Pappa betalar!

Tjenna,gjorde ett inlägg igår innna träningen,men datorn dampade loss lite så funkade inte.Men pluggade bara med Linnea och sen träning,hur skön dag som helst.4 månader också,busiit.Men Maja och Linnea drog med mig hem,dom sover här ikväll för har ju studiedag imorn.Vi tänkte kika på film och mysa lite.Och imorn tänkte vi va lite busiiga,men vad vi ska göra är hemlis.Men dom ska med mig på träningen ni ikväll,åker väll snart antar jag.Men kriver nån gång ikväll för är för taggad nu,puss!


Alla är skapade för en egen mening

Har bara kikat film hela kvällen,fick ju ladda hem saken att funka igen,känner mig hyffsat duktig.Fick bli lite kärleks filmer,trottsallt 4 månader med världens underbaraste imorn! Men sitter just nu och dricker milkshake och laddar hem ännu en kärleks film som snart ska kikas på.Ja kvällen är inplanerad med lite eget mys.Hur trött som helst är jag också,kan hända att jag somnar under filmen,ja så trött är jag! Vill värkligen inte upp till skolan imorn,kommer ju somna i skolan :S Men har ingen anledning att stanna hemma så antar att jag blir liggandes på nån bänk mellan lektionerna och sover.Men nu ska jag sluta tänka på de och fixa mig iårning inför att kunna somna,godnatt!

osminkad liten skit ;D

Make me feel alive


lejon kungen ohh yehh

Varit hemma ett tag.Helt dött i sandvik,piss tecking osåvidare.Men har haft de bra ändå.Gjorde inte så mycket för de mesta på fredan då vi kom dit.Utan packade upp,chillade,lärde känna varran och lite sånt.Sen på lördan körde vi 7 kamp och hade nått sjukt kul.Såklart vann man ;) Haha,men kan ju lungt säga att jag längtar tills nästa gång,särsklit cicilien! Men tog inte så mycket kort under dan,utan de mesta togs på kvällen när vi småchillade.Men bilder slängs in! Kännde mig hur trött som helst,särsklit på vägen hem då man sov för de mesta.Men de hade man inte tid för,direkt hem och slänga sig i duschen och städa innan mammas gäster kom,såklart bara släkten så slängde bara på mig lite kläder och for undan lite saker,menmen.Men emmeliepemmelie tänkte sova här,men blev ändrat.Så åker bil med hon imorn istället.Men nu tänkte jag ladda upp massa bilder och fixa igång ladda hem saken och kika på film.Puss!











Drar iväg nu

Drar iväg till bussen nu,hoppas på en lugn och skön dag.Efter skolan hämtar mamma upp mig och vi drar och köper godis som jag ska ha med mig och lite mer saker.Men nu tänkte jag börja klä på mig och gå till bussen,puss!


Every peace of my heart

Hel bra skoldag,och började genast känna mig friskare när man träffar alla goa människor.Dessutom var Anton i skolan,stackarn som knappt kan gå,hoppas lillkillen kommer tillbax snart! Men Maja drog med mig hem efter skolan,tog 3:an så gick betydligt snabbare hem,skönt de! Men Maja gjorde bort sig på bussen totalt,skämms över att ses med hon ibland :S Käkade pizza med bruden och sen drog vi ner till k-u mötet,satt för de mesta och spela på älskade iphone.Så när de var klart så fick jag fråga pappa en massa saker,kunde lika gjärna stannat hemma ;) Sen drog jag och pappa iväg till farmor och farfar och träffa träffa dom en liten stund.Så nu har man varit hemma ett tag.Grattat mamma,packat och pluggat så allt sitter stenhårt.Så är toppen nöjd och på ett super humör! Så sitter och pratar med min älskade i telefonen nu.Men drar ju iväg till nått öde place imorn klockan halv 7 med k-u folket.Ingen teckning så kan inte ens mobilblogga.Är ju hemma på söndag nån gång,så uppdaterar då.Men kameran åker med så hoppas på mycket bilder.Så kan vara de sista inlägget nu,buhu..Men nu tänkte jag kika igenom tyska glosorna och stoppa mamma att äta upp alla kakorna.
Ha en toppen helg nu!


Drar iväg mot skolan

Sitter i soffan färdig och väntar på att Majas pappa ska komma och hämta mig,hur skönt som helst med sjuss,särsklit idag när man känner sig lite krasslig och man inte vill stå och vänta på bussen i kylan,dessutom har bussen redan gått,isåfall skulle jag behöva ta den sena bussen och fyy vad mycket folk de är på den,hatar att stå i bussar :S Men ska på nått k-u möte idag inför helgen,efter de blir de massa pluggande och gratta mamma,planerad dag till de yttersta.Så ni får räkna med att jag inte uppdaterar nått idag.Men nu tänkte jag fortsätta chilla lite i min soffa och försöka få dagen att värka lite kuligare med massa musik.
Ha en toppen dag nu hörrni!


