On a trip

hejhej,tänkte dra planerna inför helgen och lite annat.Men imorn är de som vanligt skoldag,fubbit att dommarhagen har ledigt tycker jag! Men efter de tar jag nog bussen hem,fixar mig snabt och tar bussen tillbax till stan och förhoppningsvis träffar Isac och Emil.Och hoppas på att få en bra kväll efter de! Sen på lördag blir de nog ner på stan med Hanna,karneval hela helgen ju :D Och på kvällen blir de VIP med mangemakers! Sen på söndan får vi se om jag drar ner igen men senare på dan är de fotbollsmatch,om jag kan spela vill säga.Och sen sover jag hos Hanna på kvällen och dagen efter är de bad med 7 och 8 eller ledigt.haha intressant! ;) Nej men ni hör jag att de inte finns så många blogg tillfällen.Men nu tänkte jag lägga kameran på laddning och packa ner gympa grejjer,puss!


Call me maybe

Tog med mig kameran till skolan idag,blev inte så mycket kort eftersom batteriet dog men behövde lite nytt.Men drog till träningen halv 6.Men hann bara börja innan jag bestämmde mig för att cykla hem igen.Har fått nått knas med foten så kan inte springa.Så får se om jag blir med i helgen? Så tänkte krypa ner under en filt och kolla nån film.Har värsta huvudvärken så måste nog ner och ta nått.Imorn börjar ju även karnivalen.Så direkt efter skolan drar jag ner på stan med Isac och Emil och vet inte alls när jag kommer hem.Ja i helgen kommer de bli kass uppdatering.Men de tar jag lite senare ikväll.Så vi hörs sen!


Nu tänkte jag och min påse gå ut,ha en fin kväll


Krux

Började dagen med ett cykla till skolan,går nog betydligt mycket snabare utan Hanna,haha.Nej men hann precis i tid.Men var längesen jag var så trött,SO lektionen förvandlades helt plötsligt till en lekplats.Hanna som fixade de såklart ;) Men drog ner på stan med Maja efter skolan,köpte massa godis och kikade runt lite.Men drog nästan direkt.Så har hunnit käka och kika big brother avsnittet från igår,så tänkte kika lite tv med mamma och tömma godispåsen.Vi hörs senare!


Cry time

Drog på träning en stund efter jag slutat.Gick inte så hyffsat att spela för den delen häller.Är på ett hemskt humör.Men tänkte sätta igång en film med pappa nu och mysa lite nu.Tar och cyklar till skolan med Hanna imorn.Så vi hörs imorgon eftermiddag!


Turn to you

Blev inget iväg till gymmet,varken jag eller Anton hade sjuss.Så vart fast framför en film istället.Så den tog slut precis.Tänkte ringa min finaste alldeles snart.Saknar den pojken nått sjukt! Hoppas på att se han i helgen! Men nu tänkte jag sätta igång en lugn spotify lista för känner mig inte så välmående just nu,så vi hörs!


skön låt säger jag bara


90210

chill skoldag,som vanligt alltså.Kikat massa filmer,fikat och inställda lektioner.Ja de låter ju inte så jobbigt.Och nästa vecka har vi inga lektioner alls,bad,dragkamp,wollyboll och massa annat skoj.Och i helgen är de ju karneval,hoppas på att träffa trevligt folk där.Ska ju vip med mange makers senare på kvällen men innan de.Blir nog bra! Och senare på söndan är de match och sen sover jag hos Hanna,längesen jag var med den underbara tjejen! Ja så låter de framöver för mig! Men tänkte kika 90210 nu och sen får vi se om jag drar iväg och gymmar med Anton,han skulle sms om de snart.Så vi hörs senare,kram!


put me down but i won´t fall

Somsagt så har bloggningen inte legat på topp den här helgen.Har roat mig med annat.Igår vann ju även sverige i eurovision,härligt de! Så familjen ska försöka få tag i biljetter till nästa år.Men idag drog vi iväg mot ludvika.Spelade match.Vann första perioden men andra sket de sig.2 riktiga tur mål fick dom in.Så slutade med förlust 1-2.Men de var suveränt spelat tjejer! Så belönade oss med donken och sen hem till Linnea och hämta grejjer.Så kom hem för en stund sen,varit lite med Farmor som kom hit och sen badat.Men nu tänkte jag kila ut i solen och käka fruktsallad.Puss!


