2 månader!

Hemma nu,sitter & kikar madicken nu.Tog 3:an hem,kom mycket snabbare hem då,ska absolut börja ta den på onsdagarna.Men Linnea kommer väll snart,och en stund efter de,pappa med pizza,toppen!
Efter de blir de träning,längesedan jag träna,saknat! men två månader med bästa idag också♥ fick bli lite snabbt nu för sitter & snackar med Åke & Isac så årkar inte,hörs imorn tror jag? puss!


du får hjärtat mitt att slå

Gud så jag älskar filmen,snackar om att jag grät! ledsen för översämst bloggning men årkar inte/inte tid.
Blir inge bra nu häller,pluggaplugga blir de nu,sen ringer väll Isac senare så no time.Men ska hinna med ett inlägg imorn kväll,ska försöka iallafall. men nu blir de kika fc en snabbis och sen plugga,godnatt!


@tv

snabbsnabb bloggnign nu för ska kila ner och kika"Remember me" på tv,älskar den!
Men drog ner på stan vid 4,mötte upp Olle och Isac.Åke kan skita ner sig,Olle är min nye bästa vän,nejdå ;)
Drog till ica och köpte kakor,sen gick vi ner till koppardahlen och tjocka! Sen skulle dom vidare på träning så drog med dom och kika,Isac fick kö med småttingarna,gulligt! men drog tidigare så nu har dom väll fortfarande träning antar jag?Men en toppen dag med Olle och Isac! som sagt snabb bloggning,ska kila ner till tv:en nu,puss!


Sjukan

Drog till sjukan i Falun runt halv 8,ganska lång bit dit men Älsklingen ringde och höll mig vaken efter halva biten sen varte inte så drygt.Men var framme nån gång efter 9,tog inte så lång tid där.Tog lite sprutor och medeciner,hemskt är de!men de possitiva var att jag får fortsätta träna,iallafall som de ser ut nu.Efter så drog vi & fika nånstans inne i falun och sen deräkt hem.Hur skönt som heslt att slippa åka tillbax till skolan nå mer idag,ledigt hela dagen.Funderar på att träna idag eftersom dom sa att de var bra,men fortfarande ont,får se hur jag gör med de.Men nu ska jag plugga på tyskan och sen dra mig ner till soffan men oboý & film,puss!


Ingen fungerande data just nu,förutom snälla pappas

Bloggar lite snabbt nu för min dator funkar inte så lånar pappas.
Men vaknade upp till att de va snö ute,klart de bara var att kika facebook men gud så skönt de va att se! Efter skolan drog Linnea med mig hem,kikade tv och bara tog de lungt,hur skönt som helst.Sen vidare ner på träningen.Klart jag inte va med,får ju inte just nu pågrund av min rygg.Men fick dömma ludvika matcher för pengar istället,satt och frös och var hur trött som helst så svårt att se bollen till slut.Men hinner nog inte blogga nått imorn för drar med pappa till falun halv 8 imorn,kanske inte får träna mer i mitt liv,beskedet imorn:/
men nu ska jag ge tillbax datan till pappa och kika tv istället,puss!


Småttkär!♥


Du är min legobit,du bygger upp mina känslor på dina klossar

Lite småsöta bilder jag hitta på joss & mig från i sommras!

My just nu..

Det snöar ute äntligen,jag vet inte om de är possitivt?
Jag sitter och käkat hjärtan,känner mig som en dödare!
Sitter & lyssnar på I won´t Let You Go-james morrisson,känner mig som en djup älskare.

You're in this world for a reason.

Tjabbatjenahallå! nej men de snöar typ överallt förutom här i hålan,orättvist! men drog till åhlen efter lunch,vi drog ner på julskyltningen men var typ inget där o gö så drog vidare hem till hon.tog lite överfula kort sen tjura Julia typ hela tin,busiig tjej men drog till träning halv 5.Känndes värkligen inte bra,ont i ryggen och & bena,känndes som de braan innom mig! efter hade mamma glömt packa byxer,& va för svättig för att få på mig mina jeans så fick gå hem i shorts,as kallt! Sen fick jag ett skolios anfall(min sjukdom),fuck dåligt.Men de går nog över om cirka 3 dar,känns som nån äter en innifrån! men har duschat & fixat klart de jag skulle så nu blir de bara sätta sig ner och ta de lungt.Ska kika sista delen av elsas värld och sen bege mig ner till soffan med mamma,så inge mer uppdatering för ikväll tror jag?får se om jag hinner med ett inlägg imorn,stressit på måndagar & torsdagar.Men ska försöka,puss!


hejhej, nu har jag satt in din header. hoppas du blev nöjd, säg till annars.
puss snygging♥
klicka på bilden för att komma till bloggen min♥

Living to be

Jag & Maja har bara nördat data och tv typ hela kvällen,nyss kikar bad teatcher,riktigt bra faktist.Men nu sitter Maja och knarkar julmust,ska väll pröva jag med ;) men ligger och myser med onpice båda två nu,älskaaa!
men nu blir nog ladda hem en till nu,ganska trött så somnar nog under den,min underbara sover ju redan så nog dax för mig med,men tvivlar på att de kommer bli så,har ju Maja bredvid mig ;d men skriver nån gång imorn,drar till åhlberg då,får se när jag drar hem sen,puss

Lite småsöt tkr jag faktist!

snacka tråkigt

→ ↓
↑  ←

Love is on fire

Drog till koppar istället och kika Alvas match med isac.Sen vidare till Team sportia med svärfarzzan.Men drog hem vid 2 för dom skulle vidare på match,så antar att dom är framme nu? Känns som de kommer bli en toppenkväll!
Vet inte när Maja kommer men nån gång ikväll.Blir nog sova i andra huset då,drar nog in där snart och gör iårning.
spotifitt-bädda-ica-käka-och sen?   Ja kvällen blir nog toppen.Men dax att följa listan,puss!