I will be all that you want

Nu sitter man och skämms ihjäl eftersom man la ut en ny profilbild på facebook men ingen jävel gillade,så tog bort skiten och massa mera profilbilder,gud vilket hemskt självförtroende man får nu,shiit alltså...Därför tänkte jag inte häller lägga in någon bild i detta inlägg,sorrysorry.Men just nu kan ingen få mig på bättre humör måste jag erkänna.Och just när man mår som sämst så tjatar en pappa om läxor bredvid mig.Bara att erkänna att han har rätt.Typ skrivit i varända inlägg om att jag ska plugga,typ läst 2 meningar sen lagt ifrån mig boken.Kommer inte ens göra ett försök just nu,boken ligger nere och mina fötter har somnat :S Men är lite små förkyld fortfarande så blir inge träning imorn så hade tänkt mig att stor plugga då.Ska dessutom fira mamma som fyller år idag,grattis till hon♥ Så kommer bli ont om tid,men har bestämt mig för att de ska göras då! Men nu ska jag slå igång spotify och höra av mig till Maja om hur vi tar oss till skolan imorn,japp jag ska till skolan.Har ju massor av hål så ska klara av de.Desutom idrott,men ska försöka vara med så får vi se hur de går.Men vi hörs imorn om jag har tid.Puss!

Istället slänger man in en bild på finaste Amanda♥


Can´t stop

Har bara setat och kikat på film hela dan tills jag kännde för en dush.Så tog en jätte lång dush,så är jätte fresh nu ;) Har pratat med älskling en lång stund,hur skönt som  helst.Men nu sitter jag bara och kollar på mammor och mini modeller och jobbar med en ny design.Men tänkte ta mig lite oboý och plugga nu.
Hörs senare!
Tumblr_lpgmc2yjuv1qi23vmo1_500_large
Kär i dom här!:o


Förut var du ballt utan b, nu är du kingen utan k

Fick bli hemma idag.Sjukt ont i halsen och lite småförkyld.Som tur är min älskade de också,så har nån att prata med.Men har nyss tagit mig lite frukost och myst ner mig i soffan framför punk´d och pratar med isac och nån av hans kompisar.Dom nördar så fattar inte så mycket? Men tänkte ändå snacka med dom,fixa lite med bloggen osåvidare också.Tänkte ta lite kakor nu,ha en bra dag!

Sommar<3333


when you say my name i colade

Drog ner på stan med Maja och Linnea efter skolan.Hittade en blus och en jacka,jätte nöjd faktiskt.Sen köpte Maja pomfritt till mig,hur snällt som helst! Boka även tid till frisören,blir att färga håret blont med rosa toppar,kommer nog bli toppenbra tror jag,blir iallafall den 13.Men har pratat lite kort med Isac,stackarn hemma och är sjuk :( Men har även kikat lite film med Linnea innan hon drog hemmåt.Men nu sitter jag fast vid tv och väntar på 90210 ska börja.Blir att ta itu med hemkunskapen också.Men nu ska jag ta mig lite kladdkaka och kika igenom hemkunskaps boken,puss!


Utan ett liv...