In med bollen i mål

Hade en toppenkväll med tjejerna i torsdags,lite smått trötta bara.Men igår var de ju somsagt fotbollsturnering.Haha gick ju toppen,eller nånting ;) Vi förlorade allt och var ju runt 30 grader så inte så skönt att spela i.Sjukt bränd är jag också,svider överallt! Så jag och Linnea drog iväg och köpte glass och sen vidare hem till henne och hoppa i sjön.Fortsatte dagen med solning på bryggan och mer bad.Och senare frammåt kvällen kom de massa folk.Grillade,kikade film,snackade osånt mysigt.Haha viktor sköning måste jag bara säga ;) Men jag och Linnea vaknade för en stund sen,började dagen med en skräckis.Hyffsat bra var den "the caller" Är bara så sjukt trött,årkar värkligen ingenting.Vill häller inte förstöra Linnea´s dag.Men ändå  ligger jag här,medans hon är ute och går med hunden.Humöret är väll häller inte på topp känner jag,och åka hem kan jag ju inte häller.Så vet inte riktigt vad jag ska göra.Gömma mig eller något! Men jag hör nog av mig ikväll,puss!



Don´t wake me up

Helt okej dag i skolan,alla dagar känns okej nu när de börjar närma sig sommarlovet.Gör inte så mycket på lektionerna häller,fett chill! Men imorn är de somsagt fotbollsdag! Vår klass ska kötta dom andra,höhö vi ska ha reflex väster.Och vems ideé var de då? ;) Haha självklart jag med mina ideér! Men tänkte slänga in ett inlägg nu när jag har lite tid över.Ska snart dra mig till vallen.Fotbolls träning.Sen blir de hem och packa och vidare till Fanny,tjejkväll är de bestämmt.Blir toppen! Så vi får se om jag hör av mig nått mer ikväll.Om inte så sover jag hos min kära vän Linnea i helgen så mycket uppdateringar kan ni inte räkna med.Men nu tänkte jag sätta igång spotify listan och tagga till träningen.Ha de topen!


As grymm!


Lista

DU:

Ditt fullständiga namn? My elisabeth fiddelie Lööv
när är du född? 19980220
vilken är din nartuliga hårfärg? brunt
har du syskon? Ja
går i en klass? ja,7A
vilken skola? Åvestdal
hur lång är du? 167
vart bor du? Avesta
vad gör du helst på fritiden? leker med kompisar :D

VÄNNER:
vem är din närmaste vän? Maja,Linnea och Hanna tror jag?
vem blev du nyss vän med? min nya vän
vem kan du prata med om allt? Mig själv
vem är den snällaste? vet inte?
vem vet mest om dej? Maja
vem har du mest minnen med? Maja
vem är du oftast med? olika
vem är den finaste? Finns många
vem är du minst med ? Många man inte träffar så ofta

SENASTE:
vem pratade du senast med? Pappa
vem ringde dig senast? Pappa
vem är den som har kännt dig längst? Hanna och Pelle
vem ringde du senast? Maja
vem smsade dig senast? Isac
vem smsade du senast? Isac
vem kramade du senast? Minns inte?
vem chattade du med senast? Filippa
vem sa senast till dig jag älskar dig? Isac
vem sa du senast till jag älskar dig? Isac
vem skrattade du senast med? Maja

IDAG HAR DU?
plattat håret? jaa
sminkat dej?: jaa
laddat upp en bild på dayviews? nej
lyssnat på musik? absolut
smsat? Ja
ringt en vän? ja
spelat ett spel? cityville :D
kollat på en film? ja
suttit vid en data? jaa
kollat någon i ögonen? ja
VEM ?
vem vill du mest ha en myskväll med? Min pojkvän eller vänner
vem vill du helst krama just nu? någon mysig
vem skulle du hellst vilja gå på en romantisk kväll med? Isac
vem skulle du helst vilja skratta med just nu? Hanna
vem skulle du helst fira en högtid med? Mina närmaste kompisar
vem skulle du mest vilja åka utomlans med? Nån av mina vänner
vem skulle du helst vilja kolla på film med? min kudde
vem saknar du just nu? Sara Enström!


KÄRLEK:
är du kär nu? jaa
har du ett förhållande? ja
är du singel? nej
skulle du göra allt för den du älskar? ja
tror du på kärlek första ögonkastet? ja
tror du på kärlek? jaa
HAR DU:
rökt? nej
snusat? Nej
druckit dej full? Nej
ljugit för dina föräldrar? Ja
smygit dej ut på en kväll? ja
gått i sömnen? ja
varit på en vild fest och druckit? druckit cola
när var första gången du drack alkohol? minns inte?

ÖVRIGT:

har du gått över en väg när det kommit bilar? Ja

bränt dig? Ja

tagit fel på en person? Ja

har du haft vattenkoppor? Ja

är du knäpp? Värsta av dom alla!


stone heart

Dagen har varit ganska bra,drog ner på stan 1.Hittade lite små tokiga presenter till mamma och lite kläder till mig själv.Sen tog vi bussen hem till Maja,bytte om till becka och drog oss ut i solen.Cykla hem för en stund sen,så sitter nu och kikar bästa filmen "starstruck" Ska nog snart ta och ringa Isac.Ska försöka kasta in ett inlägg imorn efter träningen,vi får se hur de blir.Puss!


