Valborg

Bästa valborgen någonsin,spenderades med dom bästa helt klart.Taggar in alla nedanför senare,så kan ni checka in på deras bloggar! Men började på holmen,sen efter de har vi farit runt lite hit och dit och träffat folk,toppenbra!
Skulle helt klart kunnat stannat längre,men ville inte cykla hem själv så drog hem med några av dom andra när dom skulle dra,jajjamen.Tagit massa bilder också,har en hel del på min kamera men Izabella tog flera så hon skulle skicka dom senare,får se när de blir.Men som sämst är så kan man inte ladda upp bilder på den här datan,så såklart blir bloggen tom på bilder tillsvidare.Eller de blir nog bara fram tills imorn nångång.Då har jag massa bilder att bomba med,hehe den som spar han har ;) Men tänkte käka en hel låda med jordgubbar nu och massa musik,blir bra de.Ska iallafall jobba imorn så hör av mig nång,får se när de blir.Puss!
http://izabellaholmberg.blogg.se/ http://myembla.blogg.se/ http://majawilhelmina.blogg.se/
http://fannysikhammmar.blogg.se/ http://andreaedeloo.blogg.se/ http://vanjakristina.blogg.se/
http://tillyekeberg.bloggplatsen.se/
Jajjamen de tror jag var alla,hoppas ni haft en bra Valborg!

DIGG

Godmorgon,vaknade för en liten stund sen.Eller hade igentligen ställt klockan på 9 eftersom jag skulle upp och jobba till 11,men då var de tydligen imorgon,haha snacka arg jag blev! Men gick och la mig igen med alla kläder på och allt,hehe då var man trött ;) Så klev upp för en liten stund sen bara,tagit lite frukost och sitter och kikar igenom kommentarer med spotify.Kväll ska nog spenderas med Maja och kanske Fanny.Maja hade massa olika planer men är nog inte på nån av dom om jag ska vara ärlig.Tror vi drar oss mot Holmen och sen får vi se vart vi tar vägen sen.Om nån har lust att träffas så är de bara att höra av sig.Men nu tänkte jag fortsätta kika runt lite så hörs vi senare.Puss!

Paradise

Tjenaretjenare! Fick bli lite sen bloggning,hehe.Men har inte tatt tag i de så gört nu.Men hade iallfall de riktigt bra med julia och Linnea,trevliga tjejer de!Men drog runt 7,käkade pizza och myste.Sen efter de har jag snackat massa i telefon med olika folk,så urladdad ligger stenen bredvid mig ;) Även kikat alla bigbrother avsnitt som jag missat på senaste tiden,var runt 5 stycken.Så sitter och dunkar lite musik nurå,får ju passa på när man har asfeta högtalare och källarn för mig själv.Drar iallafall iväg till nått handbolls jobb runt 11 imorn,blir kvar där till 1.Efter de drar jag nog mig till Maja,och blir kvar där hela kvällen,valborg ju! Men nu tänkte jag stänga av allt och försöka sova,godnatt!

sunshine

Toppenkväll med empan igår,längesen jag skrattade så mycket! Men iallafall så drog hon för en stund sen,ska göra desamma jag med om en stund.Men tror hon kommer hit ikväll igen? Skulle iallafall bara slänga in ett kort inlägg eftersom jag snart drar mig iväg mot Julia och Linneas place.Blir iväg och köpa glass,sola,ta kort och annat bra tror jag.Efter de blir de myskväll med släkten,pizza och film,myysigt! Iallafall så är de 15+ grader,sommarvärme,superskönt! tänkte iallafall leta fram lite pengar och möjligtvis byta kläder nu,vi hörs nån gång i kväll hörrni!

utan dig

Haha matchen blev ju inte direkt som tänkt.Patrik hade råkat ringt hit killarnas lag istället för tjejernas.Så fick möta dom istället.Ja de behöver jag ju inte ens säga hur det gick! Men drog till mormor direkt efter matchen,så har nyss duschat,käkat och lite så.Så blir kvar här inatt,emelie kommer också hit och sover så slipper vara ensam! Men tänkte sätta igång spotify och invänta hon nu,puss!

run forest run

Vakna nyss,toppen kväll igår faktiskt.Kikade massa film oså.Men vakna nyss så sitter och käkar massa chips nu,vet inte om de är de vi kommer äta till frukost,vi får se.Men har match 5 iallafall,så tror vi är lagomt klara då.Men nu tänkte jag slå en drill och försöka få på mig lite kläder,hare bra!

Återvändsgränd

Blev ändrade planer,drog till mormor på 3 rätters med nåra andra gäster oså.Sen tog jag cykeln till willys med majsan,köpte hem massa fredagsmys,så sitter och blir lagomt feta!jajjamen.Men Hugo kom nyss hit också,trevligt.Men blir nog kvar här inatt,har inga andra planer.Men somsagt tagga match imorn.Tänkte föresten ta sovmorgon imorn,fyfan vad härligt! Men nu tänkte vi ladda hem"Ensam hemma" och mysa lite till den.Men först ska jag upp och hämta lite mer fett,hörs!


