Snö dopp

Tog förresten årets första dopp i snön idag,YOLO!


Super Mys

Drog iväg till Ica efter att jag varit hos Tobbe.Köpte massa gott och hyrde film.Sen vidare hem.Så har haft myskväll med mamma hela kvällen.Super bra! Men ska nog snart gå upp och lägga mig.Super trött verkligen! Så godnatt!


Happy day

Hel bra skoldag! Hoppas på att dagen håller i sig! Kom iallafall nyss hem till Tobias så Blir här fram tills halv 7 typ,då axel skulle till några andra.Så får se vad jag hittar på då,puss!


Funeral

Godmorgon,orkade inte blogga igår men var iallafall iväg till ku.Prata en massa och Sen körde vi biljard.Jag och Gustaf ägde sönder! Och efter de tillbringades kvällen med gossip girl mys.Är iallafall påväg till skolan nu.Cirkel träning första,ush! Jag har fetaste tränings värken! Kan inte ens sätta mig ner! Men efter skolan drar jag ner på stan och träffar axel så ha en bra dag!


Jul


Snöö!

Godmorgon,sitter i Fannys bil nu och är påväg till idrotten.Är faktiskt på ett rätt bra humör dessutom.Vet inte hur länge de håller i sig men hoppas på hela dan! Blir iallafall iväg på ku efter skolan så vi får om jag uppdaterar på bussen hem eller senare.Puss!


Life lifter

Hemma nu.Träningen gick faktiskt riktigt bra! Inte vad jag trott! Så de blev en förändring av de dåliga humöret! Så har snackat massa med Maja nu och hon är fortfarande riktigt sjuk,stackare..jag har iallafall bäddat ner mig i sängen nu med ett avsnitt gossip girl framför mig och obo'y.så blir nog ett bra slut på dagen ändå.Godnatt!


Blä

Hel trög dag i skolan! Fick iallafall skjuts av Felicia hem.Skönt att prata med hon igen.Sen har jag segat mig med massa gossip girl och en fet choklad! Sitter iallafall och väntar på träning nu.Känns hemskt! Ingen att kö med och jätte trött! Kan inte avsluta dagen värre..hare bra,iallafall bättre än mig!


Fuck School

Godmorgon,fick stressa imorse för att min skjuts blev sjuk.Men sitter iallafall i skolan nu och ser ut som ett troll och är skit trött! Vet att den här dan kommer bli hemsk! Aja ska ha sex och samlevnad nu så bloggar väll när jag kommer hem,puss!


Plugga huvet av mig!

Bloggningen går inte precis värst bra just nu men har haft otroligt mycket med skolan och har inte fixat internet förens idag.Så bloggningen framöver blir nog mycket bättre! Har iallafall skrivit på min uppsats hela kvällen och känner mig äntligen klar.Iallafall för idag.Måste vara klart på fredag.De tar kål på mig verkligen! Och som ett plus på de kom jag på att tyska läxan ligger på sängen och väntar på mig.Kvällen kan inte bli bättre! Nej nu ska jag inte snacka mer om mitt plugg utan istället göra de ;) så ha en bra kväll allihopa,puss!


You're My best side

Blev ingen träning idag,var för slö.Blev att skriva på uppsatsen istället och sen gossip girl med glass och sånt mys.Behövdes! Inte vart på nått vidare humör idag! Allt suger just nu! Aja nu tänkte jag duscha oså,godnatt!


Cp äckel trött

Godmorgon,sitter i skolan nu och taggar äckel bild! Kommer inte orka med skolan idag! Trött som fan! Inga planer inför idag häller,får se om jag ska träna eller plugga,puss!


Nattinatti

Hej kom precis hem ifrån axel,fikat med massa folk osånt.så nu sitter jag framför tv och äter.Ska försöka somna i tid också för en gångs skull.Måste ju upp till skolan imorn :/ aja godnatt!


True story

Haha fint blogginlägg oliver gjorde tidigare.Aja vi somnade vid 5 tiden igår och vaknade 9.Helt slut! Men vi har bara kollat på massa filmer och käkat godis.Men direkt när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen kom Axel och dom och hämtade mig.Så sitter på kalas för Linus nu.Fullt med folk här :s men jag skriver nångång ikväll,puss!