Tötigt videoinlägg


incredible

Godmorgon,eller vad man nu kan kalla de.Klev nyss ut ifrån duschen och sitter just nu i soffan i väntan på att håret ska torka,hehe ska nog gå och blåsa de istället.Men ska spendera lite tid på stan med Maja senare.Vet inte riktigt när vi far ner dit men nångång hoppas jag ;) Men nu tänkte jag blåsa håret och massa annat så vi kommer iväg sen.Ha en toppen dag!


Biffen talar!

Är  på toppenhumör! Och har vart de hela dagen.Kvällen tillbringas iallafall i soffan med familjen med massa godis och sveriges värsta bilförare på tv.Blir big brother om en 1 timme,sen får vi se vad vi hittar på,jo juste mamma skulle fixa nån sak med mitt hår också? Har fixat planer inför imorgon också.Drar till stan med Maja och fixar morsdag presenter,får se om de blir nått annat också.Men vi hörs nån gång imorgon!

BIFF!


Om apple gör en ipod för barn,kommer den heta "iTouch kids" då?


summer feelings

Har varit i solen hela dagen,passar på! Har även badat i polen,snacka om kallt men nu är årets första dopp avklarat.Så ägnar jag min dag.Men ser ut som en liten tomat i ansiktet nu så ska nog snart ta och dra mig innåt.Iallafall så känns de som att förkylningen vänder så är nog hyffsat frisk till imorgon.Tänkte precis säga att jag kanske drar mig till skolan imorn.Men har visst studiedag så tänkte höra om någon ville hitta på något om jag då mår okej.Hade planer med Filippa men hon skulle eventuellt till västerås och var inte säker på att jag skulle vara frisk till imorn så har ställt in de.Men nu tänkte jag klunka de sista av colan och sen gå in.
Ha en bra dag!


always listen to your heart, even if they are on the left side so they always have the right

Tjenatjena! Hoppas ni har de tusen gånger bättre än mig.Har nog aldrig mått så här dåligt?! Har redan gjort slut på 3 rullar papper och de känns som att min näsa har gått sönder! Men min dag har iallafall ägnas för de mesta i solen,är ju strålane väder.Ska visst vara de hela veckan,så en förkylning ska då inte hindra mig ifrån att njuta av den! Tror jag blir hemma nästan hela veckan,måste hinna krya på mig tills fredan.Fotbollsdag och sen blir de att sova hos Linnea hela helgen eftersom mina päron åker bort.Så hoppas de vänder snabt! Nu ska jag iallafall ladda hem en film och tröstäta lite glass,puss!


picture of you

Är tvärförkyld,har knappt sovit något inatt.Nyst och hostat hela natten.Så fick nog klockan 5,så sen dess har jag letat igenom alla kanalerna för att se nått okej att titta på! Finns inte så mycket,mest bara skit! Så den här dagen kommer blir fett lång helt klart! Men nu tänkte jag kika på lite iphone skal och ta nått att käka,vi hörs.


Snabtsnabt inlägg

Drog på konfa möte 11,var mycket bättre idag faktiskt.Sen vart de direkt till matchen efter de.Slutade med 0-0.Bra spelat tjejer! Dock kunde inte jag spela fullt ut,otroligt förkyld,feber och halsbränna :( Men spelade så mycket jag kunde.Men tänkte inte skriva mer än de just nu eftersom jag inte hinner,pappa vill ha datorn! Med förkylning och allt så blir jag hemma imorn,så vi hörs när jag vaknar imorgon! Godnatt!


Godnatt


Jag föddes inte för din skull

Blev en hemmakväll idag,grillat och nyss satt vi igång en film.Men kass var den,men var visst bara jag som tyckte de så jag kilade upp.Stannar nog här uppe resten av kvällen.Kul för er att veta.Nått ni säkert också vill veta är att jag har en förjävla halsbränna,ushh! Men nu tänkte jag fortsätta planera inför sommaren med syster,toppenbra blir de! Måste bara spara lite pengar först,höhö ;) Puss!

Joni i sommar!


disappointed

Äntligen hemma efter 5 timmar i rent helvete! As kul att få åka till italien om drygt en månad,men med helt fel männsikor! Tänkte ställa in resan men de kostar as mycket pengar! Men känner att de nästan är värt att betala dom pengarna för att slippa åka.Men årkar inte skriva nu så tänkte kila ner och göra mig lite oboý och sen kika big brother reprisen,hörs senare!


