YOU ARE A-A-A-A-AMAZING

tja på er! MAJA här
nu ska jag bara blogga lite snabbt för Julia kommer hit snart, så sover hon kvar här.
jag har insett min kärlek för capslock!! åh bästa
ska försöka ta mig ner på stan idag eller imorgon, måste köpa hårfärg så jag kan färga utväxten! eller okej så bråttom är de inte. my's tränare eller vad de var hade lagt ut massa bilder på hur dem hade det där. hon verkade ha skitkul! hoppas de är så. men nu ska jag platta mitt hår! kramarnaaa

// maja
(en av dem två snyggingarna på bilden)

TJA!

Mylan har inte kommit hem en som ni vet, och därför bloggar jag åt henne för er som inte orkar läsa lite längre ner.
nu är klockan 20 över 5, och jag ska vara hos mig syster om en kvart, hoppas min pappa kör mig-
annars får jag ta bussen! men mitt rum ser fortfarande förjävligt ut, ska nog göra nåt åt de, men vi hörs nån annan gång! // maja

// Maja

tjoo
My har ju somsagt åkt till tyskland med sitt handbollslag för att spela handboll,skojsa osv..
hon blir borta hela veckan! kommer sakna henne fett.
men hon bad mig småblogga lite, så att ni skulle bli lite uppdaterade? aja, jag ska inte blogga sönder här iallafall!
dagen idag består mest av en stund på stan, sen kanske Linnea skulle komma hem till mig.
tror inte de blir nåt, men nu ska jag kolla på vintergatan.
kramkram!




Jag bryr mig inte om dig,men jag bryr mig om mig


De måste va på liv och död

Tjena hörrni,är på ett strålande humör och exakt inget kan ändra på de just nu!
nyss smällt i mig massor av tacos med familjen och nu har jag förflyttat mig uppåt och sitter med spotify på högsta med massor av bääst musik! Fattar inte hur jag kunnat klara mig utan premium? Men nu är de fixat iallfall,tack mamma.Men nu ska jag fortsätta taggggggga inför tyskland och snacka sönder med Maja,skön brud de! Hörs väll nån gång nästa vecka :D


Dag 08 – Saker som jag hatar

Visst finns de mycket man hatar,vissa saker vill jag inte ens nämna.Men ska rada upp lite som jag hatar...
-Bortskämda folk som inte erkänner att dom är de
-skrytsamma människor
-småkryp
-kaxigt folk
-Folk som försöker vara nån annan än den dom igentligen är
-småfjortisar
-killar som tror dom stöter på tjejer igenom att puttas oså
-dom som har FÖR högt självförtroende så de blir störande
-Dom som leker med killar istället för att behandla dom rätt
-Folk som alltid ska ha rätt
-svek och otrogenhet
Finns massa mera men har inte tid,men lite av de hela iallfall!


Svar på kommentar

Anonym om Living like a banana:

vad ska du göra i tyskland? :D

sv ; Åker dit med Handbollen och ska bowla,bada,vara med på tyskarnas lektioner i skolan,hänga med tyskarna,spela matcher osåvidare.Kommer bli en toppenresa och blir där hela lovet!


Hemma från en nice frilufsdag-mot tyskland imorn

Helt okej dag i åsbo,tagit massa kort och åkt en massa med dom bästa.Så kom hem nång gång runt halv 2,bytte om lite snabt och tänkte precis slå igång en film och njuta av sportlovet då man kommer på sig själv med att man måste packa inför imorn,piss! Så har precis fått fram allt och de hela ligger i en hög i soffan där nere,inte en aning hur jag ska få i de hela i väskan? Men tänkte be mamma hjälpa mig,de största problemet är väll hemresan då ingen kan hjälpa mig att packa ihop.Men iallfall så sitter mamma och jobbar lite just nu så jag passar på att blogga och lägga in lite bilder innan jag fortsätter.Men somsagt kommer jag bli bortta hela veckan och kommer därmed inte blogga ett skit,ska be maja slänga in lite inlägg så bloggen inte är död,men kommer inte svara på några sms eftersom de kostar massor.Men hör av mig nån gång efter att jag kommit hem.Men kommer nog få så himla kul i tyskland! Blir väll att skriva ner allt sen.Men nu ska jag skynda mig lite med packningen så jag kan göra nått annat sen,puss!




