Tio saker du vill göra innan du dör:
1-Få leva livet lyckligt innan döden
2-Resa utamlands med vänner/pojkvän
3-Ha de jobb jag alltid velat
4-Vara med att någon friar till mig
5-Bli en bra förälder
6-Kyssa någon under en mistel
7-Kyssa någon på 12 slaget vid nyår
8-Gjort en egen depp låt
9-Få höra någon sjunga en kärleks låt till mig
10-skaffa en navelpercing
9 saker om dig själv
1-Ja bara älskar filmer och depplåtar!
2-Jag ser nog inte allt jag har,utan istället skyller jag på saker och tjurar,dåligt beteénde!
3-Jag älskar min kille,han är mer en än del av mig,han är hela jag,de är han som alltid får fram de lilla leéndet på mina läppar och förgyller mina dagar♥
4-Jag är en ren dagdrömmare
5-Mina vänner skrattar och hånar mig över mitt fula leénde som kommer upp när jag skrattar,bryr mig inte,alltid bra att roa folk.
6-Jag blir lycklig över att se handikappade/störda som skrattar,de får mig att förstå att jag har de så sjukt mycket bättre men är ändå tjurig över småsaker.När jag var liten sa jag till min mamma att jag ville vara som dom,vill de än idag.
7-Jag älskar att sortera saker och gillar att städa när jag väl är igång,udda!
8-Jag är livrädd för småkryp,ushh svimmar!
9-Jag unnar mig gjärna nya saker så fort jag får pengar :$
8 sätt att vinna ditt hjärta
1-
Se hyffsad ut,vem är intresserad av någon som ser ut att hittas på en soptipp?
2-snäll,omtänksam och finnas där i alla lägen.
3-Inte skämmas över en,utan vara stolt över de man har.
4-Kunna få mig att skratta,humor.
5-inte bli sur över små saker(jag jobbar på de)
6-Ha ett fint leénde,våga visa hur lycklig man är med henne
7-Inte skämmas över saker,en äkta flickvän bryr sig inte
8-Lita på henne,och alla förhållanden har problem.Men om man värkligen älskar den personen så kämpar man sig igen  om de.En ren kämpe!
7 saker du tänker ofta
1-Tänker alltid på min kille,hur han har de osåvidare.
2-På framtiden.
3-Maaaat!
4- ?
5- ?
6- ?
7-Måste erkänna att jag inte tänker ofta,tänker oftast efter jag gjort något eller sagt något...
6 tjejer du tycker är väldigt snygga
1-Malin Ornell och alva Janzon
2-Linnea engström och Maja crona
3-Hanna Avelin och caroline johnsson
4-Victoria Johansson och Isabell Dalhäll
5-Andrea Edelo och julia lindberg
6-Och 3243243 till.

5 saker du gillar att göra
1-Vara med min älskade
2-Lyssna på musik
3-Titta film
4-spela fotboll
5-Umgås med vänner
4 saker du tycker är tändande
1-Snygga killar!
2-Fina ögon
3-Flörtig
4-sexig
3 saker du tycker är avtändande
1-Killar som spänner och inte vågar stå för hur man ser ut
2-Attityd problem
3-Männsikor som försöker vara mognare än vad dom är,blir kaxiga och alltid ska ha rätt.
2 favorit låtar
1-Äckligt-Ansiktet
2-she doesn´t mind-sean Paul
1 bekännelse
1-De här var inte kul....

Glad you came!

Har inget att skriva men gört ändå.Har haft skit ont i halsen så man kan ju säga att jag kämpat mig igenom dagen.Men har varit ganska okej ändå.Biologin kunde ju inte bli bättre,Jocke<3333 Men min hals årkar inte med att träna idag,inte jag häller.så blir att plugga istället.Hemkunskaps prov på fredag,hur svårt som helst är de! Jag som inte ens kan koka vatten utan att bränna de,men Max oxh Hampus skulle hjälpa mig,snälla kompisar.Sen har vi ju tyska och fysiken som alla andra gjort förutom mig,åhh fattar ingenting av de!! Alla andra har blivit godkända,pinsamt att bli den ända underkända :S Men nu tänkte jag sörja mina läx problem i en stor glass burk.Imorn drar jag iallafall ner på stan med Maja,blir att boka spa,hårfärgning och fixa present till mammis.Men nu ska jag nörda argarg musik,puss!



Not over you


i gonna make it true

Vart hos mina älskade hela dan,tittat film,vart i svea parken och massa mer,jätte mysig dag.Åhh vill flytta in där,NU NU NU! men sen drog jag och pappa och köpte sallader och godis.Så nu sitter jag och försöker höra vad Maja säger på skype och tjockar godis.Tänkte mysa ner mig till en kärleksfilm,kär i sånna! Men hör väll av mig nån gång imorn hade jag tänkte mig.Men nu ska jag lyssna på lite musik och sen slå igång en film,puss!


A Proud Ginger

Matcherna gick väll hyffsat bra,kom 3:a,men kännde att jag kunnat bättre.Men är ganska nöjd.Men har bara latat mig framför tv hela dan,inte årkat nått annat.Får färga Emelie´s hår nån annan dag eller så fixar nån annan de.Men tänkte inte blogga nå mer för somnar typ snart ;) Nejdå men ska kika irene huss med familjen om en liten stund.Men drar iväg till Isac imorn,sen träning  och sen plugga hk.Så vi får se hur de blir med uppdateringen.Men nu tänkte jag nörda spel på iphone,puss!