Minns du?

we like to sleep all day and party all night

Vakna typ nyss,för slö för att göra mig iårning så kör på lite myskläder idag.Isac kommer hit typ halv 12,vi tänkte dra hem till Arvid elelr nått?Men senare kommer cronan hit,hon blir nog kvar inatt också,mysigt!
Men bloggar senare,puss!

Jag älskar den iallafall!


Nästa-

chips,julmst & idol med pärona!

When a boy asks a girl to litsen to a song, it's because the lycris are all the words hes afraid to say


hiss/diss?


Jag är iallafall nöjd,behövde vinterskor så beställde igår,kom nyss.Lägg gjärna en kommentar vad ni tycker!

USB sladden till ditt liv anslöt fel,försök igen

Hemma nu,sjukt skönt att bara känna sig klar med allt,sätta igång spotify och chilla lungt,jo härlig kännsla de men skoldan var hur skön som helst,känns som jag är klar med allt,tyskan var väll de ända som var uselt! Men profilen var ju pinsam,spela wollyboll,kan inte! ;o ramlade över Marcus,gud vad vi garva åt de,skämmdes ihjäl!
Ingen musik idag så fick ha lektion med olsson,gud va han är läskig men lite småshysst...men sen film sista,trodde inte man kunde se en sån bra film i skolan men jovisst,mer av filmen på måndag tror jah,smålängtar faktist! men Maja drog med mig till stan efter skolan,handlade julklappar till släckten oså,så har bara 3 personer kvar nu,känns hur skönt som helst faktist.Sen hem och städa lite smått,ska nog fortsätta med de senare.Tänkte dra till Maja och stanna där inatt men hon kommer ju ändå hit imorn och blir kvar så årkar inte,snälltsnällt.Men nu ska jag fråga om nån kan fixa ny header till mig,mina blir as kassa men om ingen har tid så får väll jag fixa,puss!

Bloggen startad igen

Tillbaka,tänkte börja blogga igen nu,helg och allt så måste väll?men saknade faktist de lite och hade ju tid nu så slänger in ett litet smågulligt inlägg innan jag somnar seriöst! men skolan var helchill,5 timmars hål så folket drog hem till rasse,käka massa godis,pizza,julmust,cod,cs,film osåvidare,toppenkul hade vi iallafall.Sen tillbaka till skolan och hade datakunskap sista,kollade bara film så helt okej.Sen kom mamma och hämta mig och maja,drog ner till koppar och skulle fota med handbollen,och dom hade inte sagt att man var tvungen att sätta upp håret så jag såg ut som en nörd när jag satt upp håret på 2 sekunder,bilden var hemsk också,gud hoppas ingen kollar! ;o
men bryr mig faktist inte så mycket helt ärlig,men sen kika jag när isac tog kort och sen vidare till dommarhagen,öppet hus så träffa massa saknat folk,härligt de.Men drog hem 8,sen dess har jag kikat nått böda camping med mamma som nu sitter själv nere för snackar tele med Isac,blir snabbbloggning nu som ni märker men har inte så mycket tid för tyska prov imorn och bara skutit upp pluggandet,men gör de nu nog nu också!
Fick hem prov sakerna inför utvecklingssamtalen idag,Ig i nästan alla ämnen :( Gud måste jobba upp de om jag inte vill bli städerska ;s men just nu är jag för övertrött så årkar inte med de,jaja nu blir de nog kika film,pussgodnatt!


Bloggen pausad


så länge,kika in ↓
http://malinlinnnea.blogg.se
http://janzonss.blogg.se
http://majawilhelmina.blogg.se
http://ahlbergsliv.blogg.se
http://alexiazz.blogg.se
http://juliiiaemmaliiindberg.blogg.se

bildbriiiiist!

Hemsk bloggning men har inte haft tid.Tänkte strunta i träniningen igår för brutit lilleman men ångra mig en kvart innan då drog ändå,gick ju inte så toppen pågrund av de,hade ont hela tiden men gick okej.Men sen var jag helt slut när jag kom hem så la mig och prata med isac tills jag somna.Men helt okej dag i skolan också,gympan inställd så sluta tidigare men såklart så hann vi inte med bussfan så fick vänta i en timme!Men kom nyss hem så hoppar träningen idag istället och pluggar pluggar massor,men sätter de nog på en halvtimme hoppas jag.Sen kommer väll pappa hem och fixar vofflor till mig! :D Men nu ska jag börja plugga,känns astrist men måste gö,puss!


-killar,tjejer är knösvaga för sånna saker

-En tjej älskar att ha en killes tröjjor på sig,låna ut din

-Tjejer älskar kärleksfulla pussar,när som helst

-Klicka ALDRIG upptaget när hon ringer,du vet inte hur mycket de sårar

-Hon älskar när du skriver"Godnatt älskling" när du ska sova,hon sover bättre då

-En tjej har fler hemligheter än Homer simpsons antal kilo,så döm inte henne för ett felsteg

-När ni myser så håll hennes hand eller håll på med hennes hår,hon kan inte motstå att le

-viska i hennes öra att du älskar hon,inget slår de

-Ring och sms henne ofta,hon blir glad av att se ditt namn på displayen

-le så fort du tittar på hon,jag lovar hon ler tillbaka

-om hon är ledsen och sticker,spring efter,även om hon ber dej dra åt helvete

-tjejer älskar när killar skickat hjärtan,då menar jag varända tjej

-Dissa henne inte för att sitta hemma och spela,du anar inte hur ont de gör



@skolan

Nu sitter jag och jobbar med rasse,vi ska igentligen söka efter fakta om spöken men vi sitter och garvar åt vidios med folk som hoppar upp,mycket bättre.Nu håller rasse på och lurar mig att inget ska hoppa upp men går inte på de! men måste kika ändå.Bloggar lite snabt nu bara för drar till stan och träffar isac efter skolan och sen handbollsträning så bloggar inge mer idag,puss!