Living like a banana

Bloggat lite halv dålig på sista tiden,ber om ursäkt för de.Men igår hade jag tänkt mig att blogga men då pajjade internet,men hade inte så mycket att skriva om häller.Åkte bara iväg på träning och sen kika tv och lite smått pluggande.Men tog bussen hem vid 4 tiden så kom Julia och vi körde vårat fys pass.Så hon har nyss dragit sig hemmåt och jag sitter och kikar big brother samtidigt som jag väntar på maten.Men blir bara att ta de lungt ikväll.Har frilufsdag imorn,dessutom sovmorgon till 10.Så Fanny kommer och hämtar mig halv 10 så drar vi till åsbo och blir där fram till 2,så blir de att packa senare.Sjukt taggggad! Men nu ska jag käka så hörs nån gång imorn om inte senare,puss!


Wii fit+en skönt dush och plugg

Tydligen ingen träning idag,så Johan kommer hit snart.men fram tills dess tar jag mig ett fys pass,puss!


Inga bilder,urladdad kamera

Bloggar lite snabt nu för har igentligen ingen tid alls att blogga! Men drog ner på stan med Maja och Fanny efter skolan,mötte upp wedin & gustavsson efter de och gjorde lite ett och annat.Men sen kila jag iväg med grabbarna,isac,olle,ingesson och wärnberg.Drog runt lite överallt och kika.Fick desutom underbara presenter avmin älskade :D Men drog hem för ett tag sen och har lovat pappa att plugga matte,prov på torsdag :s Sen har han bestämt att han ska ha önske vecka för mig,hihi söt pappa! Så igår varte pizza och idag varma mackor.Så han kom precis hem ifrån affären,så ska skynda mig att stänga av datorn! Men drar iväg på träning 8,ska träna hårt idag,eller försöka med min hemska träningsvärk i höger armen.Så hörs nån gång imorn,puss!

Big bother x2

Blev lite ompalnerat idag,mamma kom och hämta mig i skolan så drog vi ner på stan och handla massa.Fick med mig en vit mjukis dress,nya jeans,parfym,hantlar,bh och lite mera.Efter de drog vi till pizzerian och sen vidare till sjukhuset med min rygg.Så har nyss kommit hem och sitter och kikar reprisen av big brother,inte fel att titta 2 gånger.Men träningen var inställd,så ska snart köra igång mitt fys pass och sen belöna mig med min ben& jerry och marabo choklad.Men i skolan fick man ganska många grattis,dessutom sjöng folk hela tiden,dessutom på tyska ;) Men nu ska jag kika vidare så hörs vi imorn.


Dag 07 – Min bästa vän/vänner


Linnea Engström

Fanny sikhammar

Hanna avelin


Take a bow

Fått massa fina presenter och tycker de vart en hyffsat bra dag idag.Men drog till Julia efter 3 så körde vi ett långt träningspass och sen en lång skön dusch efter de.Så har nyss kikar kontoret med familje och sitter nu och pratar med isac och kikar nån film.Ska alldeles snart upp och ta fram allt till imorn och sen lägga mig i sängen och försöka sova,sjukt trött så skulle vara toppen.Men vi får se om jag bloggar nått innan träningen imorn,sjukt taggad till att träna,ja förresten så fyller jag ju år imorn,tihi.Inte för jag får några presenter då,men ändå.Men på tisdag blir de att träffa isac och få present av han :D
Min vecka-
Måndag-iväg till sjukgymnasten,sen träning.
Tisdag-Ner på stan och efter de träning.
Onsdag-träning.
Torsdag-Tränings pass med julia och sen packa till tyskland.
Fredag-Frilufsdag med skolan,packa mer,match & tagga inför tyskland.
Lördag-Mot tyskland klockan 05.00.
Söndag-Framme i tyskland och blir där hela veckan.
Hörs imorn!