Twitter,de är på svenska men man fattar ändå inte

Hann inte blogga igår,fotbollsträning & färgade håret.Blev svart den här gången,hyffsat nöjd!Men mamma och pappa har iallafall dragit till Öland nu så har huset för mig själv.Men ska nog ändå sova hos mormor,hatar att vara ensam.Årkar häller inte ha nån här,inte idag iallafall.Sån sjuk huvudvärk! Så ska bara tat lungt idag hade jag tänkte.Förresten första fotbollsmatchen för i år imorgon,taggad! Får se hur de går med min fot oså :s Men tänkte kika "ps i love you" nu och sen packa lite saker,hörs senare!


För mig är du en saga,hoppas att vi slutar med varandra

Haha epic fail känner jag,ställde mig nyss där nere och börja laga mat åt mig själv eftersom jag inte fick nån middag.Då jag kommer på att jag visst har käkat middag och inte alls är hungrig.Feeling säsmst! Jaja de var bara att stoppa i en burk och spara! Men har alldeles nyss lagt på efter ett långt samtal med min älskade också,älskar å småprata med han,hela jag leér♥ Men tänkte alldeles strax bädda ner mig under mitt varma täcke och kika en kärleks film,inget mer än världsmysigt! Kanske tända några ljus också,fånigt men känns så bättre då.Men ska nog ta å pallra mig till skolan imorn,ja ge de ett försök.Ändå hål dag som jag kallar de.Ändast 4 lektioner så jag ska inte klaga.Ni får höra hur jag gör imorn,antingen efter skolan eller efter jag vaknat,godnatt!


Haha är den kul eller är de bara jag som har dålig humor?



Jag hatar att du hatar

Har ägnat dagen till att städa eftersom de kommer några och kikar på vårat hus imorn,i hopp om att dom ska köpa de.Men kan ju erkänna att jag tagit en hel del raster,men de får man när man knappt kan gå.Mamma är iallafall hemma igen,därför så är väll både jag och pappa på dåligt humör.Hon tjatar bara på allt och alla,gnäller och vill att allt ska vara perfekt.När man väl gjort nått bra så finns de alltid nått man kunnat gjort bättre,ush vissa dagar vill jag bara att hon ska försvinna,jag vet elakt sagt.Men ni skulle inte klara 1 dag i samma hus som hon!Tänkt och ta mig ett wii fit pass ända sen imorse,men har inte blivit av eftersom jag har så ont.Låter ju fjuttigt med ett par brutna tår,men de gör nått hemskt ont! Skulle igentligen till sjukan idag,men hade inte tid.Men har setat och haft dö tråkigt ett bra tag nu,så kom världens snällaste kompisar och frågade om vi inte kunde dra ut,såklart pratar jag om Arvid och Maja :D Tänkte precis springa upp och klä på mig då häxan surtant la sig i,lås in henne förfan:O Så sitter åter igen och gör absolut ingenting.Ja ni kan ju tipsa mig om vad man kan hitta på,för just nu är mitt huvud tomt på ideér! Pusshej!


in the bottom

Blev hemma idag,kännde redan igårkväll att inte allt vart okej.Har en otrolig huvudvärk och besvärlig hosta.Har nog blivit smittad av pappa eftersom han också är hemma.Men behöver nog bara vila lite så ska jag bättra mig.Men tänkte bränna lite tid på wii snart,höhö.Men ska först kika BB avsnittet från igår,missade ju de.Så vi hörs senare idag.


haha,vet att jag lägger upp dom ofta,men fett saknade tider! älskar dig joss♥


Lycklig tjej!

Opperationen blev framflyttad till nästnästa tisdag,så har några flera dagar att leva för ;)
Pusshejleverpastej!


create

Träningen gick hyffsat bra,bröt 2 till tår,men går alltid att spela vidare ;) Men har nyss tagit mig en lång dusch och ätit,känns skönt de! Men ganska härlig veckan eftersom vi inte har nå mera läxor än tyska meningar och de tar jag imorn,ja så lätt är de! Så tänkte ta all tid till att ligga i soffan och kika lite bloggar.Ska prata lite med folk om valborg,blir ju ensam annars :( Hörs imorn!





fuck you bitch.

Drog ner på stan med tjejerna tidigare,fick med mig en parfym och nya örhängen hem,var ju bara tvungen eftersom jag tog ännu ett hål tidigare idag,toppen bra blev de! Men sen sjussa Hannas mamma hem oss så slapp ta den jäkla bussen som tar en timme!Men har nyss käkat med sjuklingen,så ska ner och kika film med han om en stund.Men för tillfället är de bigbrother repris och massa godis som gäller.Förresten så har jag min dator hos Maja så har inga speciellt nya bilder,så försöka få den på onsdag?Men ha en bra kväll!


kryssning

Hemma från kryssningen nu.Har varit toppenbra! Inte köpt mer än örhängen och godis.Haft fullt upp med annat.Party all night long ni vet ;) Men träffat massa trevligt folk som vi drog runt med,alltid kul de! Men är lagomt trött just nu! Så kommer nog sova gott inatt,men destu svårare att vakna imorn :S Men tänkte ta den tid jag har nu till att duscha,äta,ta fram allt till imorn och sen slå ut mig i sängen och försöka sova,höhö.Men hör av mig imorn,puss!