//oliver

Chacha alla blogglovers o Haters va händer jao Lixom typ chillar i min säng med film o godis lixx o så men pusspuss jao Lix tieep daah/oliver


Broes

Har bara kollat på filmer hela kvällen och ska fortsätta med de,jätte mysigt! Får se när vi somar inatt.Ska iallafall hem vid 3 tiden imorn och käka nått och sen blir de nog vidare till axel.Blir nog bra! Men jag skriver imorn,puss!


Du betyder mest för mig!


Lördag

Drar till lovisa och Oliver vid halv 3 tiden och sover där inatt.Blir nog jätte bra! Fast skulle ju varit roligt att gå på shm.Mamma kunde fixa biljetter men har ingenstans att sova då så får väll missa de :/ Aja nu tänkte jag packa de sista och sen kolla på ett avsnitt av gossip girl och invänta pappa som ska skjutsa mig till långshyttan.Men jag uppdaterar senare ikväll om nu 3G vill funka.Annars ha en bra lördag!

Fredags mys

hejhej,fick bli ett senare inlägg än vad jag tänkt mig men blev att fika med mamma på eftermiddan och senare drog vi iväg till stan,köpte kina mat och godis.Och sen har kvällen bestått av familje mys och 3 avsnitt av gossip girl.Så nu tänkte jag packa lite grejer tills imorn och sen fortsätta kolla på min favorit serie,kärlek! Godnatt!

Sunshine

Har kollat på klassen som dansat vals hela morgonen,haha vilket skratt man fick sig! Sitter iallafall och väntar på lektion nu.Inga större planer införkvällen annat än att krypa ner i soffan och kolla på gossip girl.Blir nog bra de också! Så jag uppdaterat väll när jag kommer hem om nu internet funkar,puss!


Cp internet

Eftersom varken vårat wifi eller mitt 3G funkar värst bra så funkar de inte så bra att blogga. Därför kommer många inlägg inte upp i tid och allt blir skit! Så ledsen för de! Drog iallafall hem till axel efter skolan,bara myst en massa i hans tröja och sånt.Sovit ett bra tag också! Mår kasst! Feber,förkyld och huvudvärk,mums! Så när jag kom hem så tog jag varm choklad och pepparkakor som plåster på såren.Funkade rätt bra,så jag kämpar mig till skolan imorn eftersom jag har roliga planer inför helgen! Aja nu tänkte jag sova,godnatt!


Trög tjej!

Började dagen med att få skjuts av våran svenska lärare till stan,schysst! Och sen drog vi till bion och "kollade" på film,haha jag Sov ;) aja sen drog jag och mina bästa och käkade pizza och sen tillbaka till skolan och ha prov,gick väll inte så vidare bra..har iallafall en lektion till sen drar jag hem till axel.Är jätte trött och sliten,förkyld också! Kan inte bli bättre! Så jag ska sno nån tjock tröja av han och krypa ner i hans säng och kolla på nån film.Blir bäst! Så jag skriver när jag kommer hem idag,puss!


Snilleblixt

Tog en tidigare buss hem och skippade profilen eftersom jag fortfarande inte känner mig pigg.Vill inte ställa mig och sjunga och dansa då.Aja jag blev fast vid gossip girl när jag kom hem så slet mig precis loss,haha.Så jag sitter för tillfället och pluggar fysik.Prov imorn..förresten så är de skolbio hela förmiddan så slipper halva skolan,inte helt fel! Fast har ju tyvärr redan sätt the hunger Games,fast lätt värt att se igen när man slipper skolan.Aja nu tänkte jag fortsätta plugga och sen kolla ännu ett avsnitt av gossip girl,puss!


Skolan igen då,buu

Back to School! Haha.Skit jobbigt att kliva upp imorse! Skit ont i magen och trött som tusan också! Bäst dag,nej! Blir inte bättre när man fick höra att vi ska ha matteprov!! Ångest! Suger på matte! Aja skippar nog träningen idag och pluggar istället,så jag uppdaterar senare,puss!