Love is on fire

Piss off träning,kasta racket i golvet så nära & spricka,ville bra åka hem,så mcyket som hänt så är väll stor anledning till att de går som de går,mår inte så bra just nu.Kanske inte får spela mer pågrund av min sjukdom,farfar mår inte så toppen close dead osåvidare.Men isac ringde och undra hur de var och så,grabben kan värkligen lösa allt,tack älskling vet inte vad jag skulle göra utan dej ♥ men ska kila ner och kika film med ensamma pappa nu,han hade hyrt nån film,vet inte vilken,värkar inte så bra så får se om jag smiter upp efter en stund,hörs väll imorn,puss!

BEST MEMORIES COME FROM BAD IDEAS


off

Kom hem mycket tidigare än vanligt för Andreas mamma sjussa hem mig så sitter och kikar topmodell2 och käkar kakor,men Linnea kommer snart så då drar vi på träning,får se om jag bloggar efter de.Men mår inte så bra nu...
men nu ska jag kika vidare eller sätta igång spotify,puss!

off

Kom hem mycket tidigare än vanligt för Andreas mamma sjussa hem mig så sitter och kikar topmodell2 och käkar kakor,men Linnea kommer snart så då drar vi på träning,får se om jag bloggar efter de.Men mår inte så bra nu...
men nu ska jag kika vidare eller sätta igång spotify,puss!

Om jag skulle skriva mina kännslor för dej på ett papper skulle de vara tomt

Linnea kom hit vid lunch,vi skulle sätta igång skräckfilm men dom funkar inte,har två program att använda,de ena är de inge ljud på och de andra kommer inegn bild upp så toppen,nej men har snart laddat hem en till så ska kolla om den funkar,får alltid hoppas! men senare kom Maja också,vi pratade typ bara.Men senare drog Linnea så jag och maja har nördat spotify tills internet börja lagga.Skulle ju på träning halv 5 men ingen av oss årkade så hoppade de.
Har inge att skriva typ,men är så trött så årkar inte.Slog nyss igång Råttatouille,så ska kika de,as gullig film är de!Efter de kilar jag ner och kikar irene huss med pärona.Puss!

@skräckfilm

godmorgon,har bara hunnit käka lite frukost,tänkte göra mig iårning men min släkt har ockuperat toan så får göra de när dom åkt,dom åker nog efter lunch? men mina brudar kommer hit snart,blir kika filmer och mysa.
skriver väll nån gång ikväll antar jag? men nu ska jag kila ner och kika om toan är ledig nån sekund eller 2 iallfall.
Puss!

Marcus ♥

suckerpunch nästa

nu kilar jag upp till min säng och slår igång ennu en film,syslingarna och dom sover redan så får sätta i headsett,kasst! men sms 072-2322308 ikväll,druckit julmust så kommer inte somna på ett långt tag,godnatta!

Gammalt ♥




Saknade minnen,med min lite lätt överkörda kamera som knappt funakar men ja..

tonight

Var inte så tråkigt som jag trott för Syster var där,inte träffat hon på jättelänge,så nu har vi bestämt att jag åker upp till hon nästa lov! men är halvlaktos och bara käkat massa med mjök i idag så mådde kasst så drog hem.Så sitter och kikar film nu,blir film imorn också,kommer vara lite halv död imorn för de här blir en lång kväll känner jag på mig.Men nu ska jag ringa Isac,blir kika mer film efter de,puss!

med min pisskamera men look like now!(Y)

Mot ålderdomshemmet

Grattis till mig,namnsdag idag.tänkt blogga tidigare men visste inte vad jag skulle skriva,fast har ju inte deräkt kommit på nått nu häller,men inernet dampar lite smått så den är trög och då årkar jag inte sätta mig och vänta i en halvtimme på att en bokstav ska komma upp,men är lite så nu också men hade tänkt mig att blogga lite kort inan jag drar.Men sitter och laddar hem några filmer nu,men tar ju längre tid pågrund av internet för 2244 ggn,ska sluta tjata om de,men är så förbannad över de.men tänkte höra med Sandra om hon kunde fixa en header till mig eftersom jag inte kan fixa de nu och är i brist på en ny,känns så tråkigt att ha samma hela tiden.Men har ska dra till festen nu,drar väll hem under halva antar jag,kommer inte stå ut,puss!

Älska dina fel,för de är dom som gör dej till du

Årkade inte blogga igår,när jag kom hem så kikade vi tv med sysslingarna och sen höll jag på att svimma så trött jag var,så gick och la mig.Men mamma sjussade iallafall mig till Isac igår.Kikade film och myste,sen vidare till donken.
men tog så jäkla tid att gå fram och tbx så hann knappt vara med han mer efter de.men sen kom mamma och hämta mig och sjussa vidare mig till Julia.Drog till ica och köpte godis och julmust,sen till bion och träffa Alexandra och casandra.Jätte bra film men tycker allt gick för fort,dom andra är helt enkelt bättre men måste ju klart se 2 sen!
Men fuck upp dag de här är! vill bara gå och lägga mig igen och sova hela dan,och sen måste man ju på nån fest senare,tror dom jag kommer årka de eller? ;oAja,tänkte gå och lägga mig igen nu,godnatt.


@soffan

Nu drar jag ner och kikat tv med pärona,tagga bio coh isac imorn,soffan nästa!

.

Du vill space,gråt dina egna tårar bitch.

Breaking dawn

Bokat biljetter nu,klockan halv 10 imorn med Julia,toppen!