Finast!♥


Mathias andresson<3333333333333


Dag 06 – Min dag i text/bilder

Ja den kan nu redan läsa nedanför,men var med famror och farfar och sen myskväll med familjen och tagga födelsedag :D 


Taggar till mycket ikväll!

dagar kvar till årsdagen med älskling
(Nedräknare)

5 timmar ungefär kvar till min lodsas födelsedag

Ja ni kanske inte fattar rubriken men ska förklara.Fyller ju år på måndag,men eftersom folk inte kan komma och gratta mig på en måndag så är min födelsedag imorn,hihi.Så familjen kommer och grattar mig på morgonen och senare på dan kommer släkten och grattar mig :D Men kom hem ifrån farmor och farfar för ett ganska långt tag sen.Farfar fyllde ju år :) Så har precis ätit och sitter med familjen i soffan och laddar inför melodifestivalen.Dessutom skrev nyss älskling att dom fått en resa till thailand av hans farmor och farfar,snacka lycklig man är för hans skull :') Men tänkte mig inte att blogga mer för ikväll,utan jag skriver nån gång imorn efter att alla varit här,ha en bra kväll!


baby let´s go

Blev tvingad att vakna klockan 10 eftersom vi ska åka till farmor och farfar snart.Så sms så fort jag kommer hem,men nu tänkte jag kika klart på ANT medans jag väntar på att resten av familjen ska bli klara,puss!


mina kännslor för dig är samma som krossat klas

Efter skolan drog jag och mamma och handlade lite mys mat till ikväll.Sen har jag duschat och bara tagit de lungt.Men syster kom för en stund sen,så vi har sminkat oss lite galet ett tag och tagit kort,hihi.Saknat henne sjukt! Men pappa kommer väll snart hem ifrån båten,han skulle köpa en parfym till mig,gulli pappa man har ibland :D Men alla skulle typ på disco ikväll,tänkte gå men värkade inte som jag fick gå med Maja och dom,så får ha en hemma kväll istället,mysigt de med.Men nu tänkte jag ta lite kakor och kika goest wisper med mamma och syster,puss!


jag kunde dö för dig,nu är du död för mig

Isac kom hit runt 5,sött av han att komma hit när jag är sjuk :') Mår betydligt bättre nu ;) Men vi drog iväg och käka pizza och sen drog vi vidare hem till mig och jag spöa han på buzz,hihi,osåvidare.Sen halv 8 drog vi mot tysklands mötet.Längtar sjukt mycket nu! Åker ju nästa vecka :D Men kom nyss hem så har bråkat sönder med mamma,så nu sitter vi i varsin del av soffan och pratar inte med varandra! ushh på hon! Nejdå men just nu är hon dumdumdum.Men har hänt nått med min blogg också,typ flyttats till vänster,måste fixas!Men imorn drar jag mot skolan,wiho.Så vi hörs nån gång imorn,puss!

söt du är när du snor min kamera älskling ;)


where have you been

Isac ringde och väckte mig klockan 7,snacka trött man är nu.Men gillar alltid att prata med han så helt okej faktiskt.Men försökte somna om,gick lite halvt.Men sitter iallfall och kikar på disney,tihi.Har inga speciella planer inför idag,eller jo måste plugga hemkunskap,prov imorn.Blir nog inte iväg till skolan imorn häller,men får ju göra provet på läxläsningen annars,ushh! Och sen ikväll är man tvingad att åka till handbolls möte om tyskland fasten man är sjuk :( Men är inte förens halv 8 nån gång så har tid att bli bättre! Men skriver väll nån gång senare idag,puss!


HAHA

Vad sa kamelen till elefanten när dom träffades?
-men gud så fåningt,du har ju dina bröst på ryggen!
-Men dudå! Du har ju din kuk i ansiktet!
HAHAH MIN OCH PAPPAS HUMOR!


sjukt skön låt!


Bra uppdatering idag,bättre imorn

Nu kommer pappa med taih mat och efter de blir de väll bara kika vidare på tv,kanske någon film eller nått?Så antar att jag inte bloggar mer ikväll,ha en fortsatt bra dag hörrni!


your words have power use them wisely


Dag 5-Vad är kärlek för mig

Kärlek för mig är Isac Rappendal!