Heartbreaker

Dagen har mest bestått av gossip girl.Snart kollat klart på hela första säsongen! Aja allt som jag sa att jag skulle göra är gjort så ska kolla ännu ett avsnitt av gossip girl.Låter som en väldigt trist kväll men passar mig perfekt! Puss!


Hemma liggande

Godmorgon,blev hemma idag också.Var spyfärdig inatt så ah..Har iallafall kollat på gossip girl hela morgonen,beroende! Men just nu så tar jag en paus från tittandet och pratar med min kille som också är sjuk.Tänkte iallafall kolla ett par avsnitt till efter de här och sen ta en kall dusch,bädda nytt,damsuga och platta löshåret.Så ser dagens planer ut.Men jag uppdaterar senare,ha en bra dag!


Gossip girl

Drog iväg och handlade med mamma tidigare idag,hittade julklapp åt pappa och köpte hårfärg.Så sen dess har jag färgat löshåret och städat.Känner mig sketans duktigt! Aja nu tänkte jag käka nått och kolla på gossipgirl,puss!


Har tydligen namnstag idag,grattis till mig

Kom precis upp ur bubbelbadet,ansiktsmask och massa annat mys.Så sitter i sängen nu och väntar på att gossipgirl ska ladda klart.Blir bara att fortsätta dagen med massa filmer osånt,känns bra! Så har inte så mycket att skriva,hare bra!
-Gammal bild

Kännde för en lista

Kärlek & relationer
Ditt civilstånd? I ett förhållande
Är du nöjd med det? ja
Vem kysste du senast? Vem skulle ni gissa på?
Har du varit kär på riktigt? ja
Har du varit ihop med någon du älskar? ja
Ditt längsta förhållande? 10-11 månader
Ditt äldsta strul? 95a
Ditt yngsta strul? 99a
Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? vet inte riktigt,är inte så förtjust i killar som är yngre eller samma ålder som mig
Vad för sorts killar faller du för? Jag vet inte riktigt?
När vill du skaffa barn? vet inte,runt 25?
Har du kysst någon annans pojkvän? nej
 
Privat
Vad är ditt andranamn? elisabeth maria fiddelie
Har du sårat någon med flit? ja
Vilken webbsida besöker du oftast? blogg.se osånt
Vem i din familj kommer du bäst överens med? mamma eller syster
Är du kär? om jag är!
Vem bråkade du senast med? Jag vet inte riktigt?
Brukar du dricka alkohol? inte ofta
Är du rökare? nej
Snusar du? nej
Hur gammal är du? 14,fyller 15 om 3 månader
Har du bra självförtroende? ibland
 
Personer
Vem litar du på till 100%? Vet inte om jag har nån jag kan lite på "fullt ut"
En snygg person? Finns många men självklart tycker jag min egna killa är snyggast!
Vem smsa dig senast? Axel
Vem smsa du senast? samma som ovanför
Vem ringde dig senast? samma igen
Vem kramade du senast? Cicci tror jag?
Vem såg du senast? mamma
Vem ser du upp till? vet inte riktigt?
En person du skulle vilja se ut som? Finns många!
En bra artist? Rihanna
 
Har du under de senaste 10 dagarna…
[ ] Simmat
[x] Tränat
[x] Varit sjuk
[x] Hånglat med någon
[x] Haft sex
[ ] Varit full
[ ] Rökt vattenpipa
[ ] Tagit droger
[ ] Dumpat någon
[ ] Blivit dumpad
[ ] Blivit kär
[ ] Bråkat med någon
[ ] Blivit sviken
[ ] Ljugit för en nära vän
 
Randomfrågor
Vilken är din viktigaste ägodel? mobilen ;)
Hur ser din drömkille ut? har redan min drömkille
Är du homofob? nä
Har du tandläkarskräck? nej
Hur många har varit otrogna med dig? ingen vad jag vet?
När var du senast i Stockholm? för nån månad sen
Är du helsvensk? nej
Har du fått ditt hjärta krossat i år? nej
En sak du älskade som barn? leksaksmobiler
Vad är du rädd för? småkryp!
Är du lycklig? jodå
Brukar du använda smycken? jodå
Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Mycket humor och skratt
Är du en djurvän? ja
Vad vill du bli i framtiden? polis tror jag?

Dreamer


ska beställas!