Ful nummerlapp<3333333333

Ont i maggen hela daggen

Hel chill skoldag,sluade med att man kungar på att steka pankakor,eller nånting? Men stannade i stan med Maja oc Linnea,köpte vågtång,super nöjd.Dom hitta lite saker dom med.Men sen drog vi vidare till Ica och köpte massa saker inför kvällen.Sen drog Maja på nått vuxen kalas och jag och Linnea drog vidare till pizzeran.Så har nyss kollat skräckfilm,gråtit av hur läskig den va,aldrig sett värre,skakar ern! Men Maja kom för en stund sen,så har bara tagit massa bilder och tjockat massa godis/kladdkaka och sånt.Drar iallafall iväg mot Enköping och spelar sveriges största pingis tävling imorn,åker halv 6 så antar att jag inte hinner blogga ;) Efter de drar jag vidare till Emelie och färgar hennes hår så får vi se sen.Men nu tänkte vi chillaxa lite i min soffa,pusshej.


Om man älskar 2 personer,är de enda valet att ta den andra,för om du älskat den första skulle du inte börjat älska den andra

Lång och tuff dag,men den är änligen över!Samma som igår.Fys på idrotten och senare träning.Hur trött som helst! Men har nyss tagit mig lite glass och en lång dusch.Måste plugga tysan nu,prov imorn och har inte ens öppnat boken,vart så med engelskan idag också,pluggade 5 minuter innan lektionen,men tror de gick hyffsat iallafall.Men nu ska jag börja så jag kan tare lungt senare,godnatt.

Just nu...


When we stand together

Äntligen hemma efter en sliten dag.Hade ren fys på idrotten,sen vidare hem och "försöka" plugga.Kan bara säga att de går skit med de,men ett och annat kuggat prov skadar inte.Sen efter de drog man iväg på träning,så är helt slut kan man lungt säga! Men skrattat ovanligt mycket idag,känns ganska skönt.Inte för jag är på nått strålande humör,bara lite små busig.Men nu hade jag tänkt mig att ta ben&jerry,kakor och krypa ner i sängen och kika film,ja så får de bli.Hörs nån gång imorn,kör nog på mobilbloggning under dan,nattinatti!

Har ju inget nyss så...

It´s okey to be not okey

Har bara slöat framför massor av filmer idag så har inte haft en tanke på att blogga.Kännde mig värkligen kass efter all filmtittande,så tog en dusch och nu känner jag mig friskare än någonsin.Så har gjort mig iårning lite snabt och ska iväg till Johan och kika handbolls matcher vid 8.Låter toppen,Just vad jag behöver,träffa folk! Men sitter och pluggar för fullt just nu.Har massor värkligen.och hälften har jag inte ens med mig hem,så får plugga ännu mer imorn,åhhh :( Så ska ta all tid jag har på mig nu och försöka nöta in de hela.Men får bli en paus nu,mamma kom hem med pizza och glass.Låter redan som pluggandet går bättre ;) Men hörs nån gång imorn antar jag,ja om jag har tid alltså.Ha en bra kväll nu alla,för de ska jag ha!

små skämms över hur galen man redan var då..

food place in my heart

Har inte haft tid att blogga förens nu.Har haft fullt upp med att rensa bort grejjer eftersom snubbarna kommer och hämtar all skit imorn så måste få de klart,tror en hel del är bortta nu,ja hallen är iallafall smockfull.Men har massor kvar,men årkar inte mera så får ta de sista av den tid jag har imorn.Klämmt fingret också,helt blott.Dock är de mittenfingret så har en anledning att visa de för folk som behöver de.Men blir inte skola imorn häller eftersom jag drog hem idag,men kan ju alltid försöka dränka de sjuka i glass,gott de.Ska be mamma hyra en viss film imorn också,men vi får se hur de blir med de.Har ju alla filmer från lill kusinen var också,har typ bara kikat 2 stycken så är hel bra de.Men nu tänkte jag sätta igång en film och somna till den.Men ska först kila ner och ta en huvudvärkstablett,behövs! Godnatt!


Upplev mer med bredbandsbolaget!

Kännde mig värkligen as kass imorse och blev värre under dan.Drog hem efter KFT,drog och köpte nudlar och ben&jerrys.Så ligger i soffan och kikar film med pappa nu,två sjuklingar i soffan ;) Men bestämt lite inför min födelsedag nyss,blir nog bra! Men tänkte inte plåga mig med att blogga,ska försöka sova.Sen måste jag ta itu med massa läxor och plugga till fysik provet när jag har tid,puss!


