Smaken är som baken,delad

Nu är jag tillbaka,och tänkte inte säga mer än att de är hur trist som helst att blogga utan bilder och inget intressant ämne,ja de är den ända anledningen faktiskt.Tiden är väll lite knapp också?Men har stor lust att bytab blogg,ska höra med Maja om hon kan hjälpa mig lite?Men har vart på dalatoren hela dagen,sjukt skönt att träffa alla,måste värkligen dra till dom tjejerna snart! Men gick ganska bra att spela också,vann alla mina matchen utom en som de skiljde 1 tur boll ifrån! Så typiskt! Men har iallfall nyligen käkat kina mat och ska snart bjuda familjen på min kladdkaka jag gjorde igår.Men är earth our just nu så är ganska mörkt,bara datorn som lyser :S Men tar tidiga bussen mot kupolen med Linnea imorn,tar nog kameran med mig,vi får se hur de blir med de,skulle passa bra med lite nya bilder,ja vi hörs!


BLOGGPAUS

BLOGGPAUS!
För mycket att göra just nu!


Dag 11 – Den här veckan.

Måndag-
Tisdag-
Onsdag-
KM
Torsdag-Handbolls avslutning,mixhandboll!
Fredag-Ett halvår med älskling,så drar till han♥
Lördag-Dalatoren sen dömma matcher.
Söndag-Kupolen med Linnea!
Ja så ser veckan ut.


kärlek är som rulet,två personer,men en får lida

Somsagt så var jag på spa hela dan igår,och hann inte med nån bloggning alls,kasst av mig.Men efter skolan sjussa mormor ner mig och majsan på stan,mötte upp casandra,julia och Kajsa.Käkade lite pommes och sen drog vi mot avestavallen och träna.Gick uselt att träna idag känner jag,kunde bara vara med halva eftersom mina fötter börjat krångla igen,sjukdommen som ger sig på dom,fml.Men tänkte käka klart min pizza nu och plugga lite tyska,ha en bra kväll!


Some die happy

Låg och däcka ett ganska långt tag i soffan,fick massage av mamma och lite så.Sen kom Julia,så vi har kikat lite gamla big brother avsnitt och snackat lite.Så hon drog nyss.Har inte så mycket mer att säga om den saken.Men sitter iallafall och käka kärlek på burk nu,nutella<33333 Tittar även på big brother och kikar runt lite på olika bloggar,tipsa gjärna om bra bloggar hörrni! Vet att bloggning svänger lite hit och dit,men är faktiskt fullt upptagen imorgon också.Derekt efter skolan drar jag ner på spa och blir kvar där i 5 timmar så vi får se när jag slänger in ett inlägg imorgon,ni får kika lite då och då helt enkelt.Men ha en toppenkväll!


Lite skit ränsar magen

Hann inte med att blogg igår,ledsen för de,men spelade match i hudiksvall igår.Hade inga avbytare och häller ingen riktig målis.Så gick väll lite som de gick.Men så fort vi kom hem så drog vi och hämta upp Linnea och lite så.Sen derekt hem så kom massa folk,grillade,kikade hockey,käka massa skit oså,helt okej! Men sen nån gång efter de så drog vi ner mot stan och hyrde skräckfilm och köpte mer skit ;) Sen vet jag helt ärligt inte när vi somnade? Men har iallfall spelat som 2 sista matherna för sesongen idag så sitter just nu hemma oh soffan och tänker INTE lyfta mig härifrån någonsin! Och med dom orden kan ni förstå att jag inte har årk till nånting,så ingen mer bloggning antar jag.Men vi hörs! 