Mr.Feelgood

Klockan är 10 och jag har inte nått speciellt för mig,sitter och spelar massa sköna låtar medans jag kör lite fys.Tog bara en paus,så ska snart sätta igång igen.Iallafall så är de konfa träff imorn,blir där till ungefär 3,så vi hörs när vi hörs imorn alltså,får se om jag slänger in ett inlägg senare ikväll!


Du är inte värdelös,du kan fortfarande användas som dåligt exempel

tjaa,är på ganska shysst humör faktiskt.Ingen anledning att vara glad men häller ingen anledning till att vara depp.Iallafall så har jag nyss kikat klart dom senaste big brother avsnitten som jag missat,värkligen fast vid de! Men nu tänkte tjejen här hoppa i lite skönare kläder och ränsa bilder,så vi hörs väll!

Grattis på bröllopsdag mamma & pappa! :D


Far far away

Hur trött får man bli? Majas mobil ringde hela natten,och de värsta va att hon inte hörde ett skit så de var jag som var tvungen att vakna för att lägga på skiten! Fett argggg! Men vaknade runt halv 11,drog upp och käka frukost med Live pluttan oså.Lovisa kunde häller inte idag så vi får se vad jag ska hitta på? Blir nog bara däcka hemma antar jag :( Men nu tänkte jag göra mig iårning och sen dra mig hemmåt eftersom dom skulle bort.Puss!


gonattdax

Åhh är fett ledsen! Maja sover,mitt samtal kom inte eftersom de var för dålig mottagning,isac sover och jag har ont i huvet :( Fett sämst kväll! Har iallafall Filippa på min sida,så sitter och tokar oss lite! Får bli min kväll! VAD HÄNDER? nu skulle den kvinna också sova! Nej fyfan nu går jag och letar upp en stor sten och gömmer mig under,godnatt!


I work out

Toppenkväll igår,käkade massa godis,kikade film och sen varte godnatt på studsmattan! Men tänkte inte säga mer än så.Iallafall så drog jag till Majsan efter träningen,duschade här oså.Så för tillfället ligger man bara här och tare soooft! sitter och väntar på ett samtal och försöker hålla Maja vaken också.Men imorn drar jag mig nog till Lovisa,ska höra med henne.hörs senare!

do it on your one

Drog till Pizzerian tidigare,haha skönare pizza gubbar får man leta efter,fick ju allt gratis bara för dom tyckte jag va söt ;) haha.Men har precis fixat mig,packat oså.Drar till Linnea om en kvart ungefär,sover kvar där inatt.Tror vi skulle ner på stan senare och hyra film också,myyyskväll! Så tänkte bara packa ner kameran och dra mig neråt, men ha en toppenkväll!


hej jag gillar inte skolan

Hur härlig är inte kännslan när man sitter i skolan och dom säger"de är strömavbrott så ni får gå hem" Jajjamen,så sitter och gör absolut ingenting just nu,tänkte höra med nån om dom ville leka,men värkar inte som de blir av :( Ska iallafall ner och käka nu,så vi hörs senare!


Hum0r!



Tappad efter vägen

Kom hem från träningen för en stund sen.Tagit mig ett bubbelbad och käkat efter de.Tänkte inte säga så mycket mer än de för har sån extremt huvudvärk.Som tur har jag häller inget att plugga till så tänkte krypa ner i soffan och kika big brother avsnittet från igår,jajjamen så får min kväll avslutas.Puss!

Riktigt goa tycker jag!


Jag ska jobba som miljonär när jag blir stor,för dom har fett bra lön

skoldan va inga problem,kika på massa filmer och sånt skojigt,gjorde omprov senare också.Tror inte jag kännt mig så säker sen...aldrig! Och hade inte ens pluggat,trodde allt skulle gå sämst! Iallafall så drog jag med Linnea,Anton,Alice,dennis och några fler och gymma.Känns toppen att börja träna igen! Funderar att dra dit på onsdag också,ska höra med Anton.Men tänkte kila ner till farsan nu och kika lite harrypotter,höhö.puss!


Titta på mig och du ser vad du kunde blivit

Drog till söderbärke vid 10 tiden.Åkte hem med en 7-1 vinst sen.Jätte bra spelat tjejer! :D Tog massa kort också,så tänkte bomba lite! Så fort jag kom hem sen så gjorde mamma iårning wofflor till mig,snällt tycker jag! Sen dess har jag bara klistrat fast mig själv framför tv,myysigt de också! Men tänkte ta och svara på lite sms nu och sen hjälpa mamma med maten,tar och hör av mig imorn om inte senare ikväll!


Impa pimpa pumpa dumpa bye ditt snille nästa kille!