Jag är okej,men inte just ikväll

Hemskt skoldag till en början men blev bättre med tiden.Jag hade jag dragit till hemköp och köpt mig en julmust och sen vidare till skolan och dra till gympan.Så jag öppnade julmusten och skulle dricka precis och gå ner för trappor samtidigt,och halt som fan var de så jag ramla ju,värsta långben upp i luften och ner för alla trappor och julmusten häller jag över mig själv! och alla 8:or kommer precis och dör av skratt.Pettersson sprang fram till mig och ba;Neeej julmusten! Känndes ju som han brydde sig om mig mycket! men sen kom cecilia och Evelina och försökte hjälpa mig upp,ville bara försvinna,döö,ja vad som helst.Bara jag slapp sitta där med all julmust över mig,över ont i rövaa och alla garvar sönder! Ja de var inte mycket av den julmusten sen,och de som var kvar,var ju överskakat så inget att ha kvar,R.I.P min rumpa och julmusten! sen på gympan ville jag bara försvinna så satt mig i mål och på med alla skydd,hjälm oså så försvann ju lite känndes de som.Sen biologi uppsattsen,hade helt glömt bort,men eftersom jag varit sjuk så får jag kolla allt ur boken,lite fusk skadar inte,sen matte också och jag är fan sämst på de,facit i mitt hjärta!♥ men hann med halv 4 bussen och drog till stan och köpte lite tröjjor och käka pizza.Gud alltså,bussen hem med vanja och andrea,Kunde de bli bättre eller?Gud vad vi garva sönder,har filmat dom medans vi snacka så kanske lägger upp senare men vi får se hur de blir för måste kolla hur dom blev först. Så har nyss storstädat mitt rum,gud så skönt de känns att ha de klart! Dom kommer ju imorn,men blir inte hemma och träffar dom,nej mamma kommer och hämtar mig efter skolan imorn och släpper av mig hos Isac,blir dejt på donken;)))
men åker nog inte hem så sent för han skulle på nattbandy och vi ska kolla på idol med sysslingarna oså,så bloggar nog när jag kommit hem? blev lite långt inlägg men jaja,ska iallfall dra ner och kika tv nu,puss!
Ja de syns ju vart jag vart!

Tack för dina kommentarer hörru.

Du har inte alls 35 i skostorlek.
Ditt hår är inte PLATINABLONDT.
man änvänder inte BARA silverschampo och de går att köpa i matbutiker och andra affärer också,inte bara frisörer.
Du är inte allergisk mot apelsin.Tack för mig:)

svar;jag tycker de faktist är lite patetiskt att kommentera såhär.att man äns tar sig tid för de...Jo jag har storlek 35 på skorna,nått fel med de eller vad ville du komma fram till?Jo jag färgade till platinablont men om du inte tycker de ser ut som de så är de väll din åsikt men tycker faktist att du säger de till mig då istället för skirva de anonymt,de är fegt och ett tecken på att man inte vågar stå för sig själv och vad man tycker.Ja jag använder inte bara de men jag använder så många olika så årkar inte rada upp fler.Erkänner att jag hade fel om vad man kunde köpa de men har inte sett de nån annanstans.Jo jag är allergisk mot apelsin.Nu har du nog fått de du ville ha fram,nått mer eller är du klar?

jahja?

Efter skolan drog Linnea och Maja med mig hem,trevligt de.Vi kikade typ bara tv och pratade,skulle på träning med Linnea sen men fortfarande lite förkyld så hoppade de idag,men sjussade Linnea till träningen iallfall.Och när man kom hem så kom the gay´s och ville leka.Tänkte inte släppa in dom men de fixade ju mamma så bra...
men dom drog för en timme sen.Pratat med isac en stund också,härligt! men fick typ ett anfall nyss så lite ont i hjärtat och dö ont i halsen! Blir halvkasst inlägg nu men sitter och kikar scarymovie 4 nu,puss!
Bilder imorn..

Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma/-maja

tänkte ju softa nu,tänkt mig att kika tv,men mamma satt och kika nå trav och skulle pågå i en halvtimme så tog mig tid att blogga.Men kom nyss hem ifrån träningen,eller har hunnit bada lite.Träningen gjorde mig iallfall på toppen humör,Johan sa att jag var bäääst av alla idag så lagomt glad faktist,känndes bra också.Men tobbe sa att om jag tränat förra veckan så skulle jag fått vart med på matchen på torsdag men sjuk då så kanske med på nästa.Så ingen träning på torsdag heller,as skööönt! men blir storstäda då för gäster på fredag så måste va klart då.så har bara träning imorn och gympa på torsdag+profilen på fredag så känns ganska soft.men får se hur de löser sig med Isac i helgen för gäster+träning söndag.Får väll bli fredag eller en stund på lördan,ja vi får se hur de blir?Men Isac ringde för bara nån minut så har snackat med han i en halv timme,så skönt att prata med nån som förstår en helt.men nu tror jag trav saken är över så ska kila ner till mamma,godnatt!

absolut saknat!

Handbollsträning om 25 minuter

Mår kasst nu,snacka igenom en grejj med pärona men dom säger bara dom sakerna jag inte vill höra,vill bara döda just nu,så arrgggg är jag! åker iallfall till träningen om nåra minuter,vill inte träna idag men har vart bortta så mycket så måste gå annars tror dom att jag slutat.Andrea slutade i måndags också så känns lite ensamt om att va ny nu,guud så sämst jag är! har kommit några större in i laget också som är as bra,ennu pinsamare!
Spelar ju för att bli bättre men känns inte så kul när man känner sig kass och känns inte som jag blir bättre häller,funderat på att sluta många gånger men kämpar på ändå...men drar snart,tror inte mitt humör stiger idag och vill inte blogga när jag inte är på humör så uppdaterar imorn istället,puss!


hepphepp

Drar till bussen om en timme,gillar inte att blogga på morgonen men måste nu för hinner inte nå mer idag.Efter skolan drar jag till stan och köper nya shorts.Men har inte en aning hur mycket pengar jag har på mitt kort?
men sen tar jag väll nästa buss hem,käkar och drar på träning.
Mitt schema:
fruksot nu-skolan-stan-hem och käka-handboll-duscha-tv/softa!