Nu drar jag,tbx på måndag


Du blir inte vackrare genom att säga att andra är fula

Trevlans dag,godkända prov hela veckan och omdömerna ser ut att ha stigit sen sist.Men tänkte inte tråka ut nån med de snacket ;) Taco kväll med familjen,men pappa fick rå damp så jag packade mina saker och drog till Maja,ser ut som jag blir kvar här inatt.Ja så får de bli!Men tagit en dusch nyss,myst ner mig i min onepiece och snott Majas påskmust,livet rullar på! Men drar oss till KU på morgonen imorn och sen drar jag efter halva,mot kryssning med öberg,toppen de! Så hör av mig nån gång på måndan.Men nu tänkte jag försöka ringa Isac innan han drar iväg till breddlägret,puss goingar!

tider♥


Jag hatar den här känslan,känslan av förändringar.


skinny love

Drog hem ifrån Isac för ett tag sen.Har bara myst oså.Härligt de!Men tänkte dra in i köket och göra nudlar nu,sen fortsätta kika på brynäs matchen.Så vi hörs imorn!


mobil bloggning

Mobil bloggar lite snabt nu eftersom jag inte han tidigare och för tillfället har pappa datorn,så ursäkta dom alla stavfel de här inlägget för med sig.Men direkt efter vi hämtat mamma vid tåget så sjussade dom upp mig till kopparhallen där vi skulle ha möte.Inga problem med de,förutom att jag höll på och somna,hade ju riktat in mig på att slöa,hade helt glömt bort mötet,så var väll inte så 100 % på topp! Men senare drog jag och mamma iväg och köpte glass,fet jag börjat låta! :S efter de har jag nog bara låtit tiden flyga iväg.Men har iallafall satt planer inför imorgon,drar till isac direkt efter jag slutat,myyys! Men åker ju i helgen så vill hinna träffa han innan de.Men tänkte krypa ner i sängen nu och svarade på lite kommentarer,blir sjukt glad av alla! :D
men vi hörs nån gång imorgon!

Älskar dig också Martin ;)


Nobody´s perfect

Klarade skolan galant,skön dag från och till.Mina killkompisar är älskvärda som sjutton,de är nog dom som förgyller de hela! Men bilresan med fannys farmor och Farfar var nog de roligaste på länge,tror aldrig jag hört nån krittisera Nyqvist så sjukt."Men gud vilken hemskt ful cykelhjälm,jo men den passar nog hans utseénde,om man ser ut så där så kan man nog inte räkna med några brudar,ushh" HAHA kungfarfar hon har! Men har inget speciellt för mig nu när träningarna slutat,så sitter och latar mig framför tv med ennu en burk nutella bredvid mig,har blivit mycket på sistone :S Men tänkte svara på lite bloggkommentarer nu och sen sticka iväg för att hämta mamma vid tåget.Hörs väll av senare om jag inte stenpluggar inför matteprovet,alltså hörs vi defenetift senare ;) Jo juste ska på styrelsemöte klockan 7 så hörs efter de, Puss!


Känner du lyckan genom sorgen

Så sjukt trött på falska människor,vill bara hugga dom med en påle eller något liknande,låta dom lida på samma sätt folk lider över deras fucking ord!
Ursäkta mitt språk,men stör mig nått enormt på sånna människor,och dom märker de inte själva,ushh!
Men har njutit framför en film med pappa och faktiskt pluggat en stund.På ett hyffsat bra humör förutom de ovanför.Döljer nog ganska mycket för tillfället,värkar så sjukt glad.Men de ska vi inte prata om! Men drar mot skolan imorn,packat ner allt så de är klart.Så tar nog mig upp klockan 7 imorn,de senaste jag klivit upp inför en skoldag tror jag?Men fanny erbjöd sjuss så de blir toppenbra! Men tänkte ringa Isac nu,så hörs vi imorn!

Goingar!


Sverige,landet där alla årstider kommer på samma dag

Kikade nyss ut genom fönstret,hade tydligen snöat,nyss var de ju sommarväder,vad tusan hände? :o Men har för det mest bara latat mig framför tv.Skönt att inte behöva göra nånting.Men har faktiskt bäddat rent och städat lite.Men pappa kom nyss hem så vi har kikat lite"min pappa är bättre än din pappa" haha och pappa sitter och skryter om att han skulle klara allt galant och att han är den bästa pappan,håller inte helt med ;) Men tänkte stänga av datorn nu och hjälpa pappa med maten,efter de sätter jag nog igång med pluggandet av hemkunskap,ska sätta provet på fredag!Men vi hörs senare.