Men kärlek ska vara mellan två personer.Därimot finns de äkta kärlek och mindre äkta.I mitt fall blir jag varm i hela kroppen,skulle kunna offra allt för den jag älskar och skulle kunna göra nästa vad som helst för att få vara i hans närvaro.I en killes fall tycker jag att han ska vara stolt över henne han älskar och inte skämmas över henne,utan visa exakt vad han känner i vilket läge de än gäller.Han ska även kunna vara helt sig själv med hon och inte skämmas över något,utan om hon värkligen älskar honom så bryr hon sig inte,utan accepterer hur han än är.Man ska även kunna ha kul tillsammans och skratta,kunna vara som bästa vänner ibland om ni förstår.Man ska även kunna stötta varandra genom allt för att känna att hon/han finns där oavsätt vad som än händer.

Jag älskar dig isac ♥


GÄSTBLOGGNING

tjabbatjena!
jag bloggar åt my eftersom att hon inte är helt hundra på uppdateringen just nu!
men hon var iallafall hos mig igår kväll, som ni säkert såg lite tidigare!
aja, helt plötsligt vart hon bara helt förkyld o allt, så hon stannade hemma idag.
hoppas du kryar på dig stumpis ♥
men de var kärleksdisco idag i skolan, typ alla stog o dansade, men jag satt med åke och pelle.
kändes mycket bättre! men ska inte förstöra mys blogg med mina värdelösa saker jag har o berätta,
ha de bäst!!
// maja

http://majawilhelmina.blogg.se/


you my only

Gud vad folk skriver över hela facebook att dom ska nånstans.Vill också åka nånstans,vill inte sitta fängslad här i soffan och inte årka någonting! Men har nyss tagit mig en dusch,men känns inte ett dugg bättre.Första duschen efter färgning är alltid hemsk!Men känns en aning bättre än igår iallfall,så känns att de går mot friskavägar.Men mår alltid bättre av alla krya på dig sms♥ Men blir nog ändå hemma imorn,vill bli fullt frisk som sagt,fasten livet här hemma är som öknen,nejdå så ska jag inte säga.Helt okej.Men nu ska jag köra igång min spotify lista och kika topmodell 14 efter de,puss!


Min dag


Vad ska jag beställa utav detta?


-Värmenalle

-Termos

-lysnande skosnören

-Pekskärmsvantar

-Lampor i olika ljusfärger

-Lego termos

-Trådlös musik i badet


sjukling på hög nivå

Har inte bloggat på ett tag nu,men har mina anledningar.Har varit utan internet i cirka 2 dagar.Men i Måndags så slutade vi 2 så drog till Rebecka så fixade hon mitt hår till mycketmycket ljusare + skrik rosa toppar,hyffsat nöjd.Men nu har jag och Rebecka iallfall bestämt att vi ska hitta på nått så fort vi får tid :D Men sen igår så var de ju alla♥dag,började kasst! Kännde mig små krasslig och kämpade värkligen för att ta mig till skolan.Men efter de träffade jag Isac en stund och sen drog jag med Fanny hem till Maja,snacka om att dom räddade min kväll.Men destu senare de blev destu värre mådde jag.Så stannar hemma idag.Hur sjuk som helst är jag,jätte trött,feber och otrolig vad jag nyser.Kan knappat andas! Men har pratat med Isac hela morgonen,känns alltid bättre då! Har hunnit äta lite frukost nu och sitter och kikar på nån KASS film,så ska snart rusa upp och hämta en av mina filmer och kika på,annars får de väll bli att ladda hem nån bra film,om nu mitt internet funkar på min dator.Puss!


Dag 4- De här åt jag idag


Lägg gärna en kommentar om vad du tycker!