Ja de låter ju inte deräkt toppen,men nu ska jag kika toppmodell 2,puss!


Nattinatii läsarna!

Fått en hel del kommentarer idag och igår men går inte ladda in texterna så ni får svar i en kommentar på er alboggar istället bara så ni vet,tänkte mig at jag ska till skolan imorn,jag är inte helt säker men ska iallfall upp imorn och fixa mig till att dra till skolan,vi får se om jag kommer iväg eller säcksr ihop mig i soffan som i morse?
nej nu ska stänga av datan och sätta mig nere vid pappa och kika nån action film,hoppas på nått bra,ha de bra!

Isac nicklas rappendal!

Jag vill bara säga att du är guldvärd älskling,när jag ligger på marken nertrampad och sönderslagen av all skit,kommer du och räcker mig din hand och talar om för mig hur värdefull jag är,du förstår inte hur mycket de betyder för mig!jag vet att jag inte är duktig på att göra desamma men du vet att jag gör mitt yttersta och gör  värkligen allt för dej,vad du än behöver så finns jag här dag & natt,24 timmar om dygnet,bara för dej!
Vill sätta alla penger i hela världen på dej,för du är den som vinner i alla lägen ändå.Jag älskar dej nu & föralltid
Isac nicklas rappendal♥

Härlig miiin plutta!

Plankan!♥

var de bara jag som älskade plankan när jag var liten?!

Var med du också!

Jag är med i veckans blogg på denna toppen blogg,var med du också,klicka bara på länken och följ instruktionerna!
http://hannalovisasol.se/2011/november/veckans-blogg-2.html#comment

lite små tråkigt

ALLMÄNT...
Namn: my lööv
Piercingar: Örorna,skaffa i naveln senare kanske?
Tatueringar: har inga
Längd: 162?
Skostorlek: 35
Hårfärg: platina blont
Är du kär i någon: absolut
Önskar du att du bodde någon annanstans: inte för tillfället
Tänker du på självmord: planerar inte deräkt mitt eget
Tycker andra att du är attraktiv: inte vet jag?
Vilket shampoo använder du: silver shampo,går ändast att köpa hos frisörer
Vilken parfym använder du: olika,årkar inte rada upp!
Vad är du rädd för: småkryp!
Gillar du att tvätta? de vet jag inte för gör de inte
Gillar du Berg-och-Dalbana: om jag gör!


SENASTE...

Film du hyrde: Devil
Film du köpte: minns inte?
Låten du lyssnade på:the greatest show on earth-machinae supremacy
Låten du hade på hjärnan: simpsons introt
Låten du laddade hem: minns inte?
Personen du ringde: Isac♥
TV program du tittade på: glee
Personen du tänkte på: Isac rappendal

FAVORIT...
Mat: Lasange & tacos
Sak att göra: dö garva!
Sport: fotboll
Dryck: smultron soda
Kläder: turkbyxor & tajta jeans
Film: starstruck
Bil: min bil


ANTAL...

Gånger du varit kär: 1 gång,nu!
Gånger ditt hjärta brustit: många gånger..
Hjärtan brustit på grund av dej: inte någon tror jag?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: nåra gånger
Ärr du har på kroppen:vet inte riktigt,vet bara ett och de är i hakan,slog hål genom hakan när jag var 6.


SENASTE...

Bok du läste: jag önska jag kunde drömma
Personen du fick mail av: om facebook räknas så var de malin 
Personen du fick brev av: när jag fick hem min onepice 
Personen du fick sms av: Isac 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: var ett tag sen


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: hemma och slöat framför tv

Var det kul: neeej!
Hur tidigt stiger du upp: halv 7
Gillar du att slåss: om jag vinner,så ja
Vad ska du göra ikväll: tv?

Är du seriös: njaae,bror på vad de är
Vad är du allergisk mot: apelsin
Var har du ont: armen & knät
Använder du hårspray; nej inte ofta
Kan du stå på händer: ja men inte så länge
Favorit serie: akward och my life as lize


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: nej
Är du glad nu: Vet inte?
Var du glad igår: minns inte?
Känner du någon som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: allt som går att dansa till
Stockholm är: stort
Göteborg är: också stort
Kan du sjunga: ja men de låte förjävligt
Mer värt än guld: isac 
Spaghetti eller makaroner: spagetti
Ett land jag helst vill besöka: japan
Ska bli skönt: att får snacka med mamma om lite saker
Ska inte bli skoj: att återgå till skolan
Sparar till: mycket pengar
Väntar på: ensam mamma söker
Pålägg som gäller: smör,skinka?
Dagens dryck: julmust i mitt hjärta!♥


kärleken är som en gummisnodd,om den ena släpper så får den andra ta smällen

deppmode halvt på off/on nu för pratade med isac om de,han får de alltid att låta som de inte är nå problem alls,gud så glad han gör än,tack älskling♥ men satt nyss på tv så sitter och tittar på glee nu men ska snart byta kanal eller slå igång spotify igen,vi får se hur jag gör med de.drar iallfall till skolan imorn..
Puss!

halv gammal bild.

fucked girl.

Deppmode on/off just nu så bloggar senare eller inte alls,men pappa kommer hem med pizza om en kvart så fram till dess blir de fuckad arg musik på högsta....puss!



For a big smile

duschade och var helt klar men 10 min innan jag skulle dra till bussen så la jag mig i soffan och bestämde mig för att vara hemma,mamma sa också att jag hade feber,lite hosta men no more så går nog imorn?
Nyss kollat på elsas värld och panam så nu blir de värsta ppojkväns akademin,får väll se hur de blir sen,men isac har ju ganska mycket hål idag så han håller mig nog på humör,puss!


Minnen!

Saknar skiten!Nästa år asså!

de suger när den ända personen som kan göra dej glad är själva felet till varför du gråter


att vara den fula bästavännen suger bara så du vet!