Holding on to you

Sitter ialllafall och nördar"Gone too soon" på älskar spotifitt och kungar på Tempel run :D Men har tränat lite lätt,duschat och kikat en del av handbolls matchen,men var inte så intressearad så snodde åt mig pappas dator och drog upp.Mår sämre än igår faktiskt.Mår illa och svimmfärdig.Ja vi får se hur de slutar.Men ganska taggad inför att gå upp 6 imorn,eller nej.Men är entligen klar med rensningen,gjorde de sista för nån minut sen.Tre stora sopsäckar pluss massa små påsar.Finns mycket kvar som ska säljas men tar de när jag har tid.Men tänkte plocka fram lite till imorn och prata lite med Isac om han nu svarar... Men nu ska jag bara njuta av dom 3 timmarna som återstår på helgen,nattinatti.
Hur skön låt som helst,skippa texten ni som inte tål!


If i lose you baby

En av andledningarna till att jag inte bloggat sen igår natt är för att min dator har fuckat upp sig totalt så inget funkar typ,måste fixas! Men iallafall drog jag och Majs från Linnea runt 11 eftersom hela hennes släkt skulle dit och gratta henne,så poff iväg.Men årkar faktiskt inte göra mig i årning ett skit idag.Tänke mig att jag ska duscha men de får vi se när jag gör.Men har bara setat och ränsat bort massa skit idag,måste göras pågrund av flytten,buhu.Men tänkte faktiskt inte lägga ner mer tid på att blogga förens nån gång ikväll har jag tänkte mig? Blir att fortsätta rensa massor och sen nörda Tempel run,yihoo.Men ha en bra dag nu så hörs vi senare!


If you ever leave me baby,leave some morfin out my door

Godmorgon allllla folk! Ja här är man på trevligt humör! Men iallafall så kom jag och Majs iväg till kopparhallen runt halv 12,the boys vann båda matcherna,härligt grabbar! Derekt efter matcherna drog vi till Linnea,tjejen är fjortis nu!Gått ut och gått med Nalle 2 gånger,genom frusen :( Men sen drog vi och köpte pizza och hyrde film"apornas planet" Låter ju as dållig men nejje,ganska okej faktiskt.Men kika den och nu har vi myst ner oss i Linneas säng och jag tänker äga ut dom båda på tempel run,ohh yehh! Men årkar inte blogga nå mer nu för har inte tid.
Godnatt på er!


Morgon humor!

Värkar visst som alla tar en lugn helg osåvidare,nejnej så blir de inte för mig! Jag är busig redan så här pass på morgonen,har studsat runt i linne och trosor och sjungt massor av töntiga låter,tagit massa äckligt fula kort som hälften bara var på mina fula ögon när jag försöker göra dom vindögda,ja sånnt good stuff får vi se om jag lägger ut,rättare sagt vågar ;) Men blir väll snart att tvinga min kropp att sova efetrsom jag vet att jag kommer vara så grinig ananrs.Ohc den sidan vill ingen se kan jag lova er! Så de här får bli ett långt godnatt inlägg,alltså de sista inlägget för idag.Jo vi får ju se om jag bloggar imorn,men tvivlar på de..om ni ahr tur så mobilbloggar jag,men de är inte samma sak så ja.Men nu ska jag dricka vatten,borsta gaddarna,ladda kameran och göra mig klar för dejten med min kudde,vi hörs när vi hörs hörrni,godnatt!
FINGRAR<33333333

Som smuts sopades jag under mattan

Drog som sagt med majs ner på stan efter skolan som var rättså lugn.Hittade present till Linnea och ett linne.Sen drog vi och käka pomfritt,ÄLSKAAA! sen vidare till Vega med Max och Daniel,snälla kompisar de.Sen vidare hem till mig och packa,slå in paket och lite sånt där.Så nu är jag hos Majs igen och bli kvar här ikväll,hur skönt som helst.Nyss käkat tacos också,myst ner oss i hennes översköna säng med varsin dator,kan de bli en bättre fredag.Okej visst de är inte toppen just nu,vi sitter och lyssnar på depp listan på youtube men okej.De ska vi inte prata om,mina problem ni vet.Men blir att vakna tidigt imor för vi ska dra iväg och kika på Isac´s matcher och efter de mot Linnea´s filmkväll coh sover såklart kvar där.Så Ingen uppdatering imorn antar jag,vi får se.Men nu tänkte jag svara på Isac och Mattes sms så får vi se vad vi hittar på härnäst.puss på er!


Grattis Linnea!

Har sovmorgon idag så börjar klockan 11.Så Maja tar bussen med mig kvart över 9.Blir nog en ganska skön dag idag.De ända jobbiga är hemkunskapen,ushh! Men nu tänkte jag borsta gaddarna och fixa lite grejjer.
Ha en bra dag hörrni!