Har varit helt inne på de här med rosa toppar men med tiden så har jag börjat tvivla.Jag trivs med mitt hår och funderar stort på om jag ska skita i de och bara färga håret platina blont imorn,ja så får de nog bli? Men alla säger att de kommer bli så coolt.Ja jag vet inte riktigt? För mina toppar suger åt sig färg otroligt bra och de betyder att de håller sig länge,så om jag blir missnöjd så sitter de där de sitter :( Jag får nog fundera under natten så får ni se efter mitt frisörs besök imorn,ska höra med Maja om hon fortfarande ville med.Skriv gjärna om vad ni tycker!
Puss!


smarta korvar

Ledsen för sen bloggning,men vaknade nån gång runt 9 och grattade isac,sen sov jag vidare till runt 10.Tog mig lite frukost och kikade film ända fram till 12 då jag blev tvingad att fixa iårning mig eftersom Hanna skulle komma hem runt halv 1.Så drog till Hanna efter lunch och vart där tills nu.Blev att kika film och mysa lite.Så har nyss smällt i mig en stor hamburgare och slagit igång ennu än film,käär i filmer! Så får bli att kika lite snabt på facebook och sen fortsätta kvällen med film tittande.Har tagit lite smått med bilder idag också,men lilla datorn funkar inte just nu och stora kan inte ta emot filerna osåvidare,bara krångel! :o Men ska lösa de så fort jag kan! Förresten så sjussar mamma mig till skolan hela veckan så hinner troligtvis morgonblogga! Hörs imorn!

Grattis älskling!

Nu blir du en fjortiiizzzz hjärtat,hoppas du får en bra dag iallafall!

Man kan inte sakna nått man aldrig haft

Har varit hemma ett tag nu.Men slutade som 3:a i A slutspelet ialllafall.Så har troligtvis tagit mig en divition högre,stolt måste man få vara! Men hade tänkt att jag skulle hinna till Isac´s match halv 6 men de hann jag inte tyvärr,men dom vann iallafall så de var toppen! Men åkte till Rusta direkt efter matcherna.Fick med mig 1 sänglampa och 5 filmer hem så är ganska nöjd.Men tog mig en lång dusch efter de och sen kikade jag film med mamma och pappa.Men nu har vi tagit fram massa att äta och tittar på medlodifestivalen.ULRIK MUNTER OCH DAVID LINDGREN<333333 Ja dom kommer ju vinna ikväll! Men efter detta blir de kika lite av mina filmer.Och imorn kommer Hanna hem nån gång runt 2 tiden så åker till hon,men nu ska jag fortsätta mysa med familjen,puss!


Dag 3-Min familj

Mamma(Camilla)-
Ja bilden var ju helt klart vacker! Nejdå men måste ju visa ditt sanna ja.
Har väll erft de mesta av dig kan jag tänkte mig ;) Men jätte go mamma som alltid ställer upp.
Pappa(Anders)-
oxå sjukt fin bild,Men pappa är också jätte go,fast blir ju lätt tjurig oså,fått de ifårn han antar jag? Men älskar dig ändå pappa!
Emma(syster)-
Världens bästa syster! Har aldrig någonsin gjort nått elakt mot någon.Helt underbar.Saknar dig sjukt nu när du flyttat till härnesand,men du kommer ju nästa fredag så bara att bita ihop;)

Tiden läker endast ytan

Jätte mysigt har jag haft de.Isac kom hit nån gång runt 6 tiden.Börja med att han spöa mig på NHL,pinsamt!Han hade bara ren nybörjar tur! :O Men sen myste vi massa osåvidare.Hoppas han blev glad över min present iallafall.Men kvällen fortsätter med mys med pärona framför tv med massa tilltugg.Taggar inför morron dan! Drar iväg mot borlänge och köttar pingis.Hoppas på att träffa Lovisa,ja jag ska höra med hon,men nu tänkte vi leta efter nått att titta på,hörs imorn hörrni!