Drog till framor och farfar efter lunch,kul att träffa dom men så drygt att va där länge.Men deräkt efter så drog vi till lillkusins födelsedag.Hann bara käka lite så drog jag upp till träningen.Såg fram emot att träna idag,då helvetes knä jäveln pajjar!så får inte spela fotoll förns de är uppkollat osåvidare,vi får se om jag bryter lite där ;)
Men Linnea drog med mig hem så säcka ihop oss framför akward,trevlans de! men hon drog nyss så har slått igång spotify och gör typ ALLT nu känns de som,datan hackar sönder för jag håller på med så mycket skiit!
Aja måste bli klar,skriver väll nån gång imorn istället,puss!

blind så hitta ingen spegel!

Farsansdag också!

Godmorgon!
vakna för en stund sen,bara hunnit käka lite frukost,ska snart kila ner och börja gö mig iårning.drar till farmor och farfar efter lunch och deräkt efter de vidare till lill kusin som fyller 12 och sen vidare till första innomhus träningen med fotbollen,så lite fullt upp!fortfarande extremt ont i halsen och nu ont i benet och armen också,toppen!
Lite välkasst inlägg men nu ska jag iallfall dra ner och fixa lite,puss!

Små failat Linnea,bjussibjussi!

Grattis lill kusin!


One last ride

Blev inget med Julia ikväll,hennes mobil är avstängd och hon svarar inte på hemtele häller så vet inte riktgt?
Får väll ta de nån annan dag?men Maja drog med mig till willys först och handla godis men var så lite så vi drog till ica istället,men vi cykla nån as konstig väg så vi kom på den as bääästa ideen nånsin,2 blondia,jippie!
Men vi tog cyklarna upp för torn saken mellan koppar och stan,yiihooo!
gick ju lite sissodär,maja fastna typ 536464 ggr,sen kom nå fullis och ba;ska jag hjälpa dej stumpan,vad ska man svara vi behövde ju MYCKET hjälp! men sen kom vi tillslut fram till ica.Så kom nyss hem,fick med mig julmust hem också så lite smått överglad,droooogad på de! tänkte dryga sönder med min pojkvän men han snackar med sina vänner så får nöja mig med att halv plåga Åke,men nu ska jag slå igång spotify eller skicka iväg pappa och hyra skräckfilm,blir nog toppen kväll ändå,puss!


Att ta tbx sitt x är som att se samma film,man vet hur de slutar

Toppen kväll med tjejerna igår,vi var så slut när vi kom hem så somna typ deräkt! men drog på match idag.Skulle möta sveriges bästa i våran ålder,shiit va svårt motstånd men vann 2 matcher iallfall så nöjd.Sen drog vi och käka donken och sen hem.Så har nyss duschat och städat sönder,flyttat lite saker för Danny och nicole kommer på fredag.
men nu är mamma uppe och städar de sista till mig för är slöö,men ont i huvet och halsen så ahh.men nu ska jag packa till Lindberg så drar jag dit så fort Julia kommit hem från västerås,puss!


dont run you just die tired

sitter hemma hos Cronan nu,tänkte blogga innan jag drog men vårt internet funkar inte så får bli här,vi måste ändå vänta på att Julias dans är slut så har ju tid.men jag & Linnea drog till stan och handla 2 kilo godis till Maja,mötte arre och nathalie också,men sen kom mamma och hämta oss,hem & börja fixa oss.Och ja vad mer ska man säga,nu är vi här! vi ska gå upp och käka snart och sen sätter vi igång "red riding hood" så fort julia kommer,sen vet jag inte vad vi hittar på men blir nog toppen,så nu står tonåringen och tar ego pics som väntat,men nu ska vi dra upp,puss!

Haha lite högt bjud men så fort mitt internet funkar så kommer de bilder!

Grattis cronan!

Grattis plutt,idag är de din dag!♥









 


nej nu blir de starwars


Pappa kom nyss hem och satte på 11,starwars!♥
Blir kika de,blir nog inte sova tidigt som sagt..


bedd time!

Drar till skolan imorn fasten jag mår som jag mår.Ska kila ner och kika vad mamma kollar på on the tv men tror inte de är nått jag vill se så går nog och lägger mig och sms & musik istället.Så sjukt trött nu för tiden också.
men Linnea drar med mig hem imorn så fixar vi lite saker snabt och sen drar till Maja,godnatt!


svar;

Anonym om Önskelistan:

Vartifrån kommer dom tre första tröjorna? :) sjukt fina!

svar;Dom två första kommer från gina tricot,den tredje kommer från ålens,men snälla kommentera med ditt namn! :)


in hope

Nu drar jag ner och kikar tv med mamma,parkerar nog där resten av kvällen.Eller ska ta fram de jag ska ha imorn kväll,Cronan fyller ju år,så drar dit och kikar film oså,blir nog toppen! Så blir nog ingen bloggning imorn,men vi får se vad jag hinner.men Linnea drar med mig hit efter vi vart hos Maja.Så på morgonen drar jag och Linnea iväg på match,efter de drar jag nog hem och packar och sen vidare till Lindberg och sover där så ingen toppen bloggning,kanske får blogga från Julias dator om inte så gör´t jag när jag kommer hem!
Puss!