Gjorde dom båda igårkväll när jag inte hade något speciellt för mig,blev ganska bra så ska beställa hem dom båda.Får se när de blir,troligtvis efter jul då jag har pengar.Gör dina egna skal här → http://caseapp.se

Portkod 1321

Godmorgon,vaknade av fetaste mensvärken och dö ont i halsen.Så blev hemma idag.Så har tagit en riäl sovmorgon och sen har jag bara legat och kollat på portkod 1321 hela förmiddan,mys! Känner mig lite efter som börjar kolla på serien nu men sjukt bra är den! aja nu tänkte jag kila ner och käka lite mat med mamma och försöka få tag i min pojkvän som jag inte fått svar av på hela morgonen..aja jag uppdaterar väll lite senare,hare bra!

Godnatt


Donald

Blev kvar och kolla på matcher till typ 3 och sen vidare på ku vid 6 tiden.Så har inte gjort nått så intressant att skriva om.Sitter iallafall i sängen nu och pratar i telefon,tänkte snart sätta igång en film och mysa till eftersom jag mår sämst! Funderar på att stanna hemma imorn..Aja uppdaterar nog senare,puss!


Pingpong

Godmorgon.Skulle upp halv 9 idag men klockan ringde inte tyvärr så fick stressa som fan! Sitter iallafall och kollar på matcher med Maja,oliver och Måns nu.Blir nog här ett bra tag till så jag uppdaterar väll senare!


Myspysis

Mysig dag hos axel verkligen! Drog till 7eleven vid 10 tiden och köpte massa gott och sen vidare och hämta upp majsan.Så vi har myst hela kvällen med film och ben&jerry.Men nu ligger hon och sover så myser väll helt ensam nu,tänkte fortsätta kolla på film nu,godnatt!


Downtown

Var grymt kul igårkväll/natt! Bästa tjejerna! Somnade vid 5 och vaknade runt 11.Drog iallafall till Axel vid 1 tiden så har inte orkat bloggat förens nu,men är påväg till Lidl med Linus och axel nu.Ska köpa energi dricka osånt,coolaste! Haha nej! Men jag bloggar när jag väl kommer hem ikväll.Puss!


Amanda är bäst hest

Drog till Jonte och oliver vid 7 tiden och sen vidare till Ica med Amanda,Fanny,Maja och Linnea.Och nu sitter vi och väntar på att bion ska börja! Twilight <3 aja sover hos Maja inatt så uppdaterar väll segt oså,men hare bra!


Homies

Blev ut en sväng och träffade Axel,Patrik och Gustav.Dom var inte speciellt påklädda för den delen häller,aja vi drog vidare till Patrik osånt sen.Sitter iallafall och nöter in de sista på tyskan nu.Blir nog att sova snart så godnatt!


Down

Drog iväg ner på stan efter skolan,snackade med Johan så allt är klart inför Italien nästa år.Aja är ganska ledsen just nu,ingen aning alls men humöret ligger verkligen längst ner! Tänkte iallafall slå in Majas paket nu och sen plugga tyska,puss!


Goodbay

Godmorgon,inställd idrott så åkte till skolan tidigt i onödan! Aja har som tur sovmorgon imorn så ska sova som en dåre då! Sitter iallafall på svenskan nu och skriver en däckare,går inte så vidare! Har kört fast! Drar iallafall till Johan efter skolan och sen vidare på ku. Men nu slutar vi så skriver senare,puss!


Godnatt

Slutkörd så godnatt!


You make me feel like,i'm living in paradise

Drog ner på stan tidigare med mamma och Maja.Iallafall dom drog och fikade samtidigt som jag mötte upp Julia och vi fixade present till Maja.Sen vidare till thai och käka och nu sitter jag och pluggar i väntan på skjuts till träningen.Så jag uppdaterar senare,puss!


Body gard

Näst sista lektionen nu,jätte trött men bara att stå ut.Har profil sista så de är lungt! Drar iallafall ner på stan med mina tjejer efter skolan,ska fixa present till Maja och hårfärg till mitt löshår.Ska färga de så att jag kan börja använda de igen,blir nog bra! Och senare blir de träning så jag skriver när jag kommer hem,puss!