Glaaad pojke <333333

Dag 2- Min första kärlek

När man var liten visste man ju inte direkt vad kärlek var men om man tänker från första stund så är de väll Pelle vestberg.Men om man tänker på när man kännt äkta kärlek och förälskelse så är de helt klart Isac rappendal.Blev mest "playad" när jag var mindre,höll in en vecka och sen vare över.Ja därför var de ganska mycket flörtande i sommras,men i slutet av sommaren träffade jag Isac och de känndes som jag haft han föralltid! Hur lycklig som helst nu och kommer aldrig sluta älska honom.

got 2 luv you

Har varit lite dålig bloggning nu på sistone.Men har ju fullt upp,iallafall var jag ner på stan med Maja en korttis och sen träning,så var inte nått speciellt häller.Men hann precis med 20 i 4 bussen idag,fick springa :( Pinsamt vare! Men Linnea följde med mig ner på stan,hittade presenter till Isac och sen köpte jag lite annat också.Sen var vi lite busiga på bibbis och sen hem.Så hon har nyss åkt.Sitter och tittar på nått tv program med mamma nu.Måste snart upp och städa lite eftersom Isac kommer hit imorn.Men skriver väll nån gång efter han åkt,har dessutom match i borlänge på lördag,jaja nu ska jag kika klart och sen "försöka" ta tag i städningen,puss!


Dag 1- Om mig

Finns väll inte så mycket att skriva om mig själv som inte redan står i bloggen,men ska ge de ett försök.
Jag heter iallfall my fiddelie lööv,har även massa andra mellan namn men de skippar vi.Är 13 år,fyller 14 den 20 februari,alltså om 13 dagar.Jag bor i öde staden Avesta och har redan planer inför att flytta efter 9:an.Jag lägger ner mest tid på sporten,spelar fotboll,handboll & pingis,så har veckorna planerade.All annan tid lägger jag på min underbar pojkvän och klämmer även in vänner därimellan.Har inte så mycket mer att säga men läs vidare!

30 dagar framöver

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?
Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Saker som jag hatar
Dag 09 – Min favorit dag denna månaden.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar.
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt.
Dag 26 – Saker jag vill göra innan jag dör
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest.
Dag 29 – När jag blir stor vill jag..
Dag 30 – Min favorit outfit (bild)

got to love ya

Hur lungn dag i skolan som helst,somnade under textil slöjden,ja ni kan ju förstå att jag var trött! Men sen hade vi några få lektioner efter de och sen varte titta film i aulan med godis osåvidare.Var bara för att särgruppen tyckte vi vart så duktiga som följt reglerna oså,ja jag vet inte vad dom ser men jag ser då inte att de följs några regler ;) Men efter skolan drog jag ner på stan och träffade casandra,julia och gustavsson.Försökte hitta present till Isac,men gick inte så himla bra.Har alltid sjukt kul med dom tjejerna,får mig alltid på bra humör ♥ Men sen kom Isac med bussen så jag drog med han och kikade lite på stan,köpte kakor,hihi fast glömde mina i isac´s väska så han får dom.Men sen pratade vi lite och sen drog han på träning.Så har bara hunnit äta lite och tittat igenom tyskan en sväng.Men pappa tvingar mig att plugga ikväll,alltså ingen träning :( Men min kropp håller med pappa! Så blir att kika runt lite bland lite bloggar och sen ta itu med pluggandet.Men nu ska jag ringa och höra med Linnea vad vi hade i engelskan,puss!


Kom nyss hem,tog bussen med småttingarna,tihi.Så sitter och "pratar" med isac i telefon nu,fast han har typ glömt bort mig så han gör massa andra saker ;) Men bir att träna vid 7,längtar faktiskt.Är ju helt frisk nu,har inte varit de på länge.Så känns roligt att träna nu.Men vi ska ha nån kärleks vecka i skolan nästa vecka.På måndag ska vi fixa massa saker om kärlek och slutar 2,härligt de.Sen ska vi inte ha några lektioner på onsdag,för vi ska ha disco.klockan 1 XD haha.Ja vi får väll se hur de blir.Men nu ska jag kika på top modell och försöka prata med isac,puss!


dingdingdingeling här glider kingen in

Hanna kom väll hem till Maja runt 4,typ bara pratade.Men drog hem och plugga i 2 timmar eftersom jag har provet idag,nervöööööös! Men sen kikade jag wallander med familjen så årkade inte blogg efter de.Men mamma sjussar idag så har tid att blogga,men ska ta itu med dom 10 nu och sen kika lite tv.
Ha en bra dag allihopa!


10 stycken!

