StartFart

Kom nyss hem ifrån Viktor.Käkade och sen drog vi till han.Smällde smällare,smällde mandariner,kollade film,spelade och massa mer.Ganska kul iallfall! Men tog inte så mycket kort,kommer nog inte bli så mycket,Årkar lixom inte springa runt med den 24/7.Men drar till Andersson´s klockan 6 så ska bara fixa lite små saker så åker vi snart.Värkar som alla andra har ett skit kul nyår,får väll hoppas på att mitt blir desamma,men blir nog besviken!
Ha en toppen kväll nu allihopa,gott nytt år förresten!

1...2...

1.Sitt ner
2.Lyft din högra fot
3.cirkuelara den medurs
4.Medans du gör de,skriver du siffran sex i luften med din högra hand
Din fot kommer ändra riktining.
USHHHHH!

Lider mot 2012

2012 imorn och jorden kommer gå under,och vi firar de! :o Vilka jävla idioter vi är igentligen! Jag vill sitta hemma och skita i den här dan fullständigt men de finns nått som heter "måste" tydligen! Men har väll segat mig hela morgonen,håller på med de ern,men har duschat,hittat kläder,fruksot och lite sånt där tråkigt.Tänkte fixa mig lite snabt också,men då sätter sig pappa på toa,så kan inte gå in där förns om en timme typ,hur ska man hinna,panik barn! Men ska försöka fixa de jag kan utanför toan nu och sen hitta en gas mask av nått slag?  Men drar till nån resturang runt 1,träffa Viktor,daniel och deras familjer.Kameran tas ju absolut med så då får jag lite nya bilder,ont om de nu för tillfället.Men efter de åker vi upp till Andersson och blir kvar där resten av kvällen.Ser inte direkt fram emot dan eftersom Felicia inte blir med,men får väll lida då :( Men nu ska jag svara på ett sms och städa upp lite.
Ha ett bra nyår allihopa!

Haha finns de finare bilder eller?!

Gott nytt år!


Tidsinställt inlägg men antar att jag är ute och smäller raketer med alla  just nu,gott nytt år ialfall!

De finaste jag vet

Kom hem för nån minut sen.Jätte bra dag har de vart.Spenderat den med bästa! Kikade jackass först,eller jag och Isac gjorde,Samuel nooba för fullt.Men de slutade med att Samuel låg och garva i soffan åt de som var minns kul ;) Men sen drog vi och käka på donken,placet som Isac är så stolt över,aggro! Sån bit att gå också,fast kan ju kännas längre eftersom man är som en isbit.Men sen drog väll Samuel en stund efter de,så då satte jag och Isac igång en film och myste,är en film nörd har jag märkt! Men drog vid 6 tiden till ICA med mammi och pappi och handla och sen hem.Så ska ner och äta nu,och efter de blir de duscha och leta kläder tills imorn,höörs.

Urgammal bild,men vakcrast absolut!

3 månader med underbaraste


Jag älskar dej isac rappendal,mer än något annat,jag lovar dej mitt liv♥

Somebody gonna miss you

Åker 11.40 så hinner blogga.Inte för jag har nått att skriva men ahh.Har bara hunnit fixa mig lite lätt,käkat frukost och krypit ner i soffan.Känns som en bra dag iallfall :D Men nu ska jag slå igång spotify och lite så,hörs ikväll!

Blogg inlägget borttaget

Hur klantig får man bli! Skrev ett jätte långt inlägg och sen wipps så kommer man åt nått och allt är bortta.Så årkar inte med att skriva om.Men ska iallafall krypa ner i min säng nu och spöa folk på wordfeud och lite så.Imorn drar jag till Isac och Samuel ganska tidigt så ska försöka hinna med bloggnign innan jag åker men vi får se hur de blir med tid,annars får de bli på kvällen.Godnatt!

Gullig tycker jag iallafall jag hon är!♥

Living like a candy crusher

Blir att ta sig en soft dag idag,kommer kännas behövande.Nyss gjort smothie så ska klunka i mig de snart.Tittat på tv och nu sitter man i underkläder och pratar skype med Åke och Isac.Ska nog ta mig neråt och duscha nån gång så årkar inte klä på mig för tillfället ;) Ska väl ändå snart ner och äta,hur mätt som helst,ushh! Men uppdatera senare för har inte mycket att skriva om direkt.Lånat pappas dator nu också för min dör snart :( Men iallfall därför jag inte har några nya bilder,hörs senare hörrni!


A true color shine´s in you

Satte nyss igång filmen"The History Boys" Vet jag är lite tokig i filmer men jaja.Ingen aning vad den handlar om,vet bara att de är as snygga killar i den,men ger den ett försök.Blir nog ineg mer bloggning för ikväll,årkar nog inte lägga tid på de.Brukar bli så att jag startar en till film efter,så har ingen lust att blogga inatt.Tönkte ta en skönhets sömn ;) nej nu ska jag svara på ett sms och sen fortsätta kolla,godnatt på er!

Lillamy


DÖÖ DOM SA HAR IPHONE!

Nyss kollat klart på Kenny starfighter,så sjukt läskig är den! Huset för mig själv nu också så tycker faktist de är lite kusiligt,så satt nyss igång highscoolmusical 2,den är så gullig så jag är tvungen ;) Iallafall så blir de kolla den nu och sen bara ta det lungt.Inga planer inför imorn alls så vi får väll se.Men nu ska jag titta,
puss på er!


Halebop-julklappen


you make me look like a piece of shit

Kom nyss hem ifrån visningen,snacka om att hela familjen är såld på den! Så mamma och jag drog till nå hus sak och prata om pengar,inte för jag var så angagerad men kul är de,låter som de kommer bli den :D Men måste fixas lite mer på huset innan de går att sälja så pappa skulle skynda sig med att fixa dom sakerna,men vet ju inte om den hinner bli såld tills dess,men hoppas hoppas inte! Men sen drog vi och käka och sen vidare hem.Nyss öppnat bop-klappen också,gulligt av dom tycker jag :') Men nu tänkte jag kika Kenny starfighter och mysa lite.Tänkte ringa nån och höra om den ville hitta på nått,men jag är för tråkig just nu får man väll inse.Men nu ska jag svara på Isac´s sms,hörs senare!