Haters Gonna hate

Efter skolan drog somsagt jag och axel och käkade pizza och sen efter de drog vi och grattade Julia.Och sen vidare hem till mig då jag somnade! Hur trött får man bli? Känner mig helt drogad! Kan inte ens hålla upp ögonen.Så tänkte sova direkt! Utvecklingssamtal 8 imorgon också,wiho! Nej sämst! Godnatt!


Dude

Trög skoldag som fan! Kollade precis på nån ur sämst däckare så jag somnade visst,aja en lektion till och sen tar jag och axel bussen hem till mig.Drar och käkar pizza och sen vidare på kalas,ha en bra dag!


Sämst morgon

Godmorgon,jag är tvärsur! Maja hade ju tydligen glömt att stänga av sitt alarm så klockan halv 7 ringde klockan och jag trodde ju självklart de var min som skulle ringa en timme senare så jag kutade ju upp och fixade mig iårning klart.Sen kollar man ju på klockan,Lagomt glad man blir då,NEJ! Så känns som att hela den här dan kommer skita sig! Aja jag tänkte väll slå igång nån film och kolla lite på medansvar svikarn fixar sig nu..Efter skolan drar iallafall axel med på min kusins kalas så vi får se hur de blir med uppdatering,puss!


Care

Ledsen att jag inte bloggat förens nu men har helt enkelt vart för slö! Drog med Maja ner på stan efter skolan.Köpte en tröja som var riktigt fin faktiskt! Aja sen packade jag ihop mina saker och drog till henne.Sen dess har vi väll bara pratat osånt mys.Sover här ikväll också,älskar sovmornar! Aja nu tänkte vi slå igång en film,godnatt!


Godnatt


It's all about You

Hejhej,kvällen har spenderats med familjen med tv tittande och massa gott till de,så de ska vara! Iallafall så sitter jag i sängen nu i onepiece och lyssnar på en massa lugn musik,jätte mysigt! Men ska nog sova om en timme eller 2 eftersom jag ska upp vid 6,ush hatar att åka buss på mornarna! Aja nu tänkte jag skriva till mig kompis och fortsätta lyssna på musik,godnatt!


Farsans dag

Somnade vid 4-5 igårkväll och vaknade vid 11.As skönt! Och sen har vi bara legat i sängen och kollat på massa filmer och segat hela morgonen.Så jag slängde bara på mig nått och åkte hem vid 4 tiden.kollade på ungefär 9 filmer totalt,haha så ganska trött på film just nu ;) iallafall så har jag bara umgåtts med min familj efter de,farsdag ju.Men jag tänkte duscha nu och sen för vi se,puss!


Myspys

Hejhej,haft/har en jätte bra kväll! Haft film maraton jag,Lovisa och Oliver.Jätte mysigt! Så nu ligger vi i olivers säng och kollar på ännu en film.Fast jag ser inte så värst mycket eftersom deras katt står på mig ;) aja vi får se när vi somnar,inte på ett tag iallafall! Eftersom vi gjort en deal om att den som somnar först ritar på dom andra ;) iallafall godnatt!


Mot långshyttan

Jättefin begravning var de! Iallafall så sitter jag i bilen nu påväg till Lovisa.Så sover jag där ikväll,kommer nog bli jätte bra! Så vi får se om jag bloggar nått senare,hare bra!


Mot begravingen,vila i frid farfar


Godnatt


Skör som glas

Ligger i sängen nu,lyssnar på lite musik osånt.Ska nog snart sätta igång nån film eller så kilar jag ner till dom andra.Är ju trotsallt inte ofta jag träffar min syster så får väll ta och passa på.Aja imorn ska jag iallafall på farfars begravning..och sen efter de drar jag vidare till Lovisa och sover där.Blir nog jätte bra! Men vi får se om jag bloggar senare,kan nog hända,hare så bra så länge!

 


Pink friday

Tänkte bara tipsa om en helt underbar parfym! Pink friday heter den iallafall och är nicki minajs´s nya.Den står iallafall hägst upp på min önskelista i år!