Lista

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Kan nog inte blir mer kär
Har du någon pojkvän?-Ja världen finaste kille♥
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - aa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kramade du senast? - Emelie öberg
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - absolut inte!

ALKOHOL
Har druckit alkohol? - provat
När drack du alkohol senast? - Längesedan
Vad var det för sorts alkohol? - cider
Brukar du dricka alkohol? - nej
Har du druckit öl? - smakat
Tycker du om öl? - nej!
Har du varit full? - nej

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - nej
Vill du bli kriminell? - haha,nej
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Inget med de kriminella är väll okej?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - knappast!
DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja
När grät du senast? - igår
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - ja
Du har slagit ner någon? - ja
Du har skadat någon med flit? - ja
Har du någon gång viljat döda någon? - i mitt huvud men inte utanför
Vem bråkade du senast med? - Var nog Maja

SKOLA
Är du duktig i skolan? - när jag anstränger mig,alltså så suger jag
Har du bra betyg? - Knappast,nått jag ska ändra på!
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - aa
Sköter du dej i skolan - oftast
Har du tuggat tuggummi under skoltid? -ja
Haft mobilen på lektionstid? - självklart
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ja

FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 4 med mig
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - aa
Trivs hemma? -jorå
Har du rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ja
Har du skrikit och slagit din mamma? - skrikit men inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistone ? - ja,om att jag inte kan hantera mina pengar,istället köper jag slut på dom direkt och sen kräver jag mer av mamma och pappa.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - aa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - jaa

VÄNNER
Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - För det mesta Maja
Vem/vilka var du med sist? Maja och Isac
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - självklart
Är det okej att ha kill-kompisar? - självklart
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Värkligen inte
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej

FJORTIS
Du sminkar dej varje dag? - För det mesta
Putar med läpparna på kort? - nej
Tar kort på dina bröst? - ne
j
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar ändast
Använder foundation på läpparna? -
värkligen inte super dej packas varje helg?-nej
Du har kysst en tjej?-ja
Ditt hår e knallblont? - nej,otrolig utväxt
ÖVRIGT
Film? - starstruck
Lyssnade senast på? - katy perry-part of me
Var det här kul? - nja

Fell so close to you right now

Godmorgon,vaknade för en liten stund.Blev hemma idag också,pappa tjatade om att han ville se om jag var riktigt bra och därför tvingar han mig att vara hemma idag,och vem säger nej till att vara hemma.Men just idag kanske inte var rätt dag eftersom de var profildag,men kommer ju flera.Men idag tänkte jag bara tat lungt och bevisa för pappa att jag är fullt frisk! Men är sjukt sugen på mat nu så ska dra och käka,puss!

Sjukling...


Pappakväll

Tänkte bara skriva lite kort eftersom denna kväll ska tillbringas med min pappa.Käkat favoritmat och kikat asgryma filmer för en stund sen,så sitter och kikar ullared och smågarvar med pappa.Drar in i duschen så fort de är klart,men ska försöka ta mig till profildan imorn,ja vi får se hur jag gör imorn,godnatt!


Allt måste vara en dröm


No one else

Åhh älskar när man blir uppvaktad när man är sjuk,pappa kom nyss hem med 10 glassar och pankakor,göder mig! Sen har han även bestämt att vi ska ha en filmkväll,så derekt efter han slutat jobba så skulle han komma hem med massor av filmer till oss,gullpappan! Älskar när folk är nära mig och bryr sig om mig,tihi ;) Men sitter och kikar friendzone nu,gud så hemskt att se nån bli så förkrossad,skulle aldrig vilja bli de :( Men tänkte fortsätta lida med dom så hörs vi sen!


Live my life

Vaknade runt 6 och var ovanligt pigg.Men har ju inte sovit så värst långa mornar under lovet häller så blir inte sån stor tidskillnad.Men tog mig tid och kika tv i en timme,hehe ;) Men redan under första lektionen så höll jag på att svimma.Så ringde moster efter andra lektionen så hon kom och hämtade mig.Så sitter och kikar barnprogram under en värmefilt och massa kakor vid sidan av.Så ska försöka friskna på mig tills imorn eftersom de är profildag.Men ska höra med pappa när han kommer med mat och sen ladda hem en romantisk film,behöver se en sån nu! Men vi hörs sen!


Bara min!




Ge mig en bullehund

Drog till Hedemora med bruttan runt halv 2.Träffade Isac på donken,käkade och sen drog vi runt lite i den lilla staden fram tills 5.Men så fort jag kom hem så drog vi och köpte pizza,glass och kakor,myys! så sitter med mamma i soffan och kikar nån lång film som värkar super!Är ju dessutom sista dagen på lovet så får väll ta och njuta som sjutton,ush att åka till skolan imorn säger jag bara! Men vi hörs nån gång imorn om jag inte pluggar hemkunskap hela eftermiddan,har ju stort prov på fredag :s puss!