Drog till stan med Maja runt 10,köpte massa gott med oss hem och sen kika lite vid källarn,lan osånt där ikväll?Men sitter iallafall hemma hos Majsan nu,gjort de ett tag.Pratat med massa folk under kvällen,just nu pågår samtalet med eric,odd och Alexander,höhö trevligt.Men drar iväg på Majas match imorn,får ju själv inte spela efter operationen,så ska kika på istället och hoppas på att dom vinner! Efter de blir de väll stanna o käka nånstans och sen hem.Vi får se.Men nu tänkte jag faktiskt vara så snäll och erbjuda resten av min ben&jerry till Maja,jo där ser ni,de finna fina sidor av mig också ;) Hör väll av mig imorn då!

Skönt duckface!

TJENA TJENA TJENA


,

Som jag sa innan,tänkte inte göra nått speciellt idag.Har häller inte blivit så.Blev fast vid stora datorn när jag väl fick igång den.Gud vad jag älskar den när den väl älskar mig tillbaka :D Förresten så skulle mamma kanske köpa nytt grafik kort och sånt så de blir bättre! Drar iallafall iväg till Maja runt 8,blir kvar där inatt,som vanligt,höhö.Men nu tänkte jag kila iväg och beställa pizza till mig och pappa,hörs senare ikväll!

haha gosiga bilder man hittarå!

magic

Tog en bloggpaus i 2 dagar,har inte årkat lagt tid på bloggen eller haft nått speciellt att skriva.Men iallafall så ska jag försöka ta tag i de nu,känns konstigt att inte blogga lixom.Men drog mig iväg till skolan igår iallafall,känndes konstigt men ändå skönt.Sen fortsatte kvällen med myskväll med mamma.Har iallafall inga planer på vad jag ska göra idag,tror inte jag skaffar några häller.Men nu tänkte jag göra lite wofflor till pappa och mig.
Så vi hörs senare!


BLOGG PAUS


sunshine girl

Godmorgon,kanske inte är morgon för er menmen.Är på strålade humör faktiskt.Ingen aning varför?Men sov iallafall till klockan blev strax 12,slängde på mig onepicen,tog mig frukost och började kika big brother reprisen.Har inte hunnit göra så mycket sen dess.Bara ägnat en halv timme till att förnya spotify listan lite.Har lyssnat på skit ett tag nu,ändring skare bli! Skippar lunchen idag också,ingen aptit.Men känns värkligen som de börjar bli bättre efter operationen,kan snart börja äta normalt igen,skönt de! Men tänkte inte tråka ut er mer med mitt enorma blogg inlägg,utan istället börja kika på filmen mamma köpte igår,ta fram min ben&jerry och sen bara tat lungt framför den ett tag.Hörs sen!


Mange makers-Drick den!


Be better than you were yesterday

tjenaretjenare! Tagit mig igenom ännu en sämst dag.Hatar värkligen att sitta hemma och värkligen inte göra nånting! Men har kikat ishockey match,slutade att vara spännande efter en kort stund så fick 1 timmes masage av mamma,snällt tycker jag :') Har väll inte så mycket mer att säga än att de suger just nu! Men tänkte kika igenom lite bloggar,hemsidor och annat innan jag tar och lägger mig.Hörs väll imorn om jag inte försöker försvinna under mitt täcke för resten av dan.Godnatt!


New in


If "Plan A" Didn´t Work. The Alphabet has 25 More Letters

Har ingenting för mig så slänger in ett inlägg nurå.Tog en dusch för nån timme sen,gjort mat och försökt äta lite.De mesta jag gjort fram tills nu,jo juste kikat massa kassa filmer,inget på tv för den delen häller så ganska rastlös! Men ringde Isac nyss,men de lät på han som att han var upptagen,så ringer lite senare.Om ni har några tips på vad man kan göra just nu så varsegod och skriv! Tänkte höra av mig till Hanna lite senare angående designen också,även med my och bilderna.Men nu tänkte jag svara Emil,slå igång spotify och ränsa tankarna lite,puss!


Pretty liers

Vaknade runt klockan halv 9,ville somna om och försvinna men gick tydigen inte.Så gick ner och pinade i mig lite frukost.Vet inte om de är bättre efter operationen idag eller inte? Blöder som sjutton,dessutom är pollen allergin hemsk så nyser massa blod,de dödar mig på allvar! Har iallafall hört av mig till några människor om hur jag mår,skulle gjärna må bra och vara med dom istället.Men får nöja mig med att kika på tråkiga filmer och gråta lite till dom sorgliga bitarna! Mamma skulle iallafall komma med mer ben&jerry senare,bra de! Har iallafall nyligen beställt lite grejjer eftersom jag hade massa pengar,haha klarar inte av att spara så jag låte pengarna ryka på saker jag inte ens behöver.Nyss beställt en ny plattång,sjukt bra hår produkter och en års premeration av vecko revyn.Blir nog nöjd så fort de kommer.Men nu tänkte jag fortsätta kika min film.Ha en bra dag!