Fredag den 13

Fredag den 13 imorn,dax att börja gräva min grav för jag har inte mycket till tur....


ljug inte,tillslut blir du en lögn

Tjenatjena! Känner mig på toppen humör värkligen.sprungit på crosstrainern och kikat film är vad jag gjort för de mesta idag.Eller jag har gjort bränd pizza också,men de hör ni ju själva att de inte blev så lyckat så ganska hungrig faktiskt.. Men har nyss tagit mig en lång dusch,värt tiden! Stör mig lite lätt på en småsak just nu,folk sitter och gillar/kommenterar en jätte gammal bild på facebook.Och efter varje gillning/kommentar så läggs de upp på topplistan och blir mer,stör mig på de eftersom folk tror att de är en ny bild då,ushhh! Blir att sticka iväg till skolan imorn,kommer nog gå ganska bra pågrund av att de är sista dan på veckan så inget att lida över.Men tror de blir att kila ner på stan med Majs efter de,så vi får se när jag uppdaterar.Men nu ska jag sätta igång spotify och snacka med efterlängtade lodsas syster,ha bra kväll hörrni!


Love killer

Vaknade runt 8 av Isac´s sms men somnade om och sov fram tills 12,helt yr.Men har druckit massor av vatten så är hyffsat bättre men svettas otroligt så ska ta mig en dusch så fort jag tycker jag har tid.Men har fixa till lite saker med bloggen,ska fortsätta med de senare.Men nu sitter jag och kikar på en kärleks film,så himla gullig! Känner mig jätte töntig när jag kikar på sånna men otroligt bra är dom måste jag säga! Maja försökte ringa och pigga upp mig också,men de funkade inte så hon la på efter nåra minuter,mycket till tålamod har hon ;) Men nu ska jag ta mig lite oboý och kika vidare,hoppas ni har en toppendag iallafall.

Blir att färga tillbax håret till så ljust igen!


Fick kängan i magen tills jag smakade gata

Har bara blivit att slappa framför tv idag.Gått från vrål varm till eskimåkallt! Är väll så de är med feber,känner mig galen när man springer upp och ner och går från mjukis kläder till korttkortt,men träning är de ju ;) Har inget speciellt att uppdatera med annat än att jag har hur tråkigt som helst.Pappa har tagit tv,och datan bara krånglar,toppen! Lill kusin kom iallafall över med massor av filmer till mig,hur gulligt är inte de! Älskar hon värkligen♥ Men blir tvingad att stanna hemma imorn också,hur jag en ber! Men nu tänkte jag kia ner och dricka nått sen sätta igång ett långtlångt samtal med Cronan,puss på er!


Just the way i am

Har varit ganska duktig nu,städat lite och diskat.Snäll idag! Men nu tänkte jag kika barnprogram och käka nått,hörs senare hörrni!


För bra!


Den bästa tystnaden är när en kille fått tyst på dig genom en kyss

Blev hemma idag då.Hur ont i halsen som hälst och hög feber så inge skola inte.Men Isac har pratat med mig hela morgonen så är helt okej att vara sjuk ibland ;) Men just nu är de hur trist som helst! Finns inget på tv,har sett alla filmer,inget att gö på datan och missade att ta med läxan hem så kan inte göra den häller.Ja just nu vill jag hälldre vara i skolan faktiskt.Men tänkte sova en stund nu,eller försöka iallafall.Hörs senare!

Arkivbild!

Festprisse

Helt okej första skol dag var det.Var de bara jag som tyckte så?Vet att jag inte kommer känna så imorn,är bara så.
Men efter skolan drog jag med brudarna till stan och köpte lite saker.Sen kom älskling,köpte lite mer och sen skulle han på träning :( Så drog hem med bussen,käkat lite och krypt ner mig i soffan med en mjukis filt framför tv,myyys!
Skippar träningen idag också,känner mig jätte slö.Men tänkte träna imorn iallafall.Vi får se.Men nu ska jag fortsätta,puss!

Bildbriiiiist!

nybäddad säng,mums

Nyss bäddat om,hur härligt att krypa ner till somhälst! Har även packat ner lite saker tills imorn och tagit fram kläder.så slipper stressa imorgon.får iallafall sjuss av Maja imorn,skönt de! Men nu tänkte jag sova för min hand har somnat,och mobilblogga är inte min grejj,godnatt!