Jag har duschat miljoner gången,men dina kyssar har satt sina spår på mina läppar

Maja kom derket efter att mina föräldrar dragit.Drog med henne till pizzan,tradition ni vet! Sen vidare hem till mig,vild fest med hög musik,livet! Bröt min tå,så sitter framför tv och tröstäter ;) Men har snackat massa med mina gulliga kompisar Jennifer och Lovisa,kanske drar till hedemora och träffar dom imorn.Om Maja följer med alltså.Hon är så surig på mig så hon vill inte,får väll åka ensam då :( Men nu tänkte jag kika första avsnittet av frestad.hörs imorn!
 


Utan dig kommer jag inte vidare

Var uppe längre än jag tänkte mig igår,derekt efter att jag lagt bloggandet åt sidan så satt jag igång hela top modell sverige och kikade eftersom jag inte sett nått av de.Så kan erkänna att de vart fett sent!Men hade ställt klockan på halv 10 idag,så klev upp,packade ihop allt där ute och drog in och tränade i 2 timmar,duktig tjej!Efter de så drog jag mig uppåt och ränsade igenom kläder och städade.Kan ju säga såhär,hälften är kastat och ändå ligger de säkert 20 tröjor på golvet som inte får plats i garderoben,problem!och jag som bestämt mig för att shoppa loss i sommar!Men har iallafall belönat mig själv med en lång dusch med ansiktsmask,piling och massa mer.Känner mig toppfresch.Men pappa drar iväg snart så blir ensam hela natten.Men ibland har man sån tur att man har Majsan som drar hit och sover med mig :D Får se vad vi hittar på.Men ska håret självtorka och sen ska jag sätta igång med att fixa mig lite så hörs vi senare!

Sommar nu,ja tack!


999

Nu tänkte jag slänga in ett sista inlägg och sen sova.Nyss sagt godnatt till Isac,så blev lite sugen på att sova.Men drar till Filippa runt 2 imorn,så antar att vi hörs innan de.Godnatt!


Väntar du på mig,så väntar jag på dig

hihi känner mig ganska elak just nu,ska förklara! Drog in för jag vart så hungrig.Så glömmde jag att mamma & pappa sov,smart! Så jag bara skrek"Jag är så hungrig så,nu ska jag käka macka,liten macka,mums" HAHA snacka vad jag garvade när jag hörde dom lite smått arga uppifrån ;) Men nu har jag bäddat ner mig under täcket,ska bara byta om,gör de så fort jag lagt ut detta.Tycker jag bloggat ganska onödigt på sistone,men kul tycker jag att jag är ;) Haha nej men nu ska jag titta på alla lillabloggen,lovat mig själv.Sen ska jag bara sitta och stirra på mobilen och vänta till isac har lust att ringa,jajjamen vi hörs om 1 minut eller 2.


some die high

Tjenamittbena!Humöret har nog stigit till topp!Eller nått nära iallafall.Pratat massa med Isac,de var nog hans glada skratt som smitta av sig ;) Men nu för tillfället så snackar han med nån annan,gör han säkert hela kvällen.Så här sitter jag ute i stugan för mig själv och sjunger med till spotify,forewer alone känner jag!Men vill inte sitta inne med mamma och pappa som ska sova,trist! Så njuter hälldre med trevlans musik och i hopp av att skaffa kompisar.Nej men Arvid är lite till sällskap,men inte mycket :( Men jag hör av mig senare,puss!

Sötingen!


Nigga next

Jajjamen så snart de rosa i topparna är bortta så ska de bli färgen som på bilden nedanför↓
Hoppas på ett bra resultat,har ju bara haft brunt 1 gång i mitt liv,och då skiftade de extremt orange´t! Nej de var inte alls bra,men vi får se när de görs,men vet att jag ska göra de! Men som ni såg i förra inlägget så mår jag inte så toppenbra just nu,humöret och könslorna ligger i botten,ska försöka ringa Isac senare...Men nu tänkte jag kila ner och käka lite,hörs sen!



Ja alla har ju sina anledningar att älska andra


Finns inte låtar som passar in på mitt liv bättre än denna just nu,mitt hjärta sprängs,tack.


if i could die tonight,would you promise me your heart

Drog på träningen ensam imorse,Maja årkarde inte,slöaste flickan i världen! Men efter träningen så duscha jag oså lite snabt och sen drog vi mot sjukhuset.Klart att jag ska operereas nu iallafall,skönt att veta att jag ska de iallafall,men därimot är jag livrädd!Men Isac har lovat att han ska ge mig massa glass efter operationen,hehe nu har han lovat,ett löfte är ett löfte ;) Men efter de så drog vi till polisen och skaffa pass och legg.Sen drog vi oss mot hedemora,köpte glass och lite så.Så nu är jag hemma,äntligen! Ska nog ta och lägga mig en stund,hur trött som helst!Men ska ladda hem nån film till ikväll också,inget annat för mig.Men nu tänkte jag fortsätta fixa låtar till nya spotify kontot och försöka få tag på Isac,puss!