Mirror on the wall is my only friend

Mådde ju inte så bra igår somsagt,men pratade ut med älsling för ett tag sen så är ganska lungt nu.Iallafall så kommer mamma och hämtar mig 12.40 så åker vi ner mot lägenhetsvisningen.Men bloggar väll nån gång när jag kommer hem,vi får se om Maja skulle till västerås om inte så kanske jag spenderar min dag med hon,men vi får se hur de blir med den saken,skulle ju vara ganska skönt att bara krypa ner i sängen,mår ju inte så toppen.Men nu ska jag upp och platta håret och sen försöka övertala Maja att sova vidare efter de,hörs senare!

cry me a riwer

Nu årkar jag inte blogga mer,kvällen har varit kass helt klart.Gråtit som fan,Maja är då inte direkt till hjälp men hon försöker,de ända som gör mig glad just nu.Så tar och kryper ner i Majas sköna säng med en blöt kudde i armarna och låter tårarna rinna.Men nu ska Maja ge mig ett plåser på rumpan för den gör ont,godnatt.

Hjärtat är som ett lås, många nycklar passar men bara en kan öppna det


Någon som känner sig på bra humör?

Popcoooooorn ohhhyehhh!

Har inte hunnit blogga förens nu så då kan ni ju förstå att jag vart upptagen.Men hittade inte mycket på stan.Men fick med mig en tröjja,svart läppstift,ansiktsmasker,bh & trosor.Men ska ju inte köpa så mycket eftersom jag bestämt mig att spara,jihoo! Men jag och Maja var nyss på coop och köpte godis,trevligttrevligt de!Gott är de också!
Ska iväg klockan 1 imorn också,titta på lägenhet oså.Så blir att ställa klockan :( Men nu tänkte jag spöa älskling på wordfeud och mobba Maja och Mathias,hörs senare?

Mot innestan

Tjeeeena!Känndes som jag behövde säga de ;) Hanna kom hit vid 11 och bytte paket,den tjejen vet exakt vad man vill ha! Hoppas hon blev nöjd också.Men har duschat och gjort mig iårning lite smått.Maja och Pelle kommer och hämtar upp mig snart så drar vi ner på stan.Ska köpa bort allt på presentkorten,behöver kläder oså!
Efter de drar vi nog hit och packar och sen vidare till Maja och spenderar rästen av kvällen där.Blir nog så att vi åker pulka i bekini inatt också,om inte så blir de imorn,facebook sak ni vet.Men nu skrev dom att dom kommer så ska packa ner allt och åka,hörs ikväll!

Old man with a young women

Precis kollat på "super 8" Jätte bra faktiskt,men alla har sagt att den är så super bra så hade förväntat mig bättre,men helt okej faktiskt! Men har inte tid att blogga nu,är jätte upptagen men bloggar eftersom jag sa att jag skulle höra av mig senare,alltså nu.Men får se hur de blir med bloggnigen imorn för Hanna kommer hit på formiddan och byter julklappar och sen ska jag duscha och gö mig iårning och sen vidare ner på stan med Maja,och sen blir jag kvar där tills i övermorgon så uppdaterar iallafall på natten då.Men nu ska jag spöa min pojkvän på wordfeud,puss!

Super 8

Värkligen tack Hanna för desigen!Jätte bra vart de :D Kännde att de behövdes något nytt,flickan räddade mitt liv!Men har setat och väntat på den sen förra inlägget så NU blir de att sätta igång filmen."Super 8" får de bli,om jag årkar en till får de bli nån av skräckfilmerna,vi får se hur jag gör,vi hörs iallfall senare antar jag?

F5!!

hejhej!!
My nu är designen klar, hoppas du tycker de blev bra!!
säg till om det är nått mer som ska ändras så fixar jag de!! ♥
& till er andra som har en blogg!!
mejla mig på [email protected] om du också vill ha en design!!
Gratis såklart!!



// hanna

.

Alla pojkar säger att dom är starkare än tjejer,Helt fel!
Tjejerna är bara hjälplösa fram tills nagelacket torkat!

someone like you


Den som ger sig in kärleken,får kärleken tåla

Dålig bloggning,men får bli så nu runt jul och allt när farmor & mormor ska bjuda tillbaka osåvidare,ja nu fattar.Men som ni vet så var jag hela dan hos mormor igår.Och efter de hämta vi Linnea och hon sov här så tog inte tag i bloggningen alls! Sen sa mamma igår kväll att vi skulle till farmor idag och skulle vara där klockan 1,jo då hinner man ju blogga osåvidare,nej men bloggar nu istället.Hur tråkigt som helst att spendera andra dan efter jul hos farmor och höra på deras gammla prat.Men gick in till tv och kollade big mama och simpsons så var ganska lungt ändå.Så kom nyss hem,har bara hunnit klätt på mig lite myskläder och pratat med Maja en stund och sen Åke.Men min kväll får bli som dom flesta kvällarna,film-mys med mig själv,ja de duger de med,hörs senare.


Tre Från Idag.

sensuella isabella

Tog nyss mig en lång skön dusch,känndes hur bra som helst.Kör på lockigt idag,årkar inget annat känner jag.Iallafall så drar vi till mormor klockan halv 2,blir kvar där till sent ikväll så blir inge bloggning förns då.Men åker och hämtar Linnea efter de,så blir hon kvar här inatt,myys! Jätte längesedan! men nu ska jag byta byxer och packa ner kameran,hörs ikväll!

Jag ska jaga räven

Nu ör julen över,precis när jag började få in julstämningen,toppen! Får väll ah min egna jul nu då! Tänkte bara blogga snabt för har annat för mig.Men ahr nyss kikat braid mades,ganska bra faktist! Men nu sitter jag och drygar mig på skype mot Hugo,snäll jag är! :D Ringer nog isac snart,saknar min pojke♥ Nej nu ska jag ta mig lite godis och mysa med mig själv med egen julafton och allt,godnatt på er!

Trött sliten tjej efter film som lär sig magdans :D

pinkyyyy!