listopisto

HAR
Har du ett förhållande? - ja de har jag
Har du någonsin haft ett förhållande? - jajjamen!
Har du allt du någonsin önskat? -njaee
Har du syskon? - ja 1 syster
Har du någonsin velat dö? - ja
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - japp.
Har du haft sex? - nej,oskuld.
Har du en egen dator? - ja
Har du en idol? - nej de tror jag inte?
Har du några framtidsdrömmar? - Om jag har!
Har du blivit påkommen när du haft sex? - nej,somsagt oskuld
Har du någon fobi? - jaaa,alla tänkbara småkryp är mer än ushhh!
Har du körkort? - nej.
VEM
Vem vill du träffa? - Isac! ♥
Vem saknar du? -
Vem kysste du senaste? - ↑
Vem fick du senast ett sms av? - Maja Crona
Vem skrev du senast ett sms åt? - Mattias johansson
Vem skulle du ta med på bio just nu? - Farmor,hon älskar bio!
Vem är din idol? - Jag älskar alla människor,peace.
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - ja de finns folk som inte ens är värda att få sitt namn utskrivet!
Vem vill du prata med just nu? - Gud,måste förklara massor för han.
Vem bråkade du med sist? - Maja,men löst de nu.
Vems hus var du senast i? - Sitter hemma hos Majsan nu.
Vem ringde dig senast? Rasmus,ushh
Vem ringde du senast? - Mathias,fråga vart polishuset låg,klok.
VAD
Vad åt du senast? - chips
Vad drack du senast? - Påskmust<333
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? -Bak<3
Vad heter du i mellannamn? - fiddelie elisabeth maria
Vad vill du heta? - nått fint.
Vad tycker du om homosexualitet? - ser ingen annorlunda syn på det i huvudtaget!
Vad tycker du om abort? -man borde inte ha sex om man inte vet att de finns risker,onödigt att ta abort,tycker dom borde skylla sig själva rent ut sagt.
Vad ska du göra efter dethär testet? -sova,match imorn.
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - Massa pengar,forewer young och no problemos.
Vad gör du just nu? - gör detta test
Vad för sorts filmer gillar du? - skräck, komedi & romantik.
Vad har du på dig just nu? - slapp t-shirt och underkläder,bed time.
Vad ser du om du kollar åt vänster? - Majsan crona.
Vad hade du velat göra just nu? - Varit utomlands med massor av pengar och goa vänner,livet!
Vad ska du göra imorgon? - match,träffa Majsan igen.
SKOLA
Vilken klass går du i? - 7A,mobbatmobbat.
Trivs du där? - Kanske?
Vem i din klass umgås du mest med hemma? - Maja.
Har du bytt skola nångång? - nej
Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? - haha nej
Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - kör på ärlig så,IGGGGGG!
Kommer du bra överens med lärare? - nono.
Vilket är ditt favoritämne? - Svenska
KÄRLEK/SEX
Är du singel? - nejje.
Vill du vara singel? - nej
Är du romantisk? - Ingen aning!
Spelar utseendet roll? - jodå de gör de
Vad är din typ? - svårt att förklara
Har du varit otrogen? - nej
Vem hade du senast sex med? - Oskuld
Har du haft sex utomhus? -nej
RANDOM/ÖVRIGT
Vad tycker du om sex utan känslor? - Inget utan känslor!
Vad är klockan just nu? - 00.43
Vad lyssnar du på just nu? - Majas gnällande
Ditt favoritband? - Lars kristers
Din favoritartist? - ingen!!!!!!
Vill du gifta dig i framtiden? - Absolut!
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - utomlands
Är du helsvensk? - nej,finsk också
Vart hitta du den här listan? -snodd
Har du spotifypremium? - ja
Vem beundrar du? - min spegelbild<333
Har du en blogg? - nej fan häller.

På avstånd

Så nu är vi hemma hos Majsan igen.Drog ner på stan och käka beppes,tjockade saker på ica och träffa lite smått med folk.Lyckad kväll.Men sitter iallafall framför varsin data med massa påskmust,chips och skitabra musik! ska gå och slå en drill snart ;) Nej men vi hörs när vi hörs,puss!

Kötta dom som hackar på dig

Är på topp,att ett sånt fint väder och goa vänner kunde få en på ett sånt bra humör.Men kuggade totalt på hemkunskapen,därimot gick tyskan superduperbra! Men efter skolan drog jag ner på stan med mamma och pappa och fikade,sen drog vi och köpte nya skor till mig,så har slösat 600 :- på skor nu,men känns som de behövs! Men har iallfall nyss packat och gjort klart inför tjejkväll hemma hos Maja.Blir npg bara att ligga och snacka om massa och lite sånt.Men dom skulle stanna och köpa kalippo shots bara och sen komma,så är bara att sitta och vänta nu.Men imorn drar jag mot huddiksvall med handbollstjejerna och köttar,näst sisita matchen,och sen sista på söndag.Ja ni fattar ju,STENTAGGAD! Men nu ska jag höra av mig till Maja om dom kommer snart och sen dra iväg dit,puss!


angel with a shoutgun

Har pluggat en stund nu och tror de sitter ganska bra nu.Men har tagit och fikat med mamma en stund och sitter just nu framför tv med hon.Men nu tänkte jag kika klart på sveriges värsta bilförare och svara på sms,ha en bra kväll!