Kill everybody

Drog med Majsan till avestavallen runt 9.Träning i 2 timmar sen sjussa avelin in till klockarvallen,bytte om,hade teori och sen käka på wisenten.Så va väll rätt slitna när vi kom hem.Däckade ihop i soffan och chillaxa,sen efter typ 3 timmar så duscha vi,snabba! Men ska nog snart sussa,eftersom de är träning 9 imorn också,ushh! Men tänkte svara Isac nu och lite sånt.Men är fest hos kusinen mittemot,så lätt och sova kan jag inte derekt säga! Jo juste Hanna satt in ny header,shysst!Men nu tänkte Majsan skita så drar med henne in,snäll jag är ;) Puss&godnatt!


satt in din header nu! /hanna

vill du också ha en header/design?
mejla isf mig [email protected]

de är gratis!!
mejla också om andra frågor
/hanna
ja de är så hääär vacker jag är! ;)

Meet my mother and you got to apologize

Dagen blev till nått bra trotsallt.Drog med Alva och Isac och fika sen gled vi runt lite i den mobbade staden hedemora och sen hem till min älskade och myste.Dag på topp! :D Men drog hem vid 7 tiden,hämtade upp Maja så drog vi till dom goa pizza gubbarna och käkade.Sen vidare till 7eleven för att fira de glassiga vädret! Men nu sitter vi iallafall ute i mitt mini hus med varsin dator och myser.Sak fortsätta med jao.Men vart knas med designen tidigare så de håller på och fixas nu,bra de!klockan 8 drar vi iallafall iväg på fotbollsdag,teori och massa sånt,så vi hörs när vi hörs.Men nu tänkte jag sms till min goaste,puss!

Tihitihihih ;)


Free fallin

Trodde värkligen att de här skulle bli en toppendag,men börjar gå mot andra hållet.Skulle somsagt bada med Isac och hans familj idag,men nej då får man lingonveckan precis! Så innihelvete arg!Men försöker lösa de,ska kanske bowla istället.Men känns som jag förstör allt för dom,ska fråga om jag inte kan komma efter,för vill inte stå ivägen för deras planer derekt! Ja vi får se hur den här dagen slutar.Får inget derekt svar av Isac häller så vet inte riktigt om jag ska dit eller inte idag,skulle behöva ett riktigt svar.Men bara att vänta.Men sitter iallafall och kör deppmode listan och försöker pina i mig lite smothie,ska kika lite tv och sätta allt på plats.Hoppas ni har en bättre start på dagen än vad jag har!


.


Du kommer alltid vara min,om de så måste vara på avestånd

Nyligen kikat lite Elsas värd och bigbrother avsnitt,så ligger för tillfället och sms med älskling,saknar han så! Planerar lite inför imorgon och sötar oss,tihi ;) Men tänkte stänga av datorn snart eftersom mamma och pappa redan lagt sig,tänkte göra desamma om ett tag.Så tänkte bara slänga in ett godnatt eftersom jag troligtvis inte hinner blogga nått innan jag åker imorn.Men godnatt på er!


Happiness

Är på värsta bästa humöret just nu! :D Sitter och skriker till alla låtar på spotify,tihi.Fattar inte vad som gjort mig på så bra humör,men just nu går allt som jag vill,iallafall vad jag tror ;) Men tänkte inte säga mer än så för nu ska jag skutta till min säng och mysa ner mig framför BB.
Hoppas ni har en lika bra kväll!


Du består bara av ett vackert skal

Vart hemma ett långt tag nu men har inte haft chansen att blogga.Men iallafall så gick de bra på sjukhuset,bara pratade,rönkades och lite så.Ja får ju svar senare.Även fotbollsträningen gick bra,svinkallt bara! Hade ju bara en tunn tröjja och ett linne,så inte så konstigt! Blåste och regnade ju som sjutton! Smart stt klä på mig så mycket då ;) Men sen drog jag mig hemmåt och tog mig en lång och varm dusch och gjorde wofflor.Har även planerat morgondagen.Ska tillbringa dagen med Isac och hans familj,ska antingen bowla eller bada.Ja vi får se hur de blir.Så har iallafall provat nya bikinin så den passar oså.Så vi får se när jag hör av mig imorgon.Men nu tänkte jag höra lite tider med isac och hämta oboý,puss!


Man ska ändast vara med killar som sabbar läppstiftet,inte mascaran

Godmorgon,härligt att vakna med en gasbomb i ansiktet,tack pappa :o Men har nyss käkat lite frukost och sitter just nu och kikar awkward marathon,mysigt.Men tänkte inte göra mig iårning nått speciellt mycket eftersom jag ska till sjukhuset snart,inget man behöver se bra ut för ;) Men ska dit idag och på fredag,min sjukdom,rönken och prat om opperation.Inget trevligt! Men efter sjukhuset så drar jag derekt till avestavallen,träning.Så hörs vi nån gång efter de,ha en bra dag hörrni!


sexy smile swedish style

Hade tänkt att slänge in ett sista inlägg nu och sen bara lägga mig i sängen och kika massa filmer och sånt ljuvligt! Så har laddat upp med massa kakor,nybäddad säng och massa nedladdningar,ha en fin kväll!