Nu ska alla dra hemmåt,mommo och moffa tror jag stannar ett tag till.Jag och mormor har iallafall nyss skruvat ihop min skrivbords stol,hur skön som helst,kommer defenetift somna i den nån dag ;) Har inget speciellt att blogga om faktiskt,har inte haft de på hela dan,men har inget annat för mig så kan uppdatera lite eftersom jag vart lite dålig på de,men nu har man ju lov så då är allt toppen! Fått mycket filmer idag så blir nog kika film största delen av dan imorgon,sen blir de nog middag hemma hos mormor och morfar.Tror syster och hennes man kommer då också?
Ja de ser lovande ut iallfall.Men har krypit ner i mina mjukis kläder nu också,känndes mycket bättre.Sa snart kila ner och tväta av sminket så slipper jag göra de sen när jag är trött,låter som en bra ideé tycker jag.Men nu ska jag svara på Maja och fanny,hörs senare ikväll!

Mitt tidsfördriv nu!

Farwell

Känns som en halvkass jul,känner inte nån julkännsla alls! är jag ensam om att tycka så?Kan ju bero på att kusinerna och syster inte är här,lixom ensamt barn,hur kul är de? Men ganska nöjd över julklapparna iallafall :)

Fick:

Ny system kamera Nikon s3200
Mjukiskläder
skräckfilmer,braid mades,super 8
massor av spa grejjer
srivbordsstol
Lyx presentkort på spa
Eric saade almenacka
DKNY parfym
Massor massor av presentkort
Pengar
Gullig tomte
Takida skivan
sport bh
Ansiktsmasker
Bio biljetter
och lite till!

Men så sjukt avensjuk på allt som alla andra får,tlx iphone och ny dator,geeee mig!
Men har bestämmt mig att jag ska spara till en ny tv,från och med NU! Eller jag ska köpa mig en våg tång först,men efter de! :o
Har väll cirka 2000 kroner nu,inte mycket de inte men en början. Hoppas ni har haft en härlig jul iallfall!
Men nu ska jag prova med nytt objektiv oså,efter de blir de käka med dom där nere.Men nu ska jag fixa de,ha en fortsatt bra jul hörrni!♥

Nu blir de julfilms mys med mig själv

Sitter och kollar på filmen alf nu medans dom andra käkar,ska snart gå in och ta lite efterätt och sen blir de väll att lata sig framför datan bara,inget speciellt att säga men blogga när jag ändå har tid,men sitter och kollar på alla julklappar till mig också,har listat ut ett paket,är nog parfymen jag önskat mig,ja man får hoppas,men nu ska jag sms tillbax till Ellen.hörs senare!

Julafton!

Godjul! Ställde klockan på halv 9 imorse för skulle kika film som gick då,jätte gullig var den iallafall.Värkar typ bara vara jag som får paket på morgonen,men iallafall så fick jag 3 skräckfilmer,plågad choklad tomte,höga mys strumpor,bh och trosor.Men mamma visste inte min storlek på bh så var helt för liten så Maja får den istället,känner mig lite snäll idag faktiskt ;) Men har fixat mig iårning,körde på lätt uppsättning för årkar inte stå och platta/locka eller nått sånt,fixat naglarna osåvidare.Alla kommer runt 2 tror jag de var?Men nu sitter jag och surar på Isac som säger att Erik saade är ful :o cp han är! Men ska fråga mamma om hon behöver nån hjälp,om inte så slår jag igång en skräckfilm,passar ju nu på julafton och allt ;)
Ha en underbar julafton hörrni!


Sista bilden:Julklappen av min älskade ♥

Önskelista

Ny systemkamera
presentkort/pengar
Massor av kläder
svart läppstift
vita converse
platt tv
iphone
starstruck
skrivbordsstol
DKNY parfym
nya högtalare
färg till cykeln
Braid mades
skräckfilmer
sladdlös plattång
skönare dubbelsäng
Massor mer!

Happy like a smylis

Hejsvejjs.Tyckte de passade in men jaja.Glatt humör på som ni märker,men är ju julafton om en halvtimme ungefär så vem är inte glad då! Haft de msyigt med pärona nere i soffan framför bingo och massa godis oså.Iallfall så ska jag kila ner till dom så fort jag är klar vid datan,tog en paus från dom! Men blir att ringa Isac klockan 00.00 också,bara för att jag är bästa flickvännen ;) nej men ändå.Tänkte iallfall kika lite bloggar nu och skriva en kort önskelist på bloggen,men nu ska jag fixa de,höörs!

Julafton imorn!

Hemma nu,tog bussen hem klockan 6.Hittade julklapp till mamma och träffade isac så jätte bra.Men hittade inte busskortet så de var ju inte så bra men aja kommer väll fram ;) men blir att spela bingo sak med mamma och pappa ikväll,jätte gulligt.Men nu sitter jag och kollar på barn program och ska fortsätta med de,höörs senare!

Gammaltgammalt!

Va lätt de är att va efterklok

Julafton imorn,gud så jag längtar! Tänkte lägga in min önskelista en gång till men får bli senare.Iallfall så har jag vart så duktig så jag fixade allt jag skulle på en halvtimme,så sitter och väntar på maten nu och sen blir de kila ner på stan med Maja.Ska fråga efter mitt busskort som jag tappade där i tisdags och sen köpa en till julklapp till mamma eftersom hon får så smått annars.Blir nog överraska Isac också,stackrn får tvingas stå på coop och packa mat idag också ;) slapp jag! men uppdaterar nån gång ikväll,men nu ska jag kika facebook och mobba gustav lite,hörs!

Fin min :')

Du byggde upp en kvinna från en flicka utan framtid


Love you lika a love song,awo

Kännde mig toppenbra på att packa,visst då Isabell? ;) nej men de gick gansa fort faktist.Sen kika jag och Isac jackass 3 och myste med pizza och godis,sen var vi lite små töntig och tog massa kort,med bästa webbkameran också! men jag tyckte dom vart ur söta.Bytte julklappar också,fick världens finaste halsband,lägger ut bild på de under julafton,hur fint som helst♥ Men sjussade hem isac 9 och sen stanna jag och mamma på donken och käka för jag var as hungrig! Men nu sitter jag och kikar nått mat program med pärorna,hur skön kväll somhelst,jullov lixom :D Men nu ska jag svara på Isac´s sms och hämta ner godiset,puss!



copppiaaa

Bloggar lite snabt nu,även fast jag inte har nå bilder alls men känndes lite tråkigt att inte blogga.Iallfall så har skolan vart toppen,eller skola och skola? Tittade bara på film fram tills kvart över 10 så har lov nu :D men har nyss slagit in alla paketen och blivit klar med de mesta.Ska alldeles snart kila ner och sätta i löshåret och bli klar.Sen drar jag och mamma ner på stan och letar film och julklapp till nån till? Och efter de blir de stå och packa varor på coop i 2 och en halv timme.Sen drar Isac med mig hem,blir kika film,käka godis,pizza,julklappar och massa mys,mini jul ♥
Så bloggar nog nån gång ikväll antar jag? men nu ska jag kila ner,hörs!