Friday

Tänkte bara blogga lite snabbt nu för Emma kommer snart hem så vi ska kolla film osånt mys.Aja jag drog ner på stan tidigare med mamma.Fixade present till kusin och pappa.Sen vidare och köpte godis och annat gott till ikväll.Aja jag bloggar mer senare,puss!


Get up and try

Kom hemifrån axel för ett tag sen.Har bara plugget en massa efter de,håller fortfarande på med de,blä! Aja nu tänkte jag gå ner och duscha som en paus och sen fortsätta.Blir att dra ner på stan med mamma imorn också,fixa present till min bästiiis som fyller på söndag och till pappa.Sen kommer min syster hem ifrån Härnösand också,bäst! Men jag slänger in nått inlägg imorn,godnatt!


Daylight

Tjaa,haha nej men har svenska lektion nu så tänkte bara slänga in ett inlägg eftersom jag inte hinner efter skolan för då kommer axel och hämtar mig så drar vi hem till han.Så blir där största delen av kvällen,får se när jag drar hem sen eftersom jag måste plugga massor,aja hare bra!


@in da School

Sitter och väntar på idrott nu men ingen öppnar dörrfan! Tagga badminton,haha ;) Aja jag skriver väll senare,puss!


Svar

Jag brukar få komplimanger för min rumpa
Jag tycker det är obehagligt att knäcka fingrarna
Jag har samlat på Sudd
Ett band/artist jag inte klarar av att lyssna på typ Torsten flink
Jag har en förmåga att... jag har inte många förmågor Xd
Jag ångrar att jag skämt ut mig så mycket under dom tidigare åren
Jag tror på tomten
 
I min jackficka har jag alltid nycklar
Någon/några brukar kalla mig för Muu
Det här året kommer jag överleva
Jag hoppas att jag en dag lyckas med det jag vill!
Jag stör mig på människor som tror dom vet allt
Något av det sötaste jag vet är axel som liten
I telefonen svarar jag hej eller hallå
En låt som gör mig glad är cinema-skrillex
En låt som kan få mig att gråta själen av en vän-ken ring
På McDonalds beställer jag oftast chicken my nuggets,garlic sås och coola
Jag tycker jag är ganska duktig på attlösa andras problem(iallafall majas)
Ibland undrar jag varför jag gör vissa saker
Jag tycker inte om vissa personer
Ett köp jag ångrar är många! oftast kläder
Jag tycker om människor som inte är kaxiga utan visar att dom är snälla..aja svårt att förklara
Om jag såg en hundralapp på marken skulle jag ta den såklart!
Jag ser upp till många för jag är kort ;)
Jag saknar Axel!

If we Ever meet again

Har varit trött hela dan,inte haft ork till nånting.Drog iallafall iväg och käkade pizza med mina tjejer på håltimmen idag och sen vidare och köpte godis! Gjorde min dag bättre! Skippade iallafall träningen idag,pluggade istället.Fick förresten hem omdömena idag,har iallafall godkänt i allt men bra är de ju inte! Men nu tänkte jag ringa min kompis och kolla lite bloggar osånt.imorn börjar förresten My i vår klass,kommer bli bäst! Så skulle hämta upp henne innan skolan imorn.Aja nu tänkte jag göra de jag sa och faktiskt lägga mig i tid ikväll,godnatt!


Daydreamer

Kvällen fick sig ett hyfsat bra slut ändå.Kollade klart på filmen och sen ringde Maja,så har snackat med henne hela kvällen,jätte skönt! Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och sätta igång en lugn spotify lista,godnatt allihopa!


LOL

Dryg dag! Eller jag har iallafall vart dryg! Mot allt och alla känns de som! Mormor skjutsade iallafall hem mig och axel idag,sött av henne tycker jag.Har iallafall vart med axel hela eftermiddan,Gos.Men nu tänkte jag slå igång min favorit film lol,puss!


True story

Träningen gick oväntat bra,riktigt skönt att få börja träna igen,fast foten gör Cp ont! Har iallafall ägnat resten kvällen åt att titta på film och prata i telefon,mysigt! Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka sova,godnatt!


Trötter

Slutade 3 idag,hyfsat skönt eftersom man är så pass trött! Inga dryga lektioner idag häller.Aja sitter bara och kollar på barnprogram nu.Ska få i mig lite mat och sen vidare på träning.Ush inte alls sugen på att träna idag! Iallafall inte pingis! Får väll stå ut helt enkelt! Hare bra!