Don´t let go

Sitter och skriver på min berättelse för fullt,har inte hunnit blivit klar än och skolan börjar imorn,betyder att den ska vara inlämnad då.Så ska skriva tills mina fingrar brinner helt enkelt.Så blir en lång kväll.Men är laddad med sudd och vässare.Ja de låter ju inte så kul,men måstemåste! Så bloggar inget mer för ikväll.Vi får se om jag friskar upp mig inför träning imorn så vi får se vilken bra/dålig uppdatering de blir.Godnatt på er!
/Inga bilder på daddy´s data/


Lev livet med ett le´ende på läpparna och tappa de aldrig på vägen mot slutet

Så jävla sur på mig själv.Är allergisk mot apelsin och då satt jag och titta på fruktfatet och blev as sugen på apelsin,så jag tog en och började äta.Hur dum får man vara :O Så har setat på toa och försökt spy i en timme nu.Har fortfarande sjukt svårt att andas och ont i hela kroppen.De är sjukt hur dum i huvudet man kan bli! Och blir ju värre nu när man är sjuk typ,men hoppas på att de blir bättre snart.Men ligger iallafall och kikar på Grey´s anatomy och gråter för de är så sorgligt så ska fortsätta med de ett tag,puss på er!

Alla vi har en mörk sida

Hemma nu igen.Julia och dom skulle iväg nånstans så gick inte att följa med.Så har myst ner mig framför tv i myskläder.Håller på och förfrysa,sjuk är jag nog :( Så blir nog bara att ta det lungt idag och hoppas på att skolan brinner ner så man får längre lov.Fattar inte hur jag ska årka mig upp imorn,gud så hemskt! Men har bestämt att jag sover hos Jullan nån dag i veckan,alltid lättare att vakna när nån annan skriker på en.Har träning ikväll också,vet inte hur de ska gå,vill inte bli sjukare så ska prata med pappa om de.Men nu ska jag prata klart med Isac och äta.Ha en bra sista dag på lovet!

I´m ready to turn the time

Sitter hemma hos jullan nu,vi har kikat film och lite sånt där mys.sitter just nu och laddar hem iphone teman till stenen och ja jag säger de bara,hel grymt! Men nu tänkte vi kika lite saker och fortsätta vår mysiga kväll.Imor dras de iväg mot secondhand butiker och senare träning på kvällen.Ladda upp inför skolan också,inte så toppen.Men bara att ta de som de är,nu ska vi kila.Puss på er!

Inte nyaste bilderna på den här datan inte...


Såld på denna!


Toppar-Toppen-Tippen-Truppen

Ja ni förstår inte min humor,men de gör faktiskt jag! Lutar mot en bra dag känner jag.Dagen startade med morgon humor framför tv med Isac och efter de en varm skön dusch,tvättat löshåret,insmörjd,ansiktsmask och ja rubbet.Så nu är jag i full gång med att städa mitt rum och lite sånt där.Känns jätte skönt värligen.Har även planer inför hela dan och kvällen.Blir att städa klart rummet med lite skön spotify musik,kika in lite nya kläder och sen plugga stenhårt på min science fiction eftersom den ska vara klar tills skolan börjar,brottombrottom! Senare ikväll drar jag mig mot Jullan´s place och kikar film med mys.Ska höra om jag kan stanna kvar där inatt,skulle vara skönt.Men nu ska jag messa jullis och höra om de och sen fortsätta.Siktar mot bloggninglägg senare ikväll,ja vi får se hur de blir med den saker.
Ha de feta bra idag blögggizar!


Små saker ger stora betydelser

Riktigt kul kväll igår var de! Drog iallafall till Ludvika och spelade pingis idag,känndes inte nå bra,men gick inte kasst,inte alls.Men kom väll hem runt 5,käkade lite snabt och drog ner till innerstan och hyrde film.Så ska alldeles snart sätta igång min skräckfilm(Vanishing) och efter de blir de dra sig neråt till pärona och kika irene huss och mysa lite,ja de låter som en toppen kväll de med.Inget innplanerat inför imorn häller,förutom att fixa nytt busskort då men annars helt lungt,vi får väll se,tänkte höra av mig till Maja.Men nu tänkte jag börja.
Uppdaterar kanske senare ikväll hörrni!

bus kväll

Varit nere på stan hela dan och tittat handboll med älskling så har inte haft tid för att blogga,så gör de lite snabt just nu.Men iallfall så är mina älsklings brudar här ikväll,ja ren tjej kväll.Jätte mysigt ialllafall.Men sitter och tittar på kronjuvelerna,börjat bra iallafall.Men imorn blir de att dra iväg till Ludvika på match så får se när jag skriver,puss!

gulllliiii!