GODJUL


Bloggpaus fram tills fredag

Eftersom de är mycket nu så är de ingen mening,hörs på fredag.
Ja ni såg ju ändå min vecka i de förra inlägget så följer de.Men nu ska jag kila ner och käka och efter de blir de bowling med bästa tjejerna.Så alla vet så är min andra data död nu så dax att spara till en ny,hörs!

Nu kryper jag ner till sängs med min älskade i telefonen


storfot

Inte bloggat igår häller,blir lite halvtaskig bloggning just nu eftersom jag har mycket att göra.Och eftersom min lilla data är död så har jag inga bilder :( men ska försöka bättras på under jullovet iallafall! men var iväg till bollnäs hela dan igår och när jag kom hem var jag döende så la mig bara i soffan och tog de lungt med film.Men skolan idag var helt okej,var med mina boy´s! Efter skolan åkte jag och mamma ner på stan och köpte dom sista julklapparna så har bara Hanna kvar nu så är jag helt klar.Efter de drog vi till kusinerna med julkapps byte och så och blev kvar där en stund och fika.Men kom nyss hem,eller har hunnit slått in hälften av julklapparna och träffat syster som kom idag.Men nu ska jag hjälpa henne att krulla paketen och sen kika tv med hole family,myys.
Min vecka-
Måndag:
Tisdag:Julavsluting med handbollen/bowling
Onsdag:träning,inhandla julklapp till Hanna
Torsdag:Jobb på coop och sen mysig kväll med älskling
Fredag:Fixa allt inför julafton
Lördag:JULAFTON!
söndag:Bara tare lungt efter julafton och sen mommo och moffa på kvällen
Tyckte dom var lite söta!

töti

Har igentligen inte tid att blogga så tar de bara lite snabt.Ska packa ihop inför imorn och fixa så de kommer ta tid.Ska lägga mig i tid ikväll också,siktar mot halv 11 tror jag.Upp 6 imorn och dra till koppar klockan 8 och sen vidare till bollnäs,tror inte jag bloggar nått imorn,om inte de blir mobil bloggning innan vi åker,men nu ska jag fixa allt,hörs nog på måndag?

Det var nån som lämnade en kommentar om hur min mobil såg ut så här får du en bild.

@mat

Julia räddade min dag.Maja årkade inte komma och Linnea hade ingen sjuss så sa åt Julia och skynda sig med de hon skulle göra så drog dit för nån timme sen.Kom nyss hem så sitter och väntar på maten så drar jag 4 hus neråt igen.Vi skulle kika Epic movie och mysa med godis oså.Bestämmt att jag ska kolla på smurafarna,stig hellmer the story och gustavsson 3tr.men nu blev maten klar,hörs senare!


hipp hipp hurra för en hemsk dag

Tänkte mig en lugn slapp dag med mina alldra bästa men de blev inte som tänkt,dom flesta fick förhinder och allt förvandlades till nått negativt.Så är inte alls på nått bra humör.Försöker förhöjja de med massa saker men de värkar inte funka så speciellt bra :( Iallafall så kommer Maja när hon är klar,alltså nån gång inatt!Tänkte ringa och höra om Linnea vill komma också,gör de nog så fort jag är klar.Sitter iallfall och myser med min onepice efter en hemk dusch som inte vill funka med varmvattnet :o Iallfall ska jag så på sunes jul nu och mysa till den,de borde funska,hörs senare!


Hemköp

Årkade inte blogga igår kväll men tar de lite snabt nu.Mamma kom och hämta mig och Maja efter en hel skön dag i skolan.Fixade lite saker hemma sen åkte jag och Mamma ner till hemköp.Packa påsar med handbollen.Olle och isac var dom ända killarna.Dom är så gulliga dom :D Jag och Isac var ju bäst på att packa,yehyyy! Känndes som jag hade ganska bra tur så drog ut till choklad hjulet,vann på första,så har redan tjockati mig halva ;) sen på kvällen kikade jag film med mamma och myste.Sen prata jag med Isac i telefon och somna visst ;) ja de var min kväll!
men sitter med pärona i soffan och kikar the hills,ska snart kila in i duschen och göra mig klar,får nog bli en slapp dag idag,eftersom man ska upp 6 imorn eller nått? puss!


Tystnaden som uppstår när ett emo beställer happy meal

att säga "vi kan väll vara vänner" när man gjort slut,
är som att säga "kan vi behålla hunden" när den är död.

Tänkte kila ner och kika vad de är på tv,blir nog fast där resten av kvällen,hur kan man vara trött nu?Nej de får bli en tidig kväll har jag bestämt.Så alla vet så är de nå fel med min mobil så kan inte svara på alla sms :(
Ha en bra kväll!

Jävla buckla!

Kom hem runt halv 10 igår och satt mig vid tv helt död så inge bloggning igår nej.Men drog iallfall till Isac efter skolan,gick till donken med Ellen och kika picaboo osåvidare.Sen hem till Isac med mys och film,toppendag!
Men idag drog jag och pappa till falun runt halv 9.Till sjukhuset med ryggen,men dom sa att dom inte kunde göra nått nu så skulle åka dit nästa gång jag får anfall istället,så hoppas att slippa dom ett tag.Men de fanns typ inget i falun så vi drog till kupolen istället.Hittade julklapp till Isac,lite saker till kameran och julklapp till olivia och morfar.Så nu har jag nog bara pappa kvar,om inte nån till?Fixar nog de på tisdag.Har julavsluting med handbollen så vi skulle typ iväg och bowla,käka osåvidare,så vi får se om jag hinner.Ska iallfall spela match på söndag,fasten jag inte tränat,så vi får se hur de går.Åker 08.00 iallafall,kommer vara död,spelar 2 matcher i bollnäs så är nog hemma ganska sent,vi får se om hur de blir med bloggning i helgen.Iallafall så är de utveklingssamtal på morgonen imorn så slipper bussen då med,as skönt! och efter skolan blir de jobba på hemköp och sen drar jag och Isac ner och kikar handboll.Men ska kolla facebook lite snabt och sen kila in i duschen,puss!


