Hamilton filmen.Så jag skriver nog senare! Puss!


Life is fucking good

Nu är jag påväg hem efter en lyckad dag! Blev massor av shopping och god mat med mamma.Fick med mig ett par mjukisar,Svea skor,mobilvantar,ett linne,parfym,deo och lite mer grejer med mig hem.nöjd som tusan.sen blev de ett stopp på ben&jerrys baren också,kärlek! Sen blev de också att åka och titta på lägenheter inne i Kalmar,vi funderar ju på att flytta.Riktigt fina lägenheter,särskilt lyx lägenheterna ;) lägenheten bredvid Robert Gustavsson är ju till salu,hur fin som helst var den! Men nu tänkte vi stanna och käka på våran favorit resturang.Hör av mig senare!


Mot innerstan

Hejhej,sitter och tycker synd om alla som går i skolan,INTE! Haha nej men jag sitter just nu i bilen påväg till Kalmar för massa shopping! Blir där hela dan,så uppdatering kommer senare idag.Ha de så bra så länge!


Minisemester

Sitter äntligen i bilen påväg till Öland! Mini semester,kommer nog bli hur bra som helst! Ska njuta som fan! Med feta högtalare i bilen också,så satte nyss igång spotify.De här kan bara inte bli bättre! Men framöver är de mobil bloggning som gäller,så ni får stå ut.Men vi får se om jag hör av mig senare,annars får de bli imorgon.Tror vi skulle iväg och shoppa då.Men vi hörs då!


Tagga ledighet

Kom från fotbollsträningen för en stund sen.Duschat efter de och packat en massa.För imorn eftermiddag bär de av till öland med mamma.Kommer bli hur skönt som helst och komma bort från allt ett tag och bara ha ledig tid med mamma! Skolan sög förresten,massa skit just nu! Skolkade från tyskan med hanna för att våran lärare har nått fel i huvet,så mamma ska snacka med henne innan jag sätter min fot där igen.Så pappa kom med pengar så jag och Hanna gick till pizzerian och käka.Mycket bättre de! men nu ska jag packa färdigt sen kolla på andra avenyn.Skriver nog ett mobil inlägg påväg till öland imorn,så hörs då!

Work it bitch!

Hej,tänkte bara slänga in ett kort mobil inlägg och säga att jag lever,hehe ;) Men har nyss tränat,gick skit rent ut sagt. Tack vare André,åh tror inte jag skrattat så på länge! men nu tänkte jag krypa ner i sängen med textil läxan se. Försöka sova,slutkörd som tusan! Men godnatt!


Äru full? Full av skit?

Har precis kollat på ett avsnitt av andra avenyn,svårt att låta bli! Men sitter just och funderar på om jag ska följa med mamma till öland på torsdag och vara där över helgen.Gå på,spa,bada,bio,shopping och bara ha de mysigt med mamma.Nackdelen är ju att jag missar i skolan och de är just de jag vill undvika just nu när de går ganska bra.Så vi får se hur jag gör.Men nu tänkte jag iallafall göra mig iårning och krypa ner i sängen med lungn musik,och somna till de förhoppningsvis.Back to school eller vad man nu säger,ush! Känns inte bra just nu.Men mamma sjussar imorn så blir som en sovmorgon,jaja godnatt! (Förresten fortsätt med den bra statestiken!)



Your are pretty as fuck

Drog till willys med Maja vid 5 tiden,köpte massa fett.Fick snacka massa med henne också,behövande som tusan! Efter gårdagen så fanns de massor att snacka om.Men hon fick inte dra iväg nåmera så drog hem igen.Så nu sitter jag här igen och skaffar mig fyrkantiga ögon med massa go musik och en plingande mobil bredvid mig.Men tänkte inte fortsätta med de.Utan jag tänkte kila ner och börja med maten,japp tänker vara jätte söt och laga mat till familjen.Men jag skriver senare! 
 


Baby your waisting your time

Mår mycket bättre idag! Var ganska trött imorse så satte på mig bekinin och hoppade i poolen! jag trött efter de,knappast! Särskilt inte när de var 11 grader i poolen! Men efter de satte jag på mig myskläder och satte på min favoritfilm"LOL" Så har precis kollat klart,så är i fullgång med att fixa mig nu.Ska iväg med Maja.Ingen aning vart men kul blir de nog! Men nu tänkte jag försöka få tag i farmor och snacka om resan utomlands.Puss!


Urspårad kväll

tjaa,mår piss just nu! Urspårad fest som fan! Så tog alla sakerna och drog hem! Vill inte snacka mer om de.Ska iallafall ta och sätta på en film och lägga mig,godnatt!



RSS 2.0