Mot alla odds

Ja statestiken går lite som den går just nu,men försöker hinna så gott jag kan.Ska iallfall slänga in minnst 3 inlägg idag.Men är ju torsdag idag,innebär chilldag med massor av hål och helt okej lektioner.Så drog med Fanny,linus och perssa och käka pizza och lite sånt.Sen har jag för de mesta legat ute och solat med grabbarna och tagit massa kort.Så kom nyss hem.Blir att hoppa över träningen idag och pluggapluggaplugga! Eftersom jag har 3 prov imorgon och har inte ens börjat plugga.Så borde sätta igång nu men ska kika lite saker först och sen höra med mamma om stockholm och de.Hörs senare hörrni!


Om du inte har nått liv så får du skaffa ett som alla andra

Folk börjar fråga om jag lagt av med bloggen eftersom jag aldrig uppdaterar,men så är de klart inte! Har bara ont om tid och inga bilder alls.Men slänger väll inn ett inlägg medans jag har tid nu.Drog iallfall med Linnea hem en stund,sen vidare på träningen.Så har nyligen duschat och käkat så ska sätta igång filmen som jag och pappis hyrde också.Värkar vara sjukt bra,5 stjärnig och otrolig humor.Ja man får hoppas på de bäta.Men har en fortsatt bra dag hörrni,puss!


No picture

Fanny kommer och hämtar mig om en halvtimme,sjukt snällt! För årkade inte sitta på en buss med alla småbarnen.Men stannar efter skolan och gör prov sen så hinner nog inte blogga nått mer idag,så gört nu.Men ska bara ha träning så inget speciellt.Men ha en bra dag!


vissa förtjänar inte ens att man spottar på dom, så slösa inte ditt saliv

-


En tjej kan inte starta ett slagsmål,men hon kan avsluta ett

Kom hem för ett tag sen,har bara slukat i mig lite tacos och satt igång datorn.Inte hunnit längre än så.Men konfa grejjen var ganska kul.Men tänkte inte säga mer än så,utan ska ta och träna lite nu och sen ta en dusch,hörs imorn!


Jag är inte rasist,jag är bara mörkrädd

Som ni märker så är jag på bra humör,eller så är jag bara sjukt trött och har en sämst humor,ja jag chansar nog på de sista.Men har nyss städat rummet och ganska nöjd över mig själv.Sen har jag käkat massor av godis innan maten,hihi busig ;) Haha vilken tönt jag är! Men iallafall så ska jag käka snart,och efter de drar jag iväg på KU och blir kvar där hela dan,vi får se när jag slår igång datorn ikväll,kanske inte alls för ska repitera Kemin och lite sånt.Men nu ska jag njuta av den lediga tiden och sätta på mig lite kläder,vi hörs!

Den vackra bilden får lilla Emil stå för!


Nu är falska vänner bättre än inga alls

Förlust på matchen men gick ändå hyffsat.Tog en lång dusch här hemma och har nyligen käkat tacos med familjen.Så sitter i soffan med pärona nu och ska snart kika leksands matchen,inte ett dugg intresserad så ska snart upp och lyssna på lite musik och tata lungt,ska va med KU hela dan imorn så vi får se när jag uppdaterar,puss!


i got moves like a jagger

Sitter hemma hos Linnea nu.Nyss kikat på skräckfilm som var helt okej.Men för tillfället gäller de BB huset! Haha känns helt fel att jag och Linnea sitter med varsin dator och snackar knappt,haha snackar man sociala ;) Men ska snart snacka lite med hon.Drar iallfall här ifrån halv 1 imorn för har match i borlänge senare på dan,så vi får se om jag uppdaterar nått imorn? Men tänkte inte blogga mer för ikväll eftersom vi ska fortsätta mysa,puss!