Sakerna till kameran!

Morgon pigg

Nyss packat ner lite saker tills idag och pappa har lovat sjussa mig till skolan så vad ska man göra i 2 timmar?Ingen aning faktist! men blir väll bara att försöka hålla energin på topp för trött kan man lungt säga att jag är.Bloggar seanre ikväll har jag tänkt mig,pappa sjussar mig till Isac direkt efter skolan,vet inte ritigt hur länge jag blir där men tror iallfall inte att jag har nån större lust attv blogga när jag kommer hem,aja nu ska jag ta mig lite fruksot och kika topmodell,höörs!

Ska köpas!


21 o´clock

Jag vet inte alls varför men jag har lust att lyssna på depp låtar,har förstått att tjejer är så ibland,iallafall enligt killar.Men tänker inte lyssna på de för har ingen anledning helt enkelt,nej jag måste leta på nån! :o
Känner mig galen men gud så skönt de är,haha ni måste tycka jag är galen men visst kan jag vara de!
Tänkte bara lägga in ett inlägg innan jag stänger va datan.Funderar på att dra mig till sängen och sova,hur trött får man bli?Kommer inte kunna hålla mig vaken länge vet jag iallfall.Men tror pappa skulle sjussa mig till skolan imorn,de skulle vara skönt att slippa den trånga bussen.Jag ska nog kila ner och fråga snart.Har tagit fram kläder tills imorn och packat ner nyklar osåvidare,duktig tjej.Isac skulle ringa så fort han kommer hem så tänkte prata med han om imorn då,har inte ett piss att göra annars,plugga är de ända isåfall,ushh! Drar till falun på torsdag också,kvar där hela dan så blir ett sent inlägg då,ska försöka hitta några julklappar oså.men nu ska jag höra med pappa,puss!

Jag vet att du älskar mig ändå Lovisa :D

Next-Transformers

Typ sovit bortt halva dan,har mått skit idag helt ärligt! men isac gjorde de bättre och känndes som en ny dag efter jag pratat med honom,att en människa kan vara så underbar♥ men iallfall så har jag bara kikat tv sen dess.Nyss kollat sucker punch igen och nu sitter jag och kikar Transformers.Så fort den är klar så ska jag packa inför imorn och fixa lite saker.Bestämmt att jag ska till skolan imorn iallfall och de är klart den här gången! men blir ingen träning imorn pågrund av fingrarna så prata nyss med Isac om jag kunde komma till han imorn.Inställd gympa så slutar tidigt också,toppen! men vi har matteprovet imorn,gud jag har skitit i och plugga kom jag på nu,matte kan seriöst döö! :o
men nu ska jag kika klart,vi får se om jag har årk till att blogga mer ikväll,hörs!


Sjuk dag 2

Pappa tvingade mig att vara hemma idag,har visst hög feber.Men känner mig mycket bättre idag så ska dra till skolan imorn.Kommer må skit i eftermiddag när Isac är i stan och inte gör nånting eftersom jag inte kunde :(
Men vaknade runt 10 så har nyss tagit lite frukost,pappa drog nyss iväg och hyrde massa filmer så han kommer väll snart,skönt att inte få vara ensam dag iallafall.Mitt temprament går upp och ner just nu så har ingen större lust att göra något annat än att ligga i soffan med 3 täcken över mig och massa filmer,skriver så fort jag har lust.Men nu ska jag kika the hills och vänta på pappa,puss!


I need you to hold my promise

Nu kilar jag ner till pappa och kollar tv,inplanerad skola imorn men bestämmer de när jag vaknat.Ska iallfall träffa Isac efter skolan inne i stan så är nog tvingad att dra till skolan,men nu ska jag packa ihop lite saker och bege mig till soffan!

Nu blir de kika bert-närkontakt i 7:de klass


Nu kör vi på ett nyss sånt här,sjukling

KÄRLEK
1. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - i-c
2.  Hur många har du varit tillsammans med? - hyffsat många,inget att vara stolt över
3. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - Minns helt ärligt inte den förra,tror philip karlsson?
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - Yaa,Isac rappendal♥
4. Hur länge har ni varit tillsammans? -3 månader den 30:onde
6. Hur ser din drömpartner ut? - Har redan min drömpartner och han kunde inte sett bättre ut
7. Hur ska din drömpartner vara? - Snäll,fin,rolig osv,kan läsas i mitt förra
8. Hur många gånger har du varit kär? - 1
9. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - 1
10. Vem var din första riktiga kärlek? - Isac rappendal!

SEX & HÅNGEL
11. Vem sov du med senast? - Maja Crona
12. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - Min kudde
13. Vem pussade du senast? - Isac
14. Vem av det motsatta könet hånglade du senast med? -Isac
15. Vem av samma kön strulade du senast med? - Mig själv?
16. Har du haf oskyddat sex? - -
17. Hur ofta strular du? - Ofta!
18. Hur många har du strulat med på en kväll? - 1
19. Vem var den första personen du hånglade med? - Pelle vestberg
20. Vem vill du hångla med nu? - Isac

DÅLIGA TIDER
21. Har du druckit alkohol? - smakat
22. Röker du? - nej!
23.  Snusar du? - nej!
24. Har du rökt på / knarkat? - nej!
25. Hur ofta festar du? - med mig själv,jämt
26. Vad gillar du att dricka? - smultron soda/julmust
27. Har du skurit dig? - råkat,ja
28. Har du bra självförtroende? - absolut inte
29. Hur mår du egentligen? - halft
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - jo visst har jag

DÖD/LIV
31. Har du varit på begravning? - Ja en gång
32. Isåfall, vilka ? - gammelfarfar♥
33. Har någon nära dig dött? - ja
34. Hur vill du dö? - lycklig utan lidande
35. Vill du dö? - Nej,ingen är värd att dö
36. Har du någon gång varit på dop? - ja
37. Isåfall, vilka? - Nicolina
38. Gillar du livet? - ibland
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - Piia kurvinen
40. Vill du ha barn, och hur många? - ja de vill jag,vet inte hur många?