Saknar dig!


Lista

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? absolut

2. Har du blandat mediciner med alkohol? - nej
3. Vilken färg har din mobil? vit med leopard skal för tillfället
4. Gillar du att läsa? om de är något intressant så ja,annars nej
5. Har du något husdjur? nää
6. Äger du ett par vita string? ja

7. Har du någon hemlig dröm? ja de har nog alla

8. Isåfall, vad? den är ju inte hemlig om jag berättar den

9. Favorit godis? choklad
10. Hårfärg? Mörk brunt/svart(skiftar i färgen)

11. Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren
12. Framför eller bakom kameran? båda
13. Tycker du om kanelbullar? jarå
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? ja,världen bästa pojkvän!♥

15. När fyller du år? 20 Februari
16. Vilken färg är det på dina väggar? grå och en new york fond vägg
17. Spelar du något dataspel? det händer
18. Isåfall, vilket/vilka? - cityville,hehe
19. Vilken musikstil? allt möjligt
20. Favoritfärg? rosa,röd & svart
21. Går du på någon sport? ja,fotboll,pingis och handboll
22. Vilken färg har du på dina sockor just nu? svart

23. Vad sa du senast? "mhm"
24. Favoritmat? tacos
25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Läser"En dag" i skolan
26. Hur mycket shoppar du för varje månad? vet inte riktigt,600?
27. Har du en egen digitalkamera? ja

28. Vad ser du utanför ditt fönster? regn

29. Vad har du på dina väggar? spegel och klocka
30. Har du många bilder på din data? För många
31. Vem ringde dig senast? Isac
32. Vad står det i ditt 4:e sms? Bra att de är okej förresten<3
33. Och vem är det ifrån? - Maja crona
34. Har du körkort? på symaskin ;)
35. Vad åt du senast? glass
36. Gillar du skolan? njae
37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? RMK & TOPPEN-allt du är
38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? halsbandet jag fick av min pojkvän!
39. Om jag säger va, så säger du...? aah
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? facebook
41. Längtar du till något? Till massor!

42. Om ja, till vadå? sommaren,isac,italien,järdsjöbo lägret,sportscamp,mina vänner,min syster och massa mer!
43. Vem pratade du senast med på msn? Minns inte?
44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? Datorn
45. Gillar du att bada? ja
46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? oftast inte

47. Har du någon dricka nära dig just nu? nej
58. Vad ska du göra inatt? sova?
59. Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej de är my" HAHA.

60. Hur svarar du i mobiltelefonen? "hej"
61. Ringer du mycket? ja
62. Från mobil? ja
63. Vem ringde du senast? Isac
64. l timmar sömn inatt? 7 tror jag?
65. Sover du ensam? ja :(
66. Vad ser du fram emot? massor
67. Vad vill du ha just nu? Massa pengar och nått att göra
67. Vem hånar du? dom som hånar mig!
68.Vem saknar du mest? Isac och min syster
69. Gillar du någon? Absolut
70. Vem stör du dig på? många
71. Vem vill du sova bredvid inatt? Isac
72. Vilken buss åker du oftast? 301
73. Vilken årstid är det nu? vår
74. Har du varit kär? jaa

75. Är du kär nu? Helt klart

78. Hur mycket är klockan nu? 12.20

79. Är du polare med grannarna? vet inte riktigt?
80. Har du varit utomlands? ja
81. Var är dina syskon just nu? i härnösand och i stan(halvsyskon)
82. Vilken tid gick du upp imorse? halv 9
83. Vad gjorde du kl 2 inatt? sov
84. Vad är det första du gör på morgonen? vaknar

85. Vad ska du göra efter det här? Titta på en film


Skänk pengar till oss fattiga


Tillsammans kan vi gå mot rött

hejsanhejsan,eller vad man nu ska säga.Iallafall så ligger jag just nu i min säng med en kopp tee i handen och kikar film utan ljud,haha känns ganska meningslöst,men familjen har gått och lagt sig och såklart har man ingen dörr att stänga för.Har iallafall text så ska inte klaga.Åh så skönt att ha dubbelsäng också,ligger här och breder ut mig,men skulle helt klart vara bättre om man hade någon bredvid sig,blir väll att åka och hämta Isac inatt ;) Haha nejdå men skulle vara kul.Men nu ska jag väll återgå till mitt och hoppas på att ni mår bättre än jag,godnatt!


Hemma nudå!