Kärlek vid första ögonkastet! tihi ;)


Jag är vackrare på insidan

På bättre humör nu,iallafall vad jag tror? Men som jag trodde så vart jag fast här och har inte en tanke på att flytta på mig! Sitter och kikar alcatraz och derekt efter de blir de big brother.Låter roande! Har slängt in en sån där urkass gilla sak på facebook också,så har skrivit om cirka 70 stycken just nu,bara att fortsätta,har ju inte så mycket annat för mig.Men vi hörs senare!


Om jag bara kunde se


Ja de finns ju värre än en själv,tack för du bevisar de lucas


Deppmode on tonight

Ja nu är jag hemma,äntligen! Har sovit hela vägen hem så har inte kännts som så lång bilresa.Men ikväll tänkte jag inte göra annat än att sitta och stirra på en fyrkantig skärm,deppmode! Så har börjat gjort en depplista på yoyyan,så ni vet vart ni har mig ikväll ;) Men kanske kilar ner och tar ett bubbelbad,ansiktsmask och lite så senare,bror på om jag är på humör.Iallafall så lanar min älskade,så har kastat mobilen nånstans?Så räknar med uppdatering på topp!Puss på alla sötnosar!


make me go hot

Tjoobreee! hehe nej,men drog till badhuset med Linnea runt 12 tiden,så har vart där ända fram tills nu ungefär.Men tänkte bara skriva lite kort nu innan vi ska käka lite fika oså.Sista kvällen på öland,åker hem nån gång runt 10 tiden imorgon.Så ikväll ska vi nog bara stanna hemma och grilla och mysa,toppen!
Hoppas ni har en fortsatt bra dag!


New in



Instagram @mylaaan

Hejsansvejsan! sovit gott?Det har absolut inte jag gjort!Pappa hade usat lite och ställt klockan på 6.Bara för att jag sa att jag tänkte sova ut idag,ushh på han!Men är rena snö ovädret här,så har bara setat inne och kollat barnprogram,hehe ;) Men har ju fixat alla kanalerna på tv här så ska väll utnyttja de! Men senare ikväll skulle vi till någon lyxig resturang och efter de pubben med live musik,ja vi får se hur de blir.Säkert kul.Men Linnea är i duschen nu så ska börja fixa mig efter att hon är klar.Men nu tänkte jag käka upp mitt påskägg och kika handboll,sverige-Makedonien.Vi hörs senare ikväll!


Glad påsk!

Hemma från en shopping runda i kalmar nu.Inte köpt mer en ett par jeans och 2 USA kuddar,men nöjd ändå! Köpte ju som sagt slut på nästan alla mina pengar i kupolen så har inte mycket kvar just nu.Men har nyss varit iväg och köpt påskmat tills ikväll.Så vi ska ha påskbord och sen massa mysigt att äta efter de också,chips,kladdkaka,godis och lite så.En jätte bra början av påsken iallafall!Men nu tänkte jag kika vad Linnea håller på med och sen ladda hem lite nya spel till Iphone,ha en bra långfredag!


Titanic 2


Titanic 2,som ni som sett 1 vet så dog Jack i 1,men dog han värkligen?Nej han vart nedfrusen och hittas i 2.Då han värms upp och lever,i ett tappert försök att hitta Rosa.Måste ses!


Blåkulla

Framme nu!Mått lite illa under resan hit men klarade mig ganska fint ändå.Så nu har vi tänt lite ljus,bäddat,packat upp och sitter nu framför tv med alla och faktiskt njuter.Skönt att komma bort från allt!Allt förutom Isac förståss :( Men imorn drar vi in till kalmar och shoppa,mysigt de! Men tänkte inte skriva mer än så.Men nu tänkte jag sätta igång lite spotify musik och tvätta av sminket,ha de bra!



Du kanske borde börja äta smink,för du behöver lungt förbättra ditt inre

Hemma från filmen för nåra minuter sen,kikade titanic som jag nämnt innan.Toppfilm och as nice folk,jo träffa jo massa trevliga.Men sitter iallfall i min andra säng nu med varsin dator och skön musik,godis och folk på skype.Ska snart ladda hem nån film som vi ska kika på en stund,sen ska vi nog sova nån gång efter de? Ska ju till öland imorgon,taggaaaa! Så måste ladda ner massa musik till min sten och packa tidigt imorn så hörs vi nån gång på fredag då vi kommit fram,jajjamen de blir bra de! Men nu tänkte jag fortsätta ränsa datorn på bilder lite och allt de andra,ha en bra kväll följare!


berörd för min egen del

Slängde nyss in ett inlägg,så ni vet att jag inte gjort nått specillt än de.Eller jo har ju kikat på filmen,ganska bra,lite barnslig men så skare vara!Men tänkte lämna datorn nu och ta fram allt tills imorn och sen kika tv med bästa pappzen.Jo efter skolan drar väll Maja med mig hem,bäddar ute och fixar små saker,sen drar vi vidare på bio,tictanic 3D.Bääääästa! Så hör av mig framåt kvällen eftersom Majsan slaggar här efter de.Sen öland runt 5,jajjamen vi hörs!

