feeling hopeless

Var ute igår kväll så kunde inte blogga,och när jag väl kom hem så kom massa känslor upp..har aldrig mått så kasst,bröt ihop helt! Så grät mig till söms :( Känns inte direkt bättre idag.Men skulle vart med Isac idag,snacka om allt osånt.Men somsagt så är saker inte så bra just nu och har svin ont i halsen så får bli nån annan dag.Började iallafall dagen med att krypa under en filt i soffan och sätta på filmen"abduction" med massa gott till.Haha fatta fet jag kommer bli om jag fortsätter såhär.Nej så fort jag blivit bättre i förkylningen så ska jag ut och springa.Men tänkte dra ut i solen snart och bli lite brun och invänta thai maten.Hoppas iallafall ni har en bättre dag än jag! 

Jag antar att jag förkänar de här

Haha känner mig usel som inte har bloggat sen jag kom hem.Men när man väl kommer hem så börjar allt kul igen! Igår så drog jag och Maja ner på stan,hängde med Tim,sattravet och sebbe för de mesta hos sattravet.Alltid bäst med dom! Men vakna för bara nån minut sen,så drar iväg till lappens nu och käkar glass frukost ;) Och sen ikväll blir de att hitta på nått med Maja och Mattias.Blir nog toppen! Men nu tänkte jag sätta på mig lite kläder och sen drar vi mot hedemora.Hare bra!

Mot kalla avesta

Tjeena,internet funkade inte igår och funkar häller inte nu så kör på 3G. Iallafall så drog jag och Linnea in till stan igår,käkade där och kollade i lite butiker. Fick med mig 2 tröjor och 2 filmer med mig hem.och senare på kvällen blev de kvälls dopp och film tittande. Men idag är de packa som gäller och hem färd inatt.Så vi får se om jag slänger in nå mobil bloggning senare också.Men nu tänkte jag fortsätta packa!


City girl

Hejhej,tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.vart barnvakt igår kväll därför blev de inget inlägg men just nu sitter man iallafall på en resturang nere på stan med Linnea och inväntar maten.Blir att shoppa efter de här,sista chansen innan vi åker hemmåt.Så tänker leta för fullt. Toppen väder förresten,28 grader så ska försöka överleva värmen! Men jag hör nog av mig senare! Annars får ni ha en toppendag!


summer time

Ledsen att bloggningen gått skit,men när man har semester så blir de som de blir helt enkelt.Iallafall igår blev de stranden hela dan, 27 grader.Och senare på kvällen blev de film och massa mys.Har inte så mycket att säga om dagarna just nu,de är mest samma saker som händer ;) Men senare idag kommer släkten från blekinge,så blir att grilla,minigolf och kanske kvälls bada! Vi får se hur de blir,men blir säkert jätte kul.Men nu tänkte jag prata lite med Elvira,ha de bra!
 

Utklassad av en kille på dans!


ssc!

Hemma från sportscamp nu,eller på öland iallafall.Har haft en sjukt kul vecka! Åker såklart nästa år också! Men tänkte inte skriva nånting om de annat än att de var hel grymmt! Är iallafall på öland som sagt och blir kvar här till fredag.Så åker hem på fredag natt och kommer hem tidigt på lördag.Så ska vara med min skrutt då och sen på söndag åker jag iväg på K läger.Så är fullspäckat.Men sen efter de är de hemfärd och ledigt i nån vecka till.Men tänkte ladda in lite bilder nu,så vi hörs!

Andra dan på sportscamp

På sportscamp nurå! Hur kul som helst! Drar lungt hit nästa år också,fast blir nog dans då.Men igår var de invigning,lära känna varandra,första träningen och Norlie & KKV konsert.Men idag har vi hunnit med 2 tränings pass och nu sitter vi i AT med varsin dator,ska snart dra och spela kinect eller nått annat kul.Så hör av mig när jag har tid sen.Ha de toppen!

Sports camp!

Nu är jag nog påväg till sportscamp med Linnea och Adam.Hoppas värkligen på en toppenvecka! Känns värkligen som jag behöver ha lite kul efter allt som hänt... Hoppas iallafall ni får en bra vecka ni med! Vi får se om jag slänger in nått mobil inlägg,men de tvivlar jag på.Kommer nog ha fullt upp.Men ska försöka komma hem med massa bilder och ett glatt humör!

i don´t want the world to see me

Hejhej,drog ut på en joggingtur tidigare.Provade nya skorna oså.Sen dess har jag bara packat.Drar ju iväg till sportscamp imorn.Åker klockan halv 8 så måste ha allt klart idag så jag slipper gå upp hur tidigt som helst imorn.Men är ju viktoria dan idag så tänkte dra in till borgholm och kolla in för är ju Ulrik munter,danny,loreen och massa andra artister som uppträder men vi var för lata helt enkelt ;) Men ikväll blir de resturang och sen minigolf,ganska bra de med! Men nu tänkte jag fylla på spotify listan eftersom jag behöver massor att lyssna på påväg till sportscamp.Antar att de här är de sista inlägget på en vecka,vi får se om jag slänger in nå mobil bloggning men vi hörs väll!