Kom hem ifrån Falun runt 7.Operationen gick bra.Har bara sjukt ont i halsen,kan inte svälja utan att typ vilja dö,svårt att äta,hostar blod,svårt att prata,får inte träna på ett bra tag och slipper skolan i en vecka.Förövrigt lever jag! Så har käkat en hel del glass,även försökt pina i mig lite mat,men gör så himla ont! De ända som ska göras den här veckan är att sova,tat lungt och plugga inför Fysik provet som blev framflyttat en vecka för min del nudå.Så sitter nu och laddar hem den nyaste scooby Doo filmen,så fort den är klar så ska jag sätta på mig onepiecen och krypa ner i sängen för lite Tisdagsmys ;) Ha en bra kväll hörrni!


Tagga inför operationen

Ojjdå tog visst en kort bloggpaus utan att nämna nått,förlåt för de.Men igår var de ju match oså,vart förlust för oss.Men tänkte ändå inte lägga fotbollsskorna på hyllan som jag sa,utan tagga till nästa match istället.Förresten så skulle vi vunnit om aaik inte tagit in massa 98.Vi är ju också 98,de är inte de jag klagar på utan man tar väll inte in spelar från andra lag bara för att vinna sina matcher och låta hälften av laget inte spela för att man MÅSTE vinna,tycker de är otroligt fegt och de står jag för! Tänkte byta till deras lag för ett tag för men ångrar inte en sekund att jag stannade i skogsbo.Men efter matchen drog jag mig till Isac,han fick mig defenetift på bättre humör.Bästa killen i världen!♥ Sen när jag kom hem så deckade jag ihop mig framför tv.Var väll de jag hade att säga om gårdagen.Men drog iallafall med mamma ner på stan efter skolan idag,fick med mig en avslutnings klänning,smink,kortkort tröja och en handväska med mig hem.Jätte nöjd.Sen drog vi och fika tills klockan blev halv 7 och de var dax att åka till dommarhagen.Så kom nyss hem ifrån pingis avslutningen,spelade massa minipingis,fika och delade ut KM priser,kom ju 2:a.Så har nyss tagit mig en dusch och sitter och läser igenom operations papperen,jajjamen imorn ska man till Falun och oppereras,ushh! Så har haft kramkalas i skolan utefall de skulle gå snett,HAHA.Men de ska gå bra! Så vi får se hur jag mår imorn,tror inte jag årkar lägga upp nått inlägg.Men vi får se,jag kanske är på bra humör? Men nu ska jag kika ett big brother avsnitt och göra klart spotify listan jag börjat på.Puss!

Utan dig,inget mig.


om alla var lika snygga som dom tror dom är skulle världen vara tusen gånger snyggare

Tjaaa,har vart hos Maja ett bra tag nu.Drog ut nån gång runt 10 och kikade runt lite,lekparken senare,haha.Men nu tänkte vi ladda hem"Mio min mio" och somna till den förhoppningsvis.Match imorn mot Avesta AAIK också,taggad som tusan fan! Kommer nog bli jämt,tänker inte vara en sån där som säger att man ska utplåna dom oså,utan säger bara de kort,om dom vinner så lägger jag fotbollsskorna på hyllan! Viktig match helt enkelt! Tänkte inte tänka mer på de,vill hålla humöret på topp.Men efter matchen imorn drar jag även till Isac,så vi hörs på kvällen nångång,godnatt!

Tuuufffff!

superwomen tonight

Är på toppenhumör bara så ni vet,ingenting kan stoppa de helt ärligt.Inte ens om jorden utplånades,hehe.Men drog på fotografering runt 12 som ni kanske redan visste.Sen vart de snabt hem och käka innan jag skulle ner på vallen igen och döma match,haha de ska vi inte ens snacka om hur mycket jag skämmde ut mig.Men Isac kunde häller inte idag så träffar han imorgon istället.Har även tagit mig tid till att plugga,gick inte så hyffsat utan papper förståss,höhö.Så satte igång en av filmerna jag glömde kika på igår,min nya favorit film helt klart! Fatta hur mycket jag gråtit! "New years eve" heter den iallafall! Men tänkte bara skriva lite kort  innan jag sätter igång med att packa,sover hos Maja ikväll.Vill inte tröka hemma ikväll så drar mig ditåt.Men först blir de att käka tacos med familjen.Men nu tänkte jag sätta igång plattången och packa,hörs senare!


Film kväll med mig själv

Sitter och laddar hem en massa filmer nu,blir filmkväll med mig själv,haha ensamt! Tar och lägger mig efter de,så säger godnatt nu!


RMK & TOPPEN!