I´m gonna be your hero

Slänger in mitt sista inlägg nu och hoppas ni får en fortsatt bra kväll.Själv har jag en deppmode kväll,vill bara få ut allt så jag kan börja om och visa att jag är så mycket bättre än så.Men morgonplanerna är fixade och kommer bli toppen.Drar till Linnea nån gång efter jag har packat färdigt oså,så ska vi ha en toppenkväll! Sjukt taggad,saknar bruden sjukt mycket!Så kan inte bli bättre en bäst :D Men nu ska jag ta fram allt tills imorn så de är klart och sen fortsätta med deppmode för resten av kvällen,ja vi får se om vi hörs imorn,annars bättre uppdatering till helgen,inget för mig! Men puss!

sjukt söt bild tycker iallfall jag!


För du är ängeln utan vingar som håller i mitt liv


do it with a smile


some die young

Pluggat klart nu och kan exakt allt,känns hur skönt som helst.Skrivit ner allt på 5 fulla sidor med bara fakta,ganska grymmt för att vara mig.Så provet kommer bli busenkelt! Så nu kan jag bara tat lungt inför helgen och sluta tänka på att jag måste kunna provet och de,för nu sitter de:D Så ska belöna mig med ett avsnitt av äkta människor och sen ska jag kika på lite kläder som ska beställas hem nån månad framöver,ont om pegar just nu men sen ska de storshoppas inför sommaren.Behöver massa nytt! Så inperation skulle hjälpa.Förresten fyller Julia år imorgon ,grattis till hon! Så ska ner på stan i helgen och hitta nått åt henne,ska bara klura ut vad först.Nått som tokfian gillar iallafall.Men nu ska jag dra igång ett avsnitt och svara på sms.
puss!


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.


Sämst bild men kör på den.


Trust

Kom hem vid 1 tiden.2 lektioner fram tills 11 nång gång,sen drog hanna och Linnea med mig och käka pizza sen handla lite grejjer och vidare mot gympan efter de.Så slutade efter gympan,drog med mamma och fika en snabbis eftersom hon skulle vidare efter de.Så sitter hemma och pluggar nu,eller ja jag ska alldeles snart fortsätta.Belönde mig själv med lite paus.Så sitter och kikar utröstningen av "bachelor pad" Så fort de är över ska jag fortsätta med kemin,har iallfall inget mer än de nu.Men vill inte plugga över helgen så skippar träningen idag och pluggar stenhårt! Men ska nog gå bra,har köpt hem lite choklad och massa dricka så de är ingen fara.Men hör av mig efter att jag kan kemin,ja alltså hörs vi inte mer idag,haha jodå ska försöka ;) Men om de ska gå så måste jag sätta igång nu,ha de så bra medans!

Hehe,slänger in en morognbild ;)


Tearing me apart

Tänkte slänge in ett kort inlägg om hur min dag sett ut,inte intressantare än så.Men har faktiskt varit en hyffsat bra dag,hängt för de mesta med killarna,men trivs med dom grabbarna,störtt sköna! Men skippade idrotten så drog jag och Linnea hem till mig,käkade och lite så och sen vidare mot fotbollsmötet och de.Så nu är allt beställt och tror vi fixat målis saken nu?ska höra med dom senare för var tvungen att dra tidigare eftersom vi skulle vidare till  pingisen.Har väll inte gott toppen eftersom jag fall ihop och grät av skratt med Dennis,men de räknas som toppen de med ;) Så har nyss kommit hem,duschat av mig och packat idrottskläderna till imorgon,så allt är praktiskt taget klart.Slutar 20 över 1 imorn,så mamma kommer och hämtar mig då,tänkte oss att stanna på nått mysigt fik och prata och lite så,behövs sån tid ibland också.Men sen blir de hårdpluggning på Kemin,för vill inte plugga över helgen! Men nu ska jag ta och sätta igång en låt och kika lite facebook oså,hörs imorn hörrni!


Kör ett länkbyte!