Maja crona-
Värkligen inte anat att jag skulle skriva om dig,men en av mina bästaste!
Visst vi två hatar varandra från sekund till sekund,men håller ändå alltid ihop.
Sjukt fin är du också,minns när vi var små och jag alltid var avensjuk på alla killar du drog åt dig,tihi.
Men vi har typ gjort allt ihop.Vet inte vad jag skulle vara för nörig sak utan dig hjärtat.
Axel gustavsson-
Sjuk snäll kille(ibland) Älskar att gilla mina facebook statusar :S
Hur rolig som helst och jätte fin är du också! Toppen kille.
Fast skriver ju bara om dig för att du tvingar mig,men jaja.
Marcus jansson-
Macke badboll så är de bara! :D Nejdå men du är tillsammans med min lillskrutt så känner dig där igenom,alltså känner jag dig inte så bra.Men du är jätte snäll iallfall.Fin är du också och "Kan" vara rolig.
Ellen jobs-
Känner dig inte så jätte bra,men sjukt fin och snäll är du.
Älskar ditt skratt :') Lika "Kass" humor som jag har,älskaa!
Träffats några få gånger,men tycker vi ska hitta på nått snart.
De är nånting i dig som jag bara älskar,ja de finns inte många som du Ellen.
Evelina Ahlgren-
Vetat vem du är ganska länge,men började känna dig för några veckor sen bara.
Toppen tjej är du iallafall.Sjukt fin och jätte snäll med galen humor.

Åsa-linn Burman-
Känner ju inte så sjukt bra,men otroligt fin och jätte snäll är du!
Jätte bra på handboll är du också.Vill lära känna bättre.

Alva hägglund-
Gick typ i samma klass i 6,sen bytte vi till olika skolor och har knappt någon kontakt längre,
tycker de är jätte synd.Ser dig bara genom fotbollen.Men du är otroligt fin och jätte snäll.
Måste hitta på nått snart!

Hanna wedin-
Började lära känna varandra i 5 typ,har alltid sjukt kul med dig.
Ses inte så ofta men när vi väl ses så är de full fart ;)
Du är otroligt snäll,fin och sjuk humor.Måste hitta på nått snart!

Sabina skoog-
Har alltid hur kul som helst med dig,sjukt snäll och fin är du också.
Men din humor den är GALEN.Nästa sommar hörru!

Felicia Telenius-
Finns inte ord för hur underbar du är.Brukar träffas varända nyår,men inte år :(
Har alltid sagt att vi ska hitta på nått snart,haha blir inte mycket av.Men tycker vi ska ta tag i de snart!
Men sjukt rolig,fin och snäll är du.

Your heart is refusing me

Nyss vaknat,tittat på nån skitdålig skräckfilm har vi också gjort,bara för att visa Maja att vissa skräckfilmer inte är läskiga.Men nu sitter vi och nördar Euphoria,sjukt bra är den! Men ska väll alldeles snart kila upp och käka frukost så får vi se vad vi hittar på sen,puss!


Nattinatti bloggen!

Har bara setat och myst i våra onepiecizar och pratat med axel,gör de fortfarande.Han är elak mot mig men kallar mig ändå för kompis,jappjapp.Men ska snart kila iväg till toan som han tjatar om.Men först tänkte jag fixa till lite med bloggen och nörda facebook en stund.Hade tänkt att tvätta bort sminket och sova efter de,inga planer inför imorn häller,brukar vara så att jag och Maja sover bort halva dan och sen bara slöar,ja så får de nog bli.Eller justja hennes kusiner skulle komma imorn också,ushh på Elina,snorunge!
Men godnatt då.


En falsk pojkvän låser sin mobil, men en äkta pojkvän skulle säga ''älskling kolla smset åt mig"

Spenderar kvällen med lill skrutta Maja.Har kungat på wii i 2 timmar fram tills melodifestivalen och sen varit allmänt nördiga.Så har nyss prata med Isac en stund i telefon,men pojken dissar mig för enoksson,buhu.Men blir att göra lite videos och ta kort i onepiece och chilla hårt nu.Men nu ska jag bara ladda in lite musik och bilder så ska jag lägga till Maja som vän igen,tjurat lite på henne,men puss!

diggidiggidingding här glider kingen in!