Önskelistan

 











JULES Arbetsstol, svart, silverfärgad Bredd: 56 cm Djup: 56 cm Sitsbredd: 44 cm Sitsdjup: 42 cm Min. sitshöjd: 41 cm Max. sitshöjd: 53 cm






Nintendo Extend Your Life Grey Hood
även trådlösa platt och lock tången från melissas,onepiece dar pink/white,bio biljetter till breaking dawn,presentkort till spaet,ny tv och mycket mer!


släpps om 8 dagar!♥


show must go on!

blev som sagt hemma idag också,uppdaterar inte bättre för de.Har lixom inget att skriva om för gör inte mycket.
Andra dan är alltid tråkigare,så är de för mig iallfall! Kollade sönder alla mina filmer igår så ingen att titta på nu,buhuu! Inget på tv nu heller,faaaan döö! så sitter och lyssnar sönder justin beiber,hur bögig får man bli,märker att klart och tydligt att jag är sjuk! ;o men  snygg är han fan! jaja nu ska jag leta fler fusk till str,sen hoppar jag nog in i duschen eller blir kvar vid tv,puss!


insperation


-var lugn,om djävulen finns så måste ju gud finnas!

var sista orden av filmen,toppen bra var den iallfall! men deräkt efter den drog jag ner och kika senaste filmen av Irene huss,uch vad hemska dom är men älskar dom! min familj har skämt ut mig nått totalt ikväll,vad är de med dom?Dom har inte ens druckit nått och sitter och gör armhävningar fast mammas ser mer ut som porr,gud så pinsamt de vart!var kanske tur att man var ensam ikväll.men tar nog och lägger mig och lyssnar musik,älskar att somna till de!men nu ska jag svara på isac & anderssons sms,godnatt!


en vän som kostar pengar är även för dyr för en miljonär

Mår lite halvkasst nu...aja blir inge skola imorn häller för måste va frisk på fredag för ska och fira cronan då så vilar upp mig imorn.Jga  tycker alltid de är så jobbigt att vara hemma ifrån skolan helt själv men har faktist inte gjort nått idag.kan väll bero på att jag sov bort halva dan men har vart bra på tv och när de inte vart de så har jag antingen slått igång en film eller datorn.Isac ringde också för att höra hur jag mådde så har lyckats hålla humöret upp hela dagen,fram tills nu då men jaja alla har sina olyckliga stunder!
Men pappa kommer snart hem med nudlar,cola,godis och skräckfilm,Tack pappa just vad jag behöver!♥
De tråkiga är bara att jag får sitta och skrika för mig själv :/
men nu kom han precis så ska slå igång filmen och kommer nog somna deräkt efter den om inte mitt i filmen,brukar bli så,är ganska trött också,men vi får se om jag uppdaterar senare,om inte så godnatt!

Mysteriet på greveholm!

Blev hemma idag,kännde mig kass imorse!men tror jag går imorn ändå,vi får se.
nu sitter jag iallafall och kikar mysteriet på greveholm,så myysig film!♥
men nu ska jag kika klart på den och sen fixa önskelistan,puss!


svampar har prickar!

Mådde hemskt i skolan,men mina bästa fixar allt,dessutom fick jag 2 timmars masage av Rasse,snällt de!
men stanna i stan efter de och köpte presen till Maja & pappa,sen mötte jag upp Isac.Han inte träffa så mycket för han skulle ha träning men fick de han iallfall,får ju inte ses på 2 vecor nu,kasst!
men kom precis med bussen sen,brade! så har nyss käkat så nu sitter jag och kollar bilar med pappa,men nu ska jag svara på maja´s sms och sen kika vidare,puss!


levande fisk i vattnet med hajjar,oppsidoppsi!

Snabb boggnig nu igen,ledsen för de men har inte tid för ska duscha trorjah?Om inte så blir de plugga!
Men död fisk på träningen värkligen,tror André fick lite syk på mig,varje gång min boll rulla mot han så fick han krypa,duktig pojke de!Men André´s garv<3<3<3<3<3<3<3
men ska svara mina halv sura pojkvän nu och sen kila ner,pussgodnatt!

Dödfisk(Y)

Träning nu!

Värkligen inte på humör för att blogga nu så uppdaterar senare.

Teddybjörnar kramar inte tbx


dom första stegen du tar känns alltid lätta,men destu mer du går destu trögare blir de

Känner värkligen inte för att blogga pågrund av att jag inte har några bilder men pappa tog med kameran till öland så har inte haft nån möjlighet men nu är dom hemma så blir nog bättre under veckan?men drog ju ner till parken runt 2,hjälpte maja och linnea att sälja lite sen var de vår tur,så fuckat trist ingen ville ju köpa!men sen började de rulla in mer och mer efter att dne snälla gubben gav mig 5 kr för jag va så gullig,var iallfall vad han sa;))
Men känade typ 4000 eller vad de nu va?Och sen var vi ju sist så vi fick käka upp allt som var kvar också,toppen!
Efter de drog jag coh Julia till Vega och käka pizza och sen vidare till hon och nörda std och kolla film,så hemsk film!
men kom till mormor för nån timme sen,har nå gäster här idag igen så har nyss käkat efterrätt så nu sitter jag nog här tills mamma och pappa känner sig klara för att dra hem,rip friheten imorn också,skola imorn,puss!

MUUU!

HAHA känner mig lite lätt mobbad,Jag gick bara ut ur rummet efter jag vaknat och kom på sen att vi hade gäster,oppsidoppsi!men aja sånt är livet.men drar snart till Julia,åker med hon ner till stan,ska sälja nå skit?
Sen drar vi och käkar efter de så får vi se om jag hittar på nått med hon efter de,puss!
Laddr upp bilder när jag kommit hem sen?

stronger then ETT FÅR!

Nyss haft middag med nåra kompisar till mormor och morfar,nån snubbe jag var kär i när jag va liten?
aja har inte så mycket att snacka med dom om så kila ner till datan och parkerar här hela kvällen,nyss laddat hem skype,då jah kom på att jag inte har nån mic!Smartsmart.Men mormor kom nyss ner med lite chips bara för jag inte köpte nå godis idag,har ju berättat för hon att jag inte tänkte käka nå skit mer men de går ju inte när folk bjussar som fan bara för att bevisa att jag inte är fet,har häller inte sagt att jag är fet bara att jag börja gått upp i vikt märker jag så ska sluta käka så sjukt mycket skit.Är iallfall en början nu.Men mår så piss nu,ont överallt känner jah,värkligen illa mående och halsen är igentäppt typ,svårt att snacka.När jag väl snacka så låter jag som jag är i målbrottet!Gud så pinsamt de är,sista dan på lovet imorn också,shiit och jag har inga planer,vi får alltså se!
Men nu ska jag kika fejjan som inte har blivit hackad,Små dissa viktor han flörtar fan idiot och lyssna spotify,puss!