Visst skiter jag i dej,men inte i mig

Hej på er,jag sitter och tjockar chips och cola i Majas säng med hennes braiga iphone bredvid mig och väntar på att Isac ska skriva.Ja min sten har lagt av så går inte att sms,så lånar Maja nu för tiden men hur ska jag göra framöver?Eftersom Linnea sover hos mig imorn så tar jag nog hennes mobil? Ja jag måste ju! Men jag och Maja vaknade ungefär runt halv 1 i morse,fixade oss lite och drog ner till NLC med dom bästa som vanligt.Men bästa Hedemora vann iallafall,min släkting i mål,stolt tjej :') Men sen vidare hem till mig och kötta tacos med the family och sen till Maja,sover här inatt igen,så msyigt här! Men skriver imorn för ska upp och titta film senare och sen sover vi nog,ha en bra kväll hörrni!

I´m fallin to peaces

Stolt man känner sig när man först ringer till röstbrevlådan och de ända dom säger är"Du har inga meddelande,var vänlig lägg på" och sen när man sitter och tänkte lite kommer på att an har cirka 5 vänner om man räknar med min mamma,ja de låter ju som man får en hel del att tänka på inatt.
hörs väll senare kan jag tänka mig?

Gulliiiii♥

I can´t escape anymore

Drog ju med Maja ner till NLC,trevlans de! Men Maja,kajsa,vanja,josefine och Belina och lite sånna var också där,saknat folk! Men Maja drog med mig till träningen klockan 7,sen sjussa Anna hem oss till mig och packa och sen vidare till Maja.Så sitter och dör till massa bilder nu,läggs upp på facebook när Maja inte ser ;) Men nu stack hon upp och skulle käka tårta så ska lägga in bilderna lite snabt och sen kila upp och ta mig nått.
hörs senare ikväll!

Mupp!

"Denna fil går inte att läsas för tillfället" FUCK SHIIT.

Toppen dag var de igår,spenderas med syster i sunsvall/bichta.Fick massa kläder och sen bowling.Ja man kan ju inte direkt säga att man kungar på bowling ;) Efter de vidare till nån kina resturang som man höll på att spricka på.Sen drog jag och mamma till hotellet och hyrde 2 sräckfilmer som vi sedan tittade på nån gång inatt.Så har haft de jätte bra i sunsvall! Men är iallafall hemma nu så de känns ganska skönt de också.Men nu ska jag packa ner tränings kläderna och dra till NLC med Maja och kika finalen.Efter de drar jag på träning,hörs nån gång ikväll,puss!


I can walk a 1000 miles too be with you

Årkar inte med att blogga nu för tiden,förlåt för de,men funderar faktiskt på att lägga ner bloggen för gott,vad tycker ni? Men iallfall så spenderades kvällen hos Linnea igår.La in ett snabt inlägg då och blev väll Tempelrun och massa skratt långt in på morgonen.Men drog iväg till Maja 1 imorse och duscha sen vidare till NLC och kolla hockey,puck i huvet också,inte lite pinsamt! Men drog hem runt 9 så är ganska skönt att bara tat lungt nu.Måste ialfall tänka igenom lite saker som hänt osvådare,så sätter igång deppmode listan på spotify.Men bloggar nog inte på länge nu eftersom jag åker till sunsvall klockan 7 imorn så hinner inte blogga eller nått,tar häller inte med datorn eller kameran.För kameran glömde jag hos Maja så blir inga bilder häller,vet fuck.Men blir att träffa syter,bowla,shoppa osåvidare.Men nu ska jag packa lite och de,ha de toppen nu!

Äckel bild.

Get exited

Hej alla ni bääästa!
Tänkte mig att jag bloggar lite små snabt nu bara för ni ska veta vad jag har för mig ikväll osåvidare.Drog iallfall till Linnea runt 8,Maja var väll också här tror jag? Men har bara nördat tempel run,älskaaaaa! Jag är så snäll så jag gett Linnea massa pengar också,ska fortsätta med de sen! Men iallafall så sover jag kvar här inatt.Imorn blir de Lindströms cup med dom bästaa! Men nu ska jag be Maja stänga av den dåliga musiken,tack.
Men puss på er!

Första snön 2012

Ganska tråkigt nyår som väntat.Ska tvinga mamma att jag ska slippa åka dit nästa år.Blir ju ensamt barn,eller Emil skulle komma nästa år men de gör ju inte sakern bättre direkt.Inte direkt toppen start på året,inventering på ehmköp klockan 12 idag.Så stått och räknat alla varor i butiken fram tills nu.Snacka slutkörd man är.Och sen händer massa skit saker och de blir bara värre.Jag som väntat mig ett toppen 2012,ja jag får väll se till att de blir bättre! Men har nyss käkat pizza,de ända jag ätit idag,så har inte nån större aptit.Men ska ringa Isac och Emil nu så får vi se vad jag hittar på sen.Frågat Isac om han kunde komma hit imorn,men han lät inte så sugen så tror inte de blir så.
Uppdaterar senare!





RSS 2.0