Sucker for love

Vaknade runt 10 tiden,satt mig och kikade nån action film följt med toy story 3 och frukost.Sen har dagen följts med pluggande av fysik i 2 timmar + duschning.Så ska alldeles snart dra mig mot Majas hus och stannar kvar där inatt.Älskade kvällarna hos Maja,favorit platsen.Men ska bara packa ihop datorn och lita små prylar så är jag klar.Blir tacos och melodifetivalen senare ikväll tror jag?Men nu ska jag bara köra igenom "@tjocka listan" en gång så drar jag.Men hör av mig nån gång ikväll antar jag?
Hoppas ni får en bra dag allihopa!


Dålig humor jag och pelle har XD


Men de kännde okej när du visade mig hur man gör nått häftigt

Fyy vad fubbigt,man läser ju över hela facebook"sover hos älskling,åker bort med älskling,är med älskling! Gud så avensjuk man blir,själv sitter min älskling 2 mil bort och lanar med sina polare,ja här känner man sig jävligt ensam.Men har de ganska mysigt ändå.Käkat tacos med familjen och myst framför en film,så har nyss smitit upp med tre dator,vad de nu ska vara nödvändigt till,men känns bra.Skapar även mig en lungn spotify lista och kikar lite bloggar med en tjock hallensoda bredvid mig.Ja de ända som saknas just nu är sällskap.Tagit mig lite smått bilder fram tills brallerna sprack och de fick bli mjukisar.Ja som sagt så har jag inga planer inför morgondagen? Tänkte höra med nån,men ingen inne på facebook,årkar inte sms eller nått sånt,slöö! Men nu tänkte jag fortsätta med min myys kväll,ha de så bra tills vidare!

Just nu..


Go good self

Äntligen helg.Ja man kan ju inte säga att helgen började bra men sånt som händer.Har prov på måndag,plugga under helgen,hur kasst låte inte de! Men har pluggat en timme nu,tjurat för de mesta faktiskt ;) Men matchen imorn är inställd så  har ingenting under hela helgen,hur skönt är inte de! Så om nån vill hitta på nått så är de bara att höra av sig.Fast vore ju skönt med att bara tat lungt också,ja vi får se hur de blir.Men sitter och laddar hem Easy A nu så har jag nått att titta på ikväll.Men nu tänkte jag fortsätta titta på the bounti hounter och sen hjälpa pappa med tackos,hörs senare!
314678_308106112536052_233901189956545_1473558_1489599532_n_large
tuff

Hit me like a firestar

Hemma från träningen nu.Helt okej skoldag.Mamma kom och hämta mig efter skolan,jätte skönt! Pratade med isac en lång stund sen,älskar när han är gladis.Men sen har jag bara pluggat och vidare till träningen.Gick skiit! Englund mot mig i försvaret XD HAHA.Hon bärde upp mig och kasta iväg mig :S Men har ju match på lördag så måste tränas.Så har nyss duschat och tänkte ta nått och äta samtidigt som jag kikar på film med familjen,puss!


Think big

Drog till Hedemora med brudarna igår,de var de som var busiit för överraskade Isac i hans skola,tihi.Men sen drog vi till donken och sen till picaboo.Sen drog vi hem till han när han hade slutat,myys.Men sen skulle vi hem med bussen,jo den kom osåvidare.Så mamis fick komma istället.Men sen träna jag bara hela kvällen så hade inte tid att blogga,dessutom har jag inte några bilder så blir inte kul att blogga då.Men mamma sjussar mig till skolan idag så har ganska mycket tid,men årkar helt ärligt inte blogga nu,så vi hörs.


Sista bussen hem och jag är 2 sekunder efter

Ligger ute i uthuset nu och småchillaxar.Hel skön träning och känndes som allt gick bra,blir iallfall uttagen till matchen på lördag,ont om folk :S Men har nyss kika filmen "Beastly" Är typ som skönheten och odjuret fast värkligt,hur bra som helst.Vet iallfall jag och Linnea,Maja sover,hur gulligt som helst.Men nu tänkte dom kila in på toa,ska nog följa med.Men hörs nån gång imorn,nattinatti.


RSS 2.0