Fredag den 13

Tycker att de funkat ganska bra med att bara bloggat en gång om dan nu när de är ganska mycket fullt upp så fortsätter med de.Iallafall så åkte vi in till färgestaden tidigare idag och hittade lite saker och sen vidare till kalmar och hitta lite mer.Fick iallafall med mig ett par skor,docktor demin jeans,rackhyvel,rakblad,raklödder,team sportia shpts svarta,örhängen,2 par bekini underdelar och lite till saker med mig hem.Så kom precis hem till stugan igen.Majas föräldrar har iallafall kommit ner hit nu så hon åker på söndag,jo jag med då.Drar ju på sportscamp en vecka och sen tillbax till öland en vecka till fast med Linnea.Men nu tänkte jag packa upp de jag köpt så hörs vi ikväll eller nått.

heart breaker

Tjeena! Drog iväg till böda tidigare idag,gick i lite små butiker och sånt.Hittade bara en jeans väst men kostade ju ändå 400 kr så de räckte med bara en sak.Sen har kvällen fortsatt med grillkväll med släkten.Så nu ligger vi i soffan och myser medans dom andra dricker en massa,höhö! Men nu tänkte vi fortsätta,så hörs!

when the lights go down

tjohej,dagen har spenderats i badhuset med Maja eftersom vädret inte låg på topp.Efter de var vädret finare så gick in till borgholm och tog en fika,mysigt de! Har faktiskt inte hänt så himla mycket mer än så,finns ju inte så mycket att göra här.Så har fixat en ny spotify lista @famloov- i know we fuck good! Hyffsat bra! Men kvällen fortsätter m med grillat och släkten,blir nog att sätta igång en film senare också.Vi får se vad som sker,ja vi hörs!
Skuffen som gäller!

Länkning!

Äntligen har den här underbara tjejen skaffat blogg! Så jag tar och länkar direkt!
http://thatsmyfeelings.blogg.se/
KIKA VETTJA!
 

Make me be a part of you

Drog in till borgholm tidigare idag,fick med mig en grym sovtröja och 2 filmer med mig hem.Funkar de med! Så resten av förmiddan har vi legat i sängen och kollat på en av filmerna och sen halv sovit.Hyffsat trög idag! Men tänkte inte skriva så mycket mer än att kvällen fortsätter med att gå till pizzerian med allt folk som är här och sen myskväll,funderar på minigolf också,men vet inte om dom andra är berädda på en förlust ;)
Men jag hoppas ni har en bra kväll!
 

I know the Wright byt i go to left

Hejhej, tar och mobil bloggar nudå.ligger i solen med maja och inväntar bränna! Känns fett skönt att veta att Avesta har spö regn och vi har 28 i skuggan ;) så passar på att lägga in massa bilder på instagram och skryta om solen,Höhö känner mig snällast! Men blir nog kvar på stranden ett tag,jag och Maja tänkte hyra en trampbåt snart och sen blir de väll massa bad också! Hoppas ni får en bra dag!
 

@mylaaan


Jag hatar att se dig sårad,men jag hatar mer att veta att jag är anledningen

Nu tänkte jag sätta igång igen,eller iallafall slänga in ett inlägg när jag väl har tid.Allt har varit lite upp och ner nu sista tiden.De är slut med Isac,största anledningen till att jag inte velat lägga tid på annat än att tänka.Men vi har tagit en paus tror jag så får vi se om vi försöker igen eller går vidare.Men nog om de,har haft fullt upp och bilderna har inte velat laddas in så har inte varit speciellt kul att blogga.Men nu är de fixat och har inte så stora planer inför veckan som kommer.igår var vi iallafall iväg till blekinge,grillade med alla därifrån och sen drog vi iväg till tosia,en sjukt stor marknad,haha avesta festivalen är ju en lite skit gämfört vad de här va! Fick iallafall med mig ett nytt iphone skal hem och hade hur kul som helst.Massa nya kompisar och sjukt ös inne på discot.Men kom väll hem runt 3-4 tiden så är helt slut just nu.Så idag tillbringas dagen med varsin dator och så får vi se vad vi orkar sen.Men nu tänkte jag sätta på mig lite kläder osånt,hörs senare!

BLOGG PAUS!

,

Up and away

Bloggande inte nånting igår,men hände inte så speciellt häller.Drog till badhuset eftersom vädret vad piss.Och sen fortsatte bara dagen med att dega framför iphone spel,höhö.Så idag drog vi in till Borgholm och kikade i lite affärer.Tänkte köpa en sverige onepiece men skulle nog inte våga visa nig i den ;) Men blir att köpa saker i blekinge istället,ska ju dit på lördag.Gå på tesiabonnia dagarna,jätte stor marknad där,med massa stånd och karuseller,kommer bli grymt! Men sen har vi stekt oss lite i de varma vädret,toppen väder hela tiden typ! Men nu blire att invänta maten och sen gå ut och kika lite,hoppas ni haft en toppendag!

RSS 2.0