Kör på ett länkbyte med denna goa bruden nu.Sjukt bra blogg,och stört skön brud!
Lätt värd att läsa!Klicka på länken nedan för att komma till hennes blogg!
http://filippavennberg.blogg.se/


Du lever på dina lögner

Första vårdagen känner jag,hur skönt ute som helst! Men tog bussen kvart över 9 och första lektionen började ungefär halv 11,så hur skön dag som helst!Men mamma kom och hämta mig efter skolan,så drog vi och fikade.Efter de drog jag med Linnea ner på avesta vallen och träna fotboll,toppenträning! Gick super! Så sitter och väntar på maten nu och efter de drar jag derekt på handbollsträning,späckat schema! Men lovade Filippa så får se till att dra dit.Men tänkte kö ett länkbyte med den goa bruden senare också,men nu ska jag käka,hörs nång gång imorn!


Don´t go on my pokerface

Nu tycker jag att jag deppat klart och min älskade pojkvän,ja han gör alltid mig gladast i hela världen♥ Men sitter och kikar igenom lite bilder och skrattar som en åsna,hehe ;) Men tänkte ägna resten utav kvällen till att plugga stenhårt,eller iallfall en stund :P Men har sovmorgon imorn så sjukt skönt,ska njuta! Så tar bussen klockan kvart över 9 så hoppas jag på en toppendag! Efter skolan drar jag derekt på första fotbollsträningen och hör av mig nån gång efter de,puss!


Jag älskar dig från botten av mitt hjärta!



Nasse-puh varför har man två öron,två ben,två armar,två ögon,två fötter men bara ett hjärta?
Nalle puh-Därför att någon annan har de hjärtat,någon du ska finna.
Du har mitt andra hjärta Isac Rappendal,de kan jag lova dig ♥


Vi ses i helvetet

Hur sämst dag som helst,har nog aldrig mått sämre,men tänker inte ta upp nått! Men hoppas på att de är löst,ska väll prata mer om de ikväll,vill bara glömma allt men är väll värd att skit :( Men Linnea kom hit runt 5,käkade och snackade massor och sen iväg mot träningen då de inte var nån! Så pappa fick komma och hämta mig,så ska snart ta tag i lite pluggande eftersom jag har 3 prov den här veckan,ushhh! Känner mig sämst som var den ända som vart underkänd på matte provet,förutom Jocke då,men han gills inte! Men vi hörs nån gång imorn för måste tänka lite och allt,fyfan.


Also soldiers cry

Jag och Majsan drar oss hemmåt till mig och käkar lite snabt så drar vi ut och springer efter de.Sjukt skönt! Inte tränat på evigheter känner jag,men får nog bli sista inlägget för ikväll eftersom jag tänker slå mig ner med en film och duscha så fort jag kommer hem,så vi hörs nån gång efter mig träning imorgon,ha en fortsatt bra kväll!

titta va sött man hittar ;)

Ett förhållande utan känslor är som en iphone utan täckning,man spelar bara spel


Äkta lögner

Vaknade för en stund sen,kikade på en kass dramafilm typ och sen drog vi upp och tog brunch,hehe ;) Så har "fixat" mig nu,ja jag har bara satt upp håret i en slarvig bulle och satt på mig kläder men annars så.Så sitter och dör av förkylning men annars helt okej.Ska snart ta tag i att måla klart mina naglar och sen får vi se vad vi hittar på,antar att vi däckar ihop oss här eller så tar vi och sticker ut,ja vi får se hur de blir! Men nu ska jag svara på lite sms och snacka med Majsan,pusspuss!


1,2,3 im really free

Sitter här i Majas säng nu,har kikat lite av meodifestivalen och sen bara slaggat sönder med skön musik och shysta personer.Men tänte fortsätta kvällen med desamma som innan.Ringde nyss Julia om att jag måste ha bilderna på mina andra dator,så hon går in och fixar de nu,snällt av henne :D Men har inte så mycket mer att säga en att jag njuter just nu,ska ta mig lite godis som jag och grabbarna var iväg och köpte tidigare idag.Men nu ska jag fixa de!
hörs senare ikväll!


moving on

Hade lite extra tid så drog ut med Julia och tog kort,så nu sitter vi här hemma och ska ladda in bilderna och snart kika på lite video klipp på yoyyan,men vi hörs senare!