DU
41. Vart bor du? - Avesta
42. Vart går du i skola? - Åvestadahl
43. Är du smal eller tjock? - mitt i mellan men tippar mot tjockiss,men ganska normal,är biffig
44. Är du snygg? - nej
45. Är du nöjd med ditt utseende? - nej
46. Vad gillar du mest med dig själv? - örenen för dom syns inte
47. Och vad vill du ändra på? - förmycket
48. Vad heter du? - My lööv
49. Gillar du ditt namn? nej,om jag fick byta så skulle jag
50. Vad gör du på fritiden? - pluggar, vänner,pojkvän & tränar

FAVORIT
51. Mat? - Tacos/lasange
52. Dricka? - smultron sodag/julmust
53. Färg ?- rosa
54. Musik? - Har inget speciellt men lugn och fartif musik gillas ;)
55. Låt? - Hey ya- Amanda Fondell
56. Veckodag? - Fredag & lördag
57. Sport? - Fotboll,handboll & pingis
58. Godis? - choklad
59: Artist/band? - oj, många
60: skådespelare/skådespelerska? - Ingen aning?

SKOLA / ARBETE
61. Går du i skolan? - ja
62. Trivs du? - nej
63. Favoritämnen? - svenska,bild
64. Vilka ämnen gillar du inte? - Matte,Fysik!
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - ILSE,ushhh!
66. Vart har du praoat? -nej
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? -hemma
68. Vad vill du jobba som? - Polis
69. Varför? - Jag är hård!
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? - 7A,hemsk kalss,dööö!

Dax att installera virus skyddet i mitt liv,nu ska jävlarna till papperskorgen

Tog mig ett långtlångt bad med massa spa produkter efter jag pratat med isac om min över slöa dag,tro mig jag är överfresh just nu,fattas bara vittnen! Efter de drog pappa iväg och köpte pizza och massa annat mumsigt.Vi satt oss och kika 2012,hyffsat bra.Men man sätter sig in i situation så de gör ont i magen,så försöker få bort kännslan genom att gräva ner de i mitt glass palet och arggg musik.Ja de är mitt sätt att få bort onda kännslor om ni undrade ;)
Men nu ska jag förtsätta att trycka bort de hemska och försöka tänka possitivt,ringa Maja eller nått?Hon sa förresten att vi hade matte prov på torsdag och multiplikations prov på onsdag.Gud jag suger på all sorts av matte,inte ens värt att plugga helt ärligt,men får väll ändå ge de ett försök,för att jobba som städerska står inte deräkt högt på min lista.MÅSTE till skolan imorn har jag bestämt,vet att min kropp säger nått annat men men...Lockigt hår nu så måste plattas,tänkte fixa de nu så slipper jag imorn men årkar helt enkelt inte så funderar på att bara låta de va så,ja så får de bli,skiter fullständigt i vad ni andra tycker! :o

hälften av längtan har gått

Ja nu är de bar 12 dagar kvar tills de är julafton.12 dagar går snabt,Längtar sjukt!
Men käkade alldeles nyss så ska snart kila in och fylla badet och bubbelbada en långt stund,efter de blir de ansiktsmask & boddy lotion och massor av tid för mig själv.Har städat och ränsat kläder så jätte nöjd.Tog tag i de eftersom jag fick lite energi.Men nu kom pappa hem och hade visst skärt av halva fingret så han får inte jobba på hela veckan så nu är jag inte själv hemma iallfall ;) men nu ska jag kika lite tv och senare bada,puss!

In The End-Linkin Park

Passar precis in nu!

lär dig livet stora gåta, killar är alltid kåta

Godmorgon,hemma idag.Trodde jag skulle spy i morse så håller på att bli sjuk,ushh! Så känns helt rätt att vara hemma idag,men 2 dagar är nog för mycket så drar nog till skolan imorn hur jag än mår.Får ta igen då.Ska försöka uppdatera ganska bra idag med tanke på att jag tog massor av kort igår,Inte för jag vet vad jag ska skriva om och bilderna är inte så himla vackra men skitsamma med de.Nyss tagit mig lite frukost och bäddat ner mig i soffan med några filmer och mtv charts best,så blir nog en helt okej dag,hörs senare!


Morden i midsommer

Sitter och kikar morden i midsommer nu,tycker inte deräkt om de men inget annat för mig.Ska nog borsta gaddarna och sätta på en film att somna till snart,hörs imorn!

Tänkte precis kila ner och kika tv då pappa kastar sig över kontrollen och sätter på golf

Sitter här och lider,om nån vet hur man gör sig av med pappor så ring! :O

Nu tänkte jag äta upp Isac!


Alla vill till rymden,men stjärnorna finns ju här

Känner mig jätte duktig nu,har ränsat lite & tagit massa kort.Så nu håller jag på och laddar in bilderna med skön musik på spotify till.Ska snart kila ner och ta lite Ramlösa.Ska nog käka om en stund också så ska ändå ner och hjälpa pappa med maten,så snäll idag,peppakokrna ni vet :D men nu ska jag bli klar med bilderna och dra ner.Blir nog tv kväll med min älskade familj efter de,hörs nog senare!


Heaven Is A Dancefloor

Internet la av nån gång igår natt och vart tills nu så inte kunnat blogga så Isac gjorde de åt mig,gullit av han tycker jag.Men jag har bara bakat pepparkakor med familjen fram tills nu,inte tagit nå kort idag häller,gud så bildlös min blogg är just nu,men ska bättras på! Men har träning halv 5 så ingen mening att göra sig iårning så skiter i de idag med! men SKA fixa de nån dag.Men slog nyss igång spotify så blir nog sittande här tills träningen,hörs nån gång efter den tror jag? Funderar på om jag ska träna överhuvud taget idag,blir inte så kul om man blir tacklad,då ramlar nog fingrarna av :s men nu ska jag kila ner och ta mig lite julmust och pepperkakor,puss!



tja

Tja Mys internet är sönder så vi får se hur länge det kommer vara! Men hon skulle träna och göra lite grejer idag!
treeeeevligt :D men hon bloggar när hennnes internet kommer tillbaks! älskar dig my !

-Resten av min kväll


-Turn me on


-Frågor

Är du kär just nu? - ja
Har du kysst någon idag? - nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - ja
Har du ett förhållande? - ja
Om nej, varför inte? -
När förlorade du oskulden? - är oskuld
När går gränsen vid otrohet? - Kyss
Har du varit otrogen och om ja, varför? - aldrig!


Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej
Är du romantisk? -vet inte riktigt,får väll hoppas?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Är du svårflörtad? - Tror de,bror på vem de är som flörtar
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första seriösa flickvän/pojkvän? - Isac rappendal,min enda
Hur länge höll/håller det? - Vill dela hela mitt liv med han
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - ja
Har du lekt med någons känslor? - nej
Har du haft sex med över 20 personer? - nej
Hur länge höll ditt längsta förhållande...? - Ett halv år,var mycket mindre då..
Och ditt kortaste? - När man var liten var de väll 2 dar,haha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Absolut i ett förhållande,klarar inte av att vara ensam
Har du varit tillsammans med två samtidigt? -nej
Är du en bra pojk/flickvän? - får väll alltid hoppas de
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Vet inte?


Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Isac
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?- nej
När fick du din första kyss? - typ i 3:an-4:an?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - ingenaning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?- när jag var liten ja
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - om jag visste att han skulle vara min förevigt så ja
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad/dumpat,både och..
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Snälla killar,killar som bryr sig,killar med humor,killar som inte skäms över den dom älskar utan kan visa upp henne inför hela världen och vara stolt,hyffsad klä smak,söt/snygg osv.

-Before i die

You’ll just have to imagine the mistletoe up further above their heads. :p

-Min kväll

Värket var en plåga! Jag skulle tydligen stå i fiskedammen och de kom barn hela tiden som kasta mig i huvet med krok saken så höll på att bli galen,så kastade tbx ;) Var igentligen inte meningen men fällde cirka 5 barn varav 2 gråtande,oppps! men wärnberg och alexander fick trösta dom.Men nu ska jag kila ner och låna pappas dator,bäst högtalare.Efter de blir de kika alla avsnitt av julkalendern som jag missat,hörs senare!

Dax för nya bilder,helt klart.

-julmarknaden-nästa

Drog nyss hem,har hunit sätta på mig lite varma kläder och packat upp.Blir snart att dra till värket/julmarknaden och jobba för nått med handbollen.Typ chokladhjul osv,gud så jag inte vill! Jätte trött och inte alls på humör just nu.
Kommer väll hem nån gång runt 4 tror jag? Blir väll bara att tat lungt då,kanske städa för mitt rum är kaoz.Men nu ska jag kila ner och äta,hörs senare!

-14 dar kvar!

Tjeena,olyckan själv här! nej men hann inte blogga nå mer igår kväll,eller årkade inte.Jag & Isac kikade film,åt pizza och drog ut en stund,jätte mysig dag iallfall.Sen när jag kom hem så satt jag och mamma och kolla på film,härligt dag! men idag var destu värre! mamma sjussade på morgonen för årka inte åka unken bussfan! men profilen gick faktist ganska bra,wollyboll som vanligt,gick ovanligt bra,dödade ingen fär typ första gången.Om inte jag själv räknas! Skulle sörva och fick bollhelvetet fel på nått sätt så bröt 4 fingrar,hur skönt som helst! så fick nån lidnings sak,jätte fult.Gått med de hela dan,värsta handikappet ju.Men gick ganska bra förutom att Maja vart som min bekänt,knytit mina skor,skärt min mat,bärt all my stuff,ja ni fattar.Men mamma kom och hömta mig & majs efter skolan,drog hem till mig och packa och sen vidare till hon.Gjorde oss isårning lite snabt och drog och träffa berglund.Drog till lussebandyn,drog fritt så skulle blåsa i sån där sak,suger på de,blåste minst 20 ggr,gud så pinsamt de var! träffade Maja,hellgren,robin,nogeira,filip,peyman och många många fler.toppen kväll helt enkelt.Men nu ligger jag och Maja bredvid varandra med varsin data och myser,blir kvar här inatt och så följer hon med till jobb grejzet imorn,men nu ska jag skriva till Julllllan,puss!

©Foto-my lööv

@Älsklingens över sköna soffa!

Ingen bloggning igår,sorry för de.Minns inte ens vad jag gjorde igår så säkert inget att blogga om,jaja jag pluggade väll mest och sen vidare på träning.Men toppen dag i plugget iallfall,Maja och jag snodde anton´s och andreas cyklar och drog till konsum,köpte godis och sen vidare till skolan,gympa & sen tjockaaa i oss allt och plugga datakunskap.Sen datakunskaps prov sista,gud de gick skit för satt och kolla klockan hela tiden för skulle med 10 över 3 bussen,drog till avesta busstation  och tjockaaaa pommaaaa och sen tog jag bussen till isac,ja var iallfall så jag trodde ;) men jag drog rätt ut i skogen.Men fick byta buss så nu sitter jag i isac´s över sköna soffa.Men nu drog isac upp och värmde pizza till oss,puss!


-Kärlek vid första ögonkastet/Maskinen

Ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla.
Ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora.
Ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i den.
Ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, de är rädda för svaret.

-PLUGGGGGGGGGA!

Drog med Maja efter skolan,skulle skriva av lite saker till datakunsapen,men blev kvar där längre.Men kom nyss hem,sitter och pluggar på tyskan,hur jobbigt som hälst!Och deräkt efter de blir de plugga datakunskap,ushhh!
ja så ser min kväll ut,vi får se om jag bloggar senare,puss!

-cameliont


-Saknade tider!

Kommer aldrig glömma!
‹jag & Linnea för ungefär 2 år sen>

-Living like a bulle

Nu känner jag mig mycket bättre och ska nog till skolan imorn har jag tänkt mig. Har nyligen städat hela rummet och ränsat bort massor av saker,känns super skönt.Ska alldeles snart ner och platta håret och lite så,så har jag de klart tills imorn.Har nyss bakat lussebullar med mamma också,hur goda som helst! Just nu för tillfället sitter jag och lyssnar på spotify och bara tar de lungt.Funderar på att starta en tävling eller göra dag 1,2,3....
Vi får se hur jag gör med de,om jag får tid på torsdag så ska jag försöka ta lite bilder då,bloggen är ju tom och tråkig nu! och blogglusten förvinner då,så ett måste! träningen inställd idag och på torsdag också.Men nu ska jag sms till Maja och höra om vi kan snacka lite och sen fixa håret och packa lite saker,puss!