Ignorera fetgrym bild!


30 sanningar om mig själv

-Jag är livrädd för all sorts av småkryp,ushh!
-Jag har dåligt självförtroende i fel kläder,men med rätt kläder så ligger de på topp.
-Jag hatar att vara ensam,måste alltid ha nån nära mig.
-Jag visar gjärna mina känslor för folk,fått många konsikvenser genom de :(
-Jag är folkkär,hittar alltid något possitivt i nån.
-Jag älskar presenter,känns som tecken på att nån älskar mig,tihi.
-Jag har lätt för att skaffa vänner.
-Jag ser bättre ut på bilder än i värkligheten,även samma sak med spegeln.
-Jag älskar deppmusik i alla lägen,fasten jag mår bäst.
-Jag har lätt för att bjuda på mig själv.
-Det finns alltid nått som ingen vet,ganska hemlighetsfull.
-Jag är stark utanpå,men svag innombords.
-Jag gråter inte om nån slår mig,men därimot gråter jag om nån sårar mig.
-Jag är typ den ända som avskyr ketchup.
-Jag tycker justin beiber är för snygg,säg vad ni vill!
-Jag älskar kramar,sitter gjärna nära folk.
-Jag är en riktig sportnörd.
-Jag är oskuld.
-Det sista jag vill är att förlora min underbara pojkvän <3
-När jag var liten ville jag har skilda föräldrar,haha nu skrattar jag bara åt mig själv!
-Mina naglar växer som ogräs och våran nagelsax är trasig :(
-Jag har inte många läsare...
-Jag är rädd för radiobilarna!
-Nicklas rappendal är min förebild!
-Jag har små fötter.
-Folk säger att jag har fin rumpa,men ser inte de fina med den?
-Jag har bara hål i ena örat,gangsta you know!
-Jag önska jag hade större bröst en vad jag har.
-Jag är kort.
-Folk säger saker till mig som jag skrattar åt,men igentligen dör jag innombords.


Du tog mig till toppen,bara för att se mig falla hårt

Toppendag i skolan känner jag,börjar ju lida mot sitt slut så ska kämpa mig igenom den sista dan imorn och sen är de minsann lov! Men köttade påskmust i skolan,ja alla som känner mig vet hur jag blir så dom har väll stått ut nätt och jämt,tokfia ni vet ;) Men sen drog jag till stan med tjejerna,käkade sibylla och sket i träningen för vart ont om tid.Så istället kikade vi in stan lite oså.Så har precis kommit hem,snacka glad man blir när pappa hyrt film till ikväll,tintin! Så taggar myskväll med pappa.Men nu tänkte jag prata lite med han,så vi hörs lite senare!


closer

Hemma nu,knappt årkat med dagen helt ärligt.Och klockan halv 7 drar man tillbaka på öppethus,ushh.Men tänkte inte skiva mer nu för ska njuta av min lediga tid,pusshej!


Aldrig försent för att visa världen att jag kommer behålla dig förevigt

Juste,hade ju 1 halvår med min tuss i fredags,du vet jag älskar dig♥




Smile, it will kill him slowly


Jag ska prata sönder dig tills mina ord fått canser

Tjenatjena,sitter just nu med den nya maskinen listan och njuter sönder bredvid en burk nutella och Ramlösa,fresh.Har inte gjort så mycket mer än att se till att titanic laddat färdigt,städat undan lite och käkat.Ja just nu är de ganska dött här hemma.Ska ta bort lite bilder nu och höra med nån om en ny design?Men får sjuss till helvetet klockan 8 imorn,så ska jag försöka ge lite kärlek till mina tjejer och sen hem och byta lite kläder oså och vidare till plugget igen,öppet hus! Så efter de tror jag att jag är ganska överkörd,skola ni vet :( Men vi hörs väll då!


snö?vilket skämt!


Jo aprilapril på er med vädergudarna ;)


1 april

Hemma från en toppenbra dag i borlänge med Linnea.Så har nyss gluvsatt i mig "lite" kladdkaka och ska snart kila ner och försöka käka,vi får se hur jag ska årka de?Tog ju som sagt med kameran så tjossar in lite bilder också.Men nu tänkte jag kika hur de går med nedladdningen av titanic eftersom Maja kommer hit på filmkväll på onsdag och hon hade aldrig sätt den,tihi kommer bli fett mys.Och därefter på torsdag så drar jag och Linnea med familjen till ölan,sommarstugan :D Så blir vi kvar där till måndag.Men imorn är de iallfall sånt där öppethus till 9,så kanske bara slänger in ett enkelt inlägg innan de,men nu tänkte jag plugga lite hemkunskap,så vi hörs!





RSS 2.0