Flying without wings

Vaknade runt 9 tiden,gud va morgonpigg jag börjat bli! Men igår kväll var väll helt okej.Kom inte hem så sent som förväntat men nog sent för att jag inte årkade blogga,satt mig istället och kikade på Elsas värld och lyckades tappa bort min mobil,men nu är den tillbaka och jag är lika lycklig som innan,hihi ;) Nej men har fixat planerna inför ikväll och städat hela mitt rum,duktig flicka! Men sitter just nu och bara tar de lungt,ska alldeles snart ner och hjälpa mamma med maten,ja så får de bli.Men drar till Maja nån gång efter 6 så blir jag kvar där inatt,tänkte dra och kika bio men fuckno ingen bra bio just nu! Men hör av mig nån gång ikväll om inte innan jag drar,puss!


Taggatagga romme!

Ja nu drar vi snart,taggad som inn i sjutton! Får se när vi kommer hem sen? Men bloggande blir de nog nån gång imorn,tror jag skulle hitta på nått med Maja sen också,vi får se hur morgon dagen blir.Hoppas iallafall ni får en bra kväll,för de ska jag försöka få.Men nu ska jag bara radera lite kort på kameran och redigera lite listor på spotify innan vi åker,puss!


Love you lika a love song

Tog en skön sovmorgon men vart inte så lång som jag hoppats på,för förkylningen blir bara värre och värre så är svårt att andas in på morgonen.Men kör på massa host medecin och nässprejj nu,ushh! Men har nyss tagit mig lite frukost och sitter just nu och kikar barnprogram med mamma bredvid mig.Ska alldeles snart hoppa in i duschen och göra mig klar inför romme,ska nog bli helt okej.Men nu ska jag plocka undan frukosten,hörs senare antar jag!


svar på kommentar

Melle om svar på kommentar:
har du sånt där hår nu? eller har du haft? :D
är det riktig färg eller? sjukt coolt!


svar;Jag har sånt hår just nu,men färgen börjar gå ur så funderar på att fixa om eller så låter jag de bara gå ur? Och ja de är riktig färg,tack så jätte mycket :)


Baby jag faller

Tjenatjena,hur är de med er?Själv är de toppen med mig! Mår väll inte bättre i förkylningen,men annars är de hur bra som helst :D Blir hemma imorn också för går inte till skolan en dag och sen är hemma i en vecka till efter de,utan satsar på att bli helt frisk och sen köra på i skolan som satan!Men nu sitter jag i soffan med Mamma och myser framför tv med ett stort glasspaket.Hon blir hemma med mig imorn så blir jag inte ensam,låter bra de! Men får se till att friska på mig tills imorn eftersom jag ska till romme med kusinerna,åker vid 5 tiden så fram tills dess får jag stoppa i mig massa medeciner,hehe nejdå men kommer nog frysa lite :S Men nu tänke jag svara Linus,hörs imorn!


svar på kommentar

Anonym om Är de okej om jag knyter dina skor,för jag vill inte att du faller för någon annan
Du har så sjukt coolt hår.men du har typ inte lagt ut nån bra bild.Tror du att du kan lägga ut en bättre bild?Förresten jätte bra blogg :)
svar;Visst kan jag göra de,tack förresten!


Dag 09 – Min favorit dag denna månaden.

Det var nog fredagen i tyskland,sjukt röjj på discot med dom underbaraste!
Inget slår de denna månaden!


Är de okej om jag knyter dina skor,för jag vill inte att du faller för någon annan

Gud va tiden går fort,kikade nyss på klockan och den är 5 :O Trodde den var minst 2! Men man gör ju inte särsklit mycket när man är sjuk så låter väll bara tiden gå.Har bara kikat tv och myst i soffan med massa glass och sånt som gör en gladare.Ja de är tydligen nån särskild dag för tjejer idag,känner mig inte speciell alls!Men tänkte inte slänge in ett långt inlägg,utan istället kika vidare på ghost whisperer och direkt efter de kika BB.Förresten kommer mamma hem om ungefär en timme så hon skulle köpa hem lite gott åt oss så skulle vi ha en myskväll.Kommer nog känna mig lätt mycket friskare efter de! Hoppas på de bästa.Men hör av mig senare troligtvis,ha en toppenkväll alla!