-alla kallar mig blind för de ända jag ser är du

No bloggning igår men tänkte ta tag i de nu.3 handbollsmatcher igår,de gick sissodär helt ärligt.Men mål gjorde jag så glad vart man,fast de kanske varade i 3 minuter? Ja jag kan erkänna att jag var riktigt arg.Men älskling gjorde mig gladare mellan matcherna,men sen drog han så ingen ville snacka med mig mellan matcherna,om nån skulle snacka med mig skulle nog den bli nerslagen helt kalrt,gud jag kännde mig hemsk.Sista matchen årkade inte min rygg med mer så spelade inte i slutet.Men kom hem runt 9.Gud trodde jag skulle svimma,ont i hela kroppen och sjukt trött.Så duschade lite snabt och la mig i sängen och pratade med älskling tills jag somnade,hur härligt som helst.
men vaknade i morse och kunde inte komma upp ur sängen,så stannade hemma idag.Kan knappt gå och måste ligga ner eller sitta för gör sjukt ont i ryggen.Men ska nog dra till skolan imorn,missar ju så mycket annars,och skulle visst med Hanna ner på stan tror jag så ska inte missa de.Men nu ska jag kolla klart disaster date och sen försöka sova,puss!


-Du vet väll att jag faller

Eurovision var sämst,fast de tycker jag ju bara för att sverige inte vann men aja.Nu blir de iallfall att sätta på en film och sen somna till den,älskaa! Matcher hela dan imorn också,och sen ska mamma stå i kiosken efter de så då blir jag väll kvar och kikar matcher.Hoppas iallafall de går toppen,taggad som fan nu!
men nu ska jag kila ner och hämta filmen,godnatt älskade!

Minns du?

-We run the night


Var inte glad att så många vill ha dig, en billig vara har många köpare

Nästa-eurovision med brownis i soffan,hörs senare.

Apologize

Som jag förstod så blev de inte bättre bloggning till helgen.Blev inte alls som planerat.Mamma & pappa tvingade med mig till västerås.Gick på IKEA och sen vidare till shoppingcentrumet.Jag hittade inget mer än en klänning till julafton,men sjukt nöjd över den faktist.Sen drog vi vidare till nisses,media markt och lite små buriker.Hittade inget till Isac men ska försöka fixa de när jag drar till falun sen.Och sen skriver han att hans match gick skit för han gjorde illa knät igen så nu kan han knappt gå,ussh så hemskt,tycker jätte synd om han,men träffar han nog imorn?Tänkte sms till dalhäll också,och säga att jag inte skulle till koppar men såklart så råka jag radera hennes nummer istället för att skicka sms;et! men har ju 3 matcher imorn så ser nog hon där då,ska skaffa tbx nummret och fråga om hon ska dit då.Gud så nervös jag är inför imorn men kommer nog gå bra.Men nu ska jag kila ner till tv och kolla när julkalendern kommer i repris,den är så gullig!puss!


Bilder i repris.

,

Jag har börjat inse hur falsk du är,ja lögn efter lögn,vet du ens vad de innebär?
Du säger att du vill vara min vän,men tror du jag klarar det.Det är inte mitt fel att de blev dom de blev.
Du trackar ner på mig,tror du jag pallar alla orden?Du satt mig botten,tröck ner mig längst ner på jorden.Jag fuckar alla dina ord men vill inte va som du,Att du inte förstår hur mycket du gör fel.En falsk vän som du är ingen värd att ha,jag trodde du var äkta efter allt som vi sa.Ska inte sabba dina chanser,ska inte göra nått för dej.du gjorde ingenting,du ställde aldrig upp för mig.Så jag gör desamma nu,du får se hur de blir.ska aldrig lite på dej,du snackar bara skit.Fråga vem som helst,ingen litar på dej mer.fråga vem du vill,dom kommer håna och le.
FUCKYOU BITCH.

kötta din egen bulle

Ledsen för kass bloggning men inte haft tid,och nu när jag tänker tillbaka av dagen så minns jag inte mycket så halvkass bloggning för min del men ska bättre mig nu när de är helg,säger ju alltid samma sak men blir ju som de blir ;) men skolan ganska bra faktist.Åke min bästavän! men mamma kom och hämta mig och och Fanny efter skolan,sjussa hem hon och sen vidare till koppar och träffa Isabell och kika handbolls match.Senare kom Isac,Alexandra,digge & jonas :D Kikade Isac´s match och snacka med bästa,toppenkväll helt klart!
så kom nyss hem,kikade lite idol nyss men inget för mig så kilat upp och slagit igång spotify med lite skön musik och godis.Redan planerat morgondagen också så ganska skönt faktist.
Lång skön dusch-träffa Isabell i koppar-kika 97 matchen-hem och baka pepparkakor och lussebullar med mamma-sen baras tat lungt och njuta av att va ledig. För mig låter de sjukt bra.Men nu ska jag sätta upp håret lite bättre och mysa ner mig i min onepice och ringa älsklingen min,puss!



keep your head high,and your middle finger higher


drop all the crap on me, if you think they feel right

Skolan helt okej,visst många problem med att gå till skolan nu,hate! men Hanna gjorde min dag.Matte & engelska först och sen hål i 3 timmar så jag och Hanna drog till pizzerian och hon bjöd på kebab,snällan! sen vidare till gympan,handboll så inga problem alls,och sen datakunskap så rätt okej dag.Tog 3:an hem också så kom hem mycket tidigare.Så har haft tid att tat lungt.Men nu är jag lite små sur för Isac´s mobil är stendöd så kan inte snacka med han nå! Men han lovade att ringa mig senare,blir nog efter hans träning tror jag? sen drog jag och pappa ner på stan,hämta mamma,lämna film osåvidare.Pappa lämnade mig i koppar för träning men tog inte lång tid innan han fick vända,tagit fel tränings tid så missat,smaaaart! men ska vara med på match på söndag så får se hur de går då.
Slapp fredag-träffa Isac Lördag-match söndag.
Ja så ser de ut framöver,tänkt mig att handla in lite mer julklappar på tisdag också men tror jag handlar nått speciellt den 15 till min kära pojkvän istället för jag ska ju till falun med ryggen igen då,så sämst! men nu har jag myst ner mig i min onepiece och satt igång spotify och tagit fram tyskan,puss!

Förresten med i dagens blogg på www.mggunnarsson.blogg.se ,var med du också!
image description

Nu är falska vänner bättre än inga alls

.

RSS 2.0