Standing still

Sitter för tillfället med färg i håret,de gråa ska bort.Ja dom flesta säger att mitt hår blev missfärgat sist jag färgade de,så gör ett försök i att få bort de missfärgade som ni säger.För övrigt är ishockey matchen igång bredvid mig,går visst bra för sverige! Har även hört av mig till Hanna och hon var lite upptagen just ikväll så hon skulle försöka fixa de nån annan dag,men vill få bort de gammla så fort som möjligt! Har inte nått speciellt att skriva mer än att de är ganska okej just nu.Ska låta spotify listan rulla medans jag faktiskt ska rita,är inte så hyffsat bra på de,men tycker de är ganska kul.Men om jag inte hör av mig senare ikväll så vet ni redan nu vart jag tar vägen imorgon.Drar och tar kort med fotbollslaget 12 och sen får vi se om jag åker till Isac efter de.Bror på om han har tid.Får hoppas de iallafall.Så får se när uppdateringen sker,kanske har en ny design redan imorgon kväll,vi får se hur de blir med den saken.Ha en bra kväll!


like you newer know me

Känns som att klockan är massor,fasten den bara är runt 12! Men iallafall så har jag bara tagit mig lite frukost och satt mig och jobbat på en ny design.Gick faktiskt hyffsat,blev okej.Men var mycket som krånglade så ska höra med Hanna om inte hon kan fixa till de lite innan jag lägger in de,hör med henne ikväll nångång.Men ska bara kika klart på bigbrother reprisen sen ska jag träna lite,puss!

HAHAHA.


Hör av er om ni kan fixa ny design!

Trodde jag slängde in ett inlägg igår kväll,var säker på de.Men iallafall så rullade dagen på med mera film tittande och sen 2 timmar i solen,får ju passa på nu när solen är framme.Värkar dock försvunnit idag,blåsit och fult ute! Men som ni märker så blev de hemma idag också,som jag skrev i de förrra inlägget,fan vad arg jag blir nu när de inte finns! Men mamma har typ nå gäster där nere så blir sittande här i händelsernas centrum i några timmar,ushh! Men tänkte faktiskt sätta igång och träna lite på wii om en stund.Ska även försöka mig på en ny design,hör av er om ni kan fixa en istället.Annars kommer detta bli nått skit! Men hör av mig senare!


Bästa statestiken,men no comments,blä

Blev hemma idag,gjorde mig iårning och klar men de sket sig.Har ingen årk till nånting och feber.Så satt mig och prata med isac.Efter de skulle jag bara resa mig upp och hämta frukost då jag svimmade,ushh hatar de! Så slog mig lite lätt i huvet,pappa ville åka in och kika om de var nått eftersom som jag har hyffsat ont.Men tror de blir bättre om jag bara tat lungt och kanske sover lite.Men har bara kikat massa film oså,mysigt de.Men nu tänkte jag sätta igång med maten,hörs senare!


Make me go wett

Drog till Tempo efter jag käkat,var lite småsugen.Så köpte massa mums.Tänkte bara ta emot bilderna från Izabella sen stänga av datan och kila ner till familjen.Så vi hörs!




and the sun classes is on,feel the life

Skolan gick igenom,bara trögt på sista lektionen,orgentering.HAHA,alla klarade typ 3 kontroller.Ja somsagt alla förutom jag och Andreas,fatta segt vi sprang.Han var en fena på att springa,men min kondition.Borde fan skämmas! Och han var ju såklart tvungen att vänta på mig då,och de värsta är att de man inte hann idag måste göras imorn,så Andreas har sagt att han spöar mig om jag inte springer som en skit imorn :s Men mamma kom iallfall och hämta mig efter skolan,drog och köpte massa glass och for hem efter de.Drog ut i solen med bekinin på.Blev ute i solen i cirka 1 timme.Tog faktiskt riktigt bra,ganska brun,så sommaren kommer bli lätt att få en bränna på! Bara 59 dagar kvar tills Italien också,fet längtan! Men pappa satt nyss igång med grillen så ska ner och käka om en stund,myys! Men fram tills dess blir de bra musik och kikande av olika bloggar,ska höra av mig till Izabella också,hörs senare!
 ( Juste prov imorn,faaaan inga böcker hemma.Detta går som de går,ännu ett underkänt prov i Fysik/teknik? Haha vet inte ens vad jag har för ämne,ushh.)


Min valborg






Fyller på detta inlägg med tiden...
Men de här kan jag inte kalla annat än galen natt!


sounds of energy

Drog och jobbade vid halv 11 tiden imorse,sluta nån gång runt 1 tiden.Så drog direkt till Linnea efter de.Solat,spelat kubb,tittat på massa gamla bilder,wii,grillat och massa annat kul.Ja lyckad dag helt klart! Men äntligen hemma nu iallafall,känns både skönt och inte.Men nu tänkte jag ladda in mina valborgs bilder och annat,hör med Izabella imorn om hennes bilder,men vi hörs imorgon!

Hyffsat söt!


RSS 2.0