Går inte att ladda upp bilder här så arkiiiv!

Jag ska ta sönder dej!

Maja drar snart till kyrkogården,vet inte riktigt vad hon skulle göra där men aja,så jag håller på att plocka ihop mina saker och drar till mormor,sista dan hos dom också,fett skönt att få stanna hemma all time nu men skolan kan ta och dö alltså!vi får se om jag snor åt mig datan hos mormor,men dom har gäster så vi får se hur de blir,puss!


Varje gång du sår ett frö så kommer inte bara de du önskat dej upp ur jorden

FACEBOOK DÖTT OM 6 MINUTER!
Dax att skaffa sig ett liv då!

kom ihåg att varje gång du sårar en tjej finns det alltid någon annan som skulle kunna döda för att se henne le

shiiit känner mig lite halv död nu efersom vi inte ville släppa datorerna så satt där till 6 så vakna runt halv 12.Käkat frukost och nyss duschat har man hunnit också,men nu är Maja uppe och äter så jag passar på att uppdatera lite snabt,har inte så mycket att säga heller.
jag skiter i maten ja,mormor och dom har främmande och jag kan inte laga egen mat så känner mig lite små hungrig men sånt är livet ,puss!


-Don´t be the girl who needs a man,be the girl a man needs

Sitter hemma hos majsan nu,fick bli så!Men Pelle och Åke kom till mig och skrämmde skiten ur oss,shiit höll på att avliva!Men drog med dom till stan,shiit så sämt Åke & Maja var på att cykla,jag & pelle kuta ifrån dom och då visa de sig att dom drog till Tempo och köpte julmust en vända,NÖÖÖRDASS! men vi kolla folket på markusdiscot en vända och sen drog vi hemmåt,min röööv är bedövad av alla gupp också,toppen! men sen drog jag och maja till mig och packa ner lite saker och käka chips och sen vidare till Maja så nu har vi parkerat oss i hennes säng med lugn musik och popcorn,chill helt klart! Vi tänkte hitta på nått snart men de vet vi båda att vi inte kommer,vi är för slöa helt klart!
Blir nog inte så mkt uppdatering mer ikväll,som vanligt alltså.men laddar kanske upp lite låter,bilder osåvidare?
Puss!

Sexy and we know it!

FUCK.Tog visst bort mitt förra inlägg så detta får bli fuckat!

Bloggelibloggzar från mormor nu,hon är så snäll så hon låter mig använda hennes dator,nica högtalare har hon också så slår nog igång spotify snart med lite as grym musik oså.Men har inte så mycket att blogga om eftersom jag blogga typ nyss?Men ska snart börja nooba lite spel,ÄLSKA kör vi med stora bokstäver!Men min gulliga mormor är uppe och bäddar till mig så ska nog kila upp och titta hur de går,ska övertala henne att skaffa fejjan!
Majsan ubndra om vi skulle hitta på nått imorn också så får se hur de blir med de?Men nu ska jag messa tilenius och fråga om vi ska träffas snart,saknade ungfan!Puss!

Tilenius får stå för the pic!

Techno shiiit!

snabb bloggar nu för lämnar nog datan hemma,vi får se?Men mina bäääästa kompisar kom hit,myssiiigt har vi iallfall haft!Gud saknar dom redan,men nu är Maja här och blir kvar här tills jag drar till mormor.Men Åke pajjade min cykel så kommer inte kunna cykla,toppen får gå!;o Men nu ska vi kika robinson och käka tomater,puss!

Natthumor!♥


Like a banana!

Matchen igår gick väll okej,efter de drog vi hem till mg,duscha osåvidare sen vidare till Hellgren.Tittade Tusen gånger starkare sen höll vi på att somna så la oss i sängen och kika toy story,ÄLSKA! Men somna under filmen så den gick väll kanske 6 gånger om och om igen tills jag vakna av att dom skrek hjälp och då hoppa jag ur sängen,lite lätt död!
Men ställde klockan på halv 10 så drog iväg till mormor då och lämna lite saker,fick glass oså,så snäll!♥
Sen drog jag hem hit,hela huset för mig själv,mamma och dom drog ju till öland imorse.Mina bääääästavännner kommer ju hit nån gång efter 1,toppen! träning ikväll också trorjah så blor nog inge mer bloggning för idag,ledsen för de men har absolut inte tid!Men nu ska jag sncka med mina gay friends på skype och ta mig nå frukost,puss!


stocholm i mitt hjärta

Hemma från stocholm nu!
Drog till tåget as tidigt så kom fram typ 10,drog och fika och sen ut och börja handla.Inte köpt så jätte mycket för vill ju spara,så känner mig lite smått duktig nu,men har iallafall köpt 5 tröjjor and no more,duktig flicka!
Sen på kvällen drog vi och käka och sen vidare och bowla,Fyfan vad jag jag ägde ut!slog vad om pengar också så Maja give me give me!Men toppen har de iallafall vart!Ska packa lite nu sen hämta upp hellgren så drar hon med mig på tävlingen,kommer gå kasst men aja kul!Men blir kvar hos Hellgren inatt också för pärona drar till öland så vill inte bli väckta av dom,sover hos Mormor till måndag också så vi får se hur de blir med bloggningen,blir nog lite halv kass för vill inte sitta där inna,drar till isac så bloggar nog ifrån han om jag får också så ni blir inte utan bloggning helt.
Men nu ska jag försöka uppdatera min mobil igen och se om de funkar sen fortsätta packa,puss!


RSS 2.0