Skulle jag förklara dig med ord så skulle de va allt fast 20 gånger så stort

Tänkte uppdatera sista gången för idag,så ah.Men har bara deckat framför några filmer med pappa och sitter just nu i telefon med Isac som har en otroligt DÅLIG humor,så ska lägga på om nån sekund.Men efter de tänkte jag fortsätta kika "I am number 4" och efter de lägga mig.Blir hemma imorn också,så ska ta mig en lång sovmorgon så får vi se när jag uppdaterar imorn!


Det är nog ingen slump att hjärta rimmar på smärta

Helt okej dag som sjukling.Har knappt lyft mitt bigga ass ur soffan.Mormor kom med pizza och godis också,hur gullt är inte de? Men har faktiskt varit hyffsade program på tv,så har inte ens satt igång nån film eller nått sådant.Utan nöjt mig med ett bara haft en kanal igång! Men programmet jag ser nu har jag redan sätt så slog nyligen igång spotify med skön musik,taggar mot att bli frisk eftersom jag och brudarna har massa hål imorn och har planerat in stan och massa kuligt! Måste även göra kemi provet eftersom jag hatar prov på efterhand,känner sånn press då! Men min näsa är helt jäkla bombad och jätte hög feber.Men älskling ringde nyss och frågade hur de var,mår alltid bättre utav att höra hans röst,men han hade annat för sig så kunde inte snacka nå länge :( Men pappa kommer snart med kebab,toppen! Inget kan få mig på dåligt humör nu! :o Så vi hörs senare!

Söta pojkar<3333


Du existerar överallt i min fantasi


Allt som är äkta är vackert

Blev hemma idag.Vaknade av att jag höll på och spy och hade hög feber.Så har myst ner mig framför tv med mitt täcke och kudde och kikar massa barnprogram,älskaaaa! Ska snart sätta igång ett avsnitt av Elsas värld och sen försöka sova en stund.Sen får dagen följas upp med pluggande av kemi.Så vi hörs nån gång senare!


så kan du förlåta?

Nu är bilderna ute,så bara att kika igenom.Som sagt är de där bara hälften av alla bilder.Men badet i skolan var ju inte annat än toppen! Hur kul som helst.Men efter de köttade vi massa gott med killarna och sen drog jag och Maja ner på stan och köpte lite saker och sen vidare hem med bussen.Så har nyss kommit hem ifrån mötet,käkade bara glass och snackade lite så nöjd tjej.Men nu sitter man framför big brother med en tjatande pappa bredvid sig så är tvungen att plugga till kemin som är på torsdag :s Så får väll lyssna på han,så vi hörs nån gång imorn hörrni!


bildbomb från tyskland


























Har massa mera men årkar helt enkelt inte lägga ut flera,kommer med tiden !


Hemma från tyskarna

Hemma nu! Har inte kunnat blogga förens nu eftersom vi håller på och byter internet och måste ha stickan som dampat ett tag,men funkar nu så ska börja blogga normalt.Men tänkte inte berätta nått om tyskland,utan om ni vill veta så får ni fråga.Istället ska jag lägga in bilder och inte säga mer än att de var topppen! Kanske skriver nått senare om ni är nyfikna och lägger en kommentar om de.Men iallfall så kommer de en bildbomb efter de här inlägget så är de avklarat.Men ska iallfall och bada med klassen idag,så helt osminkad och känner mig hur hemsk som helst.Kikar big brother och väntar på att Maja ska komma om hämta mig.Så hörs senare hörrni!


you make me feel sooooo

tja mylan's bloggläsare!
idag är de fredag och de innebär att My kommer hem redan imorn!!
om hon orkar så SKA  jag träffa henne på söndag, jättemycket och snacka om.
VERKLIGEN, aldrig haft så här mycket trorja, händelserikt lov ja00'
men nu ska jag platta mitt hår, ni får nog inte höra så mycket av mig mera, nu får my blogga själv ;)
puss på er!!!!

vi var tuffa när vi var små

RSS 2.0