Måndag

Hej,första skolan efter lovet nu.Är super trött och har ont i huvet..kul! Sitter iallafall på so lektionen nu och skriver om dalilama,han är skit cool! Går faktiskt rätt bra.Nej nu tänkte jag fortsätta skriva.Hörs efter skolan,puss!


Västerås

Påväg hem nu.Sjukt rolig film! Efter bion drog vi iallafall till donken,så känner mig ganska uppblåst! Workout den här veckan som kommer nu,haha ;) aja blir väll hem och somna till nån film nu,ush skola imorn! Självmord! Men nu tänkte jag snacka lite med Hugo bredvid mig,puss!


Bio snart

Kom hem för en stund sen,duschat och fått på mig kläder är de ända jag hunnit.Aja drar iväg till Västerås på bio med ku gänget vid 5 tiden.Skulle kolla på "Ted" verkar vara en rolig film.Kommer iallafall hem vid 10 tiden så uppdaterar då om inte på vägen hem eller nått.Ett bra avslut på lovet kan man hoppas! Ha en bra dag!


Fiesta

Oj sen uppdatering men har helt enkelt haft annat för mig! Drog och köpte tv till Linus på förmiddan och sen vidare till axel,13 barn där idag,vilket liv! Vill lätt flytta dit! Bästa familjen,älskar dom allihopa! Drog iallafall därifrån nångång till Skogsbo och träffade Maja,Amanda och Sanna.Så har vart med dom hela kvällen.Men sover hos standard ikväll,haha ;) nej nu tänkte jag käka godis och mysa,godnatt!


Drinking from the bottle

Hejhej,blir upphämtad av axels mamma om en kvart.Men snackade nyss med Putte och han sa att Axel var väldigt bakis och fortfarande sov,stackarn :( så får väll se hur de blir idag.Jag skriver iallafall nångång under dan,puss!


Live Young wild and free

Blev en bra kväll ändå! Riktigt bra faktiskt! Maja kom hit vid 9 tiden,drog iväg och käka pizza och sen vidare hem till Adam och Felix.Så kom nyss hem så ligger i sängen med Maja nu och kör chatroulette,haha roligaste! Kvällshumor som tusan! Men nu tänkte vi fortsätta med de,får se om jag leker med Axel imorn,aja vilket som blir nog bra,godnatt!


Döööd

Blää kväll! Kommer vara på sämst humör idag! Helt ensam en fredags kväll medan Axel är på fest och mina föräldrar är på bio.Hade planer med Maja men hon blev tydligen sjuk så här sitter jag ensam framför Disney Chanel och tröstäter popcorn.Nej nu tänkte jag fortsätta ha extremt trist..puss!


Dream kicker

Godmorgon,1 månad med den finaste killen idag! Aja de vet ni ju redan.Men vi drar iallafall snart iväg och käkar lite Kina mat och sen ska jag hem och duscha,känner mig som skit! Biljetterna är iallafall fixade till söndag med ku,blir att kolla på bio i Västerås! :D Men vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag skriver väll de när jag väl vet ;) puss!


1 månad med världens finaste


Do me

Sover borta ikväll,ovanligt ;) haha nej men orkar inte stanna hemma på loven osånt! Aja nu tänkte jag hämta ett täcke,intressant! Puss!


@axels hus

Drog ifrån My vid 3 tiden och ända sen dess har både jag och mamma legat i soffan och degat framför Disney Chanel,haha bäst! Men sitter hemma hos axel nu eftersom han är så snäll och hämtar mig,bästa killen! Men han är nere och duschar nu så tänkte komma och överraska han,haha nej ;) men jag uppdaterar när jag kommer hem sen för nu tänkte jag slå igång axels dator,puss!


Bright

Kvällen igår blev inte riktigt som planerad men vart kul ändå! Ligger iallafall i My's säng nu och väntar på att hon ska vakna,hungrig! Aja vet inte riktigt vad jag ska göra idag? Antingen leka med dom här eller nått annat? Men jag uppdaterar väll senare,puss!


RSS 2.0